Τι λες ρε... εσύ θα έπαιρνες αμάξι με 7 χιλιάρικα;; Ο μέσος μπουρδελιάρης εδω μέσα ξοδεύει τουλάχιστον €21000 τον μήνα για μέτριες υπηρεσίες απο ιερόδουλες!!
Και θα έρθεις τώρα με την παντοφλίτσα και 7 χιλιάρικα να πάρεις αμάξι;;
Χαλάς την πιάτσα!! Και έχεις φάει ήδη μια προειδοποίηση, στην επόμενη φορά το προφίλ παραγράφεται και με δικά σου έξοδα!!
ποιος ξοδευει ρε φιλε εδω μεσα 21 χιλιαρικα το μηνα για πορνες? Εφοπλιστες ειναι ολοι εδω ? Πλακα μας κανεις! Παρακολουθεις το site ή εισαι καλος στα ανεκδοτα?
Εδω μεσα η πλειοψηφια ψαχνεται για τα 10 και 20 ευρω αναμεσα σε μεταξι και φυλης.
Κατι ελαχιστοι τα σκανε σε στουντιο με πορνες των 120-150 ευρω προφανως μιας καποιας ηλικιας με εισοδηματα απο νοικια και γω δεν ξερω τι αλλο.
Μην ειστε τοσο υπερβολικοι. Οπου βλεπετε πολλα κερασια κρατατε μικρο καλαθι..
Οσον αφορα κατι ατομα που κανουν γλυφομουνια,γλυφοκωλια,γλωσσοφιλα,ακαποτα κτλ μαλλον ειναι πανιβλακες,στερημενοι κτλ..Διοτι εκτος απο αγνοια κινδυνου εχουν αγνοια γνωσης. Προφανως το πιο απλο να κολησουν οπως ο ιος των ανθρωπινων θηλωματων(HPV) δεν θα το εχουν ακουσει μαλλον και περιεχει περιπου 180 διαφορετικα ειδη ιων και σιγουρα πολλες απο τις επαγγελματιες του ειδους κουβαλουν καμια εικοσαρια απο αυτους.Αλλοι επικινδυνοι αλλοι οχι.
Γνωριζω ατομο πολυ μεγαλυτερο μου γυρω στα 60 ανυπαντρο μια ζωη που την εβγαζε με πουτανες.Πανω απο 35 χρονια στο αθλημα. Ε λοιπον αυτος κουβαλαει τον ΗPV και τα σπυρια στο πεος του κανουν παρτι. Το θεμα ειναι οτι αυτος παει και γαμαει σε αυτες τις περιοχες που πανε ολοι.
Δηλαδη εσεις τι πιστευετε? Οτι το συγκεκριμενο ατομο οταν του κανουν ακαποτο τσιμπουκι και μετα πατε εσεις δεν θα κολλησετε?
Και μενα μου αρεσουν οι πιπες αλλα τελικα αποφασισα μιας και με προφυλακτικο δεν μου αρεσει η πιπα οταν πηγαινω εκει να βαζω την καποτα και απλα να γαμαω ανευ πιπας.
Τα υπολοιπα,γλυφομουνια,γλυφοκωλια,γλωσσοφιλα κτλ τα κανω οταν εχω γκομενα και το ευχαριστιεμαι.Τουλαχιστον με την γκομενα ακομη και αν με κερατωνει αντε να με κερατωνει με εναν.Με τις πουτανες που περνανε απο πανω τους 50 την ημερα δεν μπορει να συγκριθει η κατασταση.
Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να βρει ο καθενας μας μια γκομενιτσα και ας μην ειναι η σουπερ γκομενα.Τουλαχιστον να βγαζετε τα γουστα σας.Ας ειναι και μετρια ή με λιγα κιλα παραπανω. Και οι τσαρκες να συνεχιστουν απο χομπι .
Τουλαχιστον εγω ετσι τη βλεπω τη δουλεια χωρις να λεω οτι ειμαι ο ξερολας ή οτι κανω κηρυγμα.