Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (9 μέλη και 91 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ντιανα φίλε,μελαχρινή,ωραίο κορμί,με τατου στο μπούτι. Να πω και κάτι ακομα; Με καβλωσε πολύ και η τσατσά ή βυζαρου με το μακρύ μαλλί.
Μια μερα πριν κανα μηνα ημουν εκει και ηταν για δουλεια μονο η Αγρινιωτισσα.Μολις εκανα να φυγω η τσα μου προτεινε να περασω μαζι της κι αν και δεν πολυγουσταρα λογω της μεγαλης ηλικιας της,περασα γιατι με τραβηξαν τα βυζια...... οντως ειναι πολυ ωραια βυζια τα απολαυσα και το γαμησι δεν ηταν κι ασχημο,ειναι ευχαριστο ατομο η τσα μου εβγαλε μια οικειοτητα σα να πηδαω μια γειτονισσα...

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Ντιανα φίλε,μελαχρινή,ωραίο κορμί,με τατου στο μπούτι. Να πω και κάτι ακομα; Με καβλωσε πολύ και η τσατσά ή βυζαρου με το μακρύ μαλλί.

Αυτή που έχει και ένα σταυρουδάκι και όταν σου ανακοινώνει υπηρεσίες σου κάνει και παιχνίδι ή ότι και καλά δεν σε βλέπει να λιγουρεύεσαι τους βύζους της; Αυτή; Που καμιά φορά το έβαφε ξανφό;

Μια μερα πριν κανα μηνα ημουν εκει και ηταν για δουλεια μονο η Αγρινιωτισσα.Μολις εκανα να φυγω η τσα μου προτεινε να περασω μαζι της κι αν και δεν πολυγουσταρα λογω της μεγαλης ηλικιας της,περασα γιατι με τραβηξαν τα βυζια...... οντως ειναι πολυ ωραια βυζια τα απολαυσα και το γαμησι δεν ηταν κι ασχημο,ειναι ευχαριστο ατομο η τσα μου εβγαλε μια οικειοτητα σα να πηδαω μια γειτονισσα...

Εγώ αυτή που θυμάμαι με το ζόρι να περνάει τα 45. Για την ίδια μιλάμε;

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Καλα, σε εκεινα τα μπουρδελα εχουμε ακουσει τα παντα.
Προμοτοριλικια, ματσαραγκιες, εκβιασμους, οργια και δεν συμμαζευεται.
Ομως, δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.

Γυρευε τι θα εχει γινει...

:hi:
Για τα όργια μην το αποκλειεις.

Και ένα δυο συναγωνιστές που έχουν ισχυριστεί ότι έπαιζαν ακαποτα, εγώ μάλλον τους πιστεύω.

Για τα άλλα που αναφέρεις, δεν γνωρίζω.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Αυτή που έχει και ένα σταυρουδάκι και όταν σου ανακοινώνει υπηρεσίες σου κάνει και παιχνίδι ή ότι και καλά δεν σε βλέπει να λιγουρεύεσαι τους βύζους της; Αυτή; Που καμιά φορά το έβαφε ξανφό;

Εγώ αυτή που θυμάμαι με το ζόρι να περνάει τα 45. Για την ίδια μιλάμε;
μαλλον οχι φιλος αυτη που λεω εγω ειναι πανω απο 50

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Για κατανάλωση, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω από την όλη ιστορία του κορονοΪού είναι ότι ο κινέζος Albert Wesker μας πηδάει κανονικότητα και δεν έχουμε πρόχειρους τον Chris, την Jill και τον Leon να καθαρίσουν :

hqdefault.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουράγιο φίλε, κουράγιο. Κορώνα, ξε-κορώνα θα την τρώγαμε την λασπόπιτα αλλά ίσως βγεί και κάτι καλό από την όλη κρίση τώρα που κλείνουν τα ιατρία πλαστικής και οι γκόμενες δεν πετσοκόβων τα βυζιά τους...που ξέρεις.
Τι καλό να βγει ; Αν ανοίξουν όλα το καλοκαίρι θα πηγαίνουν μόνο τα αλλοδαπά ....που θα είναι Τίγκα στον κορονοιο και εχει να γίνει βατερλό το καλοκαίρι όχι μόνο στους οίκους αλλά σε πολλές δουλειές ...καήκαμε

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Βλέπω φίλε, σφίζεις απ΄την αισιοδοξία. Μην το χάσεις. :tooth:

μαλλον οχι φιλος αυτη που λεω εγω ειναι πανω απο 50

Σε ευχαριστώ φίλε. Δεν είναι η παχουή δηλαδή. Η συνιθησμένη που έβλεπα.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Ξέχασα να σας πω οτι δε θα έχανα την ευκαιρία να περάσω απο την παλαιμαχη οδός η οποία ηταν τιγκα στα πρεζάκια,βραζανε στο γκαζάκι και τιγκα στη βρώμα,μετά πέρασα απο διδιμου27 μήπως και....αλλά δυστυχώς,χτύπαγα πόρτα κουδούνια αλλα τίποτα,και κατέληξα όπως προείπα στην οδος της τιμωρίας που είχα ενα μικρό διάλογο στο 3 με τη κυρία της υπηρεσίας η οποία μόλις τη ρώτησα για το ποιο στη φυλής δούλευε η Τζέσικα .,μου είπε ότι δεν ήξερε και οτι γίνετε ενας χαμός διότι οι κοπέλες ψάχνουν κάπου να δουλεψουν και δε ξέρει,μου είπε ότι παίζει πείνα και οτι φοβαται μην ανοίξουν τον Ιούνιο μετά το άνοιγμα της εστίασης.Η Αναστασία έχει φύγει και θα γυρίσει σε κανα μήνα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: tnt

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Μικρη περιγραφη τσαρκας
1 σταση Ιωαννα με τις βυζαρες (ακα τσιμπουκι , και κωλο)
2 σταση με δυο χοντρουλες θειες (την μια την ελεγαν αλεξανδρα νομιζω) ακα τσιμπουκι και τελειωμα πανω στις βυζαρες τους
3 σταση Ροζα (κωλααρα)
4 στάση Αναμπελ (το διελυσα το μικρο , αντέχει πολυ πουτσα αλλα δειχνει να ποναει η μητρα της)
5 σταση παλι Ιωαννα για διπλο χρονο αυτην την φορα , την εσκισα απο καθε τρυπα και εχυσα δυο φορες τις βυζαρες τις.

Αυτα
Να γαματε

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Παίδες κατέβηκε κανείς εμετουργειο να μας πει αν δουλεύει σήμερα η γιασμιν;;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μικρη περιγραφη τσαρκας
1 σταση Ιωαννα με τις βυζαρες (ακα τσιμπουκι , και κωλο)
2 σταση με δυο χοντρουλες θειες (την μια την ελεγαν αλεξανδρα νομιζω) ακα τσιμπουκι και τελειωμα πανω στις βυζαρες τους
3 σταση Ροζα (κωλααρα)
4 στάση Αναμπελ (το διελυσα το μικρο , αντέχει πολυ πουτσα αλλα δειχνει να ποναει η μητρα της)
5 σταση παλι Ιωαννα για διπλο χρονο αυτην την φορα , την εσκισα απο καθε τρυπα και εχυσα δυο φορες τις βυζαρες τις.

Αυτα
Να γαματε
Δηλαδή γέμισες μπουκάλι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ηθελα να ξερα πως γαματε εκει στο μεταξουργειο...τιγκα στους πακιστανους,καθε φορα που εμπενα σαλονι ενιωθα λες και παιζω στη ταινια το το εξπρες του μεσονυχτιου που τους στιβαζανε ολους μεσα σε ενα μπουντρουμι μεσα στη μποχα και τα σκατα και μετα στο δωματιο να μπαινει η πουτανα και ειναι ετοιμη να σου βρισει το σοι που μπηκες μεσα,μονο που σου πιανει τη πουτσα,πολυ της ειναι. Δηλ χιλιες φορες να την παιξω,παρα να υποστω αυτη την ελεινη συμπεριφορα.
Τις προάλλες που είπα να περάσω μια φορά πήγα απ'οξω απ'οξω στον περιφερειακό Κ κ ΜΑ. Όταν μπήκα κάνεις μαζί μου και μέσα. Όταν έβγαινα έμπαινε ένας και μοναδικός Πάκης σαν τον κούκο.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Χύστη, αρκετές έγκριτες πηγές κάνουν λόγο φόλα. Αυτό με σταμάτησε από το να την τιμήσω, ενώ με καυλώνει πολύ.
Η στάση και η συμπεριφορά της πώς ήταν απέναντί σου;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό μου θυμίζει ενα παλιό ανέκδοτο δεν το θυμάμαι ακριβώς. Κάπως έτσι το νόημα: ,μιλάνε δύο φίλοι ,λέει ο ένας περί ανέμων, χτες βγήκα βόλτα,περπαταγα στο δρόμο... Ο άλλος τον διακόπτει για κάποιο λόγο. Τότε ο πρώτος Τί έλεγα;Α ναι και εκεί που καθόμασταν τις ρίχνω έναν μπούτσο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι καλό να βγει ; Αν ανοίξουν όλα το καλοκαίρι θα πηγαίνουν μόνο τα αλλοδαπά ....που θα είναι Τίγκα στον κορονοιο και εχει να γίνει βατερλό το καλοκαίρι όχι μόνο στους οίκους αλλά σε πολλές δουλειές ...καήκαμε
Τί προτείνεις δηλαδή; Να μας κλείσουν σε τίποτα άσπρα δωμάτια με μαξιλάρια να :headbang: τα κεφάλια μας στον τοίχο για καμιά 5ετια ακόμα επειδή έτσι είπε ο Κούλης;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Eπισκεψη πριν απο λιγο στη Ροζα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes: στον οροφο.
Ομορφη κοπελα η Ροζα αρχοντικη ! Φαινεται οτι ειναι απο σπιτι !
Πεντακαθαρη με ομορφο ισιο μαυρο μαλλι.
Την εβαλα στα τεσσερα και ξεχαρμανιασα πανω στην κωλαρα της..
Υπομονετικη κοπελα αν και τυπικη, σιγουρα αρκετα ομορφη για Μεταξουργειο.
Η τιμη των 10 ευρω ειναι χαμηλη για την Ροζα, της προτεινα να το κανει 15ε. :hi:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Παίδες κατέβηκε κανείς εμετουργειο να μας πει αν δουλεύει σήμερα η γιασμιν;;
Η Γιασμην εκει ειναι,περασα κι εγω αλλα περαν του πετιτ και της ευγενιας που εχει τιποτα αλλο,απλο προγραμμα κανει,βαζει συνεχεια λιπαντικο και κοιταει τα αστρα γενικως,ετσι για την εμπειρια περασα και δεν ξαναπαω,οπως επισης ουτε ξανα και με την Αναμπελ,πηγα μετα απο λιγη ωρα στο μικρομωλ γιατι δεν ευχαριστηθηκα με την Γιασμην και περασα με την Αναμπελ,πηγα να ακουμπισω πλατη,μην ακουμπας μου λεει εχω βαβα,τι εγινε ρε συ της λεω,με πεταξε ενας μου λεει κατω απο το κρεββατι και χτυπησα,καλα λεω τετιοα μινιατουρα που εισαι,τεσπα παμε παρακατω λεω,παω να ακουμπισω λιγο προσωπο,τιναζεται θα φυγει το βαψιμο μου λεει,αι σιχτιρ λεω,παρε τον στο στομα να τελειωνουμε,υποψιν επεσε και εξτρα 5ρακι,φιλια την πειραζαν λιγο τα γενια σαν ροφος εκανε για να την φιλησω,εδινε και γλωσσοφιλα αλλα επρεπε να εισαι πριν λιγο κοντρα ξυρισμενος,πιπα καλη οχι ασχημη,σταση φυσικα να μην πιανεις τιποτα,που να χυσω ετσι,εχω καλομαθει κι ολας με εμπλουτισμενες υπηρεσιες,οχι με τετοιες μαλακιες,τεσπα της λεω τον πουλο παρε φυγε,μου λεει δεν εχυσες,αστο της λεω με τετοια σταση ουτε αυριο δεν θα εχυνα,τοτε καταλαβα γιατι την πεταξε ο αλλος απο το κρεββατι,παγερα αδιαφορη του στυλ τελειωνε να παω στον επομενο μαλακα,φευγω συχτιριασμενος παω χαρακα 3 στο αριστερο ηταν λορα,πανω απο 55 χρονων μη σου πω και πανω απο 60 και η Αλινα,ωραιο προσωπο και σωμα,λεω εδω ειμαστε,δεν ειδα τα αλλα ποιες ειχαν,μπαινω ερχεται η Αλινα,φιλακια τα αποφευγε αρχικα,μετριο στοματικο ελευθερο, στο κοπανημα καλη ειναι οπου ενεδωσε σε γωσσοφιλα και γουσταρε,ενταξει μια καλη συνεδρεια σε γενικες γραμμες θα ελεγα,οχι σαν αυτες του εμετουργειου,αυτα μπατσαρια τιποτα και τα περισσοτερα στο Μεταξι ηταν με ανοικτες πορτες σχεδον.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Η μπουρδελοκατάσταση στο Φωκαιας 17Β χειροτερεύει..
Μπακογιαννη ανηψιέ του Κουλη και εγγονέ του βρυκόλακα από το κωλόσογο τα ξέρεις αυτά;;

20210403_150355.jpg

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Κουράγιο φίλε, κουράγιο. Κορώνα, ξε-κορώνα θα την τρώγαμε την λασπόπιτα αλλά ίσως βγεί και κάτι καλό από την όλη κρίση τώρα που κλείνουν τα ιατρία πλαστικής και οι γκόμενες δεν πετσοκόβων τα βυζιά τους...που ξέρεις.
Μακάρι. Ποιός ξέρει....Μπορεί να δούμε επιστροφές ή καινούρια τεμάχια με φοβερά καρπούζια. Ο χρόνος θα δείξει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom