φίλε χωρίς πλάκα η κατηγορία μιλφογκίλφ ζορίστηκε ιδιαίτερα στην καραντίνα και αρκετές στράφηκαν στο καθάρισμα με 30 ευρώ μεροκάματο..Αν καθαριζε κιολας , εγω σηγουρα θα έδινα και 70-100 για οσο μας πάρει. Αλλα οσο είναι εδω ποτα, φαγητα απο μένα αφου μιλάμε για κοριτσι που περνάμε ωραία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Πώς δεν κερδίζω κάτι ρε συ? Πες από τη μία ώρα θα κάνω σεξ 50 λεπτά σερί με μια κοπέλα που ήδη έχουμε απόλυτη χημεία χωρίς ρίσκο να χάσω τα λεφτά μου, και χωρίς άγχος και στο δικό μου πεντακάθαρο κρεβάτι . Μια χαρά μού φαίνεται, θα το υλοποιήσω σύντομα στις επόμενες μέρες και θα μοιραστώ την εμπειρίαΚαλλιτεχνη μου, ακου πως παει κι οποιος θελει το ασπαζεται.
Καταρχην δεν μπορεις και δεν ειναι δυνατον να φερνεις οποια πουτανα θες σπιτι σου
η οπου αλλου πλην ορισμενων γνωστων για χ λογους. Παμε τωρα στα φερμενα.
Οντως 6 επι δεκα ειναι μια ωρα αρα 60 ευρω στο μπουρδελο.
Αυτα ζητουν σχεδον παντα. Αυτα ομως δεν τα παιρνουν ολα δικα τους.
Επισης πουτσες μπλε δουλευουν μια ωρα. Στην ουσια καμια δεν κανει 6 επι δεκα
γιατι θα καθυστερησει, θα φτιαχτει, θα σαλοναρει, δεν την επιλεγουν συνεχεια κτλ.
Αρα την συμφερει να σε παρει 6 επι δεκα στο μπουρδελο λογω κερδους.
Εσυ αν την ξερεις της προτεινεις κατι αλλο (οπως το ζυγιζεις)
και τα κραταει ολα δικα της. Κατι που το τονιζεις. Πονταρεις στο οτι θα περασεις καλυτερα
εκτος μπουρδελου και συνηθως τσιμπας πολλα εξτρα εκτος του οτι μπορει να γινει
καμια σπουδαια φαση. 40 ευρω ειναι οκ. Αυτο το κανεις οταν βλεπεις την αλλη
κι αρχιζει τις μαλακιες και την παρεα, κατι που δεν σε νοιαζει αν ειναι αληθεια
αλλα το χρησιμοποιεις.
Παραπανω να δωσεις δεν βλεπω τον λογο. Αν θες εσυ 70 η 100 ευρω, δωσε και παραπανω
αλλα ετσι την προδιαθετεις να σε γδαρει. Εσυ ας πουμε στην θεση της
δεν θα ζητουσες μετα απο την συμφωνια, αξια σε καθε πιθανο εξτρα; δεν θα αρχιζες την παρλα
για διαφορα οικονομικα θεματα; πιθανον. Αρα δεν κερδιζεις κατι πλην να πιστεψει
οτι εισαι λαρτζακιας η ερωτευμενος και να σε παει βεντουζα.
40 ευρω οκ, ουτε καν 50 ευρω. Δεν παρακαλας. Λες αυτα εχω και τερμα.
Καποιες θα δεχθουν και καποιες οχι. Ετσι το βλεπω εγω.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λοιπόν πώς εξαπολύουμε μια ψυχολογική επίθεση με πολύ καλή αποτελεσματικότητα σε οποιονδήποτε παντρεμένο που έχουμε τετ α τετ και face to face: Πετάμε την ερώτηση για αρχή: '' Μπορώ να σού κάνω μια προσωπική ερώτηση?? απαντάει ο παντρεμένος ''Ναι αμέ , ελεύθερα'' ''Γαμάς τίποτα??? '' (Καρφώνοντάς τον στα μάτια , πολύ βασικό) σού δίνει μια απάνηση συνήθως:'' ''Είμαι χορτασμένος'' -και πίπες- ή ''Που να γαμάω ρε φίλε με 2 παιδιά και μια γυναίκα??'' ή '' Εεε άμα τύχει κάτι ξέρεις..'' Ωραία μέχρι εδώ.. Και ανταποδίδεις καπάκι: ''Λοιπόν δικέ μου άκου τι παίζει, θα σού τα πώ μπαμ μπαμ.. Σε μια ώρα σχολάω από τη δουλειά πετάγομαι σπίτι για ένα μπάνιο και κατεβαίνω μπουρδέλα να γαμήσω κάτι πιπίνια 18-25 ετών. Έχει τρελό ενδιαφέρον να δείτε την μάπα του παντρεμένου να γίνεται τρίλιζα μπροστά στα μάτια σας.. Καλημέρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.163
- Πόντοι
- 46.232
αν θυμιθεις πιο παλιά και την Άννι από Φυλής 86α τραβελι την έλεγαν....Όταν πας να την γαμήσεις στο δωμάτιο, τότε θα έχεις πραγματική άποψη... εγώ δεν το έχω κάνει γιατί με χαλούσε υπερβολικά στο πρόσωπο όπως και η φωνής της, θα μπορούσα να συμπληρώσω, τραβελοφέρνει...
Ακόμα και τσιμπούκι που ήθελα να της τον δώσω, γιατί είχα ακούσει για λαρύγγια... ούτε εκεί κατάφερα να ενδώσω...
Αλλά είναι από τα δυνατά σαλοναρίσματα... και σου βγάζει κάτι πολύ θηλυκό, σεξουαλικό, όχι όπως μια φορά που μπήκα στην Αγκύρας και έπαθα σοκ...
ΗΡΘΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ...
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Πολλά τραβέλια εργάζονται στους οίκους ανοχής ως γυναίκες.
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για το πραγματικό φύλο μιας πόρνης να ρωτά με ευγενικό τρόπο και ιδιαιτέρως την τσατσά η οποία είναι υποχρεωμένη από τον Νόμο να σου αποκαλύψει την αλήθεια. Φοβούμενη τις σοβαρές συνέπειες, αν η τσατσά δεν είναι βέβαιη ότι δεν είσαι αστυνομικός θα σου την πει!
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για το πραγματικό φύλο μιας πόρνης να ρωτά με ευγενικό τρόπο και ιδιαιτέρως την τσατσά η οποία είναι υποχρεωμένη από τον Νόμο να σου αποκαλύψει την αλήθεια. Φοβούμενη τις σοβαρές συνέπειες, αν η τσατσά δεν είναι βέβαιη ότι δεν είσαι αστυνομικός θα σου την πει!
ποιό νόμο ; νομίζω κάνεις λάθοςΠολλά τραβέλια εργάζονται στους οίκους ανοχής ως γυναίκες.
αγγελος(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση ενταξει τα πακια οκ τα ασυλληπτα μπαζα που βρισκεις στο μεταξι αλλα μια χυμικη τουαλετα δεν μπορει να βαλει καποιος. ΒΡΟΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΡΟΥΛΙΛΑ
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Βορδελιάρηδες τα φώτα σας, κάτι λέγατε σε προηγούμενα ποστ για μία με ωραίο κωλι που κάποιον τον ξεγέλασε και περασε, ψηλη, καινούργια,καραφόλα στο εμετουργείο. Για ποια μιλούσατε και πού τραγουδάει;
Τελευταία τροποποίηση:
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τέτοιο πράγμα δεν μπορεί να γίνει,χημική τουαλέτα.Θα ανέβαζε τις αντικειμενικές αξίες της περιοχής.Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση ενταξει τα πακια οκ τα ασυλληπτα μπαζα που βρισκεις στο μεταξι αλλα μια χυμικη τουαλετα δεν μπορει να βαλει καποιος. ΒΡΟΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΡΟΥΛΙΛΑ
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Απαγορεύεται να προσφέρεις οτιδήποτε έναντι αμοιβής (πουλάς) παρέχοντας ψεύτικες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος!ποιό νόμο ; νομίζω κάνεις λάθος
Για περισσότερα μπορείς να απευθυνθείς και στον Αλέξανδρο, τον γνωστό δικηγόρο του νήματος.
αγγελος(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
ΩΧ αυτο φιλε δεν το σκεφτηκα εχεις δικιο κατι τετοιο πρεπει να παιζει, λεω και γω.Τέτοιο πράγμα δεν μπορεί να γίνει,χημική τουαλέτα.Θα ανέβαζε τις αντικειμενικές αξίες της περιοχής.
φίλε χωρίς πλάκα η κατηγορία μιλφογκίλφ ζορίστηκε ιδιαίτερα στην καραντίνα και αρκετές στράφηκαν στο καθάρισμα με 30 ευρώ μεροκάματο..
Δώσε πληροφορίες τυπε , θα με βοηθησεις πάρα πολυ. Δουλευω πολλες ωρες και δεν προλαβαινω να καθαρίζω, και η δικία μου μονο να μην κανει τιποτα ξερει!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μη τη πατήσει κανείς σήμερα και πάει με Τζέσικα από β3.... οτινάναι... μιλάει συνέχεια μόνη της... κρύβει το πρόσωπο της...σα μαστουρωμένο είναι.... στα του αγώνα... αδύνατο κορμί με ελαφρά πιασηματακια 2αρι βυζί μαύρη ρόγα καρέ μαλλί κωλαρακι πεταχτό.... μικρό...πίπα μέτρια...μια ξεπέτα μύστες...στα άλλα δύο αριστερά και δεξιά ήταν η Αλίνα και δύο θείες...Βερόνικα και Λώρα.Μύστη μου, από πιτσιρίκι (15 χρονών) έτσι το είχα στο μυαλό μου, η κάθε γυναίκα έχει κάτι να σου μάθει στο σεξ, αν όχι να σου μάθει κάτι περισσότερο να ζήσεις, γενικά ο κάθε άνθρωπος κάτι έχει να σου μαθει, αλλά μιας που μιλάμε για σεξ, κάτι θα έχεις να θυμάσαι από την καθεμία σε αυτό το κομμάτι, θετικό ή αρνητικό, οι μνήμες μας θα μείνουν στο τέλος
ΖΉΣΤΕ ΤΟ
Όχι. Η τσατσούλα έχει υποχρέωση να σε ενημερώσει εκ των προτέρων. Για το καλό το δικό της. Διότι είμεθα πλέον πολυπολιτισμική πόλη. Τώρα πια δεν έχει νταραβέρια αποκλειστικά και μόνο με τον έλληνα, που τα τρώει όλα αδιαμαρτύρητα, από μνημόνια μέχρι και την κοροϊδία στα μούτρα του. Αν μπει κανένας βορειοαφρικανός μέσα και δεν τα βρει όλα στη θέση τους...την επαύριο θα τη δεις τη τσατσούλα στον Παπαδάκη να διαμαρτύρεται για τη διαπολιτισμική βία. Και θα του λέει του Παπαδάκη "σε τι κόσμο ζούμε, σε τι κόσμο φέρνουμε τα τραβέλια μας..."Πολλά τραβέλια εργάζονται στους οίκους ανοχής ως γυναίκες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Λοιπόν για να μην μπερδευόμαστε και το χάνουμε το θέμα...Όχι. Η τσατσούλα έχει υποχρέωση να σε ενημερώσει εκ των προτέρων. Για το καλό το δικό της. Διότι είμεθα πλέον πολυπολιτισμική πόλη. Τώρα πια δεν έχει νταραβέρια αποκλειστικά και μόνο με τον έλληνα, που τα τρώει όλα αδιαμαρτύρητα, από μνημόνια μέχρι και την κοροϊδία στα μούτρα του. Αν μπει κανένας βορειοαφρικανός μέσα και δεν τα βρει όλα στη θέση τους...την επαύριο θα τη δεις τη τσατσούλα στον Παπαδάκη να διαμαρτύρεται για τη διαπολιτισμική βία. Και θα του λέει του Παπαδάκη "σε τι κόσμο ζούμε, σε τι κόσμο φέρνουμε τα τραβέλια μας..."
Ο όρος τραβέλι σημαίνει άντρα που ντύνεται γυναικεία και έχει και το πουλάκι του, όσο και να θηλυπρεπίζει. Εκεί η υπηρεσία πολλές φορές στο έλεγε και απο την πόρτα, πριν μπεις μέσα... άλλωστε δεν μπορείς να κάνει και αλλιως...
Ο όρος τρανσέξουαλ είναι άντρας ή γυναίκα που με ορμονοθεραπείες και χειρουργείο αλλάξανε φύλλο, είναι μεγάλη διαδικασία δεν είναι τοσο απλό όπως ακούγεται...
Στις περισσότερες κοινωνίες του κόσμου τα διεμφυλικά άτομα αναγνωρίζονται νομικά, ζουν και λειτουργούν με τη νέα τους ταυτότητα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έχει κανείς καμία υποχρέωση να σου πει ποιος ήταν, τι ήταν και τι έκανε... Αμα σου αρέσει αυτό που βλέπεις το αγοράζεις αν όχι δεν παίρνεις τόσο απλά...
Υ.Γ. Συγκεκριμένα η Σίλβια δεν μου κάνει αίσθηση και για αυτό δεν την έχω πάρει, μου βγάζει κάτι αντρικό είναι δεν είναι, δεν με ενδιαφέρει κιολας!!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μια πολύ μέτρια κοπέλα με φωνή σπαστική και ψεύδη η οποία το παίζει υπέρ γατούλα και υπερμουναρα εμένα μου σπάει τα νεύρα ποτέ δεν την ε γαμησα διότι από το σαλόνι με στράβωναν αυτά !! Αν είχε άλλο στυλ το μέτριο αυτόματος θα γινόταν υπερμουνο στα Μάτια μου !! Δεν ξέρω αν με πιάνεις τύπε αλλά έτσι το βλέπω εγώ !!! Πχ η ατζελα η μικρή που ήταν α βγαλτη και άγουρη ένα ομορφο κοντοπουτανο από την συνπεριφορα της και μόνο γινόταν γυναίκα δηλητήριο ..... η πουτσα τέρμα κάγκελο μολης σε αγκάλιαζε και τριβοταν επάνω σου.....αν θυμιθεις πιο παλιά και την Άννι από Φυλής 86α τραβελι την έλεγαν....
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Αν μιλάς σε μένα, έχω να σου πω να πας να γαμηθείς και να γεννήσεις διεμφυλικά παιδάκια. Οι κοινωνίες που αναφέρεσε είναι οι γνωστές παγανισιτκές, για τις οποίες έχει ήδη ξεσηκωθεί ο μισός κόσμος.Λοιπόν για να μην μπερδευόμαστε και το χάνουμε το θέμα...
Ο όρος τραβέλι σημαίνει άντρα που ντύνεται γυναικεία και έχει και το πουλάκι του, όσο και να θηλυπρεπίζει. Εκεί η υπηρεσία πολλές φορές στο έλεγε και απο την πόρτα, πριν μπεις μέσα... άλλωστε δεν μπορείς να κάνει και αλλιως...
Ο όρος τρανσέξουαλ είναι άντρας ή γυναίκα που με ορμονοθεραπείες και χειρουργείο αλλάξανε φύλλο, είναι μεγάλη διαδικασία δεν είναι τοσο απλό όπως ακούγεται...
Στις περισσότερες κοινωνίες του κόσμου τα διεμφυλικά άτομα αναγνωρίζονται νομικά, ζουν και λειτουργούν με τη νέα τους ταυτότητα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έχει κανείς καμία υποχρέωση να σου πει ποιος ήταν, τι ήταν και τι έκανε... Αμα σου αρέσει αυτό που βλέπεις το αγοράζεις αν όχι δεν παίρνεις τόσο απλά...
Υ.Γ. Συγκεκριμένα η Σίλβια δεν μου κάνει αίσθηση και για αυτό δεν την έχω πάρει, μου βγάζει κάτι αντρικό είναι δεν είναι, δεν με ενδιαφέρει κιολας!!
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ειναι αληθεια οτι σε αλλες κοινωνιες αυτα τα ατομα ( ανωμαλιες της φυσης ) οντος αναγνωριζονται σαν μελη της κοινωνιας και δεν υπαρχει αμφισβητηση γιαυτο.Αυτο ομως δεν μπορει να ειναι ο κανονας ουτε μπορει να αναγκασει τους υπολοιπους ανθρωπους να το δεχτουνε αλλα ουτε ομως να υπαρξει και εσωτερικη διαμαχη,Μα καλα δε βλεπετε εδω Ελλαδα οτι προσπαθουνε να μας μπαστακοσουνε τους πουστηδες και γενικα ανωμαλους στην κοινωνια μας?Ποσες διαδηλωσεις κανανε?Ποσες πορειες?Τους εμποδισε καποιος?Η αληθεια ειναι οτι θελουν να μας κανουν να το βλεπουμε νορμαλ, αλλωστε αυτα πλεον υπαρχουν και στα βιβλια του δημοτικου με την εγκριση των κυβερνησεων.Αν μιλάς σε μένα, έχω να σου πω να πας να γαμηθείς και να γεννήσεις διεμφυλικά παιδάκια. Οι κοινωνίες που αναφέρεσε είναι οι γνωστές παγανισιτκές, για τις οποίες έχει ήδη ξεσηκωθεί ο μισός κόσμος.
Αυτο το ξαναλεω σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι πρεπει εγω προσωπικα να το δεχτω διοτι ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΟΜΑΛΟ
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ναι σε στουντιο κατεληξα φυσικα.Σε στουδιο πηγές τελικά; Καλά ρε Κλάιν γύρισες όλο το εμετουργείο κι εκεί που σου είπα δεν πήγες;
Δεν πηγα εκει που ειχες προτεινη νγιατι ξενερωσα.Ειπα μια απο τα ιδια θα ειναι.Εβλεπα και ολους αυτους τους πακις και χαλαστηκα ρε συ γιαυτο δε πηγα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις