Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (26 μέλη και 283 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πολύ βρώμα και στα σπίτια σε το Μεταξουργείο, δηλαδή και οι κοπέλες κάθονται στον καναπέ τον βρώμικο, σάπια κρεβάτια, σάπια σεντόνια. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να τα φτιάξουν λίγο ανθρώπινα.
Εκτός από μερικά σπίτια που έχουν ανανεωθεί (μετρημένα) στα δάκτυλα του ενός χεριού) όλα τα άλλα τα ίδια καλτ σπίτια που έχουν περάσει 1.000.000 άνθρωποι. Πολλές φορές σιχαίνομαι να ανεβαίνω και να πατάω μέσα.
Καθώς και οι εργαζόμενες μέσα στη μπίχλα...
σκεψου οτι γαμας πανω σε χυμενα σεντονια απο σπερμα πακιστανου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ειναι μερος του θεαματος φιλε μου,επιτηδες το κανουν ολα ειναι μερος του σκηνικου με το που μπαινεις στον βουρκο[μεταξουργειο] ολα πρεπει να αντικαθρεφτιζουν την κατασταση.η βρωμα τα πρεζακια η ετοιμορροπες σκαλες τα πακια,το χαμογελο τον τρολ οταν ξεμιτιζουν στο σαλονι κτλ. Ε τι περιμενες φιλε μου ειμαστε μπροστα σε τετοια θεματα .Ειναι σαν να πας στον αμαζονιο τεραστια δαση ποταμια αγρια ζωα κυνδινος παντου.Καποιοι πληρωνουν αδρα για να πανε στον αμαζονιο ξερεις .Ετσι γινετε και στο μεταξι φιλε μου και για ολα αυτα τα σκηνικα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ μονο 10 ευρω [εαν φας τουρτα] και ειναι διπλα σου στην καρδια τις αθηνας .
το ξανα ειπα ειναι λες και παιζεις σε ταινια το εξπρες του μεσονυχτιου το σαλονι :2funny:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ειναι μερος του θεαματος φιλε μου,επιτηδες το κανουν ολα ειναι μερος του σκηνικου με το που μπαινεις στον βουρκο[μεταξουργειο] ολα πρεπει να αντικαθρεφτιζουν την κατασταση.
Ολόσωστος.
Ουσιαστικά το Μετάξι είναι μέρος του θεάτρου της Ιστορίας.
Το αυτόνομο κρατίδιο, στο οποίο συμπυκνώνεται ο χρόνος σε σημείο που σταματούν τα ρολόγια.

Το Μετάξι αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό μας κόσμο.
Όπως σε κάποιες ταινίες που συνομιλεί κάποιος ή ανακρίνεται από άλλους... και τελικά είναι ο ίδιος με τις τύψεις του.
Έτσι και στο Μεταξουργείο, οι ανομολόγητοι πόθοι, οι απωθημένοι φόβοι, οι ενοχές και οι πιο κρυφές ψυχοσεξουαλικές ενορμήσεις υποστασιοποιούνται.
Ξερατά, νάνοι και σύριγγες.
Παρατημένα ποτήρια από φρέντο και κουπόνια από σμαραγδένια εφτάρια σε μάλλινους θάμνους.
Όλα, αποσπάσματα του θεάτρου του Κόσμου.

Για να μιλήσω με τα λόγια του Κώστα Αξελού, στο Μετάξι, "είσαι ο παίκτης και μαζί και το παίγνιο".
:hi:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Πάντως αν υπήρχαν βορδέλα για γυναίκες πιστεύω όλο τσάρκες θα έκαναν κι αυτές.

Σας παρακαλώ κύριε, είναι πιο κλασσάτες οι κυρίες :

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Καλησπέρα.,
Όταν κάνεις οικογένεια αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αν είσαι καλά με το ταίρι σου, τότε ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες. Αν έχεις και παιδιά, τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου. Ισχύει πάντα το ρητό ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Με τη γυναίκα μου δημιούργηδα ό,τι δημιούργησα μέχρι τώρα. Και παρόλα αυτά όταν τα σπάσεις με την γυναίκα σου, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Βρίσκεσαι σε διλήματα. Να να βροντήξεις όλα χάμω και να την κάνεις; Αν δεν έχεις παιδιά είναι εύκολο. Την στέλνεις στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Αν έχεις παιδιά τότε πρέπει να το ζυγίσεις καλά φίλε μου. Και τις περισσότερες φορές είναι άσχετο από την ηλικία των παιδιών.
Εγώ βασανίστηκα πολύ, έκανα πολλές προσπάθειες να μην χαλάσω το σπίτι μου. Δεν ξέρω πώς την παλεύουν οι γυναίκες, πάντως η αγαμία δεν παλεύεται. Και δεν είναι απλά θέμα αμτρικού εγωισμού. Νιώθεις ότι πλέον δεν ζεις, αλλά ζώνεσαι. Και κάποια στιγμή φτάνεις μέχρι τα μάτια. Εγώ ήμουν πιστός, όπως κι εκείνη, αλλά δεν πήγαινε άλλο. το σκέφτηκα πολύ με τον εαυτό μου. Ξεκαθάρισα ότι μένουμε μαζί συμβατικά χωρίς άλλες απαιτήσεις για να είναι το κλίμα του σπιτιού ανθρώπινο. Κι έτσι άρχισα τις επισκέψεις στα μπουρδέλα, χωρίςκανείς στην ουσία να το γνωρίζει, ούτε και πρόκειται ποτέ. Μετά από 26 χρόνια έγγαμου βίου, που παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες καταφέραμε πολλά. Τα 23 χρόνια τα περάσαμε μέσα στον έρωτα και την αγάπη. Το σεξ δεν έλειπε από την ζωή μας. Και ήταν ικανοποιητικό τόσο για μένα όσο και για εκείνη.
Και πραγματικά ένιωσα άνθρωπος όταν άρχισα να πηγαίνω στα μπουρδέλα. Μπορεί όλα εκεί μέσα να είναι ψεύτικα, αλλά περνάς καλά. Χωρίς ευθύνες. Είχα ευκαιρίες να έχω εξωσυζυγικές σχέσεις, ουκ ολίγες. Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος και λόγω δουλειάς γνωρίζω πολύ κόσμο. Εύκολο θα ήταν για μένα. Σκέφτεσαι όμως και τις συνέπειες. Οπότε ο αγοραίος έρωτας είναι ασφάλεια. Κακά τα ψέματα. Και συντηρώ το σπίτι μου, τα παιδιά μου, όσο μπορώ. Αν κάνεις σχέση, ενδέχεται η ερωτική σου ζωή να είναι πιο πλήρης, από το να πάς δέκα λεπτά σε μια κοπέλα και όλα να γίνονται μέσα στη βιασύνη. Αλλά και η φιλενάδα από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να έχει οικονομικές, αλλά κοινωνικές, κυρίως, απαιτήσεις. Κι εκεί τα πράγματα δυσκολέυουν και πολλές φορές θα σε φέρουν σε αδιέξοδο.
Παλληκάρια είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν διαλύσεις το σπίτι σου εντελώς, Πολλές φορές ίσως βολεύει καλύτερα σε κάποιους. Στην δική μου την περίπτωση όχι.
Κι επειδή όπως είπα τα μπουρδέλα για μένα είναι ευλογία, και οι κοπέλες πραγματικές ιέριες, τα σέβομαι. Ειλικρινά σας το λέω, όπως κατανοώ και τις κοπέλες, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με μηχανάκια. Γι' αυτό και δεν θυμώνω μαζί τους αν κάτσει μια στραβή.
Σας εύχομαι καλό βράδυ, κι ας ελπίσουμε να ανοίξουν το γρηγορότερο δυνατόν.

Βρε αδερφέ, έτσι όπως τα λές, γιατί δεν έπιανες να παίξεις κανά Duke Nukem καλύτερα, να μην απατάς και την γυναίκα σας κιόλας;:tooth:

Τα καλύτερα γαμήσια τα κάνουν οι παντρεμένες μεταξύ 30 και 40 ετών.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες πουτάνες ήταν παντρεμένες κάποτε!

Εγώ θέλω να ξέρω γιατί μετά από κάθε γαμήσι που κάνω η κάθε μιας μου αρχίζει την κλάψα ότι "τους θυμίζει τον πρώην άντρα / πρώην γκόμενο τους" και άλλα τέτοια. Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "Καλά ρε πούστη, πόσοι φλώροι ήταν όλοι αυτοί οι πρώην;":tooth::2funny:

Η παντρεμένη έχει ένα πρόβλημα που λέγεται "άντρας της". Εσύ μπορεί να παίζεις το τέλειο θέατρο για να μην μαθευτεί, αλλά εκείνη ξέρει; Κι αν συμβεί, τότε θα μπλέξουν τα πράγματαχειρότερα.

1200px-Hera_Campana_Louvre_Ma2283.jpg

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Πολύ βρώμα και στα σπίτια σε το Μεταξουργείο, δηλαδή και οι κοπέλες κάθονται στον καναπέ τον βρώμικο, σάπια κρεβάτια, σάπια σεντόνια. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να τα φτιάξουν λίγο ανθρώπινα.
Εκτός από μερικά σπίτια που έχουν ανανεωθεί (μετρημένα) στα δάκτυλα του ενός χεριού) όλα τα άλλα τα ίδια καλτ σπίτια που έχουν περάσει 1.000.000 άνθρωποι. Πολλές φορές σιχαίνομαι να ανεβαίνω και να πατάω μέσα.
Καθώς και οι εργαζόμενες μέσα στη μπίχλα...
Το Αλβανικο οικονομικο μοντελο βασιζεται στο οτι περισσοτερο παρουμε
με το τιποτα που δινουμε. Και ετσι ειναι!
Ποιος ο λογος να ξοδευτουν; 10 ευρω το σπρωξιμο και αποτελεσμα υπαρχει.
Ομαδα που κερδιζει, δεν την πειραζεις.
Πουτανες χρειαζονται (αυτο ισχυει παντου) κι οχι ατμοσφαιρα.

:rockon:

M1LfoS1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά έχουμε κάνα νέο από την γνωστή Αλιονα;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μια χαρα συμφωνουμε. Δεν μιλησα για το κωλοχανειο του μπουρδελου αλλα για σπιτι σου.
Δεν μιλησα για διακοπη λοιπον.
Εγω το εχω πει αυτο περι μισης ωρας και βαλε (δεν το ανακαλυψα ομως)
γιατι απο καπου το "ρουφηξα" και το εζησα-δεχτηκα-υπεγραψα.
Δεν σου ειπα οτι δεν περνας καλα στην χημεια αλλα αφου πληρωνεις "χερατα"
κατι λειπει. Απλη επισημανση. Επισης ημουν σαφης μην δωσεις πολλα γιατι θα βγεις κουμπαρας.
Σου δινω την ευχη μου να περασεις τελεια και μαλιστα να την εχεις για γαμησι
μη δινοντας φραγκο. Οχι για μαγκια αλλα για να αποδομησεις τον Θεο της.
Το μαρουλι. Ειναι μεγαλη νικη ασχετως τι θα γινει.

Vaya Con Dios​

:rockon:
Πολύ σύντομα στανταράκι έρχεται σπίτι μου (σε λίγες μέρες) με 40 ευρώ για μία ώρα, να 'χεις υγεία κι εγώ καλή διασκέδαση! Καλησπέρα σε όλους

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Πολύ σύντομα στανταράκι έρχεται σπίτι μου (σε λίγες μέρες) με 40 ευρώ για μία ώρα, να 'χεις υγεία κι εγώ καλή διασκέδαση! Καλησπέρα σε όλους
Γιατί σε λίγες μέρες ; Τόση δουλειά έχει ; Η και καλά είναι εκτός Αθηνών;; Α ρε παραμύθια που μας πουλάνε κάποιες ..... ενώ ξέρουν τους σταθερούς πελάτες τους καλούς και καθαρούς ( αλλά πιο φτωχούς σε σχέση με άλλους ..) το τρεναρουν ...εμείς νομίζουμε πως δήθεν προσέχουν κάποιες η έχουν ενδοιασμούς για τον νέο ιο κτλ...ενώ επι τις ουσίας ξεκωλιαζονται με φραγκάτους ....και δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας ...!! Καλά να περάσεις αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω και γιατί το λέω !!! Προσωπικά μολης ανοίξουν τα ντελα έχω να γράψω πολλές στα παπάρια μου κανονικά όμως ...!!!! Και θα στραφώ σε πιο σωστά μόνοπατια πιο ντόμπρα πιο ξιγημενα με πιο πολύ απόλαυση και μειωμένη παραμυθά ....!! Εύχομαι και άλλοι συναγωνιστές να γράψουν στα παπάρια τους κάποιες σαβούρες που το παίζουν περιζήτητες !!!! Αλλά μολης ανοίγουν τα μπουρδελακια ( πχ περασμένο καλοκαίρι ) βούρ σκυλογαμιουνται !!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Εγώ θέλω να ξέρω γιατί μετά από κάθε γαμήσι που κάνω η κάθε μιας μου αρχίζει την κλάψα ότι "τους θυμίζει τον πρώην άντρα / πρώην γκόμενο τους" και άλλα τέτοια. Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "Καλά ρε πούστη, πόσοι φλώροι ήταν όλοι αυτοί οι πρώην;":tooth::2funny:
Μαλλον το διατυπωσες με λαθος νοημα αν το διαβασεις ξανα.
Προφανως εννοεις την συνηθεια πολλων γυναικων να καθονται και να σε συγκρινουν
η να σου μιλανε για καποιον, καπου, καποτε (σε υπαρξιακα και μη) λες και εισαι παρηγορητρα.
Απλο. Ειτε μενουν προσκολλημενες σε καθε εναν μας που τις γαμαει
(γι αυτο οταν τον βλεπουν στον δρομο, ντρεπονται), ειτε θελουν ξανα εναν μπαμπακα
ειτε το κανουν επιτηδες για να τσιμπας. Γαμα τες εσυ κι αστες να τραγουδανε.
Eχουν ενοχες ακομα και που υπαρχουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Γιατί σε λίγες μέρες ; Τόση δουλειά έχει ; Η και καλά είναι εκτός Αθηνών;; Α ρε παραμύθια που μας πουλάνε κάποιες ..... ενώ ξέρουν τους σταθερούς πελάτες τους καλούς και καθαρούς ( αλλά πιο φτωχούς σε σχέση με άλλους ..) το τρεναρουν ...εμείς νομίζουμε πως δήθεν προσέχουν κάποιες η έχουν ενδοιασμούς για τον νέο ιο κτλ...ενώ επι τις ουσίας ξεκωλιαζονται με φραγκάτους ....και δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας ...!! Καλά να περάσεις αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω και γιατί το λέω !!! Προσωπικά μολης ανοίξουν τα ντελα έχω να γράψω πολλές στα παπάρια μου κανονικά όμως ...!!!! Και θα στραφώ σε πιο σωστά μόνοπατια πιο ντόμπρα πιο ξιγημενα με πιο πολύ απόλαυση και μειωμένη παραμυθά ....!! Εύχομαι και άλλοι συναγωνιστές να γράψουν στα παπάρια τους κάποιες σαβούρες που το παίζουν περιζήτητες !!!! Αλλά μολης ανοίγουν τα μπουρδελακια ( πχ περασμένο καλοκαίρι ) βούρ σκυλογαμιουνται !!!!
Α τις πουτανες!

:2funny:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Μαλλον το διατυπωσες με λαθος νοημα αν το διαβασεις ξανα.
Προφανως εννοεις την συνηθεια πολλων γυναικων να καθονται και να σε συγκρινουν
η να σου μιλανε για καποιον, καπου, καποτε (σε υπαρξιακα και μη) λες και εισαι παρηγορητρα.
Απλο. Ειτε μενουν προσκολλημενες σε καθε εναν μας που τις γαμαει
(γι αυτο οταν τον βλεπουν στον δρομο, ντρεπονται), ειτε θελουν ξανα εναν μπαμπακα
ειτε το κανουν επιτηδες για να τσιμπας. Γαμα τες εσυ κι αστες να τραγουδανε.
Eχουν ενοχες ακομα και που υπαρχουν.

Τι να σου πώ ρε αδερφέ, μυστήρια πράγματα. :tooth: Αν τους βγάζω την αίσθηση του μπαμπά, την γάμησα, δεν πρόκειται να μου κάτσει γκόμενα ούτε σε μια χιλιετία.:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Τι να σου πώ ρε αδερφέ, μυστήρια πράγματα. :tooth: Αν τους βγάζω την αίσθηση του μπαμπά, την γάμησα, δεν πρόκειται να μου κάτσει γκόμενα ούτε σε μια χιλιετία.:2funny:

Μπα, ειναι το υφασμα τετοιο. Εχουν διαφορες ανασφαλειες.
Ουσιαστικα θελουν εναν να τους λυνει τα προβληματα τα οποια του μεταφερουν ως δικα του
αλλα ποτε αντιστροφα. Μην ασχολεισαι. Σαν να μην τρεχει τιποτα.
Σε καθε περιπτωση, θα τις γαμας μεχρι εκει που τις θες και ειναι οκ στο γαμησι.
Μολις ξενερωσεις, ριξτες στον καδο.
Αν η αλλη ειναι νορμαλ σαν πακετο, θα το καταλαβεις.
Μολις σαπισει (οχι αν :2funny: ) επισης θα το καταλαβεις.
Δεν υπαρχει γιατρικο ουτε και καποια μυστικη συνταγη επιτυχιας.

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγώ παίρνω τσάντα πλάτης με πετσέτα και σεντόνι καμιά φορά και στα 4 το 90% των στάσεων.
εγω δε παω καθολου..για σκεψου να της γλυφεις τα βυζια και πριν απο σενα να της τα εγλυφε ενας πακιστανος με συφιλη,aids,κορονοιο..και να την εχυσε και στη μαπα,παραδιπλα πηγαινε και στα σεντονια.Μετα παει η τσατσα η ουγκ δηθεν να
τα στρωσει,βαζει και αποσμητικο χωρου να φυγει η πακιστανιλα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Πέρα από την πλάκα που είναι σαφώς καλοδεχούμενη , εννοώ για σωστή πελατειακή σχέση .... Σαφώς και είναι πουτανες μυστήριες κυκλοθυμικές μαφιόζες , κακές στραβές κουτσές χονδρες αδύνατες πρεζου δες κοκαινομανουδες ανορεξικές διεστραμμένες , άλλες χαζές άλλες υποτακτικός ψυχολογίας και παρά πολλά ακόμη .... Η σωστή όμως πελατειακή σχέση είναι κανόνας για εμένα και για πολλές σωστές ( λίγες ) πουτανες !!! Τελοσπαντον θα ψωμολυσσαξουνε κάποιες το καλοκαίρι ... και αν όχι θα τους φανεί πολύ η διαφορά από τους καλούς τακτικούς πελάτες ..... που πλέον δεν θα είναι εκεί ...!! Πραγματικα όμως δεν θα είναι εκεί !!!! Αυτό υσχιει και για εμένα αλλά και γι τουλάχιστον 40 συναγωνιστές που έχω μειλιση προσωπικά !!!! Και πόσοι άλλοι ακόμα που θα μαζευτούμε !!!! Και ας βγει καμία κλωσά να μειλιση εδώ θα την κάνω κρεμμυδάκια !!!

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
εγω δε παω καθολου..για σκεψου να της γλυφεις τα βυζια και πριν απο σενα να της τα εγλυφε ενας πακιστανος με συφιλη,aids,κορονοιο..και να την εχυσε και στη μαπα,παραδιπλα πηγαινε και στα σεντονια.Μετα παει η τσατσα η ουγκ δηθεν να
τα στρωσει,βαζει και αποσμητικο χωρου να φυγει η πακιστανιλα
Καλά δεν γλύφω βυζιά ούτε, πάω και πιο αποστειρωμενα γίνεται. Σοβαρά. Από Λ 73Α/Β και πάνω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Επισης όσο αναφορά αυτό που είπε το Αν δεν ψωμοκυσαξουνε θα τους φανεί η διαφορά εννοώ ότι δεν είναι και λίγο από εμένα μια τανα πχ να πληρωμή το ενοίκιο του σπιτιού της η κάθε μήνα να αγοράζει μια τσάντα λουις βιτον η οποίο άλλο ψώνιο έχει στο μυαλό της !!! Φανταστείτε ακόμα 40 αγωνιστές που θα κάνουν το ίδιο με εμένα ;; Και πόσοι άλλοι θα πράξουν το σωστό ;;; κάποιες το καλοκαίρι που θα νομίζουν πως θα βγάλουν τρελό χρήμα ( τώρα τρώνε τρώνε και δεν τελειωνη όσο αναφορά κάποιες ....!!) το καλοκαίρι λοιπόν ίσα ίσα το ενοίκιο ... και κανα 1000αρικακι το μήνα και αν !!!! Μάγκες αλλάζουμε ρότα το καλοκαίρι με νέες κοπέλες στα ντελα αφήστε τα στάνταρ όλοι που σας πρόδωσαν που σας έκραξαν που σας πίκραναν που σας το έπαιξαν ντίβες η σας το τρεναραν με αστείες και παιδιάστικες δικαιολογίες ενώ στην ουσία γαμιοντουσαν με φραγκάτους και με πελάτες που τους μάσαγαν πιο πολλά λεφτά από όταν ακόμα τους είχαν πελάτες στα ντελα !!! Με αυτούς θα μείνουν το καλοκαίρι ΥΠΟΣΧΟΜΕ !!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Πέρα από την πλάκα που είναι σαφώς καλοδεχούμενη , εννοώ για σωστή πελατειακή σχέση .... Σαφώς και είναι πουτανες μυστήριες κυκλοθυμικές μαφιόζες , κακές στραβές κουτσές χονδρες αδύνατες πρεζου δες κοκαινομανουδες ανορεξικές διεστραμμένες , άλλες χαζές άλλες υποτακτικός ψυχολογίας και παρά πολλά ακόμη .... Η σωστή όμως πελατειακή σχέση είναι κανόνας για εμένα και για πολλές σωστές ( λίγες ) πουτανες !!! Τελοσπαντον θα ψωμολυσσαξουνε κάποιες το καλοκαίρι ... και αν όχι θα τους φανεί πολύ η διαφορά από τους καλούς τακτικούς πελάτες ..... που πλέον δεν θα είναι εκεί ...!! Πραγματικα όμως δεν θα είναι εκεί !!!! Αυτό υσχιει και για εμένα αλλά και γι τουλάχιστον 40 συναγωνιστές που έχω μειλιση προσωπικά !!!! Και πόσοι άλλοι ακόμα που θα μαζευτούμε !!!! Και ας βγει καμία κλωσά να μειλιση εδώ θα την κάνω κρεμμυδάκια !!!
Ποια πατσαβουρα σε εχει πληγωσει;

:dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom