Ever Given
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια να ρωτησω αν εχει κανεις καποιο στοιχειο επικοινωνας με την αννα απο φ59;
στειλτε σε pm
thank you !
στειλτε σε pm
thank you !
Ναι...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!Επισης είχε δηλώσει ότι στην Ουκρανία ήταν γιατρός.
ασε Τζον ειναι απο τις αγαπημενες μου ... καβλακιιιΚανενα νεο απο Χωματιανου 11β, γνωριζει καποιος? Μου εχει λειψει η Αλεξανδρα!
Ναι...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!
ασε Τζον ειναι απο τις αγαπημενες μου ...
Δεν ζήτησα απολύτως τίποτα. Απλά μ αρέσει το κοπανημα στο μαμησι με ποτάνες. Αν δεν το αντέχει η άλλη δεν μου κάνει.Ρε βορδελο ειδα οτι πηγες με Ναντια.Ειναι δυνατον να σου συμπεριφερθηκε ετσι αυτη?Λιγο δυσκολο το βλεπω.Προσωπικα εχω παει μαζι της 3 φορες και ολες μια χαρα.Ρε μπας και ζητας τιποτα περιεργα?
Επειδή είσαι άσχετος και δεν ξέρεις... Ο μέσος όρος των μελών που βρίσκονται σε αυτή την κοινότητα (bourdela.com) είναι:ποιος ξοδευει ρε φιλε εδω μεσα 21 χιλιαρικα το μηνα για πορνες? Εφοπλιστες ειναι ολοι εδω ? Πλακα μας κανεις! Παρακολουθεις το site ή εισαι καλος στα ανεκδοτα?
Εδω μεσα η πλειοψηφια ψαχνεται για τα 10 και 20 ευρω αναμεσα σε μεταξι και φυλης.
Κατι ελαχιστοι τα σκανε σε στουντιο με πορνες των 120-150 ευρω προφανως μιας καποιας ηλικιας με εισοδηματα απο νοικια και γω δεν ξερω τι αλλο.
Μην ειστε τοσο υπερβολικοι. Οπου βλεπετε πολλα κερασια κρατατε μικρο καλαθι..
Οσον αφορα κατι ατομα που κανουν γλυφομουνια,γλυφοκωλια,γλωσσοφιλα,ακαποτα κτλ μαλλον ειναι πανιβλακες,στερημενοι κτλ..Διοτι εκτος απο αγνοια κινδυνου εχουν αγνοια γνωσης. Προφανως το πιο απλο να κολησουν οπως ο ιος των ανθρωπινων θηλωματων(HPV) δεν θα το εχουν ακουσει μαλλον και περιεχει περιπου 180 διαφορετικα ειδη ιων και σιγουρα πολλες απο τις επαγγελματιες του ειδους κουβαλουν καμια εικοσαρια απο αυτους.Αλλοι επικινδυνοι αλλοι οχι.
Γνωριζω ατομο πολυ μεγαλυτερο μου γυρω στα 60 ανυπαντρο μια ζωη που την εβγαζε με πουτανες.Πανω απο 35 χρονια στο αθλημα. Ε λοιπον αυτος κουβαλαει τον ΗPV και τα σπυρια στο πεος του κανουν παρτι. Το θεμα ειναι οτι αυτος παει και γαμαει σε αυτες τις περιοχες που πανε ολοι.
Δηλαδη εσεις τι πιστευετε? Οτι το συγκεκριμενο ατομο οταν του κανουν ακαποτο τσιμπουκι και μετα πατε εσεις δεν θα κολλησετε?
Και μενα μου αρεσουν οι πιπες αλλα τελικα αποφασισα μιας και με προφυλακτικο δεν μου αρεσει η πιπα οταν πηγαινω εκει να βαζω την καποτα και απλα να γαμαω ανευ πιπας.
Τα υπολοιπα,γλυφομουνια,γλυφοκωλια,γλωσσοφιλα κτλ τα κανω οταν εχω γκομενα και το ευχαριστιεμαι.Τουλαχιστον με την γκομενα ακομη και αν με κερατωνει αντε να με κερατωνει με εναν.Με τις πουτανες που περνανε απο πανω τους 50 την ημερα δεν μπορει να συγκριθει η κατασταση.
Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να βρει ο καθενας μας μια γκομενιτσα και ας μην ειναι η σουπερ γκομενα.Τουλαχιστον να βγαζετε τα γουστα σας.Ας ειναι και μετρια ή με λιγα κιλα παραπανω. Και οι τσαρκες να συνεχιστουν απο χομπι .
Τουλαχιστον εγω ετσι τη βλεπω τη δουλεια χωρις να λεω οτι ειμαι ο ξερολας ή οτι κανω κηρυγμα.
Ενώ να πιστεύεις οτι επαγγελματίας πουτάνα στην Ελλάδα κάνει εξετάσεις κάθε 14 μέρες, είναι ακόμα πιο βολικό...Η Ουκρανη πουρογρια απο την μαλακυνση εγκεφαλου μπορει να εβαζε το δαχτυλο στην μπριζα για να κανει περμαναντ το μαλλι...βολικο να πιστευεις τετοιες ηλιθιοτητες!
Μην του λες τέτοια γιατί θα τα πιστέψει.Επειδή είσαι άσχετος και δεν ξέρεις... Ο μέσος όρος των μελών που βρίσκονται σε αυτή την κοινότητα (bourdela.com) είναι:
1. Ωραίοι τύποι, ερωτεύσιμοι εμφανισιακά.
2. Πέος άνω 22cm.
3. Ετήσιο εισόδημα με πολλά "μηδενικά"...
4. Και κάνουν τις πουτάνες να παραμιλούν...
Τώρα εσύ πως μας ξέφυγες και έκανες εγγραφή, ένας Θεός ξέρει...
Υ. Γ. 1. Όσο για τον φίλο σου που ανάφερες, για ψάξε το καλύτερα, γιατί μάλλον κανένα φετίχ θα είχε με δημόσιες συγκοινωνίες και την πάτησε σαν τον ΧΧΧ που βαρέθηκε να περπατήσει και κόλλησε κορωνοϊό παίρνοντας λεωφορείο...
Υ. Γ. 2. Μην ξαναγράψεις εδώ μέσα, είσαι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία των μελών με την διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Άραγε πότε θα δούμε τέτοιες βυζάρες? Θα με πείς, εδώ χάνουμε σιγα-σιγά αυτές που είχαμε. Μεγάλη γκαντεμιά ο κορωνοιός και η κριση.Ρε φίλε, μην γίνεσαι κακός και εσύ :
Εδώ ας πούμε η δρ. Μίνκα γιατρεύει τον πουτσόπονο του ασθενούς με πρωκτικό.
Έτσι, για να περάσει η ώρα.
Κατά καιρούς έχω πάρει εξτραδακια δώρο - χωρίς να χρειαστεί να τα πληρώσω - από τα κορίτσια της αμαρτίας. Γνωρίζω ασφαλώς πως τέτοια δώρα ίσως και καλύτερα έχουν κατά καιρούς λάβει οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι συναγωνιστές.
Την πρώτη φορά που έλαβα τέτοιο δωρακι εξτραδακι από κορίτσι - και ήταν βαρβατο δώρο- ήμουν πιτσιρικάς. Στο δρόμο για το σπίτι μου παραμιλουσα.
Με έτρωγε να την ρωτήσω αν ήμουν ο μόνος που το έκανε αυτό μαζί μου ή αν το έκανε και με άλλους, αυτό. Να βεβαιωθω ότι με γουσταρε.
Ήθελα επίσης να το πω στους φίλους μου. Να καυχηθω. Να επιβεβαιωθω.
Για αρχή το είπα σε έναν κολλητό μου, 2-3 χρόνια μεγαλύτερό μου.
Το σκέφτηκε και τελικά μου είπε :
Τι να την ρωτήσεις ρε μαλακα ? Γκόμενα σου είναι ? Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος ?
Πάρε αυτό που σου δίνει και μην την ρωτάς τίποτα.
Έτσι και έκανα για όλα τα επόμενα χρόνια.
Και στην πορεία κατάλαβα ότι ακόμα και οι μεγαλύτερες φολες εκεί που θέλουν το δίνουν, κανονικά.
Απ οτι λεγεται ηθελε απλως να βγαζει. Επισης λεγεται οτι εχουν περασει κι εκβιαστες.Δηλαδή εκβίαζε για να μην θάβει.
Στα σουπερ μαρκετ που εχουν ανα πασα στιγμη λιγο η πολυ κοσμοΟ κορωνοιός δεν ήρθε από το πουθενά, τον έφτιαξαν στην Κίνα για κατανάλωση!
Με την ιστορία αυτή σε όλο τον κόσμο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί παρουσιάζονται ως σωτήρες του λαού ενώ οι δημοσιογράφοι, οι γιατροί και οι φαρμακευτικές εταιρείας κάνουν χρυσές δουλειές στην προσπάθεια να μας "σώσουν" από κάτι που δημιούργησαν οι ίδιοι για να φυλακίσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στα ίδια τους τα σπίτια διότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούσαν για κάτι τέτοιο!
Εν τω μεταξύ, οι δισεκατομμυριούχοι θα αγοράσουν σε όλο τον κόσμο χιλιάδες χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και πανάκριβες εκτάσεις γης έναντι πινακίου φακής!
Λογικα σε κανα τριωρο θα εχουν ακροβολιστει ολοι οι πορνο-παρατηρητες.Παιδια τι ώρα ανοιγουν τα μποθρδελα στο μεταξυ?
Σωστος ρεπορτερ, στην Λιωσίων ειχα πάει πριν λίγες μέρες και δεν βρήκα τυποτα ανοιχτό. Πως παιζεις μπαλα εκει ?Λογικα σε κανα τριωρο θα εχουν ακροβολιστει ολοι οι πορνο-παρατηρητες.
Επειτα θα περασουν οι πουτανες στον στιβο μαχης.
Στην συνεχεια αφου πρετοιμαστουν ολοι, θα μπουν κλειδια στις τσεπες.
Εεε, καπου εκει θα αρχισει το νταραβερι με κορυφωση το μεσημερι.
Στο Μεταξουργειο ετσι;
στην Φυλης κοντευουν να φυτεψουν σπανακι στην ασφαλτο
ενω στην Λιοσιων κατι ψευτοκινειται στην γνωστη οδο.