Παίδες κατέβηκε κανείς εμετουργειο να μας πει αν δουλεύει σήμερα η γιασμιν;;
Η Γιασμην εκει ειναι,περασα κι εγω αλλα περαν του πετιτ και της ευγενιας που εχει τιποτα αλλο,απλο προγραμμα κανει,βαζει συνεχεια λιπαντικο και κοιταει τα αστρα γενικως,ετσι για την εμπειρια περασα και δεν ξαναπαω,οπως επισης ουτε ξανα και με την Αναμπελ,πηγα μετα απο λιγη ωρα στο μικρομωλ γιατι δεν ευχαριστηθηκα με την Γιασμην και περασα με την Αναμπελ,πηγα να ακουμπισω πλατη,μην ακουμπας μου λεει εχω βαβα,τι εγινε ρε συ της λεω,με πεταξε ενας μου λεει κατω απο το κρεββατι και χτυπησα,καλα λεω τετιοα μινιατουρα που εισαι,τεσπα παμε παρακατω λεω,παω να ακουμπισω λιγο προσωπο,τιναζεται θα φυγει το βαψιμο μου λεει,αι σιχτιρ λεω,παρε τον στο στομα να τελειωνουμε,υποψιν επεσε και εξτρα 5ρακι,φιλια την πειραζαν λιγο τα γενια σαν ροφος εκανε για να την φιλησω,εδινε και γλωσσοφιλα αλλα επρεπε να εισαι πριν λιγο κοντρα ξυρισμενος,πιπα καλη οχι ασχημη,σταση φυσικα να μην πιανεις τιποτα,που να χυσω ετσι,εχω καλομαθει κι ολας με εμπλουτισμενες υπηρεσιες,οχι με τετοιες μαλακιες,τεσπα της λεω τον πουλο παρε φυγε,μου λεει δεν εχυσες,αστο της λεω με τετοια σταση ουτε αυριο δεν θα εχυνα,τοτε καταλαβα γιατι την πεταξε ο αλλος απο το κρεββατι,παγερα αδιαφορη του στυλ τελειωνε να παω στον επομενο μαλακα,φευγω συχτιριασμενος παω χαρακα 3 στο αριστερο ηταν λορα,πανω απο 55 χρονων μη σου πω και πανω απο 60 και η Αλινα,ωραιο προσωπο και σωμα,λεω εδω ειμαστε,δεν ειδα τα αλλα ποιες ειχαν,μπαινω ερχεται η Αλινα,φιλακια τα αποφευγε αρχικα,μετριο στοματικο ελευθερο, στο κοπανημα καλη ειναι οπου ενεδωσε σε γωσσοφιλα και γουσταρε,ενταξει μια καλη συνεδρεια σε γενικες γραμμες θα ελεγα,οχι σαν αυτες του εμετουργειου,αυτα μπατσαρια τιποτα και τα περισσοτερα στο Μεταξι ηταν με ανοικτες πορτες σχεδον.