Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (23 μέλη και 201 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οπότε οι απόψεις συγκλίνουν στο εξής συμπέρασμα: Ανώμαλος θεωρείσαι όταν επέμβεις χειρουργικά στο σώμα σου και αλλάξεις φύλο. Αν κρατήσεις το σώμα σου όπως σού δόθηκε αλλά σεξουαλικά διεγείρεσαι με το ίδιο φύλο ή και τα δύο φύλα είναι μακράν πιο αποδεκτό από την 1η περίπτωση. Αυτό που με τρελαίνει είναι το άλλο: Ρε φίλε να γεννιέσαι άντρας και να έχεις τη δυνατότητα να ξεσκίσεις δεκάδες μουνιά -τρελή ηδονή- κι αντί γι 'αυτό να επιλέγεις να γίνεις ο ίδιος μουνί? ΕΛΕΟΣ..!!!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μα για αυτο και λεγεται ανωμαλια απλα δεν δεχονατο αυτο τον όρο και εξεγηρονται.
Οταν η δημιουργος σου εδωσε την αντρικη φυση (φυλο) οφειλης να το δεχτεις γιατι ειναι αυτη η φυση σου.Οταν ομως δεν το δεχεσαι εεεε τοτε ειναι ανωμαλια.Ειτε κοινα φυλα η και τα δυο ειτε το οτιδηποτε.Ειναι ενας τυπος αρρωστειας παθησης.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Συγνωμη Ο δημιουργος

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτα ειναι μουνια να γαμησουμε.Οτιδηποτε αλλο απλα μετριοτητα

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Το περίεργο θα ήταν να δεχόσασταν την διαφορετικότητα και τον ψυχικό αγώνα που έχουν κάνει, όχι εναντίον σας, αλλά μέσα τους... Μέχρι να αποδεχτούν, ότι είναι αυτό που η κοινωνία μας δεν αποδέχεται, ότι είναι από τους άλλους...

Δεν περιμένω από κανέναν να αλλάξει γνώμη, τουλάχιστον σεβαστείτε τους αφού δεν μπαίνει στον κώλο σας δεν σας κόφτει!!

Όποιος σκέφτεται γενικά τις πράξεις του, τι κάνει γιατί το κάνει, τι τον ελκύει γιατί τον ελκύει, που τσακώθηκε με την γυναίκα του για ποιο λόγο τσακώθηκε με την γυναίκα του κλπ... Θα μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει να έχεις πάθη ή να είσαι εθισμένος από καταστάσεις ή ουσίες...

Τότε μόνο ίσως μπείτε στα παπούτσια κανενός (γόβες) και αντιληφθείτε ότι μερικά πράματα είναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις...

Υ. Γ. Σε ανθρώπους ομοφοβικούς, μισάνθρωπους, με χαμηλή αυτοεκτίμηση αδυνατώ να απαντήσω. Λυπάμαι, δεν φταίτε εσείς, είναι η δική μου αδυναμία να σας βλέπω σαν ζώα!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτα ειναι μουνια να γαμησουμε.Οτιδηποτε αλλο απλα μετριοτητα
Ναι αλλά πήρες τηλ αν δουλεύει; Πήρα κατά τις τρεις είπαν όχι ενώ στο ιντερνέ τη δείχνει. Δεν κάνεις ένα τσεκ τώρα; Ρώτα και για βραδυ

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις πηρα τηλ και σε εμενα ετσι μου ειπε οτι δεν ηρθε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.642
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές. Είμαι νέο μέλος, αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό διστάζοντας να κάνω εγγραφή. Είμαι πολύ παλιός στο άθλημα, από τότε που είχε μόνο Ελληνίδες εργάτριες, πολύ πριν εμφανιστούν οι γυναικάρες από την Αν.Ευρώπη. Είμαι τακτικός παίκτης, έχω ξοδέψει πολύ χρήμα, είχα πάντα κάποια σταθερά κομμάτια, τα οποία ομολογώ οτι μου έχουν μείνει αξέχαστες. Κάποιες άλλες έχουν απλά εξαφανιστεί, αν και τις ψάχνω. Το επίπεδο πλέον έχει πέσει πολύ, ενώ και το Μετάξι πλέον είναι βούρκος. Πήγα προχτές και σκυλομετάνιωσα. Διαβάζω παλιές κριτικές για συγκεκριμένες γυναίκες, και μου έρχεται νοσταλγία, αν και είναι μόλις πριν λίγα χρόνια που έφυγαν από την αγορά. Τέλος πάντων, να είστε όλοι καλά, και να γαμάμε όσο μπορούμε.

Σε συνέχεια του "εισαγωγικού" μου μηνύματος, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν threads (έψαξα αλλά δε βρήκα) και όρεξη να ανοίξει κουβέντα του τύπου "ποιά πουτάνα σας έμεινε αξέχαστη", "που βρίσκεται/χάθηκε η τάδε πουτάνα", "ποιές πουτάνες δέχονται ξεσκούφωτο πήδημα", "η πρώτη μου φορά" κλπ. Ετσι, να γίνει κουβέντα για την Οδό Μπουρδελοαναμνήσεων.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το περίεργο θα ήταν να δεχόσασταν την διαφορετικότητα και τον ψυχικό αγώνα που έχουν κάνει, όχι εναντίον σας, αλλά μέσα τους... Μέχρι να αποδεχτούν, ότι είναι αυτό που η κοινωνία μας δεν αποδέχεται, ότι είναι από τους άλλους...

Δεν περιμένω από κανέναν να αλλάξει γνώμη, τουλάχιστον σεβαστείτε τους αφού δεν μπαίνει στον κώλο σας δεν σας κόφτει!!

Όποιος σκέφτεται γενικά τις πράξεις του, τι κάνει γιατί το κάνει, τι τον ελκύει γιατί τον ελκύει, που τσακώθηκε με την γυναίκα του για ποιο λόγο τσακώθηκε με την γυναίκα του κλπ... Θα μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει να έχεις πάθη ή να είσαι εθισμένος από καταστάσεις ή ουσίες...

Τότε μόνο ίσως μπείτε στα παπούτσια κανενός (γόβες) και αντιληφθείτε ότι μερικά πράματα είναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις...

Υ. Γ. Σε ανθρώπους ομοφοβικούς, μισάνθρωπους, με χαμηλή αυτοεκτίμηση αδυνατώ να απαντήσω. Λυπάμαι, δεν φταίτε εσείς, είναι η δική μου αδυναμία να σας βλέπω σαν ζώα!!
Η ύπαρξη των Gay συμφέρει όλους τους straight μιας και μειώνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ τους.. Σίγουρα το σώμα του κάθε ανθρώπου ανήκει μόνο σε αυτόν και δεν χρειάζεται την έγκριση κανενός για το πώς θα το διεγείρει. Αυτο που έχει ενδιαφέρον είναι τι ποσοστό των Gay -Λεσβιών είναι βιολογία και τι επιλογή. Φαντάζομαι βιολογία θα αποτελεί κανένα 3% και το υπόλοιπο 97% lifestyle. Όπως και να χει όντως τι μάς νοιάζει εμάς??? Περί ορέξεως μελιτζάνα!

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Μα κανείς δεν είπε ποτέ στη Σύλβια με το που μπει στο δωμάτιο:
-Α μάλιστα καλή φάση
-Τι;
-Μην παρεξηγηθείς αλλά μήπως είσαι εγχειρισμενη;
(Πριν πάει να απαντήσει)
Δεν έχω κάνα θέμα γουστάρω και αν είσαι.
Εκεί δεν μπορεί θα απαντήσει...
Λογικά δεν θα δουλεύει κρυφά τώρα εκεί ε; Πρέπει να την τεσταρω.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν πας να την γαμήσεις στο δωμάτιο, τότε θα έχεις πραγματική άποψη... εγώ δεν το έχω κάνει γιατί με χαλούσε υπερβολικά στο πρόσωπο όπως και η φωνής της, θα μπορούσα να συμπληρώσω, τραβελοφέρνει...

Ακόμα και τσιμπούκι που ήθελα να της τον δώσω, γιατί είχα ακούσει για λαρύγγια... ούτε εκεί κατάφερα να ενδώσω...

Αλλά είναι από τα δυνατά σαλοναρίσματα... και σου βγάζει κάτι πολύ θηλυκό, σεξουαλικό, όχι όπως μια φορά που μπήκα στην Αγκύρας και έπαθα σοκ...

ΗΡΘΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ...

:2funny:

Καλα κανεις και σκεφτεσαι οπως σκεφτεσαι. Δικαιωμα σου.

Προσωπικα διατηρω (οπως ολοι) το δικαιωμα να πηγαινω οπου θελω οταν θελω.
Δεν θα δωσω εικοσι ευρω για να μαθω κατι που δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου πουν.
Εμενα δεν μου αρεσε το προσωπο της στο μπουρδελο αλλα μου αρεσε
μια καποια φωτογραφια του Τονυ. Η φωτογραφια δεν γαμιεται ομως.
Οποτε κρινοντας απο το μπουρδελο αφου εκει την ειδα ζωντανα
δεν θα εμπαινα οπως και δεν εχω μπει.
Δεν υπαρχει νομος η υποχρεωση να μου πουν τι και πως
οποτε ακολουθειται η συνηθισμενη πορνο-λογικη.
Μου αρεσει-μπαινω. Δεν μου αρεσει-δεν μπαινω.
Αν δηλαδη εγω δεν θελω να μπω, δεν παιζει να μπω.
Δεν μπηκα.

Καλα κανω και σκεφτομαι οπως σκεφτομαι. Δικαιωμα μου.

Απλα πραγματα.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
και ο χίτλερ είχε δημόσιους οίκους

βέβαια ο ΤΝΤ πλάκα έκανε, αλλά κάποιοι μπορεί να το εννοήσουν στα σοβαρά ότι είναι κάτι καλό

Ως επαγγελματιας παρτολας, εχω να δηλωσω οτι περαν του οτι φανηκε το χιουμορ
αν η κυβερνηση μας εκανε κατι αναλογο, θα εκμεταλλευομουν την κατασταση
λεγοντας το εξης: "εγω τι φταιω; η κυβερνηση τα εφτιαξε". :2funny:

Νομιμος θα ημουν και τιναζοντας τον ωμο μου, θα εδιωχνα καθε φραγμο σε 2 νανοσεκοντ.

(συνηθως τοσο κανω)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πώς δεν κερδίζω κάτι ρε συ? Πες από τη μία ώρα θα κάνω σεξ 50 λεπτά σερί με μια κοπέλα που ήδη έχουμε απόλυτη χημεία χωρίς ρίσκο να χάσω τα λεφτά μου, και χωρίς άγχος και στο δικό μου πεντακάθαρο κρεβάτι . Μια χαρά μού φαίνεται, θα το υλοποιήσω σύντομα στις επόμενες μέρες και θα μοιραστώ την εμπειρία
Δεν κερδιζεις κατι...αν κανεις τον μπρουκλη.
Το θεμα ειναι να ασφαλισεις την τσεπη σου, αλλιως δωσε και 1000 ευρω.
Παλι θα γαμησεις την ιδια πουτανα κτλ αλλα οπως καταλαβαινεις, θα σε δει ως κουμπαρα.
Δεν το θες αυτο. Θες να περασεις καλα.

Τελος, απολυτη χημεια δεν υπαρχει διοτι αν υπηρχε δεν θα πληρωνες.
Απλη επισημανση. Καταλαβαινω φυσικα τι εννοεις. Απλως εριξα κοφτη στην λεξη "απολυτη".

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η στουδιοΛίζα τελικά δεν εμφανίστηκε σήμερα στουδιο όπως αναμενόταν αλλά την βλέπω στο Μάτζικ φόλες μεταλλαγμένη πάλι ως Λόρα. Αρε Κούλη καριόλη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Τώρα που ανέφερε τσιγγανοκατάσταση και μάλλον πάει για την Άναμπελ που από ότι λέτε είναι μινιόν... στα πρόθυρα του παιδιού, όπως αναφέρθηκε... :2funny:

Θα σταθώ στο μινιόν για να σας πω μια προσωπική εμπειρία. Σε τσάρκα με φίλο στο Μεταξουργείο εποχή πριν το 2010, περίπου στην διασταύρωση Μεγ. Αλέξανδρου και Κολωνού, όπου τα σπιτάκια τότε δεν ήταν απλώς το ένα δίπλα στο άλλο... αλλά το ένα πάνω και μέσα δίπλα στο άλλο!!

Τότε που έσκαγε πούλμαν, έβαινε η κοπέλα από το δωμάτιο και βγαίνανε από το σπιτάκι 25 άτομα, μόνο ο ξεναγός έλειπε. Σε μια τέτοια φάση λοιπόν στο βγείτε εσείς να μπούμε εμείς έπεσα στην αξέχαστη στιχομυθία, τσατσάς και παλικαριού.

- €15
- Πόσο είναι αυτή;; 12;;
- 15
- Ρε δεν είναι πάνω από 12, μας δουλεύετε;;
-15
- Ρε 12 είναι σου λέω, τι 15;;
- 15
- 12 (φωνάζαν καθώς βγαίνανε)
- 15
- 12
- 15 (άκουγες απο μέσα...)
:shockedeyes:

Μπαίνω μέσα και βλέπω και εγώ την κοπέλα στα 18 έτη όπως δήλωνε η υπηρεσία, άλλα δυστυχώς τόσο μικροκαμωμένη που πάνω από 12 δεν την έκανες!!

:sopase:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom