Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (23 μέλη και 240 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγω μιλησα γενικα για ολα τα μπουρδελα οτι αν απεχουμε π.χ φυλης η αν μπαινουμε μονο στα ωραια κοριτσια φυλης ε τοτε οι νταβαδες θα φερουνε καλυτερες γιατι αλλιως δεν θα βγαζουν χρηματα.Απλο ειναι.
Τωρα για το εμετουργειο τι αλλο να πω το εχουμε τελειωσει το θεμα.Ασχολιαστο.
Ενταξει στο κατω κατω της γραφης δε θα φτιαξουμε εμεις οι τρεις οι τεσσερις οι δεκατεσσερις τα μπουρδελα.Μετα μιλαω για μπαζολαγνους και παρεξηγιουνται.Τι στο μπουτσο αλλο να πω με αυτα που ο ιδιος βλεπω με τα ιδια μου τα ματια.Απλα πεφτω απο τα συννεφα.
Εσυ μονος σου λες οτι μεταξυ πανε οι λαθρο και εδω που τα λεμε για αυτους υπαρχει το μεταξυ.
Εμεις σαν ποιο εξευγενισμενος λαος πρεπει να γαμαμε αλλου και εκει αν δεν περναμε καλα να το κατακρινουμε ωστε να φευγει η φολαρα οποια και αν ειναι
Εισαι ρομαντικος και πιστευεις σε μια ευγενης κατασταση.
Δυστυχως αυτα που πρεσβευεις ειναι ωραια και στεκουν αλλα οπως σου ξαναεγραψα
δεν υλοποιουνται. Ο καθενας ειναι στην παρτη του. Δεν προκειται να στρωσει η κατασταση.
Εδω βρε δεν ξερουμε καν αν θα γυρισουν οσες ηταν (μετριο επιπεδο)
και θες και καλυτερες μερες;

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αντε για τωρα που ανοιγουν τα μπουρδελακια..

Συνημμένα

• viber_image_2021-04-04_01-20-40.jpg
    viber_image_2021-04-04_01-20-40.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 36
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εισαι ρομαντικος και πιστευεις σε μια ευγενης κατασταση.
Δυστυχως αυτα που πρεσβευεις ειναι ωραια και στεκουν αλλα οπως σου ξαναεγραψα
δεν υλοποιουνται. Ο καθενας ειναι στην παρτη του. Δεν προκειται να στρωσει η κατασταση.
Εδω βρε δεν ξερουμε καν αν θα γυρισουν οσες ηταν (μετριο επιπεδο)
και θες και καλυτερες μερες;

ας ερθουν οι λατινιαρες στη λιοσιων και στα παπαρια μ εμενα η φυλης..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αυτο ισχυει για οσες ειναι νομοταγεις.Οι βρωμοπρεζουδες στο κωλομεταξο φυσικα και δεν εμπιπτουν στην παραπανω περιπτωση...
Επειδή σε κόβω για κομματάκι αλαφροΐσκιωτο όταν με το καλό ανοίξουν τα μπουρδέλα, ζήτα από τα μπουρδελοστούντιο που έχεις σε εκτίμηση, κάτι μου λέει προς Λιοσίων μεριά συχνάζεις σε διώροφα, ζήτα τις εξετάσεις από τις κοπέλες, και όσες άλλες φορές πηγαίνεις να ζητάς τις εξετάσεις και να τις σημειώνεις σε ένα χαρτί για να τις συγκρίνεις, όνομα κοπέλας και ημερομηνία (μην σημειώσεις μπροστά τους, γιατί είσαι και κομματάκι χαβάνι).

Και έλα πες μας μετά από 3 μήνες έρευνας, για να έχει και αξιοπιστία, τι ανακάλυψες!!

Υ. Γ.1 Μην μας πρήζεις μόνο τα αρχίδια ιδεολογικά, κάνε και κάτι να πιάνει τόπο.

Υ. Γ.2. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΉΣΟΥ... και πες μας...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Ξερεις τι εννοω.
Οτι καποια στιγμη αν δεν εχουμε την καλη λυση η την μεσοβεζικη
(οποιες κι αν ειναι) θα τον φορμαρουμε ακομα και σε φολομπαζο.
Δεν στο θετω ως κανονα αλλα ως γεγονος.
Ειναι κι εκεινη η πουτανα στιγμη που ξερεις οτι θα φας φολα αλλα μπαινεις.
Σε ολους συμβαινει επειδη απλα ο ανδρας οταν θελει να γαμησει, παει και τελειωσε.

Υπάρχει και η αποχή... πραγματικά λυπάμαι εκείνους ( εσένα :2funny: ) που έχετε το σθένος και μπορείται να πέσετε χαμηλά για ένα γαμήσι...

:cool2:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπάρχει και η αποχή... πραγματικά λυπάμαι εκείνους ( εσένα :2funny: ) που έχετε το σθένος και μπορείται να πέσετε χαμηλά για ένα γαμήσι...

:cool2:
Μα να παω τοσο δρομο και να μην τον βαλω; ξενερωνω μετα.
Οσες φορες εφυγα μετα απο βολτα επειδη δεν ειχε τιποτα της προκοπης (βεβαιως και τυχαινει)
εκανα να ξαναπαω καμια εικοσαρια μερες. :2funny:
Αποχη δεν κανω λογω ιδεολογιας.
Προσεξε με...θα πηγαινω οποτε θελω και οταν θα πηγαινω θα βρισκω κατι που θελω
κοιτωντας να περναω οπως θελω επειδη ετσι θελω αλλιως δεν θελω.

Και το καλυτερο ειναι οτι το κανω αυτο...

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οσες φορες εφυγα μετα απο βολτα επειδη δεν ειχε τιποτα της προκοπης (βεβαιως και τυχαινει)

αραγε και γω με τοση μπουρδελοτσαρκα που εχω φαει στη ζωη μου ολο και καποιον θα εχω πετυχει απο εσας εδω μεσα σε κανενα σαλονι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα με το ζορι τελειωσα στην τανα.
Μια καυλωνα μια επεφτα μεχρι που δε με αναγνωριζα το χαμενο.
Βασικα ηξερα οτι ετσι θα ητανε η καταληξη αλλα ηθελα τα κοριτσια μου να περασω καλα.
Καλα ητανε αν εξαιρεσης τη μαλακια που επαθα λογω αντιβιωσεων.
Μιλησα με γιατρο και ειπε θα μου περασει θελει 4-5 μερες.
Μην σκαλώνεις, και εγω είχα περάσει ένα φεγγάρι κάποια λοίμωξη, που όταν αποφάσισα να πάω στον γιατρό είχε περάσει ( μετά απο έναν μήνα... :2funny: ), τουλάχιστον οι εξετάσεις έδειξαν οτι κάποια λοίμωξη είχα περάσει και τέλος!!

Στο θέμα μας, ημουν υποτονικός πολύ και δεν μου σηκωνότανε, να γαμήσω ήθελα στο μυαλό αλλά δεν ακολουθούσε το σωματικό... Εκει που έπαθα πλάκα, ήταν ενώ είχα πάρει χάπι για να πάω να γαμήσω να το ευχαριστηθώ, έπαθα αυτό που περιγράφεις, να μην σηκώνεται, να σηκώνεται κλπ.

Υπομονή, δώσε λίγο χρόνο, μην την παίζεις όσο μπορείς... και σε 2,3 μέρες θα σου μιλήσει εκείνος, σκληρός σαν πέτρα!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
αμα δεις και την μιχαελα με ρουχα θα σαλταρεις.
λες δε μπορει να ειναι αυτη η καβλα που μολις γαμησα-γαμαω τοσο καιρο.
Εχω γαμήσει Μιχαέλα και τελείωσα 12 05... Εως να ντυθώ να φύγω κλπ βγαίνει απο τον οίκο ντυμένη λες και θα πήγαινε να καθαρίσει σκάλες... ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ... που είναι το καυλώμουνο που πήδαγα;;

Σύλβια για το ύψος και τα κυβικά της είναι καυλόμουνο!! Αλλά όταν έχει φάτσα απο ΤΡΑΒΕΛΙ πως γαμάς;; Είσαι ΗΡΩΑΣ, βρήκαμε το αδύνατο σου σημείο τώρα... τώρα την γάμησες... και αν αποδειχτεί τραβέλι και στο μελλον;; δυο φορές...

:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Εχω γαμήσει Μιχαέλα και τελείωσα 12 05... Εως να ντυθώ να φύγω κλπ βγαίνει απο τον οίκο ντυμένη λες και θα πήγαινε να καθαρίσει σκάλες... ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ... που είναι το καυλώμουνο που πήδαγα;;

Σύλβια για το ύψος και τα κυβικά της είναι καυλόμουνο!! Αλλά όταν έχει φάτσα απο ΤΡΑΒΕΛΙ πως γαμάς;; Είσαι ΗΡΩΑΣ, βρήκαμε το αδύνατο σου σημείο τώρα... τώρα την γάμησες... και αν αποδειχτεί τραβέλι και στο μελλον;; δυο φορές...

:tooth:
ενταξει, αλλαξε πλευρο τωρα :tooth:
αμα ειχα θεμα, λες να τα εγραφα ρε μαστορα ?
τα εχω πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
οτιδηποτε θελετε για μενα, ειναι εδω μεσα δημοσια και χωρις υποχθονια μηνυματακια και κλωναροπροφιλ.
ψαξτε τα και αν εχω καπου λαθος, θα βγω να ζητησω συγγνωμη, οπως εχω κανει.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βλεπω υπαρχει διαφωνια στο φορουμ για την Συλβια...τι να ισχυει αραγε;

:dunno:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Όταν πας να την γαμήσεις στο δωμάτιο, τότε θα έχεις πραγματική άποψη... εγώ δεν το έχω κάνει γιατί με χαλούσε υπερβολικά στο πρόσωπο όπως και η φωνής της, θα μπορούσα να συμπληρώσω, τραβελοφέρνει...

Ακόμα και τσιμπούκι που ήθελα να της τον δώσω, γιατί είχα ακούσει για λαρύγγια... ούτε εκεί κατάφερα να ενδώσω...

Αλλά είναι από τα δυνατά σαλοναρίσματα... και σου βγάζει κάτι πολύ θηλυκό, σεξουαλικό, όχι όπως μια φορά που μπήκα στην Αγκύρας και έπαθα σοκ...

ΗΡΘΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ...

:2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα με το ζορι τελειωσα στην τανα.
Μια καυλωνα μια επεφτα μεχρι που δε με αναγνωριζα το χαμενο.
Βασικα ηξερα οτι ετσι θα ητανε η καταληξη αλλα ηθελα τα κοριτσια μου να περασω καλα.
Καλα ητανε αν εξαιρεσης τη μαλακια που επαθα λογω αντιβιωσεων.
Μιλησα με γιατρο και ειπε θα μου περασει θελει 4-5 μερες.
Σε στουδιο πηγές τελικά; Καλά ρε Κλάιν γύρισες όλο το εμετουργείο κι εκεί που σου είπα δεν πήγες;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αλλη μια ομορφη μερα ξημερωνει στο Ελλαδισταν.

Καταντησαμε να κραταμε ρολοι για να ζουμε πεντε καταστασεις.

Ας φορεσω την μασκα μου κι ας στειλω μηνυμα για να κανω αυτο που θελω εγω! :thumbsup:

Ετσι να σκεφτεστε.

Καλη Κυριακη σε ολους μας...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Απίστευτο, το τι κορμάκι είχε...

:shower:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
O τύπος dmtrsxxx μέχρι προχθές έγραφε εδώ μέσα ότι νόσησε από κορωνοιό, και τώρα ανεβάζει κριτικές για εκδιδόμενες με γλωσσόφιλα. Ας τον χειροκροτήσουμε λοιπόν γιατί νομίζει οτι κάτι έκανε. Αν είναι αλήθεια, ντόμινο θα πάει η κατάσταση τώρα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.. :confused:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Μην σκαλώνεις, και εγω είχα περάσει ένα φεγγάρι κάποια λοίμωξη, που όταν αποφάσισα να πάω στον γιατρό είχε περάσει ( μετά απο έναν μήνα... :2funny: ), τουλάχιστον οι εξετάσεις έδειξαν οτι κάποια λοίμωξη είχα περάσει και τέλος!!

Στο θέμα μας, ημουν υποτονικός πολύ και δεν μου σηκωνότανε, να γαμήσω ήθελα στο μυαλό αλλά δεν ακολουθούσε το σωματικό... Εκει που έπαθα πλάκα, ήταν ενώ είχα πάρει χάπι για να πάω να γαμήσω να το ευχαριστηθώ, έπαθα αυτό που περιγράφεις, να μην σηκώνεται, να σηκώνεται κλπ.

Υπομονή, δώσε λίγο χρόνο, μην την παίζεις όσο μπορείς... και σε 2,3 μέρες θα σου μιλήσει εκείνος, σκληρός σαν πέτρα!!

Καλημέρα. Αυτά ρε μάγκες συμβαίνουν σε όλους. Μπορεί η ψυχική κατάσταση της μέρας πολλές φορές. Αν είσαι σε πίεση από άσχετα θέματα μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Εμένα μου έχει συμβεί τρεις φορές, και μάλιστα με κοριτσάκια που γουστάρω και τα πήρα πολλές φορές. Μάλιστα η τελευταία πριν την Καραντίνα με κοπέλα που την είχα στάνταρ. Ξαφνικά εκεί που είσαι στον αγώνα, να σου πέσει, και μάλιστα χωρίς η κοπέλα να κάνει κάτι να σου τη σπάσει.
Πόσο μάλιστα αν παίρνεις και κανένα φάρμακο.
Χαλαρά, και υπομονή μπας κι αναστήσουμε κι εμείς.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
ε

Τύπε έπαιζε καθεστός με τετοια κρατηκη υπερέσία ?

Στα κομμουνιστικά καθεστώτα το μουνι είχε κρατικοποιηθει.
και ο χίτλερ είχε δημόσιους οίκους

βέβαια ο ΤΝΤ πλάκα έκανε, αλλά κάποιοι μπορεί να το εννοήσουν στα σοβαρά ότι είναι κάτι καλό

• Like
Αντιδράσεις: tnt
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom