Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (23 μέλη και 246 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κι εγω ετσι νιωθω. Υποβιβασμο. Χρονια τωρα.
Μου την δινει οταν οι πουτανες (ποσο μαλλον οι πολλες ανθυπομετριες των μπουρδελων)
μας κοιτουν με υφος "ηρθαν οι αμπαλοι". Βρε τα πλαστοζυμαρακια :2funny:
επειδη μας βλεπουν να πληρωνουμε.
Η που λενε "δεν σου αρεσω;" και ειναι σαν στραβοχυμενοι λουκουμαδες. :2funny:
Η το ακομα καλυτερο..."γιατι δεν βρισκετε γυναικα να κανετε οσα θελετε; εδω ειναι μαγαζι". :2funny:

Και πολλα αλλα!

η βασικη διαφορα ειναι πως ειναι αυθεντικο το γαμησι μαζι τους
(επειδη εμεις το επιδιωκουμε κι αυτες το επιθυμουν).

:hi:
Είναι το ένστικτο του κυνηγού και του θηράματος . Αυτό δεν το αγοράζεις σε κανένα βορδελο.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Βρε παιδια θαθελα και εγω να πω τη γνωμη μου πανω στο θεμα.
Ενοειτε οτι το να πηγαινεις σε μπουρδελα κτλ δεν ειναι μαγκια οσο και αν καποιοι αυτο θεωρουν.
Εχει διαφορα μεγαλη απο το να εχεις μια ΝΟΡΜΑΛ σχεση η γαμο με παιδια.
Εχω τον αδερφο μου πεντρεμενο με ενα παιδι 2 χρονων ( ειμαι νονος ) και τον πρωτο χρονο ειχε ξεχασει πως ειναι το γαμησι.
Τον δευτερο χρονο γαμαγε μια στους δυο μηνες και πλεον τωρα μια φορα το μηνα.
Αυτο ειναι φυσιολογικο για τη γυναικα γιατι μολις εφερε ενα παιδι στον κοσμο και τα ορμονικα της πανε περιπατο αφου αφωσιονεται στο παιδι.Το καταλαβαινει το τι συμβαινει με τον αντρα αλλα δεν μπορει να κανει κατι.Μετα απο χρονια λοιπον το μεγαλυτερο ποσοστο των ζευγαριων εχουν συνηθησει ο εανς τον αλλο σε βαθμο κατι σαν ( αδερφια ).Δηλαδη δεν κανει αισθηση ο ενας στον αλλο χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θα γαμιουνται μεταξυ τους.Ναι θα γαμιουνται οχι απο την τρελα της νεανικης καυλας αλλα απο συναισθηματα και λιγακη καυλα .Δηλαδη θα μετραει η αγαπη αν υπαρχει γιαυτο μιλαμε για νορμαλ ζευγαρι γαμος.
Να μου πεις αν ο αντρας που εχει ορμες αν θα ξενογαμηση? θα ελεγα για τον εαυτο μου ναι θα το εκανα σε καποια πουτανα οχι παραληλη σχεση.Ολα αυτα δε σημαινουν οτι δε πρεπει καποια στιγμη να παντρεφτουμε αντιθετως μυστες οταν ερθει αυτη η στιγμη και το νιωσουμε με τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας θα πρεπει να το κανουμε αυτο το βημα και το παρακαλαω να πω την αληθεια.
Η εξελιξη του ανθρωπου ειναι να διαιονιζουμε το ειδος μας.Γαμος - παιδια - σπιτικο - γινομαστε παπουδες - εγγονια και επειτα πεθαινουμε και εχουμε καποιους να μας μνημονουνε δηλαδη να μας θυμουνται και συνεχιζεται με καποια επιπλεον που πρεπει να γινουν αλλα ειναι τα της θρησκειας.
Μεχρι τοτε ο καθενας μας πορευεται οπως νομιζει καλυτερα για τον εαυτο του με πουτανες η χωρις.
Υπαρχουν παιδια σαν τα κρυα τα νερα και κοπελα δεν εχουν για διαφορους λογους.Οπως υπαρχουν λογιων λογιων αντρες που δεν εχουν συντροφο παλι για διαφορους λογους εεε ολοι αυτοι - εμεις τι αλλο να κανουμε ? να τον παιζουμε να τον κανουμε λαστιχο?Παμε στα κοριτσια μας μεχρι να μας χτυπησει την πορτα αυτη η κοπελα που μας ταιριαζει.Αμα ειναι ναρθει ας ερθει.Αμα ειναι να μην ερθει καλα ειμαι και μονος.Δε θα σκασω κιολας.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.939
Πόντοι
1.046
Κι εγω αυτης της λογικης ειμαι αρκει να εχω ποικιλια.
Κι οι μετριες αν γαμιουνται καλα, μια χαρα ειναι.
Εισαι ωραιος!

Και η Φωτεινή από το μετάξι μέτρια είναι αλλά στο γαμησι είναι δυνατή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.357
Πόντοι
27.261
Δεν παρεξηγουμαι με το ωραιο χιουμορ. Εχει ανοιξει τιποτα περα απο Μεταξουργειο που δεν ψηνομαι να παω και καναδυο studio που εχω δει ?
ωραιος... παλι καλα.
οτι εχεις δει εδω μεσα φιλε.
αν δεν εχεις δει, θα μαθεις εντος της βδομαδας αν παρακολουθεις.
φυλης οχι ακομα.
welcome

• Like
Αντιδράσεις: mela33

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Μετά, όταν ντυνόμουνα, μου ήρθαν στο μυαλό κάτι συνάδελφοι που παίρνουν χαρτί για να πιάσουν το πόμολο και να ανοίξουν την πόρτα. Σκέφτηκα τι θα έλεγαν για μένα, αν με έβλεπαν σε αυτό το καταγώγιο. Αλλά τους γράφω στα αρχίδια μου, να πάνε να γαμηθούνε :boobies:
Αυτο ακριβώς ! Γαμησες !χαχα

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Μα καλα δε βλεπετε εδω Ελλαδα οτι προσπαθουνε να μας μπαστακοσουνε τους πουστηδες και γενικα ανωμαλους στην κοινωνια μας?
Η Ελλάδα ήταν σε αυτά τα θέματα προοδευτική κοινωνία από την αρχαιότητα. Λέμε Λεσβίες, δεν λέμε Παριζιάνες ούτε Λονδρέζες. Δεν χρειάζονται λοιπόν και μεγάλη προσπάθεια για να "μπαστακόσουν" εν Ελλάδι. Αντίθετα, Ελληνόπουλα που έχουν ζωώδεις και ισοπεδωτικές αντιλήψεις, καλό είναι να πάνε και να ζήσουν με άλλα ζώα. Έχει παραπέρα Σερβία, Ουγγαρία, Πολωνία...Eξάλλου, όταν το κάστρο έχει πέσει, καλείς "BROKEN ARROW", όπως ο Mel Gibson στην επική ταινία "we were soldiers".

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δηλαδη εσυ ( δεν ξερω ρωταω ) δεχεσαι το καθε ανωμαλο που μπορει να δεις στο δρομμο χερακι χερακι αντρας με αντρα η γυναικα με γυναικα να δινουν πεταχτα φιλακια η ακομα και γλωσσοφιλα?Π.χ στο παιδι σου εκεινη τη στιγμη τι θα πεις?Ναι παιδι μου γινε προοδευτικος για να μην εισαι αγροικος?Οταν σου πιασουν τον κωλο στο μετρο η και αλλου θα πεις τι ωραια που ειναι?Οταν βλεπεις αντρες ζευγαρια και γυναικες να υιοθετουν παιδια μωρα και μεγαλονωντας αυτα τα παιδια τι στο καλο θα μαθουν? οτι ειναι νορμαλ ολα αυτα?Γινεται να μεγαλωσει παιδι αναμεσα σε δυο μπαμπαδες που ο ενας τους παιζει το ρολο της γυναικας?Αυτα και αλλα πολλα μπορω να παραθεσω αλλα νομιζω ειναι αρκετα.Πρεπει λοιπον η κοινωνια αυτη τη σκατιλα να τη δεχτει?Ασ ειναι στο σπιτι τους και ας κανουν οτι θελουν στο κρεβατι τους μονο μη με ενοχλησουν γιατι με εχουν ενοχλησει και ειδαν το τι σημαινει να εισαι αγροικος.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επειτα για ποια Ελλαδα μας μιλας?
Απο τα αρχαια χρονια οι προγονεις μας αυτου του τυπου ανθρωπους τους ειχανε παραγκονησει ητανε στο περιθωριο και μαλιστα νδεν συμετειχαν στα κοινα.Ποτε στην Ελλαδα δεν ητανε αποδεχτοι.Τα τελευταια χρονια δεκαετιες προσπαθουν να μας το επιβαλουν με εμμεσο τροπο.Βλεπε ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.Μεχρι το σημερα που θεσπιστηκανε νομοι για αυτους.Αν μας εβλεπαν οι σοφοι αρχαιοι Ελληνες θα μας αποκλειροναν στη στιγμη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Αλλη μια ομορφη μερα ξημερωνει στο Ελλαδισταν.

Καταντησαμε να κραταμε ρολοι για να ζουμε πεντε καταστασεις.

Ας φορεσω την μασκα μου κι ας στειλω μηνυμα για να κανω αυτο που θελω εγω! :thumbsup:

Ετσι να σκεφτεστε.

Καλη Κυριακη σε ολους μας...

[MED
Βορδελιάρηδες τα φώτα σας, κάτι λέγατε σε προηγούμενα ποστ για μία με ωραίο κωλι που κάποιον τον ξεγέλασε και περασε, ψηλη, καινούργια,καραφόλα στο εμετουργείο. Για ποια μιλούσατε και πού τραγουδάει;

Μάγκες αυτή την στιγμή στην πιάτσα παίζει το εξής σκηνικό:

#Τσιγγανοκατασταση ✓

#Φολοκατασταση ✓

#Μπαζοκατασταση ✓

#Γριετζοκατασταση ✓

#Μπουχεσοκατασταση ✓

#Πατσαβουροκατασταση ✓

ΥΓ: Τα πράγματα είναι τραγικά!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!

•Άντε να ανοίξουν το καλοκαίρι...μπας και δούμε άσπρη μέρα...!!!:springsmile:

Εκεί θέλω να καταλήξω ότι σε βάθος χρόνου οι παντρεμένοι δεν γαμανε έως καθόλου.

Και εντωμεταξυ σπρωξε κάργα χρήμα γιατί είναι γυναίκα σου και υπάρχει 'αγαπη'.

Την φθορά στην υγεία που τη βάζεις λόγω παρατεταμένης αγαμίας;
πως τη παλευουν ρε παιδια οι παντρεμενοι? απο πολλες αποψεις...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σημαίνει πως ο γάμος σου δεν πάει καλά. Φταις κι εσύ. Προσπάθησε να τον σώσεις.

Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και δεν τα έχουμε καταφέρει όλοι καλά στις προσωπικές μας σχέσεις.

Κι εγώ πάω στις πουτανες. Δεν δηλώνω μάγκας για αυτό.
παντως καλυτερα να ριξεις ενα πουτσο στις πουτανες αν εισαι παντρεμενος παρα να μπλεξεις με καμια και να σου κλεισει το σπιτι...δε ξερω ποτε δε παντρευτηκα,δε ξερω πως ειναι ενας γαμος (και ουτε θελω να μαθω) ..αλλα ετσι πιστευω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντως αν υπήρχαν βορδέλα για γυναίκες πιστεύω όλο τσάρκες θα έκαναν κι αυτές.
Mπα, εχουν αδυναμια στην προσεγγιση.
Ακομα κι αν δωσουν σημα, πρεπει να παμε εμεις κι ετσι κι αλλιως.
Τις εχω μεχρι σαλοναρισμα για να δουν ψωλες.
Δυσκολα θα περνουσαν δωματιο και θα ελεγε η υπηρεσια:

"ρε κοριτσια ολο βολτα κανετε".

:2funny:

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.939
Πόντοι
1.046
έτσι ?, και ξεκίνησε 3η βάρδια στο αδερφό σπιτάκι Φωκαίας 27Β πάνω
Έτσι ακριβώς. Εγώ πρώτη φορά που την πήδηξα ήταν Φωκαιας πριν 2-3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος . Πολύ καυλη στο δωματιο σκυλί θα έλεγα βέβαια έχει τραβελοφατσα και λίγο μπάσα φωνή αλλά έχει κλειτορίδας και άμα την καυλοσεις η μουναρα της στάζει ,οπότε δεν νομίζω να είναι τραβελι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και η Φωτεινή από το μετάξι μέτρια είναι αλλά στο γαμησι είναι δυνατή.

Ευχαριστω για την επιβεβαιωση σε οσα λεω.

Αυτη ομως ειναι υπηρεσιακος πυραυλος.

Δεν στριβει σαν τον λυκο...και κλανοντας σαν μερικες μερικες.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.939
Πόντοι
1.046
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση σε οσα λεω.

Αυτη ομως ειναι υπηρεσιακος πυραυλος.

Δεν στριβει σαν τον λυκο...και κλανοντας σαν μερικες μερικες.

Έτσι ακριβώς !!! ?

• Like
Αντιδράσεις: tnt

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
παντως καλυτερα να ριξεις ενα πουτσο στις πουτανες αν εισαι παντρεμενος παρα να μπλεξεις με καμια και να σου κλεισει το σπιτι...δε ξερω ποτε δε παντρευτηκα,δε ξερω πως ειναι ενας γαμος (και ουτε θελω να μαθω) ..αλλα ετσι πιστευω
Καλησπέρα.,
Όταν κάνεις οικογένεια αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αν είσαι καλά με το ταίρι σου, τότε ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες. Αν έχεις και παιδιά, τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου. Ισχύει πάντα το ρητό ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Με τη γυναίκα μου δημιούργηδα ό,τι δημιούργησα μέχρι τώρα. Και παρόλα αυτά όταν τα σπάσεις με την γυναίκα σου, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Βρίσκεσαι σε διλήματα. Να να βροντήξεις όλα χάμω και να την κάνεις; Αν δεν έχεις παιδιά είναι εύκολο. Την στέλνεις στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Αν έχεις παιδιά τότε πρέπει να το ζυγίσεις καλά φίλε μου. Και τις περισσότερες φορές είναι άσχετο από την ηλικία των παιδιών.
Εγώ βασανίστηκα πολύ, έκανα πολλές προσπάθειες να μην χαλάσω το σπίτι μου. Δεν ξέρω πώς την παλεύουν οι γυναίκες, πάντως η αγαμία δεν παλεύεται. Και δεν είναι απλά θέμα αμτρικού εγωισμού. Νιώθεις ότι πλέον δεν ζεις, αλλά ζώνεσαι. Και κάποια στιγμή φτάνεις μέχρι τα μάτια. Εγώ ήμουν πιστός, όπως κι εκείνη, αλλά δεν πήγαινε άλλο. το σκέφτηκα πολύ με τον εαυτό μου. Ξεκαθάρισα ότι μένουμε μαζί συμβατικά χωρίς άλλες απαιτήσεις για να είναι το κλίμα του σπιτιού ανθρώπινο. Κι έτσι άρχισα τις επισκέψεις στα μπουρδέλα, χωρίςκανείς στην ουσία να το γνωρίζει, ούτε και πρόκειται ποτέ. Μετά από 26 χρόνια έγγαμου βίου, που παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες καταφέραμε πολλά. Τα 23 χρόνια τα περάσαμε μέσα στον έρωτα και την αγάπη. Το σεξ δεν έλειπε από την ζωή μας. Και ήταν ικανοποιητικό τόσο για μένα όσο και για εκείνη.
Και πραγματικά ένιωσα άνθρωπος όταν άρχισα να πηγαίνω στα μπουρδέλα. Μπορεί όλα εκεί μέσα να είναι ψεύτικα, αλλά περνάς καλά. Χωρίς ευθύνες. Είχα ευκαιρίες να έχω εξωσυζυγικές σχέσεις, ουκ ολίγες. Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος και λόγω δουλειάς γνωρίζω πολύ κόσμο. Εύκολο θα ήταν για μένα. Σκέφτεσαι όμως και τις συνέπειες. Οπότε ο αγοραίος έρωτας είναι ασφάλεια. Κακά τα ψέματα. Και συντηρώ το σπίτι μου, τα παιδιά μου, όσο μπορώ. Αν κάνεις σχέση, ενδέχεται η ερωτική σου ζωή να είναι πιο πλήρης, από το να πάς δέκα λεπτά σε μια κοπέλα και όλα να γίνονται μέσα στη βιασύνη. Αλλά και η φιλενάδα από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να έχει οικονομικές, αλλά κοινωνικές, κυρίως, απαιτήσεις. Κι εκεί τα πράγματα δυσκολέυουν και πολλές φορές θα σε φέρουν σε αδιέξοδο.
Παλληκάρια είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν διαλύσεις το σπίτι σου εντελώς, Πολλές φορές ίσως βολεύει καλύτερα σε κάποιους. Στην δική μου την περίπτωση όχι.
Κι επειδή όπως είπα τα μπουρδέλα για μένα είναι ευλογία, και οι κοπέλες πραγματικές ιέριες, τα σέβομαι. Ειλικρινά σας το λέω, όπως κατανοώ και τις κοπέλες, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με μηχανάκια. Γι' αυτό και δεν θυμώνω μαζί τους αν κάτσει μια στραβή.
Σας εύχομαι καλό βράδυ, κι ας ελπίσουμε να ανοίξουν το γρηγορότερο δυνατόν.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν κάνεις σχέση, ενδέχεται η ερωτική σου ζωή να είναι πιο πλήρης, από το να πάς δέκα λεπτά σε μια κοπέλα και όλα να γίνονται μέσα στη βιασύνη. Αλλά και η φιλενάδα από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να έχει κοινωνικές, κυρίως, απαιτήσεις. Κι εκεί τα πράγματα δυσκολέυουν και πολλές φορές θα σε φέρουν σε αδιέξοδο.
Παλληκάρια είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν διαλύσεις το σπίτι σου εντελώς, Πολλές φορές ίσως βολεύει καλύτερα σε κάποιους. Στην δική μου την περίπτωση όχι.

Εσυ φαινεσαι ευαισθητος. Καλο και κακο.
Στην περιπτωση σου ως οκ παντρεμενος οπως λες οτι εισαι (με τις οποιες δυσκολιες)
δεν θα ελεγα οτι σε βολευει οπως σωστα εγραψες μια (ελευθερη λεω εγω) φιλεναδα.
Καλυτερα μπουρδελα που ηδη πας η και με μια αλλη παντρεμενη οπου θα μπορειτε να ισορροπειτε
και να αντιλαμβανεστε καλυτερα τον εγγαμο βιο.
Κατηγορια ελευθερος, ελευθερη, δεσμευμενος , δεσμευμενη καταλαβαινουν εναν παντρεμενο
η μια παντρεμενη μεχρι εκει που αρχιζουν οι ιδιοι να πιεζονται.
Εμενα μου εχουν τυχει λιγες παντρεμενες αλλα θελει κρυο αιμα. Το εχω η το αποκτω
αναγκαστικα οταν πρεπει. Ειναι ειδικες περιπτωσεις. Δεν γινεται αλλιως να κυλισει το πραγμα.
Πρεπει να διωχνω τον εγωισμο μου και να τις βλεπω τελικα ως τρεις τρυπες.
Γιατι φιλε μου, η παντρεμενη εφοσον κερατωνει και το ξερεις ηδη
μπορεις να περασεις κοντρα αδρεναλινη και υπεροχα
αλλα δεν πρεπει να κατρακυλισεις με αγαπες κτλ. Δεν θα ευδοκιμησει.
Αν εχει και παιδια ξεχασε το. Τελειωνουν αυτα η αραιωνουν μενοντας στο γαμησι.
Κανε οτι νομιζεις...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πιασαμε κοινωνικα θεματα (που εχουν ομως κι αυτα σεξ)

και αφησαμε τα πουτανακια. Λιγη υπομονη μαγκες, κι αυτα ωραια ειναι.

Οοοοοοοοοοοοοοοπου να ναι :2funny: ανοιγουν τα μπουρδελα

και θα εχουμε ατοφια ενημερωση.

Προς το παρον...

oikogeneiakesistories.jpg

:rockon:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Είχα ένα φίλο παλιά τον Νικαρα (Νίκο). Μια μέρα Τετάρτη βράδυ γύρω στα τέλη Οκτωβρίου του 2012, με λίγη βροχή να προσθέσω, μου λέει έλα πάμε Φυλής σήμερα έχει ωραία μωρά τα ξέρω όλα.
Μπαίνω με δισταγμό στο αμάξι και πάμε.
Παρκάρουμε εδώ δουλεύει αυτή, εκεί δουλεύει η άλλη κτλπ.
Μπαίνουμε σε ένα σπίτι, μέσα να ήταν 9-10 άτομα. Δεν χωρουσαμε. Η τσατσά φώναζε κάντε λίγο χώρο να μπει και άλλος κόσμος. Το κορίτσι ήταν στο δωμάτιο.
Ξαφνικά μου λέει ο Νικαρας, -Είναι μια ψηλή ουκρανεζα με τατουάζ πάνω από την σουφρα της, σκυλί πολέμου, μόλις βγει θα δεις θα με χαιρετήσει.
-Άσε μας ρε Νικαρα να πούμε-Εχω και το κινητό της λέει, καλεί χτυπούσε κάτι στην κουζίνα του ιδρύματος, αλλά δεν έδινα σημασία τόσα άτομα εκεί μέσα.
Ξαφνικά βγαίνει η τύπισσα με τα εσώρουχα, ήταν όπως την είχε περιγράψει ακριβώς, κοίτα 2 δευτερόλεπτα σαστισμένη το πλήθος μπουρδελιαρηδων και μόλις παρατηρεί καλά καλά λέει:
Νίκο μου, τι κάνεις; Πώς και από εδώ; Μήπως εσύ με καλουσες, άκουγα να χτυπάει το κινητό μου.
Και εγώ και οι άλλοι να έχουμε μείνει μαλακες.
Τρελός μπουρδελιαρης ο Νικαρας, δεν κάπνιζε έπινε, μόνο ντύσιμο,αμάξια και πουτανες ήταν τα χόμπι του.
Καλές εποχές με πλάκα....
Τώρα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom