spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Η Σάμου είναι η πρώτη παράλληλη στην Λιοσίων όταν είσαι στην Βέργας την συναντάς
Κάτω από τη Λιοσίων, που είναι κοντά στον ΟΣΕ..
Η Σάμου είναι η πρώτη παράλληλη στην Λιοσίων όταν είσαι στην Βέργας την συναντάς
Λοιπον κυριοι πρεπει κάτι τσάτσοι της πουτσας να σταματήσουν να μας το παι ζουν μάγκες ειδικά εμείς που είμαστε πελατες αμα έχουν νευράκια να κάθονται σπίτι τους περασμα πριν απο φυλής 84 εκει που ήταν η Σονια απογευμα και με ειρωνεύτηκε ο Ασπρομαλλης τσατσος λέει η Ράνια θα μπεις λέω μόνο με την Σονια μπαίνω και μου λεει Χριστουγεννα τότε να μας πει και τα κάλαντα μαυρο ολοι όσοι αισθάνονται Μπουρδελιαριδες είμαστε Μπουρδελιαριδες οχι 20χρονοι πουνπαμε 6 δες μια φορά το μήνα για την καυλάντα και γαμάει ενας πλεον δεν μας σέβονται μαυρο όλοι!!!!!!
Εντάξει,αυτό είναι το παραμυθάκι της.. Όσο ήταν κι απ'το Βελιγράδι η Κατερίνα η Σέρβα..Καλησπέρα σε ολους&καλο υπόλοιπο καλοκαιριού. Σχετικά με την Μπάρμπαρα που είπε κάποιος συναγωνιστής ότι είναι Αλβανιδα μου έχει πει ότι είναι από την Τσεχία εδω&αρκετα χρόνια.
Εντάξει,αυτό είναι το παραμυθάκι της.. Όσο ήταν κι απ'το Βελιγράδι η Κατερίνα η Σέρβα..Καλησπέρα σε ολους&καλο υπόλοιπο καλοκαιριού. Σχετικά με την Μπάρμπαρα που είπε κάποιος συναγωνιστής ότι είναι Αλβανιδα μου έχει πει ότι είναι από την Τσεχία εδω&αρκετα χρόνια.
Καλησπέρα,πέρασα από φωκαίας 9 και είδα τη κοπέλα ξανθιά με μπλέ μάτια πολύ ωραίο σώμα ένα τατού στο καλάμι στο ποδαράκι της και άλλο ένα αριστερά κοντά στο μουνάκι της η οποία είναι όμορφη αλλά δε μπήκα γιάτι την είδα στο σαλόνι πολύ ψυχρή,έχει κάποιος εμπειρία με τη κοπέλα?
Πρωινή βάρδια,απλά την είδα κάπως στο σαλονάρισμαΚαλησπέρα,πέρασα από φωκαίας 9 και είδα τη κοπέλα ξανθιά με μπλέ μάτια πολύ ωραίο σώμα ένα τατού στο καλάμι στο ποδαράκι της και άλλο ένα αριστερά κοντά στο μουνάκι της η οποία είναι όμορφη αλλά δε μπήκα γιάτι την είδα στο σαλόνι πολύ ψυχρή,έχει κάποιος εμπειρία με τη κοπέλα?
Αν εννοείς την Σάσα, κατά την γνώμη μου αξίζει. Όσες φορές την έχω πάρει έχω περάσει καλά.
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δουλεύει σε σπίτια τρωγλες.
Σε ποια βάρδια την πέτυχες ?
Τελικά υπάρχει τώρα άλλο αντίστοιχο ?Το ενστασις πρέπει να λες... Το υπόγειο στη Πατησίων. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουσε σαν ντισκοτεκ... τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια πέτυχα κάτι θειτσες από το χωριό μου...
Ναι το Enstasis club σωστός !!!Η παλία θρυλική ντισκοτέκ Station one με dj τον Leo !!
Υ.Γ. Οι παλαιοί θα θυμούνται.....
Τελικά υπάρχει τώρα άλλο αντίστοιχο ?Το ενστασις πρέπει να λες... Το υπόγειο στη Πατησίων. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουσε σαν ντισκοτεκ... τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια πέτυχα κάτι θειτσες από το χωριό μου...
Ναι το Enstasis club σωστός !!!Η παλία θρυλική ντισκοτέκ Station one με dj τον Leo !!
Υ.Γ. Οι παλαιοί θα θυμούνται.....