You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Φιλιππίδου 11 στο κάτω.Μαλιστα. Που δουλευει η βρωμα;
Πάρκαρε το peugeot της με ύφος χιλίων καρδιναλίων και επειτα γαμιοταν σα σκύλα, στο κρεβάτι, πάτωμα, καναπέ...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
δε ξερω απο ποτε ειναι η φωτο φιλε.Δε μας τα λες καλα παπαφιλ γιατι εγω καθαρα βλεπω τις χοντρο μπουταρες της και τουλαχιστον θα το ελεγα αντιαισθητικο
αλλιως ηταν απο κοντα οταν την πηδηξα.
τη δευτερη ιδιως ηταν τρελη καυλα.
ειναι γραμμενα σε ενημερωσεις μου και με λεπτομερειες
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
αμα δεις και την μιχαελα με ρουχα θα σαλταρεις.Μου θυμιζει κατι ζοντοβολα που βλεπω στο δρομμο και φορανε μαλιστα και γοβες και απο πανω βλεπεις τη γαμπα του σαραβακου.Η απολυτη ξενερα.Η σε αλλες περιπτωσεις γοβα με χοντρα μπουτια γαμπα εκει εμετικο
λες δε μπορει να ειναι αυτη η καβλα που μολις γαμησα-γαμαω τοσο καιρο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.157
- Πόντοι
- 46.232
Α γειά σου, όταν έγραψα ότι την πήρα(γιατί ποτε δε γράφω κάτι αν πρώτα δεν έχω δοκιμάσει) και είναι γυναίκα πετάχτηκαν 3-4...μπαζο δε θα το ελεγα.
νταρντανογυναικα καθαρα.
την εχω παρει 2 φορες (1 μετρια και 1 καλη)... για τα χοντρα κοινως.
εχει ομως ενα μουνακι απιστευτα ομορφο.
καποιοι μεγιστοι καμποσοι, λεγανε οτι ειναι τραβελι
τοσο ξερουν, τοσο λενε.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
τι να μας πουν οι πουθεναδες ρε συ?Α γειά σου, όταν έγραψα ότι την πήρα(γιατί ποτε δε γράφω κάτι αν πρώτα δεν έχω δοκιμάσει) και είναι γυναίκα πετάχτηκα 3-4...
αστους να χαιρονται με τα κλωναρια τους.
για χαβαλε και δουλεμα ειναι μονο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.157
- Πόντοι
- 46.232
έτσι ?, και ξεκίνησε 3η βάρδια στο αδερφό σπιτάκι Φωκαίας 27Β πάνωΦιλιππίδου 11 στο κάτω.
Πάρκαρε το peugeot της με ύφος χιλίων καρδιναλίων και επειτα γαμιοταν σα σκύλα, στο κρεβάτι, πάτωμα, καναπέ...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
εκει ηταν η πρωτη, στις αρχες της μαλλον λογικα.έτσι ?, και ξεκίνησε 3η βάρδια στο αδερφό σπιτάκι Φωκαίας 27Β πάνω
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εγω ποτε δεν εχω καταφερει να τελειωσω εκει λογω της κωλοσυμπεριφορας των γυναικων.Οχι οτι μπορει να μην υπαρχουν φυλης και λιοσιων η και σε στουντιο τετοια κρουσματα,αλλα πραγματικα με οσες
σχεδον εχω περασει η συμπεριφορα τους ειναι παναθλια τελειως μου ρχεται να τις πλακωσω στις σφαλιαρες. πολυ σπανια ειχα περασει καλα και πολυ παλια....αλλα περι ορεξεωςειχα
αμα εχουν 500 μαλακες στο φβ να τους λενε πωπω τι μουναρα εισαι...εστω και αυτο το ορκ θα την δει καπως..αλλα τα εχουμε πει αυτα εδω στο ελλαντα..Μου θυμιζει κατι ζοντοβολα που βλεπω στο δρομμο και φορανε μαλιστα και γοβες και απο πανω βλεπεις τη γαμπα του σαραβακου.Η απολυτη ξενερα.Η σε αλλες περιπτωσεις γοβα με χοντρα μπουτια γαμπα εκει εμετικο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ερχονται σπιτι?Εχω ακουσει για κατι μασατζιδικα 80 την ωρα δυο γαμησια με ψιλομασαζακι.Ακαποτες πιπες τελειωτικο στο στομα.
Ακουγεται συμφερον.Τι ιδεα εχουν οι εδω χυστομυστες?
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μολις μου ειπες βρισιμο και σκηνικα, αμεσως την ειπα βρωμα.Φιλιππίδου 11 στο κάτω.
Μπηκα στον ρυθμο.
Εγω νομιζα οτι ηταν Μεταξουργειο. Αρα αλλη μου ειπαν προσφατα.
Αυτη λοιπον την Συλβια στην Φιλιππιδου που λες
την εχω δει απο κοντα και δεν μοιαζει ετσι. Σαν αλλη ειναι.
Επισης εχουν γραψει αρκετοι οτι ειναι τραβελι, οτι δεν εχει παιδι αλλα μετα οτι εχει
κι οτι ειναι φυσιολογικη γυναικα, οτι κανει οργια στο δωματιο κτλ.
Τελικα τι ισχυει; παντως ωραια φαινεται για γαμησι.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Γυναίκα είναι μύστη και έχει παιδάκι, καρατσεκαρισμένο.Μολις μου ειπες βρισιμο και σκηνικα, αμεσως την ειπα βρωμα.
Μπηκα στον ρυθμο.
Εγω νομιζα οτι ηταν Μεταξουργειο. Αυτη λοιπον την Συλβια στην Φιλιππιδου που λες
την εχω δει απο κοντα και δεν μοιαζει ετσι. Σαν αλλη ειναι.
Επισης εχουν γραψει αρκετοι οτι ειναι τραβελι, οτι δεν εχει παιδι αλλα μετα οτι εχει
κι οτι ειναι φυσιολογικη γυναικα, οτι κανει οργια στο δωματιο κτλ.
Τελικα τι ισχυει; παντως ωραια φαινεται για γαμησι.
Το μουνι της φυσιολογικοτατο, με την κλειτορίδα, την ουρηθρα , τις μουνοσάλπιγγες.
Στο γαμησι είναι ο ορισμός της σκύλας, πάντα στο σαλόνι έβγαινε μόνο με το στριγκακι ή χωρίς αυτό.
Ο ορισμός του "τα κάνω όλα, τώρα"
Ρωσοπόντια είναι, να μια εξτρα πληροφορία.
Jim papadeas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Καθε διαφορετικη αποψη ειναι σεβαστότατη... Αλλα μαγκες μου διαφωνω καθετα... Την εχω πάρει πάνω απο 15 φορες και πάντα ήταν κατι παραπάνω απο δυναμίτης.... Από την πρωτη μεχρι την τελευταια φορα που την γαμησα...εχω βαρεσει και μισαωρο δωματιο χωρις να μου πει τιποτα...Μου εχει φερθει τιμιοτατα και οφειλω να το αναγνωρισω,... Καποια στιγμη μου χε δωσε το τηλ της , (το οποιο σαν μαλακας το εχασα )γιατι ηταν να αλλαξει μαγαζι και που μου χε πει μην χαθεις.. τελικα δεν αλλαξε ποτε.... Ρε παλικαρια πειτε μου οτι ξαναρχισε... Δωστε μου αυτην την χαρμοσυνη ειδηση να βγω για λιγο από την μιζερια που ζω..... Οποιος εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει....Σιλβια πριν φολέψει και αγοράσει το Peugeot
Σίλβια αφού αγόρασε το Peugeot και μας έγραψε στο ταμπλό της
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
οχι σπιτι.Εμεις παμε στο χώρο τους αλλα δεν ξερω πολλα.Ρωτησα μπας και γνωριζει καποιος το αθληξμα για κουβενταερχονται σπιτι?
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Με τόσο ηλεκτρισμό που παρήγαγε στα αρχιδια μόνο σε στυλο της ΔΕΗ θα ταίριαζε.Συγκεκριμενα την ειχα δει που περιστρεφοταν στον στυλο του μαγαζιου
αλλααυτη φαινεται τελειως αλλη. Τι να πω;
Πιστεύω η φωτογραφία ανταποκρίνεται αρκετά στην πραγματικότητα, θα μου πεις τώρα στο μπουρδελο παίζουν χιλια-δυό φωτάκια, αλλά η φυσιογνωμία παραμένει ίδια.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
ναι... με woltερχονται σπιτι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
καλη ιδεαναι... με wolt
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Σημασια δεν εχει ποιοι ειχαν η δεν ειχαν αλλα οτι μεσα απο το χιουμορεντάξει μην το παραχέζουμε με τέτοιες απόψεις
υπάρχουν και παιδιά εδώ μέσα.
Κρατικά μπουρδέλα ξέρεις βέβαια ποιά καθεστώτα είχαν ...
περναμε το μηνυμα του τι μας συμφερει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K