Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (9 μέλη και 130 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Άλλη μια επίσκεψη σε αγαπημένο ίδρυμα. Σηκώθηκα το πρωί κουρασμένος από την εβδομάδα που πέρασε και έφτιαξα καφεδάκι. Αν και δεν ήμουν ιδιαίτερα καθαρός ντύθηκα και όδευσα προς έναν οίκο της αγάπης που κοντεύει να γίνει δεύτερο σπίτι μου (και που ξέρω ότι μπορώ να πλυθώ όταν δεν προλαβαίνω).

Ζεστό ντουζάκι, χαλάρωση μυών και νεύρων. Μόνο που δεν τρώμε όλοι μαζί. Σε λίγο θα παίρνω σαπούνια και πινέλα να ξυρίζομαι εκεί. :2funny:
Τέτοια θαλπωρή στους καιρούς που ζούμε πουθενά. ?

Πήρα την Τατιάνα, στην οποία όπου να'ναι έρχεται περίοδος και ψιλοπόναγε η κοιλιά της. Ήταν ντεφορμέ είναι η αλήθεια.
Η Αναστασία θα απουσιάσει για 1-2 μήνες στην πατρίδα της για τους ενδιαφερόμενους.

Θα μείνει αποδεκατισμένο το ρόστερ της ομάδος μού φαίνεται. :rolleyes:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
Μύστη, με τον ''Ντίνα'' τον Ισπανό πέρασες? Το εγχειρισμένο τραβέλι? :O
Τυποι,αυτη που δουλευε στο Ιασωνος 46Α και το επαιζε ιστορια στο δωματιο?Ντιβα μεγαλη,παω μονο με ελληνες,ειμαι καθαρη και πσωλαρπαχτρα?Διοτι σε καμια κατηγορια απο αυτα δεν ανηκε!Ειναι η ιδια?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Προσωπικα αν ημουν κυβερνηση θα τους εδινα 3.000 ευρω το μηνα
(σαμπως απο την τσεπη μου θα ηταν; ) :2funny: και θα εφτιαχνα κουπονια για τους πολιτες
να πηγαινουν οποτε θελουν μεχρι 10 φορες τον μηνα δωρεαν.
Εχεις μια γκομενα και σου σπαει τ αρχιδια; τσουπ μπουρδελο και ξεδινεις.
Δεν εχεις γκομενα και θες να γαμησεις; τσουπ μπουρδελο και ξεδινεις.
Μια σοβαρη κοινωνικη παροχη για τον λαο.

Ετσι παιρνετε ψηφους κυριοι πολιτικοι!!!

:rockon:
Εδώ σε πιάνω αδιάβαστο! Επί ΣΥΡΙΖΑ καθιερώθηκε όλοι οι άγαμοι λαθρομετανάστες να παίρνουν 5 κουπόνια τον μήνα από κάποιες ΜΚΟ για να γαμάνε ανενόχλητα στο Μεταξουργείο! Αυτός είναι και ο λόγος που κινηγούν μόνο τους Έλληνες πελάτες των οίκων ανοχής.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Άλλη μια επίσκεψη σε αγαπημένο ίδρυμα. Σηκώθηκα το πρωί κουρασμένος από την εβδομάδα που πέρασε και έφτιαξα καφεδάκι. Αν και δεν ήμουν ιδιαίτερα καθαρός ντύθηκα και όδευσα προς έναν οίκο της αγάπης που κοντεύει να γίνει δεύτερο σπίτι μου (και που ξέρω ότι μπορώ να πλυθώ όταν δεν προλαβαίνω).

Ζεστό ντουζάκι, χαλάρωση μυών και νεύρων. Μόνο που δεν τρώμε όλοι μαζί. Σε λίγο θα παίρνω σαπούνια και πινέλα να ξυρίζομαι εκεί. :2funny:

Πήρα την Τατιάνα, στην οποία όπου να'ναι έρχεται περίοδος και ψιλοπόναγε η κοιλιά της. Ήταν ντεφορμέ είναι η αλήθεια.
Η Αναστασία θα απουσιάσει για 1-2 μήνες στην πατρίδα της για τους ενδιαφερόμενους.

Αφού έχυσε όλος ο νόμος Αττικής στο στόμα της Αναστασίας..πήρε άδεια το κορίτσι μας.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλημέρα στην ομάδα,πριν κανα μισάωρο ήμουν στη β στο 7 ηταν Ντιανα κσι Τατιανα στο 6 Χριστίνα στο 2 δε συγκράτησα καθόλου όνομα και στο 3 μια Τζέσικα η οποία δούλευε φυλής Λωρα και ολγα
Πώς είναι η Τζέσικα μύστη..για δώσε λεπτομέρειες.

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
ηθελα να ξερα πως γαματε εκει στο μεταξουργειο...τιγκα στους πακιστανους,καθε φορα που εμπενα σαλονι ενιωθα λες και παιζω στη ταινια το το εξπρες του μεσονυχτιου που τους στιβαζανε ολους μεσα σε ενα μπουντρουμι μεσα στη μποχα και τα σκατα και μετα στο δωματιο να μπαινει η πουτανα και ειναι ετοιμη να σου βρισει το σοι που μπηκες μεσα,μονο που σου πιανει τη πουτσα,πολυ της ειναι. Δηλ χιλιες φορες να την παιξω,παρα να υποστω αυτη την ελεινη συμπεριφορα.
Συμφονο και εγο παλια πηγαινα μονο φιλησ αλα τωρα μονο στουδιο και αγιοσ ο θεόσ...???????

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Eπισκεψη πριν απο λιγο στη Ροζα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes: στον οροφο.
Ομορφη κοπελα η Ροζα αρχοντικη ! Φαινεται οτι ειναι απο σπιτι !
Πεντακαθαρη με ομορφο ισιο μαυρο μαλλι.
Την εβαλα στα τεσσερα και ξεχαρμανιασα πανω στην κωλαρα της..
Υπομονετικη κοπελα αν και τυπικη, σιγουρα αρκετα ομορφη για Μεταξουργειο.
Η τιμη των 10 ευρω ειναι χαμηλη για την Ροζα, της προτεινα να το κανει 15ε. :hi:
Χύστη μου εμένα με φώλιασε για τα καλά....το πιο αποτυχημένο δεκάρικο της καριέρας μου.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836

Β7 εννοείς συναγωνιστή;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Πώς είναι η Τζέσικα μύστη..για δώσε λεπτομέρειες.
Μελαχρινή με καρέ μαλλί γύρω σγα 30+,αν δε κάνω λάθος γιατί δε είχε πολλα φώτα και το σωματάκι της ήταν καλό.Δούλευε φυλής,δε ξέρω σε ποιό.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια σας ρε μορτες.Γεια χαρα σε ολους μα και στους μπαζογαμηκουλες ανεξερετως.
Πρωτη μου μερα εξω στον κοσμο εξω στο φως του θαυμαστου μας θεου ηλιου.
Πρωινο ραντεβου για να κλεισω συμφωνια για ανακαινιση καπου στο δημο κορωπιου.( η δουλεια εκλεισε στα 2800 ).
Ευχαριστημενος πλεον και ματσωμενος λεω ας το γιορτασω με μια πουτανα επιπεδου στουντιο βεβαιως βεβαιως αλλα πρωτα ας περασω μια βολτα απο τα λημερια των συναγονιστων του bourdela.com.
Παρκαρω το αμαξι ακριβως εξω απο το τσαρδι με τον τσατσο να εχει αραξει και να πινει τη καφεδαρα του.
Ξεκινω και μπαινω σε ολα τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο.Οντος σχεδον ολα ητανε ορθανοιχτα εμπαινες αποπ μονο σου.Ειχα στο μυαλο μου τη Γιασμιν και ρωταγα δεξια αριστερα μπρος και λιγο πισω.Πουθενα η Γιασμιν.Τελικα βρισκω το σπιτακι που εργαζοτανε και η τσατσα? τσατσος? δε καταλαβα αν ητανε θυληκο η αρσενικο μου λεει η Γιασμιν ειναι πρωινη και τωρα δεν ειναι εδω εχω κατι αλλες να δεις.Η ωρα ητανε 3.40
Ασ δω και αυτες , εδω εχω δει τοσες και τοσες.Φευγω παω απεναντι στο ισογειο και οροφο που εργαζοτανε η Αναμπελ οπου και εμφανηστηκε με καλτσες δικτυωτες τυπου υφασμα και οχι lycra που με καυλωνει.Σωμα τυπου ζελες με κωλο μια απο τα ιδια.Ητανε η μοναδικη που καποιος θα μπορουσε να γαμηση αν ειχε πολλες καυλες μονο.Δεν ητανε μπαζο αλλα γενικα το συνολο της απλα δενννννννννν.
Συνε χυσα σε κορασιδες επιπεδου και περασα θαυμασια.
Κυριοι για ακομη μια φορα το Μεταξουργειο καραφολα του κερατα.Για ακομη μια φορα διαπηστωσα το ποσο εθισμενοι ειναι ορισμενοι συνανθρωποι μας με τη λερα και την απολυτη μετριοτητα αν οχι τερατογεννηματα της φυσης.
Ολες μεγαλοκοπελες ο ταρας μπουλμπα και η παρεα του ολες με περιτα κιλα και πατσαδες και στην καλυτερη μια αδιαφορη ( για εμενα) Αναμπελ - Αλεξανδρα και Γιασμιν που δεν ειδα.
Καποιος συναγωνιστης ειπε για τα πακια μεσα στα μαγαζια και ναι δικιο εχει βρωμα με δαυτους συχαινομουνα να ειμαι διπλα τους.Πολυ κινηση στους δρομμους παντα με πακια μυρωδια κατρουληλας δε μου ηρθε ( παραδοξο ) και γενικα μια ασχημη κατασταση που ειδη ηξερα.
Απλα πηγα για να διαπυστωσω την εξελιξη ( αν υπαρχει σε ολους τους τομεις ) επισης να δω Γιασμιν και τελος για να μπορω να παρω θεση επανω σε κριτικες Μεταξουργειου οπου αυτες υπερβαλουν.

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Η μπουρδελοκατάσταση στο Φωκαιας 17Β χειροτερεύει..
Μπακογιαννη ανηψιέ του Κουλη και εγγονέ του βρυκόλακα από το κωλόσογο τα ξέρεις αυτά;;

20210403_150355.jpg
Αστα φίλε αστα ποναει η καρδιά μας με αυτές τις οικονομικές μόνο με κουλη αυτα οι πιο πολοοι είμαστε κατα του Τσίπρα όμως απο αποψη μπουρδελων ειμασταν κυριλέ με Αλεξάκη αυτοί είναι ικανοί να μας κάνουν να τον ψηφίσουμε με αυτά πιυ βλέπουμε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ηθελα να ξερα πως γαματε εκει στο μεταξουργειο...τιγκα στους πακιστανους,καθε φορα που εμπενα σαλονι ενιωθα λες και παιζω στη ταινια το το εξπρες του μεσονυχτιου που τους στιβαζανε ολους μεσα σε ενα μπουντρουμι μεσα στη μποχα και τα σκατα και μετα στο δωματιο να μπαινει η πουτανα και ειναι ετοιμη να σου βρισει το σοι που μπηκες μεσα,μονο που σου πιανει τη πουτσα,πολυ της ειναι. Δηλ χιλιες φορες να την παιξω,παρα να υποστω αυτη την ελεινη συμπεριφορα.

Προσωπικα οταν πηγαινω, παω λογω αυτης της καταστασης που οκ ειναι χαλια
αλλα οχι τοσο τραγικη. Δεν συμμαζευω, απλως ακριβολογω. Και εξηγουμαι.
Ειναι τοσο ατελειωτα και σκληρα τα γαμησια που τρωνε εκεινες οι πουτανες
απο τετοια και τοση (διαφορετικοτητας) λαοθαλασσα, που εχουν τα εξτρα για την πλακα τους.
Οπου και να παω Φυλης η Λιοσιων, σαν το Εμετουργειο (κοπυραιτ βορδελος) :kneel:
δεν ειναι πουθενα. Απο εμφανιση στην Φυλης ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα
οσον αφορα λιγες πουτανες μιας που οι υπολοιπες ειναι εντελως αδικαιολογητες ως παρουσιες
για το ονομα της οδου. Για Λιοσιων δεν το συζητω καν.
Και που υπαρχει ακομα, ειναι ανεκδοτο με αυτες που εχει. :2funny:
Απο υπερ-εξαιρεσεις ανασαινει η Λιοσιων.
Σε γενικες γραμμες, σε ολους αρεσουν οι μουναρες (including me)
αλλα η ουσια ειναι οτι κουμαντο στο καβλι μας κανει περισσοτερο το σερβις
απο την εμφανιση οποτε και προεχει. Εεε, σερβις δεν εχει ουτε η Φυλης
ουτε η Λιοσιων. Τουλαχιστον οχι αυτο που πρεπει.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για τα όργια μην το αποκλειεις.

Και ένα δυο συναγωνιστές που έχουν ισχυριστεί ότι έπαιζαν ακαποτα, εγώ μάλλον τους πιστεύω.

Για τα άλλα που αναφέρεις, δεν γνωρίζω.
Δεν αποκλειω τιποτα. Υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις συναγωνιστων για...πολλα

και δεν μου φαινονται καθολου περιεργο (ολα) τα υπολοιπα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μικρη περιγραφη τσαρκας
1 σταση Ιωαννα με τις βυζαρες (ακα τσιμπουκι , και κωλο)
2 σταση με δυο χοντρουλες θειες (την μια την ελεγαν αλεξανδρα νομιζω) ακα τσιμπουκι και τελειωμα πανω στις βυζαρες τους
3 σταση Ροζα (κωλααρα)
4 στάση Αναμπελ (το διελυσα το μικρο , αντέχει πολυ πουτσα αλλα δειχνει να ποναει η μητρα της)
5 σταση παλι Ιωαννα για διπλο χρονο αυτην την φορα , την εσκισα απο καθε τρυπα και εχυσα δυο φορες τις βυζαρες τις.

Αυτα
Να γαματε
Κουνελος!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Eπισκεψη πριν απο λιγο στη Ροζα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes: στον οροφο.
Ομορφη κοπελα η Ροζα αρχοντικη ! Φαινεται οτι ειναι απο σπιτι !
Πεντακαθαρη με ομορφο ισιο μαυρο μαλλι.
Την εβαλα στα τεσσερα και ξεχαρμανιασα πανω στην κωλαρα της..
Υπομονετικη κοπελα αν και τυπικη, σιγουρα αρκετα ομορφη για Μεταξουργειο.
Η τιμη των 10 ευρω ειναι χαμηλη για την Ροζα, της προτεινα να το κανει 15ε. :hi:
Ετσι που εχουν καταντησει (σχεδον) ολες και στις τρεις περιοχες, ειναι για δεκαρικο.

Ελαχιστες αξιωνουν εικοσαρικο.

Δεν ξερουν να γαμηθουν επαγγελματικα. Βαριουνται. Μιζεριαζουν.

Δεκαρικο τελευταια προσφορα. Για δεκαρικο ειναι μια χαρα.

Θα βγαζουν και περισσοτερα. Αλλιως να φερουν αλλες.

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εδώ σε πιάνω αδιάβαστο! Επί ΣΥΡΙΖΑ καθιερώθηκε όλοι οι άγαμοι λαθρομετανάστες να παίρνουν 5 κουπόνια τον μήνα από κάποιες ΜΚΟ για να γαμάνε ανενόχλητα στο Μεταξουργείο! Αυτός είναι και ο λόγος που κινηγούν μόνο τους Έλληνες πελάτες των οίκων ανοχής.
Υποτιθεται πως ηταν ηταν χιουμορ αυτο. Τελικα ηταν αληθεια;

:2funny:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Τι εγινε;;;

ηρθε καινουργιο ΜΩΡΟ;;;

:2funny:
Δεν ξερω αν ηταν εκει και ποιο παλια αυτη,παντως δεν ελεγε τιποτα,δεξια ειχε αλλες δυο μια Χριστινα νομιζω και αλλη μια και πανω Τζεσικα αλλα δεν τις ειδα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom