Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (38 μέλη και 333 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι το εμετουργιο ανοικτό; Μπας και πάω να ρίξω έναν στα γρήγορα...

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Παιδια εχω να παω σε μπουρδελο απο τον Μαρτιο περυσι τετοια εποχη, πριν την πρωτη καραντινα... μετα ετυχε ν τα εχω με μια κοπελα κ δεν ξαναπηγα..

Και τωρα που χωρισα θελω να παω στην Αλεξανδρα που συνηθως δουλευε στην Φυλης 84..

Τι ξερετε; ειναι ανοιχτα καποια μπουρδελα η παει, πανε ολα;;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.456
Πόντοι
3.556
Παιδια εχω να παω σε μπουρδελο απο τον Μαρτιο περυσι τετοια εποχη, πριν την πρωτη καραντινα... μετα ετυχε ν τα εχω με μια κοπελα κ δεν ξαναπηγα..

Και τωρα που χωρισα θελω να παω στην Αλεξανδρα που συνηθως δουλευε στην Φυλης 84..

Τι ξερετε; ειναι ανοιχτα καποια μπουρδελα η παει, πανε ολα;;
Κακώς χώρισες τέτοια εποχή έπρεπε να περιμένεις. Να τα ξαναφτιάξεις πάλι με την κοπέλα σού και μόλις τελειώσει η καραντίνα να την χωρίσεις!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο φακερος που ειχε πεσει μεσα στο πρωτο ανοιγμα ειπε οτι το καλο σεναριο ειναι να ανοιξουν μεσα με τελη μαιου.
Το κακο σεναριο Αυγούστου με Σεπτέμβρη.
Θα αντεξουμε μεχρι τοτε συναγωνιστες?

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
710
Πόντοι
86
ρε μαγκες εχει κανεις το τηλ του Βεργας 7 που ναι ανοικτο, να τσεκαρουμε ποια δουλευει να γλυτωσουμε κανα δρομολογιο...

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Κακώς χώρισες τέτοια εποχή έπρεπε να περιμένεις. Να τα ξαναφτιάξεις πάλι με την κοπέλα σού και μόλις τελειώσει η καραντίνα να την χωρίσεις!!
Δυστυχως αυτη με εστειλε για τα ψυχολογικα της δυστυχως...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα να δω τη Γιασμίν και την Άναμπελ, στον κατουρημένο δρόμο. Η Γιασμίν έλειπε αλλά η Άνναμπελ ήταν εκεί. Ωραίο μουνάκι, κοντούλα αδυνατούλα, με στητό μικρό βυζί και σπαστά μαλλιά καστανόξανθα, βγήκε στο "σαλόνι" με κάλτσες λίγο πάνω από το γόνατο και με μια μπλούζα, δεν κατάλαβα, και κάλυπτε τα βυζιά της από τα ξελιγωμένα μάτια μας.

Ωραία πίπα κάνει, αλλά ορμάει κατευθείαν ακά, δεν ρωτάει για όσους δεν θέλουν, ενώ επιδιώκει τουλάχιστον στοματόφιλα. Για τα δικά μου γούστα μια χαρά, θα ξαναπάω άνετα. Είχε και δωμάτια φουλ, πολλοί εκ των οποίων Έλληνες.

Μετά, όταν ντυνόμουνα, μου ήρθαν στο μυαλό κάτι συνάδελφοι που παίρνουν χαρτί για να πιάσουν το πόμολο και να ανοίξουν την πόρτα. Σκέφτηκα τι θα έλεγαν για μένα, αν με έβλεπαν σε αυτό το καταγώγιο. Αλλά τους γράφω στα αρχίδια μου, να πάνε να γαμηθούνε :boobies:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.456
Πόντοι
3.556

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Άμα είχε ψυχολογικά γλύτωσες τραβά στο μετάξι να το γιορτάσεις!!!
χαχα εχεις απολυτο δικιο σ αυτο! Η θετικη οπτικη των πραγματων! Σ ευχαριστω!

Ψαχνω την Αλεξανδρααα

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Ο φακερος που ειχε πεσει μεσα στο πρωτο ανοιγμα ειπε οτι το καλο σεναριο ειναι να ανοιξουν μεσα με τελη μαιου.
Το κακο σεναριο Αυγούστου με Σεπτέμβρη.
Θα αντεξουμε μεχρι τοτε συναγωνιστες?
Δεν νομίζω τόσο αργά. Δεν είναι τόσο μαλάκες. Δεν έχουν συμφέρον. Αν εμείς δεν πάμε για να μη φάμε πρόστιμο, τότε πού ξαναβρεθούν τα ρούβλια να φάνε και κρατικοί λειτουργοί από μίζες;
Χθες παρεμπιπτόντως έμαθα από επιβεβαιωμένη πηγή ότι στην Ρωσία πουλάνε τουριστικά πακέτα από 15 Απρίλη.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
καποιος που να εχει κατι απο Αλιονα(διδυμου18Α)/Μπιουτυ/Ντιανα(κωλαρου) ?. κανα τηλ ή fb? οποιος εχει κατι pm please!

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
και εγω ενδιαφερομαι για Αλεξανδρα Φυλης 84 αν θυμαμαι καλα αν εχει καποιο τηλεφωνο κανεις

sasthelooles

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Κριτικές
49
Like
2.157
Πόντοι
5.190
Λοιπόν. Για μένα το μοναδικό μωράκι που αξίζει τώρα στο Μεταξουργείο είναι η Γιασμίν. Τέλος. Κλείδωσα. ''Αισθησιακό πιπινάκι'', αυτή η φράση μού 'ρχεται όταν τη βλέπω:wink:
Εγώ πήγα μεταξουργείο μετά από 10 χρόνια ρε φίλε και ήταν αλήθεια απλά χάλια ... ίσως είναι τώρα φάση με covid αλλά ήταν σαν θρίλερ και τα κορίτσια ... χάλια λες και εξαφανίστηκαν όλες !! Πως μπορώ να βρω την Γιασμν ?

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Εγώ πήγα μεταξουργείο μετά από 10 χρόνια ρε φίλε και ήταν αλήθεια απλά χάλια ... ίσως είναι τώρα φάση με covid αλλά ήταν σαν θρίλερ και τα κορίτσια ... χάλια λες και εξαφανίστηκαν όλες !! Πως μπορώ να βρω την Γιασμν ?
Πριν δέκα χρόνια 2010-2011 είχαμε μόνο ένα μνημόνιο φαντάσου. Ε πώς περίμενες να είναι...! Κάθε πέρυσι και καλύτερα!!!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
κΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΨΩ το κουτοχωρτο οτι η αστυνομια εκανε πεσιμο κτλ κτλ πρεπει να εισαι και πολυ αφελης και ρε χοιρινα εγω δεν ειμαι.
Εχω δει με τα ματια μου να συμβαινει πεσιμο με εμενα μεσα και γνωριζω πως πεζεται το παιχνιδι,Οπως ειπα Θεαθηναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι το εμετουργιο ανοικτό; Μπας και πάω να ρίξω έναν στα γρήγορα.

Πριν δέκα χρόνια 2010-2011 είχαμε μόνο ένα μνημόνιο φαντάσου. Ε πώς περίμενες να είναι...! Κάθε πέρυσι και καλύτερα!!!
εχει κατι καλα κομματια εκει αλλα η συμπεριφορα τους ειναι αθλια γενικως.

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Έκανα μια βόλτα Φυλής και Λιοσίων, δεν βρήκα τίποτα ανοιχτό. Κοντοστάθηκα έξω από τα Βέργας μπάς και γίνει τίποτα και ένας πάκης με κοίταζε από μακρυά. Για τα κορίτσια του Χωματιανού υπάρχει κάποιο τηλέφωνο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom