βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Στα κομμουνιστικά καθεστώτα το μουνι είχε κρατικοποιηθει.ε
Τύπε έπαιζε καθεστός με τετοια κρατηκη υπερέσία ?
Στα κομμουνιστικά καθεστώτα το μουνι είχε κρατικοποιηθει.ε
Τύπε έπαιζε καθεστός με τετοια κρατηκη υπερέσία ?
μα καλα πλακα μου κανεις ?Καλα, πηγαινε εσυ Εμετουργειο και βρες μουναρα και μπες.
Εγω εχω δηλωσει υπηρεσιακος τροβαδουρος.
Αν δεν εχει τιποτα, θα μπω και για τρομπονι αρκει να ξερει να κανει.
Δεν σημαινει οτι το κυνηγω αυτο.
Πριν την πρωτη καραντινα, οι μονες μουναρες ηταν η Ολγα απο Κολωνου
η Ιονελα επισης απο εκει κι οι δυο Ριτες απο Κολωνου.
Ολες οι αλλες ηταν μετριες, πατατες η ζαρωμενες.
40 ευρω και εναν καφε.Πόσα θα δίνατε σε στανταράκι για 1 ώρα στο σπίτι?
Αν καθαριζε κιολας , εγω σηγουρα θα έδινα και 70-100 για οσο μας πάρει. Αλλα οσο είναι εδω ποτα, φαγητα απο μένα αφου μιλάμε για κοριτσι που περνάμε ωραία.Πόσα θα δίνατε σε στανταράκι για 1 ώρα στο σπίτι?
Δε θα 'ρχότανε με τόσα , δεν τη συμφέρει.Εγώ πιστεύω ρεαλιστικά ότι 70 ευρώ για το καλύτερο στανταράκι κάποιου είναι μια δίκαιη τιμή40 ευρω και εναν καφε.
Κι εγω αυτης της λογικης ειμαι αρκει να εχω ποικιλια.Ρε γαμηστε ο,τι τραβάει η ψυχή σας και σπρώχνει το καυλί σας, οι αναλύσεις, μα έχει μεγαλη μύτη, μα δες τα αυτιά της, είναι γυναικεία χαρακτηριστικά.
Άμα νιώσετε τράβηγμα στα αρχιδια σας μόλις την δείτε, βουρ στο πατσά, βουρ και στην λεμονόπιτα.
Όλοι 2 μέτρα κάτω από την γη θα καταλήξουμε, κάντε ο,τι τραβάει η ψυχή σας .
Ρεαλιστική απάντηση, σωστός...Αν καθαριζε κιολας , εγω σηγουρα θα έδινα και 70-100 για οσο μας πάρει. Αλλα οσο είναι εδω ποτα, φαγητα απο μένα αφου μιλάμε για κοριτσι που περνάμε ωραία.
Σιγα μην δεν ερχοταν. Απαξιωση θελουν.Δε θα 'ρχότανε με τόσα , δεν τη συμφέρει.Εγώ πιστεύω ρεαλιστικά ότι 70 ευρώ για το καλύτερο στανταράκι κάποιου είναι μια δίκαιη τιμή
Μύστη μου, από πιτσιρίκι (15 χρονών) έτσι το είχα στο μυαλό μου, η κάθε γυναίκα έχει κάτι να σου μάθει στο σεξ, αν όχι να σου μάθει κάτι περισσότερο να ζήσεις, γενικά ο κάθε άνθρωπος κάτι έχει να σου μαθει, αλλά μιας που μιλάμε για σεξ, κάτι θα έχεις να θυμάσαι από την καθεμία σε αυτό το κομμάτι, θετικό ή αρνητικό, οι μνήμες μας θα μείνουν στο τέλοςΚι εγω αυτης της λογικης ειμαι αρκει να εχω ποικιλια.
Κι οι μετριες αν γαμιουνται καλα, μια χαρα ειναι.
Εισαι ωραιος!
Μερικές (αν οχι οι περισότερες ) θελουν απαξιώση. Αλλα μερικά κοριτσια είναι ωραια λαικα και μπορεις να κανεις καλο ντιλ. Δεν είμαι καιρο στον χώρο ισως να κανω και λάθοςΣιγα μην δεν ερχοταν. Απαξιωση θελουν.
Το στανταρ λεγεται στανταρ για να υπηρετει συχνα.
Γνωμη μου.
Εμ, εκει διαφερουμε. Εγω απαξιωσα την Φυλης οταν εκοψαν τα εξτρα λογω Ρωσιδαςμα καλα πλακα μου κανεις ?
εγω... μεταξουργειο... τωρα κιολας ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...και να πεις οτι δε με παρακολουθουσες, να πω οκ.
ρε μαστορα, μεταξουργειο πηγαινα οταν ημουν αγουρος μπεμπεκος.
πριν σκασει το ισλαμαμπαντ και το κατακτησει.
πριν ερθει το ιντερνετ στην ελλαδα και γινουν ανθρωποι μερικοι καμποσοι.
μικρος ημουν, παντου πηγαινα για να δω και να μαθω, αλλα παντα ειχα γουστο.
ακομα και μεταξουργειο.
παλια ειχε μουναρες ΚΑΙ εκει... ναι.
τωρα ?
τι να παω να κανω ?
αστο καλυτερα... προτιμω τις ιδιες ναι, 100 φορες.
τουλαχιστον κερδιζω extras, αλλα δεν τον παιζω
Αν με 40 ευρώ μπορείς να φέρεις στανταράκια σπίτι σου για μία ολόκληρη ώρα τότε, έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα. Στο μπου θα έδινες 60 για 6 δεκάλεπτα, στο σπίτι 40 για μία ώρα? Ακούγεται λίγο φουσκωμένοΣιγα μην δεν ερχοταν. Απαξιωση θελουν.
Το στανταρ λεγεται στανταρ για να υπηρετει συχνα.
Γνωμη μου.
Κατσε γιατι παιζω ποκερ. Θα σου πω αργοτερα.Αν με 40 ευρώ μπορείς να φέρεις στανταράκια σπίτι σου για μία ολόκληρη ώρα τότε, έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα. Στο μπου θα έδινες 60 για 6 δεκάλεπτα, στο σπίτι 40 για μία ώρα? Ακούγεται λίγο φουσκωμένο
Πρωινή κατάθεση στο Εμετουργείο:Η Γιασμην εκει ειναι,περασα κι εγω αλλα περαν του πετιτ και της ευγενιας που εχει τιποτα αλλο,απλο προγραμμα κανει,βαζει συνεχεια λιπαντικο και κοιταει τα αστρα γενικως,ετσι για την εμπειρια περασα και δεν ξαναπαω,οπως επισης ουτε ξανα και με την Αναμπελ,πηγα μετα απο λιγη ωρα στο μικρομωλ γιατι δεν ευχαριστηθηκα με την Γιασμην και περασα με την Αναμπελ,πηγα να ακουμπισω πλατη,μην ακουμπας μου λεει εχω βαβα,τι εγινε ρε συ της λεω,με πεταξε ενας μου λεει κατω απο το κρεββατι και χτυπησα,καλα λεω τετιοα μινιατουρα που εισαι,τεσπα παμε παρακατω λεω,παω να ακουμπισω λιγο προσωπο,τιναζεται θα φυγει το βαψιμο μου λεει,αι σιχτιρ λεω,παρε τον στο στομα να τελειωνουμε,υποψιν επεσε και εξτρα 5ρακι,φιλια την πειραζαν λιγο τα γενια σαν ροφος εκανε για να την φιλησω,εδινε και γλωσσοφιλα αλλα επρεπε να εισαι πριν λιγο κοντρα ξυρισμενος,πιπα καλη οχι ασχημη,σταση φυσικα να μην πιανεις τιποτα,που να χυσω ετσι,εχω καλομαθει κι ολας με εμπλουτισμενες υπηρεσιες,οχι με τετοιες μαλακιες,τεσπα της λεω τον πουλο παρε φυγε,μου λεει δεν εχυσες,αστο της λεω με τετοια σταση ουτε αυριο δεν θα εχυνα,τοτε καταλαβα γιατι την πεταξε ο αλλος απο το κρεββατι,παγερα αδιαφορη του στυλ τελειωνε να παω στον επομενο μαλακα,φευγω συχτιριασμενος παω χαρακα 3 στο αριστερο ηταν λορα,πανω απο 55 χρονων μη σου πω και πανω απο 60 και η Αλινα,ωραιο προσωπο και σωμα,λεω εδω ειμαστε,δεν ειδα τα αλλα ποιες ειχαν,μπαινω ερχεται η Αλινα,φιλακια τα αποφευγε αρχικα,μετριο στοματικο ελευθερο, στο κοπανημα καλη ειναι οπου ενεδωσε σε γωσσοφιλα και γουσταρε,ενταξει μια καλη συνεδρεια σε γενικες γραμμες θα ελεγα,οχι σαν αυτες του εμετουργειου,αυτα μπατσαρια τιποτα και τα περισσοτερα στο Μεταξι ηταν με ανοικτες πορτες σχεδον.
ασε ρε αλεπουδιαρη, δε με πειθεις..... εμενα.Εμ, εκει διαφερουμε. Εγω απαξιωσα την Φυλης οταν εκοψαν τα εξτρα λογω Ρωσιδας
στο Φωκαιας. Απο τοτε χαλασε η Φυλης.
Τωρα θα απαξιωσω και το Μεταξουργειο αν συνεχισει ετσι.
Την Λιοσιων δεν δεχομαι καν να την απαξιωσω. Ειναι ξεφτιλισμενη.
Πέρασμα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο αριστερό "κουρτινατο" του αξιοσέβαστου στρατηλάτη.
Μια παλιά γνώριμη από την ίδια οδο η Βίκυ, η νταρντανα, όχι η μισοριξιά.
Σαν το παλιό καλό κρασί η Βίκυ.
Ξέροντας ότι η πίπα της δίνει ρέστα, μπήκα χωρίς ενδοιασμούς, και δεν απογοητεύτηκα, το κορίτσι για την τώρα εποχή είναι ότι πρέπει για ένα λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, με σφαλιάρες που ακούγονται σαν σαγιονάρες που σκάνε πλαφ-πλαφ στις πατούσες.
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο στο δωμάτιο που μπήκα ηταν τα πράσινα χρώματα, αφενός θύμισε ευρωπαϊκές δόξες του Παναθηναϊκού αφετέρου θύμισε ένδοξες μέρες ορθόδοξου κόμματος.
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πράσινη καπότα που μου φόρεσε, το κόκκινο μαλλί της έφερε διάφορους συνειρμούς στο μυαλό μου.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΦΩΝΑΞΑ.
Ποιά λεωφόρος, στη μεγαλέκου είμαστε, μου απάντησε.
Το τελειωτικό στο στόμα της ήταν το κερασάκι στη τούρτα, δεν άφησε σταγόνα για σταγόνα και με μανία προσπαθούσε να φέρει και άλλο, μάταια, άδειασε τις ουμπαλοσακούλες με το παραπάνω.