Απολαυστικος, αν μου πεις και που δουλευει η αναμπελ θα εισαι ο καλυτερος ρεπορτερ!Δεδομενου οτι τα εχουμε πει απειρες φορες, ας τα γραψω εδω.
Πας στα γνωστα σπιτια στην οδο Β (απορω για ποιον λογο γραφουμε συνθηματικα πλεον)
και ειτε βλεπεις τσατσαδες απεξω οποτε καλημεριζεις-καλησπεριζεις
και μπαινεις (σε υποδεχονται ανετα), ειτε χτυπας τις πορτες και περιμενεις
να σου ανοιξουν γιατι σε κοζαρουν απο καμερα.
Για περισσοτερη ρεκλα, παιρνεις τηλεφωνο ξυνοντας τις μπαλες σου στον καναπε
για να μαθεις ποια τεμαχια δουλευουν, οποτε και ακολουθεις τις παραπανω οδηγιες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τα βοθρέλα σύντομα ανοίγουν. Κατέβα από τώρα να πιάσεις σειρά γιατί έχει ουρά σαν του Σκλαβενίτη.Παιδια τι ώρα ανοιγουν τα μποθρδελα στο μεταξυ?
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Καλυτερο δεν θελω να με λενε, ποσο μαλλον ρεπορτερ αλλα η Ανναμπελ δουλευει
στον οροφο του Ιασωνος 32 (στο Μεταξουργειο γραφουμε οδους γιατι ειναι αλλο κρατος).
Για δεκαρικο, ειναι υπηρεσιακο λιμανι.
Κανε και λιγο τον σκεπτικο στο σαλονι για να γειρει το κεφαλι πισω να αρχισει τα ναζια.
Εχει λιγο καυλαντα το σκασμενο. Μετα μπες και τσακισε την στον πουτσο.
Προσοχη στα πολλα-πολλα.
στον οροφο του Ιασωνος 32 (στο Μεταξουργειο γραφουμε οδους γιατι ειναι αλλο κρατος).
Για δεκαρικο, ειναι υπηρεσιακο λιμανι.
Κανε και λιγο τον σκεπτικο στο σαλονι για να γειρει το κεφαλι πισω να αρχισει τα ναζια.
Εχει λιγο καυλαντα το σκασμενο. Μετα μπες και τσακισε την στον πουτσο.
Προσοχη στα πολλα-πολλα.
Τα βοθρέλα σύντομα ανοίγουν. Κατέβα από τώρα να πιάσεις σειρά γιατί έχει ουρά σαν του Σκλαβενίτη.
Συντροφε υπαρχει μεγαλη αναγκη , χαχα! Μην μου λες τετοια θα παω απο εκει και θα γαμησω κανα πρεζακι
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μην τους τα λες και όλα. Άσε να χει και λίγο σασπένς η υπόθεση ,να κατέβουν να δουν ,να μπουν στην περιπέτεια.Δεδομενου οτι τα εχουμε πει απειρες φορες, ας τα γραψω εδω.
Πας στα γνωστα σπιτια στην οδο Β (απορω για ποιον λογο γραφουμε συνθηματικα πλεον)
και ειτε βλεπεις τσατσαδες απεξω οποτε καλημεριζεις-καλησπεριζεις
και μπαινεις (σε υποδεχονται ανετα), ειτε χτυπας τις πορτες και περιμενεις
να σου ανοιξουν γιατι σε κοζαρουν απο καμερα.
Για περισσοτερη ρεκλα, παιρνεις τηλεφωνο ξυνοντας τις μπαλες σου στον καναπε
για να μαθεις ποια τεμαχια δουλευουν, οποτε και ακολουθεις τις παραπανω οδηγιες.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα μου Tnt....αυτο το "παιχνιδι"με τις παροχες μου εχει τυχει και εμενα ....Κορασις Ωριμη που ποτε εκανε χρεη υπηρεσιας και ποτε εργαζομενης μετα απο 3-4 ραντεβου που μου ανοιγε τον οικο στις 7 το πρωι για να πηδιομαστε με υσυχια μου εκανε νυξη για θετικες κριτικες στο σαιτ.....μου το εφερε απεξω....και σιγα σιγα....αν εχω κομπιουτερ ...αν ξερω το σαιτ...κλπ....αλλα αρνηθηκα......με τον τροπο μου βεβαια......μετα απο λιγο κοπηκανε οι επισκεψεις....πηδαγαμε 1-2 ωρες με 20 ευρω......μετα την αρνηση....πηραμε να μην σου πω.....anyway.....Καλα να ειμαστε να μας ξανακατσει κατι τετοιο.....αυτο εγινε το 14.......Καλα να περνατε.....Ισχυει μαστορα.
Επισης πολλες φορες -ειδικα στο παρελθον- λεγεται πως υπηρχε εντονο αλισβερισι
μεταξυ πελατων και πουτανων σε στουντιο και μπουρδελα για να γραφτουν ωραια λογια
με ανταλλαγμα κατι καλυτερο στο δωματιο. Ποιος ξερει;
Μαλιστα λεγεται οτι υπηρχαν τσατσαδες που εδιναν κατιτις στον πελατη που "βοηθουσε"
ετσι ωστε να φερει κοσμο αμεσα η εμμεσα. Ποιος ξερει;
Το περιεργο δεν ειναι οτι γινοταν κατι τετοιο σε ενα πορνο-συστημα που εχει σαπιλα
αλλα το πως επηρεαζοταν η επηρεαζεται ο αναγνωστης.
Δηλαδη ρε μαγκες, αν καποιος παει καπου και τιγκαρει το γραπτο στην αβαντα
ενω η πουτανα ειναι εμετογλου, δεν θα φανει;
δεν θα στιγματιστει αυτος ο ανθρωπος ως φιδεμπορας;
κι ως ποτε θα μεσουρανει ως ακεραιος χαρακτηρας;
τα ψεμματα εχουν κοντα ποδαρια να ξερετε.
Αλλο το γουστο κι αλλο να κανει καποιος ακορντεον την κατασταση και να τα βγαζει ολα
αγγελικα πλασμενα ενω ειναι μετριοσαπια.
Στην τελικη ομως, το λαμογιο βγαινει καποτε λαμογιο αλλα οι υπολοιποι που πηγαν
γιατι ψαχνουν καποιον να τους στειλει καπου και δεν κρινουν μονοι τους;
αυτο το πραγμα ποτε δεν το καταλαβα.
Οσοι με ξερουν κι οσους ξερω δεν θυμαμαι ποτε να πηγαν καπου και να ειπαν
οτι φταιει ο αλλος. Καλα ρε, κριτικη ικανοτητα και υπευθυνοτητα δεν υπαρχει
να παραδεχτει καποιος οτι επεσε εξω η οτι εφαγε φολα;
διαβαζω κατι τυπους χρονια τωρα που μονιμως περνουν μετρια, καλα η φοβερα.
Πως γκενεν ατο; ειτε ειναι αγαμητοι εντελως και ζουν παραμυθι ειτε λενε μαλακιες.
Μας διασκεδαζουν και το φορουμ τους εχει απεριοριστη αναγκη.
Πηγε κανεις μεταξουργείο εχουν ανοιξει τα σπιτάκια τυποι?
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Την Καλημερα μου Tnt....αυτο το "παιχνιδι"με τις παροχες μου εχει τυχει και εμενα ....Κορασις Ωριμη που ποτε εκανε χρεη υπηρεσιας και ποτε εργαζομενης μετα απο 3-4 ραντεβου που μου ανοιγε τον οικο στις 7 το πρωι για να πηδιομαστε με υσυχια μου εκανε νυξη για θετικες κριτικες στο σαιτ.....μου το εφερε απεξω....και σιγα σιγα....αν εχω κομπιουτερ ...αν ξερω το σαιτ...κλπ....αλλα αρνηθηκα......με τον τροπο μου βεβαια......μετα απο λιγο κοπηκανε οι επισκεψεις....πηδαγαμε 1-2 ωρες με 20 ευρω......μετα την αρνηση....πηραμε να μην σου πω.....anyway.....Καλα να ειμαστε να μας ξανακατσει κατι τετοιο.....αυτο εγινε το 14.......Καλα να περνατε.....
Μια χαρα βρισκω 1-2 ωρες με 20 ευρω. Ετσι θα επρεπε να ειναι οι τιμες.
Και χωρις βεβαια θετικες κριτικες. Αν θελουν θετικες κριτικες, τοτε να καθονται παραπανω
κανοντας σωστα την δουλεια κι εμεις θα γραφουμε μαλακιες τουμπανα.
Οι αλλοι καλυτεροι ηταν; εμεις ειμαστε ανωτεροι ψευτες και ηθοποιοι.
Ολα δικα τους τα θελουν στην τελικη;
η αγορα κινειται με 3-5 ευρω την ωρα στον ιδιωτικο τομεα.
Αυτες δεν δουλευουν; μια χαρα ζουν με αυτα.
Τι μας νοιαζει εμας αν θελει λεφτα και το πορνοσυστημα;
αρα τα 20 ευρω/ωρα ειναι πολυ καλα.
Εχω κανει και πλανο εργασιας.
Αν η δουλεια τους ειναι δυσκολη, ας πανε να τα πουν στις κυβερνησεις.
Προσωπικα αν ημουν κυβερνηση θα τους εδινα 3.000 ευρω το μηνα
(σαμπως απο την τσεπη μου θα ηταν; ) και θα εφτιαχνα κουπονια για τους πολιτες
να πηγαινουν οποτε θελουν μεχρι 10 φορες τον μηνα δωρεαν.
Εχεις μια γκομενα και σου σπαει τ αρχιδια; τσουπ μπουρδελο και ξεδινεις.
Δεν εχεις γκομενα και θες να γαμησεις; τσουπ μπουρδελο και ξεδινεις.
Μια σοβαρη κοινωνικη παροχη για τον λαο.
Ετσι παιρνετε ψηφους κυριοι πολιτικοι!!!
Τελευταία τροποποίηση:
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 11.005
Δεν νομίζω πως στην αγορά του 20αρικου έχουν πλέον ιδιαίτερη αξία οι κριτικές. Ίσως πριν 10 χρόνια, τώρα όχι.
Εγώ προσωπικά δεν δίνω βάση σε κριτικές σε αυτήν την αγορά, αν μου αρέσει κάποια εμφανισιακά το 20αρικο θα το κάψω. Δεν με απασχολεί.
Αυτό που έχει αξία είναι η ενημέρωση, κορίτσια και εμφάνιση. Οι ενημερωτες είναι πολύτιμοι.
Αξία έχουν οι κριτικές σε μεγαλύτερες αγορές. Studio, μασάζ, CG. Εκεί το να κάψεις 50-100-150€ πονάει.
Εγώ προσωπικά δεν δίνω βάση σε κριτικές σε αυτήν την αγορά, αν μου αρέσει κάποια εμφανισιακά το 20αρικο θα το κάψω. Δεν με απασχολεί.
Αυτό που έχει αξία είναι η ενημέρωση, κορίτσια και εμφάνιση. Οι ενημερωτες είναι πολύτιμοι.
Αξία έχουν οι κριτικές σε μεγαλύτερες αγορές. Studio, μασάζ, CG. Εκεί το να κάψεις 50-100-150€ πονάει.
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 11.005
Ήμουν στο 54β μεσαίο δωμάτιο. Δούλευε η Χριστίνα. Βγαίνει σαλόνι και ένας τύπος άρχισε να της μιλάει για σάιτ στο internet και κριτικές.
Η Χριστίνα του απαντάει :
Πληρώνεις γαμας.
Δεν πληρώνεις δεν γαμας.
Και ο τύπος έφυγε.
Με λίγα λόγια του είπε , στ αρχιδια μου ποιος είσαι και τι κριτικές γράφεις.
Θεά.
Πληρώνεις γαμας.
Δεν πληρώνεις δεν γαμας.
Και ο τύπος έφυγε.
Θεά.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, με τον ''Ντίνα'' τον Ισπανό πέρασες? Το εγχειρισμένο τραβέλι?Jason 31 έχει σκάσει μια παλιά γνώριμη, η Σπανιόλα, αυτή έστω που το παίζει puchas gracias.
Στη πραγματικότητα κατάγεται από την Ροδα Κέρκυρας, ένα χωριό στη βόρεια μεριά του νησιού
Φιλότιμη, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό της είναι το πολυ σφιχτό μουνι, και με κρέμα παρακαλώ, νομιζα η πουτσα μου θα εγκλωβιστεί εκεί μέσα για πάντα και θα καλέσω την πυροσβεστική να την απεγκλωβισει, όλα καλά όμως, έχυσα στα βυζγια της και αυτή κάτι να μου λέει για την εθνική Ισπανίας που ήρθαμε 1-1 τις προάλλες.
Πουτσα μου όμως, σημασία έχει που της έσκισα τα δίχτυα εγώ
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη μου, ρώτα και τη Μιλένα από τον εν λόγω οίκο για να στο επιβεβαιώσει!Φιλαράκι πέρασε και σε μένα από το μυαλό με το πόσο σφιχτή είναι, αλλά είδα κανονικά να έχει μουνι, με την κλειτορίδα με τα όλα της..
Τώρα αυτή μου έλεγε ότι έχει περάσει φτωχικά στη ζωή της, που βρήκε τα λεφτά να κόψει το πούτσο αν είχε, ένας Θεός ξέρει.
Την εμπιστεύομαι γιατί την ξέρω χρόνια!
Αν δεν το ήξερα ότι είναι ''εξ αλλαγής'' θα πέρναγα κι εγώ με ''Ντίνο'' γιατί ανακοινώνει
και πρωκτικό (το αγαπημένο μου).
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Ο κορωνοιός δεν ήρθε από το πουθενά, τον έφτιαξαν στην Κίνα για κατανάλωση!
Με την ιστορία αυτή σε όλο τον κόσμο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί παρουσιάζονται ως σωτήρες του λαού ενώ οι δημοσιογράφοι, οι γιατροί και οι φαρμακευτικές εταιρείας κάνουν χρυσές δουλειές στην προσπάθεια να μας "σώσουν" από κάτι που δημιούργησαν οι ίδιοι για να φυλακίσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στα ίδια τους τα σπίτια διότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούσαν για κάτι τέτοιο!
Εν τω μεταξύ, οι δισεκατομμυριούχοι θα αγοράσουν σε όλο τον κόσμο χιλιάδες χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και πανάκριβες εκτάσεις γης έναντι πινακίου φακής!
Για κατανάλωση, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω από την όλη ιστορία του κορονοΪού είναι ότι ο κινέζος Albert Wesker μας πηδάει κανονικότητα και δεν έχουμε πρόχειρους τον Chris, την Jill και τον Leon να καθαρίσουν :
Άραγε πότε θα δούμε τέτοιες βυζάρες? Θα με πείς, εδώ χάνουμε σιγα-σιγά αυτές που είχαμε. Μεγάλη γκαντεμιά ο κορωνοιός και η κριση.
Κουράγιο φίλε, κουράγιο. Κορώνα, ξε-κορώνα θα την τρώγαμε την λασπόπιτα αλλά ίσως βγεί και κάτι καλό από την όλη κρίση τώρα που κλείνουν τα ιατρία πλαστικής και οι γκόμενες δεν πετσοκόβων τα βυζιά τους...που ξέρεις.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Δεν νομίζω πως στην αγορά του 20αρικου έχουν πλέον ιδιαίτερη αξία οι κριτικές. Ίσως πριν 10 χρόνια, τώρα όχι.
Εκτος του λεμε οτι λεμε αναμεσα στην φτωχη ενημερωση λογω συνθηκων
συμφωνω-επιβεβαιωνω με την σειρα μου οτι οι κριτικες παιζουν πολυ σπουδαιο ρολο
στις αλλες κατηγοριες λογω μαρουλιου.
Αλλο ειναι να σου φυγει εκατομπαλο (plus) κι αλλο ενα δεκαρικο η εικοσαρικο.
Συμφωνω και στο οτι παλαιοτερα επαιζαν ρολο στα μπουρδελα.
Φθηνο εισιτηριο αλλα φοβερη ροη Ελληνων οποτε διαβαζαν-πηγαιναν
και υπηρχε "επιρροη" σε αρκετους αρα και κερδος στα μπουρδελα.
Τωρα Φυλης και Λιοσιων διαλυθηκαν, γαμανε καργα αλλοδαποι στο Εμετουργειο
(ποιος μυστης το πρωτοσκεφτηκε; ) που αυτοι εχουν δικο τους κυκλο.
Εκει πεφτει χρημα (αναλογικα παντα).
Στα κεντρικα ζουν εδω και καιρο απο μεγαλα προγραμματα.
Αλλιως σπιτι με ρυζι και νερο η βιζιτοποιηση.
Απο την οποια εμπειρια μου, εχω διαπιστωσει οτι και καλη να βρεις να περνας
θα σου κατσει και κωλομερα (περαν του οτι δεν αλλαζει το ροστερ).
Τα αγαπημενα μου σχολια σε αναγνωση κριτικων ειναι τυπου:
"εμενα δεν μου το εκανε αυτο" η "σιγα μην εγινε ετσι" οποτε και ακολουθουσαν διαξιφισμοι
περι εμφανισης, καθαριοτητας κτλ.
Αντε να ξεκινησει παλι το γλεντι...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ήμουν στο 54β μεσαίο δωμάτιο. Δούλευε η Χριστίνα. Βγαίνει σαλόνι και ένας τύπος άρχισε να της μιλάει για σάιτ στο internet και κριτικές.
Πληρώνεις γαμας.
Δεν πληρώνεις δεν γαμας.
Και ο τύπος έφυγε.
Θεά.
Καλα, σε εκεινα τα μπουρδελα εχουμε ακουσει τα παντα.
Προμοτοριλικια, ματσαραγκιες, εκβιασμους, οργια και δεν συμμαζευεται.
Ομως, δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.
Γυρευε τι θα εχει γινει...
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Καλημέρα στην ομάδα,πριν κανα μισάωρο ήμουν στη β στο 7 ηταν Ντιανα κσι Τατιανα στο 6 Χριστίνα στο 2 δε συγκράτησα καθόλου όνομα και στο 3 μια Τζέσικα η οποία δούλευε φυλής Λωρα και ολγα
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Στειλε μου αν θες σε π.μ αναλυτικοτατη περιγραφη Χριστινας και αν ειναι Ρωσικο απομειναρι.Καλημέρα στην ομάδα,πριν κανα μισάωρο ήμουν στη β στο 7 ηταν Ντιανα κσι Τατιανα στο 6 Χριστίνα στο 2 δε συγκράτησα καθόλου όνομα και στο 3 μια Τζέσικα η οποία δούλευε φυλής Λωρα και ολγα
Καποια ψαχνω. Θα δω το π.μ αλλη στιγμη. Ευχαριστω.
donpaparion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 744
- Πόντοι
- 361
Ντιανα φίλε,μελαχρινή,ωραίο κορμί,με τατου στο μπούτι. Να πω και κάτι ακομα; Με καβλωσε πολύ και η τσατσά ή βυζαρου με το μακρύ μαλλί.Την Τατιανα πηρες φιλε?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ηθελα να ξερα πως γαματε εκει στο μεταξουργειο...τιγκα στους πακιστανους,καθε φορα που εμπενα σαλονι ενιωθα λες και παιζω στη ταινια το το εξπρες του μεσονυχτιου που τους στιβαζανε ολους μεσα σε ενα μπουντρουμι μεσα στη μποχα και τα σκατα και μετα στο δωματιο να μπαινει η πουτανα και ειναι ετοιμη να σου βρισει το σοι που μπηκες μεσα,μονο που σου πιανει τη πουτσα,πολυ της ειναι. Δηλ χιλιες φορες να την παιξω,παρα να υποστω αυτη την ελεινη συμπεριφορα.
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 11.005
Η Τζέσικα μοντέλο αλυσίδα ?Καλημέρα στην ομάδα,πριν κανα μισάωρο ήμουν στη β στο 7 ηταν Ντιανα κσι Τατιανα στο 6 Χριστίνα στο 2 δε συγκράτησα καθόλου όνομα και στο 3 μια Τζέσικα η οποία δούλευε φυλής Λωρα και ολγα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις