Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (11 μέλη και 175 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ρε γαμηστε ο,τι τραβάει η ψυχή σας και σπρώχνει το καυλί σας, οι αναλύσεις, μα έχει μεγαλη μύτη, μα δες τα αυτιά της, είναι γυναικεία χαρακτηριστικά.
Άμα νιώσετε τράβηγμα στα αρχιδια σας μόλις την δείτε, βουρ στο πατσά, βουρ και στην λεμονόπιτα.
Όλοι 2 μέτρα κάτω από την γη θα καταλήξουμε, κάντε ο,τι τραβάει η ψυχή σας .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Καλα, πηγαινε εσυ Εμετουργειο και βρες μουναρα και μπες. :2funny:
Εγω εχω δηλωσει υπηρεσιακος τροβαδουρος.
Αν δεν εχει τιποτα, θα μπω και για τρομπονι αρκει να ξερει να κανει.
Δεν σημαινει οτι το κυνηγω αυτο.
Πριν την πρωτη καραντινα, οι μονες μουναρες ηταν η Ολγα απο Κολωνου
η Ιονελα επισης απο εκει κι οι δυο Ριτες απο Κολωνου.
Ολες οι αλλες ηταν μετριες, πατατες η ζαρωμενες.

:hi:
μα καλα πλακα μου κανεις ?
εγω... μεταξουργειο... τωρα κιολας ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...και να πεις οτι δε με παρακολουθουσες, να πω οκ.
ρε μαστορα, μεταξουργειο πηγαινα οταν ημουν αγουρος μπεμπεκος.
πριν σκασει το ισλαμαμπαντ και το κατακτησει.
πριν ερθει το ιντερνετ στην ελλαδα και γινουν ανθρωποι μερικοι καμποσοι.
μικρος ημουν, παντου πηγαινα για να δω και να μαθω, αλλα παντα ειχα γουστο.
ακομα και μεταξουργειο.
παλια ειχε μουναρες ΚΑΙ εκει... ναι.
τωρα ?
τι να παω να κανω ?
αστο καλυτερα... προτιμω τις ιδιες ναι, 100 φορες.
τουλαχιστον κερδιζω extras, αλλα δεν τον παιζω :wink:

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Πόσα θα δίνατε σε στανταράκι για 1 ώρα στο σπίτι?
Αν καθαριζε κιολας , εγω σηγουρα θα έδινα και 70-100 για οσο μας πάρει. Αλλα οσο είναι εδω ποτα, φαγητα απο μένα αφου μιλάμε για κοριτσι που περνάμε ωραία.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
40 ευρω και εναν καφε.

:rockon:
Δε θα 'ρχότανε με τόσα , δεν τη συμφέρει.Εγώ πιστεύω ρεαλιστικά ότι 70 ευρώ για το καλύτερο στανταράκι κάποιου είναι μια δίκαιη τιμή

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε γαμηστε ο,τι τραβάει η ψυχή σας και σπρώχνει το καυλί σας, οι αναλύσεις, μα έχει μεγαλη μύτη, μα δες τα αυτιά της, είναι γυναικεία χαρακτηριστικά.
Άμα νιώσετε τράβηγμα στα αρχιδια σας μόλις την δείτε, βουρ στο πατσά, βουρ και στην λεμονόπιτα.
Όλοι 2 μέτρα κάτω από την γη θα καταλήξουμε, κάντε ο,τι τραβάει η ψυχή σας .
Κι εγω αυτης της λογικης ειμαι αρκει να εχω ποικιλια.
Κι οι μετριες αν γαμιουνται καλα, μια χαρα ειναι.
Εισαι ωραιος!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αν καθαριζε κιολας , εγω σηγουρα θα έδινα και 70-100 για οσο μας πάρει. Αλλα οσο είναι εδω ποτα, φαγητα απο μένα αφου μιλάμε για κοριτσι που περνάμε ωραία.
Ρεαλιστική απάντηση, σωστός...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δε θα 'ρχότανε με τόσα , δεν τη συμφέρει.Εγώ πιστεύω ρεαλιστικά ότι 70 ευρώ για το καλύτερο στανταράκι κάποιου είναι μια δίκαιη τιμή
Σιγα μην δεν ερχοταν. Απαξιωση θελουν.
Το στανταρ λεγεται στανταρ για να υπηρετει συχνα.
Γνωμη μου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κι εγω αυτης της λογικης ειμαι αρκει να εχω ποικιλια.
Κι οι μετριες αν γαμιουνται καλα, μια χαρα ειναι.
Εισαι ωραιος!

Μύστη μου, από πιτσιρίκι (15 χρονών) έτσι το είχα στο μυαλό μου, η κάθε γυναίκα έχει κάτι να σου μάθει στο σεξ, αν όχι να σου μάθει κάτι περισσότερο να ζήσεις, γενικά ο κάθε άνθρωπος κάτι έχει να σου μαθει, αλλά μιας που μιλάμε για σεξ, κάτι θα έχεις να θυμάσαι από την καθεμία σε αυτό το κομμάτι, θετικό ή αρνητικό, οι μνήμες μας θα μείνουν στο τέλος

ΖΉΣΤΕ ΤΟ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τζάμπα οι διαφωνίες . Όλοι ξέρουμε ότι είναι θέμα χαρτιού. Έχεις χαρτί ,αντέχεις και έχεις επιλογες παντός καιρού . Όπως και να το φέρεις.

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Γνωμη μου.

Μερικές (αν οχι οι περισότερες ) θελουν απαξιώση. Αλλα μερικά κοριτσια είναι ωραια λαικα και μπορεις να κανεις καλο ντιλ. Δεν είμαι καιρο στον χώρο ισως να κανω και λάθος

• Like
Αντιδράσεις: mela33

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μα καλα πλακα μου κανεις ?
εγω... μεταξουργειο... τωρα κιολας ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...και να πεις οτι δε με παρακολουθουσες, να πω οκ.
ρε μαστορα, μεταξουργειο πηγαινα οταν ημουν αγουρος μπεμπεκος.
πριν σκασει το ισλαμαμπαντ και το κατακτησει.
πριν ερθει το ιντερνετ στην ελλαδα και γινουν ανθρωποι μερικοι καμποσοι.
μικρος ημουν, παντου πηγαινα για να δω και να μαθω, αλλα παντα ειχα γουστο.
ακομα και μεταξουργειο.
παλια ειχε μουναρες ΚΑΙ εκει... ναι.
τωρα ?
τι να παω να κανω ?
αστο καλυτερα... προτιμω τις ιδιες ναι, 100 φορες.
τουλαχιστον κερδιζω extras, αλλα δεν τον παιζω :wink:
Εμ, εκει διαφερουμε. Εγω απαξιωσα την Φυλης οταν εκοψαν τα εξτρα λογω Ρωσιδας
στο Φωκαιας. Απο τοτε χαλασε η Φυλης.
Τωρα θα απαξιωσω και το Μεταξουργειο αν συνεχισει ετσι.
Την Λιοσιων δεν δεχομαι καν να την απαξιωσω. Ειναι ξεφτιλισμενη.

:2funny:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Γνωμη μου.

Αν με 40 ευρώ μπορείς να φέρεις στανταράκια σπίτι σου για μία ολόκληρη ώρα τότε, έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα. Στο μπου θα έδινες 60 για 6 δεκάλεπτα, στο σπίτι 40 για μία ώρα? Ακούγεται λίγο φουσκωμένο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν με 40 ευρώ μπορείς να φέρεις στανταράκια σπίτι σου για μία ολόκληρη ώρα τότε, έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα. Στο μπου θα έδινες 60 για 6 δεκάλεπτα, στο σπίτι 40 για μία ώρα? Ακούγεται λίγο φουσκωμένο
Κατσε γιατι παιζω ποκερ. Θα σου πω αργοτερα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Η Γιασμην εκει ειναι,περασα κι εγω αλλα περαν του πετιτ και της ευγενιας που εχει τιποτα αλλο,απλο προγραμμα κανει,βαζει συνεχεια λιπαντικο και κοιταει τα αστρα γενικως,ετσι για την εμπειρια περασα και δεν ξαναπαω,οπως επισης ουτε ξανα και με την Αναμπελ,πηγα μετα απο λιγη ωρα στο μικρομωλ γιατι δεν ευχαριστηθηκα με την Γιασμην και περασα με την Αναμπελ,πηγα να ακουμπισω πλατη,μην ακουμπας μου λεει εχω βαβα,τι εγινε ρε συ της λεω,με πεταξε ενας μου λεει κατω απο το κρεββατι και χτυπησα,καλα λεω τετιοα μινιατουρα που εισαι,τεσπα παμε παρακατω λεω,παω να ακουμπισω λιγο προσωπο,τιναζεται θα φυγει το βαψιμο μου λεει,αι σιχτιρ λεω,παρε τον στο στομα να τελειωνουμε,υποψιν επεσε και εξτρα 5ρακι,φιλια την πειραζαν λιγο τα γενια σαν ροφος εκανε για να την φιλησω,εδινε και γλωσσοφιλα αλλα επρεπε να εισαι πριν λιγο κοντρα ξυρισμενος,πιπα καλη οχι ασχημη,σταση φυσικα να μην πιανεις τιποτα,που να χυσω ετσι,εχω καλομαθει κι ολας με εμπλουτισμενες υπηρεσιες,οχι με τετοιες μαλακιες,τεσπα της λεω τον πουλο παρε φυγε,μου λεει δεν εχυσες,αστο της λεω με τετοια σταση ουτε αυριο δεν θα εχυνα,τοτε καταλαβα γιατι την πεταξε ο αλλος απο το κρεββατι,παγερα αδιαφορη του στυλ τελειωνε να παω στον επομενο μαλακα,φευγω συχτιριασμενος παω χαρακα 3 στο αριστερο ηταν λορα,πανω απο 55 χρονων μη σου πω και πανω απο 60 και η Αλινα,ωραιο προσωπο και σωμα,λεω εδω ειμαστε,δεν ειδα τα αλλα ποιες ειχαν,μπαινω ερχεται η Αλινα,φιλακια τα αποφευγε αρχικα,μετριο στοματικο ελευθερο, στο κοπανημα καλη ειναι οπου ενεδωσε σε γωσσοφιλα και γουσταρε,ενταξει μια καλη συνεδρεια σε γενικες γραμμες θα ελεγα,οχι σαν αυτες του εμετουργειου,αυτα μπατσαρια τιποτα και τα περισσοτερα στο Μεταξι ηταν με ανοικτες πορτες σχεδον.
Πρωινή κατάθεση στο Εμετουργείο:

Κατευθύνθηκα στοχευμένα στον όροφο του ΜικροΜωλλ και κατέθεσα απευθείας σε Άναμπελ,
όπως ο συναγωνιστής. Η τσα2 που με γνωρίζει πια με κατηύθυνε απευθείας στο δωμάτιο.
Φυσικά επιβεβαίωσα το ΑΚΑΠΟΤΟ στοματικό και σιγουρεύτηκα για τον στοματικό κρεμπιέ. :pipa1:
Αφού μου διαβεβαίωσε η τσα2 ότι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα κι ότι δεν χρειάζεται
να την χαρτζιλικώσω εντός του δωματίου πλήρωσα το παράβολο.
Όντως μπήκε και ξάπλωσε βαριεστημένη και της έκανα λίγο μασάζ μπας και βελτιωθεί η
διάθεσή της. Τίποτα. Την πλακώνω και σε 3λεπτο περίπου γλυφομούνι. Πάλι τίποτα. :sad2:
Τελικά της τον δίνω ΑΚΑΠΟΤΑ στο στόμα, χωρίς να τον έχω καν πλύνει στο νυπτηράκι... :tooth:
Μετά από κανά 2λεπτο χύνω πανηγηρικά στο στόμα της με αυτή να με στραγγίζει ,
κρατώντας την πούτσα μου με το μικρό χεράκι της με το υπέροχο ''γατίσιο'' γαλλικό μανικιούρ. :smitten:
Πραγματικά ήταν VFM για μένα, καθώς την έχω χαρτζιλικώσει και με 10ρικο και με τάληρο για
στοματικό κρεμπιέ, κάτι που τώρα πια περιλαμβάνεται επίσημα στο πρόγραμμα.
Αποστολή εξετελέσθη και αποχώρηση με συνοπτικές διαδικασίες.
Η κοπέλα ενδείκνυται για παιδόφιλους (δηλαδή εν δυνάμει παιδεραστές) λόγω αναστήματος
και νεαρού της ηλικίας.
Καυλό ξημέρωμα! :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Εμ, εκει διαφερουμε. Εγω απαξιωσα την Φυλης οταν εκοψαν τα εξτρα λογω Ρωσιδας
στο Φωκαιας. Απο τοτε χαλασε η Φυλης.
Τωρα θα απαξιωσω και το Μεταξουργειο αν συνεχισει ετσι.
Την Λιοσιων δεν δεχομαι καν να την απαξιωσω. Ειναι ξεφτιλισμενη.

:2funny:
ασε ρε αλεπουδιαρη, δε με πειθεις..... εμενα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σιλβια πριν φολέψει και αγοράσει το Peugeot

FB_IMG_1617479845198.jpg

Σίλβια αφού αγόρασε το Peugeot και μας έγραψε στο ταμπλό της

FB_IMG_1617479850907.jpg

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Γιατί να πας στο Μεταξουργείο να χαλάσεις πολύτιμο χρόνο και χρήμα για να γαμήσεις ένα μπάζο όταν η κάθε γειτονιά είναι γεμάτη παντρεμένες ηλικίας 40+ που τα κάνουν όλα τσάμπα;

2tasos

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Πέρασμα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο αριστερό "κουρτινατο" του αξιοσέβαστου στρατηλάτη.
Μια παλιά γνώριμη από την ίδια οδο η Βίκυ, η νταρντανα, όχι η μισοριξιά.
Σαν το παλιό καλό κρασί η Βίκυ.
Ξέροντας ότι η πίπα της δίνει ρέστα, μπήκα χωρίς ενδοιασμούς, και δεν απογοητεύτηκα, το κορίτσι για την τώρα εποχή είναι ότι πρέπει για ένα λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, με σφαλιάρες που ακούγονται σαν σαγιονάρες που σκάνε πλαφ-πλαφ στις πατούσες.
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο στο δωμάτιο που μπήκα ηταν τα πράσινα χρώματα, αφενός θύμισε ευρωπαϊκές δόξες του Παναθηναϊκού αφετέρου θύμισε ένδοξες μέρες ορθόδοξου κόμματος.
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πράσινη καπότα που μου φόρεσε, το κόκκινο μαλλί της έφερε διάφορους συνειρμούς στο μυαλό μου.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΦΩΝΑΞΑ.
Ποιά λεωφόρος, στη μεγαλέκου είμαστε, μου απάντησε.
Το τελειωτικό στο στόμα της ήταν το κερασάκι στη τούρτα, δεν άφησε σταγόνα για σταγόνα και με μανία προσπαθούσε να φέρει και άλλο, μάταια, άδειασε τις ουμπαλοσακούλες με το παραπάνω.

FB_IMG_1616423804443.jpg
20210319_133930.jpg
1617481802152.png

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom