παντως καλυτερα να ριξεις ενα πουτσο στις πουτανες αν εισαι παντρεμενος παρα να μπλεξεις με καμια και να σου κλεισει το σπιτι...δε ξερω ποτε δε παντρευτηκα,δε ξερω πως ειναι ενας γαμος (και ουτε θελω να μαθω) ..αλλα ετσι πιστευω
Καλησπέρα.,
Όταν κάνεις οικογένεια αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αν είσαι καλά με το ταίρι σου, τότε ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες. Αν έχεις και παιδιά, τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου. Ισχύει πάντα το ρητό ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Με τη γυναίκα μου δημιούργηδα ό,τι δημιούργησα μέχρι τώρα. Και παρόλα αυτά όταν τα σπάσεις με την γυναίκα σου, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Βρίσκεσαι σε διλήματα. Να να βροντήξεις όλα χάμω και να την κάνεις; Αν δεν έχεις παιδιά είναι εύκολο. Την στέλνεις στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Αν έχεις παιδιά τότε πρέπει να το ζυγίσεις καλά φίλε μου. Και τις περισσότερες φορές είναι άσχετο από την ηλικία των παιδιών.
Εγώ βασανίστηκα πολύ, έκανα πολλές προσπάθειες να μην χαλάσω το σπίτι μου. Δεν ξέρω πώς την παλεύουν οι γυναίκες, πάντως η αγαμία δεν παλεύεται. Και δεν είναι απλά θέμα αμτρικού εγωισμού. Νιώθεις ότι πλέον δεν ζεις, αλλά ζώνεσαι. Και κάποια στιγμή φτάνεις μέχρι τα μάτια. Εγώ ήμουν πιστός, όπως κι εκείνη, αλλά δεν πήγαινε άλλο. το σκέφτηκα πολύ με τον εαυτό μου. Ξεκαθάρισα ότι μένουμε μαζί συμβατικά χωρίς άλλες απαιτήσεις για να είναι το κλίμα του σπιτιού ανθρώπινο. Κι έτσι άρχισα τις επισκέψεις στα μπουρδέλα, χωρίςκανείς στην ουσία να το γνωρίζει, ούτε και πρόκειται ποτέ. Μετά από 26 χρόνια έγγαμου βίου, που παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες καταφέραμε πολλά. Τα 23 χρόνια τα περάσαμε μέσα στον έρωτα και την αγάπη. Το σεξ δεν έλειπε από την ζωή μας. Και ήταν ικανοποιητικό τόσο για μένα όσο και για εκείνη.
Και πραγματικά ένιωσα άνθρωπος όταν άρχισα να πηγαίνω στα μπουρδέλα. Μπορεί όλα εκεί μέσα να είναι ψεύτικα, αλλά περνάς καλά. Χωρίς ευθύνες. Είχα ευκαιρίες να έχω εξωσυζυγικές σχέσεις, ουκ ολίγες. Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος και λόγω δουλειάς γνωρίζω πολύ κόσμο. Εύκολο θα ήταν για μένα. Σκέφτεσαι όμως και τις συνέπειες. Οπότε ο αγοραίος έρωτας είναι ασφάλεια. Κακά τα ψέματα. Και συντηρώ το σπίτι μου, τα παιδιά μου, όσο μπορώ. Αν κάνεις σχέση, ενδέχεται η ερωτική σου ζωή να είναι πιο πλήρης, από το να πάς δέκα λεπτά σε μια κοπέλα και όλα να γίνονται μέσα στη βιασύνη. Αλλά και η φιλενάδα από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να έχει οικονομικές, αλλά κοινωνικές, κυρίως, απαιτήσεις. Κι εκεί τα πράγματα δυσκολέυουν και πολλές φορές θα σε φέρουν σε αδιέξοδο.
Παλληκάρια είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν διαλύσεις το σπίτι σου εντελώς, Πολλές φορές ίσως βολεύει καλύτερα σε κάποιους. Στην δική μου την περίπτωση όχι.
Κι επειδή όπως είπα τα μπουρδέλα για μένα είναι ευλογία, και οι κοπέλες πραγματικές ιέριες, τα σέβομαι. Ειλικρινά σας το λέω, όπως κατανοώ και τις κοπέλες, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με μηχανάκια. Γι' αυτό και δεν θυμώνω μαζί τους αν κάτσει μια στραβή.
Σας εύχομαι καλό βράδυ, κι ας ελπίσουμε να ανοίξουν το γρηγορότερο δυνατόν.