Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
επισημα δεν νομιζω...Τα Λ 73Α&Β δουλεύουν; Θέλω 3μ μ y επειγόντως...
επισημα δεν νομιζω...Τα Λ 73Α&Β δουλεύουν; Θέλω 3μ μ y επειγόντως...
ειδικα αυτα τα δυο αν δουλευανε τωρα δε θα ημουν σπιτιεπισημα δεν νομιζω...
Κακώς χώρισες τέτοια εποχή έπρεπε να περιμένεις. Να τα ξαναφτιάξεις πάλι με την κοπέλα σού και μόλις τελειώσει η καραντίνα να την χωρίσεις!!Παιδια εχω να παω σε μπουρδελο απο τον Μαρτιο περυσι τετοια εποχη, πριν την πρωτη καραντινα... μετα ετυχε ν τα εχω με μια κοπελα κ δεν ξαναπηγα..
Και τωρα που χωρισα θελω να παω στην Αλεξανδρα που συνηθως δουλευε στην Φυλης 84..
Τι ξερετε; ειναι ανοιχτα καποια μπουρδελα η παει, πανε ολα;;
Δυστυχως αυτη με εστειλε για τα ψυχολογικα της δυστυχως...Κακώς χώρισες τέτοια εποχή έπρεπε να περιμένεις. Να τα ξαναφτιάξεις πάλι με την κοπέλα σού και μόλις τελειώσει η καραντίνα να την χωρίσεις!!
Άμα είχε ψυχολογικά γλύτωσες τραβά στο μετάξι να το γιορτάσεις!!!Δυστυχως αυτη με εστειλε για τα ψυχολογικα της δυστυχως...
χαχα εχεις απολυτο δικιο σ αυτο! Η θετικη οπτικη των πραγματων! Σ ευχαριστω!Άμα είχε ψυχολογικά γλύτωσες τραβά στο μετάξι να το γιορτάσεις!!!
Δεν νομίζω τόσο αργά. Δεν είναι τόσο μαλάκες. Δεν έχουν συμφέρον. Αν εμείς δεν πάμε για να μη φάμε πρόστιμο, τότε πού ξαναβρεθούν τα ρούβλια να φάνε και κρατικοί λειτουργοί από μίζες;Ο φακερος που ειχε πεσει μεσα στο πρωτο ανοιγμα ειπε οτι το καλο σεναριο ειναι να ανοιξουν μεσα με τελη μαιου.
Το κακο σεναριο Αυγούστου με Σεπτέμβρη.
Θα αντεξουμε μεχρι τοτε συναγωνιστες?
Εγώ πήγα μεταξουργείο μετά από 10 χρόνια ρε φίλε και ήταν αλήθεια απλά χάλια ... ίσως είναι τώρα φάση με covid αλλά ήταν σαν θρίλερ και τα κορίτσια ... χάλια λες και εξαφανίστηκαν όλες !! Πως μπορώ να βρω την Γιασμν ?Λοιπόν. Για μένα το μοναδικό μωράκι που αξίζει τώρα στο Μεταξουργείο είναι η Γιασμίν. Τέλος. Κλείδωσα. ''Αισθησιακό πιπινάκι'', αυτή η φράση μού 'ρχεται όταν τη βλέπω
Πριν δέκα χρόνια 2010-2011 είχαμε μόνο ένα μνημόνιο φαντάσου. Ε πώς περίμενες να είναι...! Κάθε πέρυσι και καλύτερα!!!Εγώ πήγα μεταξουργείο μετά από 10 χρόνια ρε φίλε και ήταν αλήθεια απλά χάλια ... ίσως είναι τώρα φάση με covid αλλά ήταν σαν θρίλερ και τα κορίτσια ... χάλια λες και εξαφανίστηκαν όλες !! Πως μπορώ να βρω την Γιασμν ?
Η Αλεξάνδρα που λες δουλεύει ως μασερ.και εγω ενδιαφερομαι για Αλεξανδρα Φυλης 84 αν θυμαμαι καλα αν εχει καποιο τηλεφωνο κανεις
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι το εμετουργιο ανοικτό; Μπας και πάω να ρίξω έναν στα γρήγορα.
εχει κατι καλα κομματια εκει αλλα η συμπεριφορα τους ειναι αθλια γενικως.Πριν δέκα χρόνια 2010-2011 είχαμε μόνο ένα μνημόνιο φαντάσου. Ε πώς περίμενες να είναι...! Κάθε πέρυσι και καλύτερα!!!