Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (37 μέλη και 264 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Τα καλύτερα γαμήσια τα κάνουν οι παντρεμένες μεταξύ 30 και 40 ετών.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες πουτάνες ήταν παντρεμένες κάποτε!

ΑΨΟΓΟΣ!!!

Παραθετω τα επισημα προγραμματα καποιων κατηγοριων!!!

Προγραμμα πιπινοπουτανου: απλο και αργο σαν κλαρκ.

Προγραμμα προμιλφοπουτανου: ελ.στοματικο, 69, φιλια οπου θελει.

Προγραμμα μιλφοπουτανου: ελ.στοματικο, 69, φιλια αβερτα, κωλος.

Προγραμμα τζιλφοπουτανου: ελ.στοματικο, 69, ζητιανευει φιλια, ρουφοκωλαδα, κωλος.

Προγραμμα κανονικης γκομενας: ακαποτο γαμησι κι ολα τα παραπανω αυθεντικα.

Προγραμμα παντρεμενης: χυσιμο παντου μεσα εξω, βιτσια κι ολα τα παραπανω αυθεντικα.

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τα καλύτερα γαμήσια τα κάνουν οι παντρεμένες μεταξύ 30 και 40 ετών.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες πουτάνες ήταν παντρεμένες κάποτε!ε

Είχα ένα φίλο παλιά τον Νικαρα (Νίκο). Μια μέρα Τετάρτη βράδυ γύρω στα τέλη Οκτωβρίου του 2012, με λίγη βροχή να προσθέσω, μου λέει έλα πάμε Φυλής σήμερα έχει ωραία μωρά τα ξέρω όλα.
Μπαίνω με δισταγμό στο αμάξι και πάμε.
Παρκάρουμε εδώ δουλεύει αυτή, εκεί δουλεύει η άλλη κτλπ.
Μπαίνουμε σε ένα σπίτι, μέσα να ήταν 9-10 άτομα. Δεν χωρουσαμε. Η τσατσά φώναζε κάντε λίγο χώρο να μπει και άλλος κόσμος. Το κορίτσι ήταν στο δωμάτιο.
Ξαφνικά μου λέει ο Νικαρας, -Είναι μια ψηλή ουκρανεζα με τατουάζ πάνω από την σουφρα της, σκυλί πολέμου, μόλις βγει θα δεις θα με χαιρετήσει.
-Άσε μας ρε Νικαρα να πούμε-Εχω και το κινητό της λέει, καλεί χτυπούσε κάτι στην κουζίνα του ιδρύματος, αλλά δεν έδινα σημασία τόσα άτομα εκεί μέσα.
Ξαφνικά βγαίνει η τύπισσα με τα εσώρουχα, ήταν όπως την είχε περιγράψει ακριβώς, κοίτα 2 δευτερόλεπτα σαστισμένη το πλήθος μπουρδελιαρηδων και μόλις παρατηρεί καλά καλά λέει:
Νίκο μου, τι κάνεις; Πώς και από εδώ; Μήπως εσύ με καλουσες, άκουγα να χτυπάει το κινητό μου.
Και εγώ και οι άλλοι να έχουμε μείνει μαλακες.
Τρελός μπουρδελιαρης ο Νικαρας, δεν κάπνιζε έπινε, μόνο ντύσιμο,αμάξια και πουτανες ήταν τα χόμπι του.
Καλές εποχές με πλάκα....
Τώρα....
καλες εποχες...λιγες οι φολες

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Στην καραντίνα εχουν μεινει μονο οι δευτερες αλλα τουλαχιστον κανουν περισοττερα στο δωμάτιο. Μιλαμε τα κοριτσια κανουν τα παντα! Εγω προχθες ειχα βαλει την Ιωαννα κατω και ετριβα το ριπαπα στην μουρη της για ωρα , πριν το γαμησι.
Αχνα δεν εβγαλε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846
Γι
Στην καραντίνα εχουν μεινει μονο οι δευτερες αλλα τουλαχιστον κανουν περισοττερα στο δωμάτιο. Μιλαμε τα κοριτσια κανουν τα παντα! Εγω προχθες ειχα βαλει την Ιωαννα κατω και ετριβα το ριπαπα στην μουρη της για ωρα , πριν το γαμησι.
Αχνα δεν εβγαλε!
Α ποια Ιωάννα λες φίλε συναγωνιστή; Αυτή που είναι απέναντι από το μικρομωλλ η ξανθιά η αλβανιδουλα; Κάνει και τίποτα άλλο στο προγραμμα της; Αν θες δώσε καμιά πληροφορια.

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Γι

Α ποια Ιωάννα λες φίλε συναγωνιστή; Αυτή που είναι απέναντι από το μικρομωλλ η ξανθιά η αλβανιδουλα; Κάνει και τίποτα άλλο στο προγραμμα της; Αν θες δώσε καμιά πληροφορια.
Τυπε λεω για την Ιωαννα απο το Ιασωνος 43, η ξανθια με τις βυζαρες, 10 ευρο ακα τσιμπουκι και κωλο. Αν θες και αλλα στειλε πριβε να σου πω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
πως τη παλευουν ρε παιδια οι παντρεμενοι? απο πολλες αποψεις...
Ή κάθεσαι κάνεις μόκο και όποιος αντέξει ή κάποια στιγμή μπορεί να σηκωθείς να παρεις το καπέλο και να φύγεις. Και...ξαναπαντρεύεσαι και τρως μια απ' τα ίδια . Μετά πάλι καπέλο και πάει λέγοντας μέχρι να μείνεις μπουκάλα.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
και τα ορμονικα της πανε περιπατο

Αυτή είναι η κλασσική γυναικεία δικαιολογία, μπορεί μεν να ισχύει στην αρχή αλλά μετά δεν παίζει. Παλιά που δεν υπήρχε φεμινισμός,τουβού και ίντερνετ πήγαινε η φούτσα σύννεφο.

Άμα το λέει συνέχεια η γυναίκα αν το εννοεί είναι φαύλος κύκλος. Αν δεν υπάρχει κοκό οι ορμόνες μόνο θα χειροτερεύουν και μετατρέπονται κι οι δυο σε φυτά τελικά.

Βέβαια παίζει και το άλλο ,να ικανοποιείται άλλου και να σ' έχει μόνο για την 'αγαπη',την οικογένεια,την ασφάλεια και το κασέρι.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.165
Πόντοι
201
Εσυ φαινεσαι ευαισθητος. Καλο και κακο.
Στην περιπτωση σου ως οκ παντρεμενος οπως λες οτι εισαι (με τις οποιες δυσκολιες)
δεν θα ελεγα οτι σε βολευει οπως σωστα εγραψες μια (ελευθερη λεω εγω) φιλεναδα.
Καλυτερα μπουρδελα που ηδη πας η και με μια αλλη παντρεμενη οπου θα μπορειτε να ισορροπειτε
και να αντιλαμβανεστε καλυτερα τον εγγαμο βιο.
Κατηγορια ελευθερος, ελευθερη, δεσμευμενος , δεσμευμενη καταλαβαινουν εναν παντρεμενο
η μια παντρεμενη μεχρι εκει που αρχιζουν οι ιδιοι να πιεζονται.
Εμενα μου εχουν τυχει λιγες παντρεμενες αλλα θελει κρυο αιμα. Το εχω η το αποκτω
αναγκαστικα οταν πρεπει. Ειναι ειδικες περιπτωσεις. Δεν γινεται αλλιως να κυλισει το πραγμα.
Πρεπει να διωχνω τον εγωισμο μου και να τις βλεπω τελικα ως τρεις τρυπες.
Γιατι φιλε μου, η παντρεμενη εφοσον κερατωνει και το ξερεις ηδη
μπορεις να περασεις κοντρα αδρεναλινη και υπεροχα
αλλα δεν πρεπει να κατρακυλισεις με αγαπες κτλ. Δεν θα ευδοκιμησει.
Αν εχει και παιδια ξεχασε το. Τελειωνουν αυτα η αραιωνουν μενοντας στο γαμησι.
Κανε οτι νομιζεις...

:hi:
Η παντρεμένη έχει ένα πρόβλημα που λέγεται "άντρας της". Εσύ μπορεί να παίζεις το τέλειο θέατρο για να μην μαθευτεί, αλλά εκείνη ξέρει; Κι αν συμβεί, τότε θα μπλέξουν τα πράγματαχειρότερα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Αυτή είναι η κλασσική γυναικεία δικαιολογία, μπορεί μεν να ισχύει στην αρχή αλλά μετά δεν παίζει. Παλιά που δεν υπήρχε φεμινισμός,τουβού και ίντερνετ πήγαινε η φούτσα σύννεφο.

Άμα το λέει συνέχεια η γυναίκα αν το εννοεί είναι φαύλος κύκλος. Αν δεν υπάρχει κοκό οι ορμόνες μόνο θα χειροτερεύουν και μετατρέπονται κι οι δυο σε φυτά τελικά.

Βέβαια παίζει και το άλλο ,να ικανοποιείται άλλου και να σ' έχει μόνο για την 'αγαπη',την οικογένεια,την ασφάλεια και το κασέρι.

Μην ασχολεισαι με τιποτα απο αυτα.
Η ουσια ειναι μια. Η γκομενα η γυναικα που εχουμε πλαι μας, θα βαραει καμψεις μεχρι χωρισμο.
Αν σπασει αλλα εχω καλες παραστασεις, ριχνω ενα βλεφαρο διοτι με νοιαζει.
Αν δεν διορθωθει, απαξιωνεται επι τοπου γιατι δεν μπορω να ξερω τι συμβαινει.
Δεν εχει σημασια τι και πως. Με το να ασχολεισαι, αναλωνεσαι.
Προσωπικα, αυτα τα ξεκαθαριζω απο την αρχη. Αν δεν μενω μονιμως ικανοποιημενος σε ολα
ξερουν οτι θα κερατωθουν χωρις να φανει τιποτα και θα παρουν και πουλο.
Περναμε μεν καλα αλλα ζουν με τον φοβο και το σκατο στην καλτσα.
Εχω διωξει και με εχουν διωξει. Αυτο ειναι το φυσιολογικο.
Γι αυτο δεν παντρευομαι. Γιατι ολοι οι παντρεμενοι που γνωριζω, εχουν βαλτωσει
και δεν ξεφευγουν, πληρωνοντας πολλα και σε ολα.
Οι εξαιρεσεις ειναι για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Και γι αυτο μεχρι τωρα την βγαζω καθαρη. Ψυχρη λογικη που πρεπει να επικρατει.

Ιερος κανονας επιβιωσης:
"ο ανδρας διεμβολιζει τα προβληματα ενω η γυναικα τα περικυκλωνει".

Ευχαριστω ολους οσους μου χαρισαν γνωση, κομματι κομματι.
Μεγαλο δωρο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Η παντρεμένη έχει ένα πρόβλημα που λέγεται "άντρας της". Εσύ μπορεί να παίζεις το τέλειο θέατρο για να μην μαθευτεί, αλλά εκείνη ξέρει; Κι αν συμβεί, τότε θα μπλέξουν τα πράγματαχειρότερα.

Σκεφτεσαι και για αυτην. Επετρεψε μου, λαθος.
Ναι, να ερχεσαι στην θεση της αλλα καλυτερα να σκεφτεσαι μονο για εσενα.
Με γκομενα, με παντρεμενη, με οποιαδηποτε.
Αδιαφορο λοιπον και προβλημα της.
Σε παραπεμπω στην παραθεση μου στον βορδελο.

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
757
Πόντοι
361
Χύστη, αρκετές έγκριτες πηγές κάνουν λόγο φόλα. Αυτό με σταμάτησε από το να την τιμήσω, ενώ με καυλώνει πολύ.
Η στάση και η συμπεριφορά της πώς ήταν απέναντί σου;
Τυπική, αλλά όχι απόμακρη. Σίγουρα όμως υπάρχουν και καλύτερες δεν το συζητάω.απλα με βάση την κατάσταση είναι μέσα στο όρια η κοπέλα.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Πολύ βρώμα και στα σπίτια σε το Μεταξουργείο, δηλαδή και οι κοπέλες κάθονται στον καναπέ τον βρώμικο, σάπια κρεβάτια, σάπια σεντόνια. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να τα φτιάξουν λίγο ανθρώπινα.
Εκτός από μερικά σπίτια που έχουν ανανεωθεί (μετρημένα) στα δάκτυλα του ενός χεριού) όλα τα άλλα τα ίδια καλτ σπίτια που έχουν περάσει 1.000.000 άνθρωποι. Πολλές φορές σιχαίνομαι να ανεβαίνω και να πατάω μέσα.
Καθώς και οι εργαζόμενες μέσα στη μπίχλα...

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.995
Πόντοι
441
σωστά... από το 10αρικο κ τεφτερι.... σε 60 κ πάνω ?
εδω υπαρχει φιδεμπορας , που ανεβαζει κριτικές απο Μεταξι 3 - 4 φορες την εβδομάδα , και ενδιαμεσα , διανθιζει το μυθιστόρημα, με μασαζ των 50 -60 , και εσχατως με call girl των 160 , ολα τα σφαζω , ολα τα μαχαιρωνω λεμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν νομίζω οτι οι φόλες ήταν λιγότερες, απλώς δεν σε χάλαγε τόσο ένα χαμένο €20 μπροστά στην γοητεία της αναζήτησης...
απο τοτε εχει αυξηθει και η εμπειρια μου οποτε μια φολα θα την καταλαβω απο το σαλονι. (ετσι γλιτωνω καποια 20ρικα)

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Πολύ βρώμα και στα σπίτια σε το Μεταξουργείο, δηλαδή και οι κοπέλες κάθονται στον καναπέ τον βρώμικο, σάπια κρεβάτια, σάπια σεντόνια. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να τα φτιάξουν λίγο ανθρώπινα.
Εκτός από μερικά σπίτια που έχουν ανανεωθεί (μετρημένα) στα δάκτυλα του ενός χεριού) όλα τα άλλα τα ίδια καλτ σπίτια που έχουν περάσει 1.000.000 άνθρωποι. Πολλές φορές σιχαίνομαι να ανεβαίνω και να πατάω μέσα.
Καθώς και οι εργαζόμενες μέσα στη μπίχλα...
Ειναι μερος του θεαματος φιλε μου,επιτηδες το κανουν ολα ειναι μερος του σκηνικου με το που μπαινεις στον βουρκο[μεταξουργειο] ολα πρεπει να αντικαθρεφτιζουν την κατασταση.η βρωμα τα πρεζακια η ετοιμορροπες σκαλες τα πακια,το χαμογελο τον τρολ οταν ξεμιτιζουν στο σαλονι κτλ. Ε τι περιμενες φιλε μου ειμαστε μπροστα σε τετοια θεματα .Ειναι σαν να πας στον αμαζονιο τεραστια δαση ποταμια αγρια ζωα κυνδινος παντου.Καποιοι πληρωνουν αδρα για να πανε στον αμαζονιο ξερεις .Ετσι γινετε και στο μεταξι φιλε μου και για ολα αυτα τα σκηνικα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ μονο 10 ευρω [εαν φας τουρτα] και ειναι διπλα σου στην καρδια τις αθηνας .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom