Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (2 μέλη και 165 επισκέπτες)

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε ολους&καλο υπόλοιπο καλοκαιριού. Σχετικά με την Μπάρμπαρα που είπε κάποιος συναγωνιστής ότι είναι Αλβανιδα μου έχει πει ότι είναι από την Τσεχία εδω&αρκετα χρόνια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Απο το bangladesh ειναι η μπαρμπαρα, μου το εχει πει στο αυτι κρυφα, τη στιγμη που της πηδαγα την αριστερη μασχαλη.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάνει μια μίνι τσάρκα στο Μετάξι, τα πράγματα ψιλό άθλια κλασσικά, στο Ιάσωνος 46 αριστερό κατά την δεύτερη βάρδια εμφανίστηκε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση (κατά την δικιά μου άποψη), η κοπέλα πρέπει να ήταν λίγο πάνω από το όριο του νανισμου, 1,50 με δεκαποντα τακούνια, καλό κωλο αλλά το φοβερό της υπόθεσης ήταν κάτι 4αρια όχι πεσμένα αλλά κρεμαστά βυζομπαλα,προσωπο λίγο τραγικό αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ελληνίδα από ότι είπε η υπηρεσία, ονομα δεν συγκράτησα. Εκείνη την ημέρα δεν επεξεργαστικα ορθώς την πληροφορία και δεν γαμησα.
Σήμερα πήγα κατά τις 5 που αλλάζει η βάρδια αλλά τζίφος.
Την έχει δει/πάρει κάποιος από εδώ να μοιραστεί μαζί μας πως ήταν στο δωμάτιο?

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
Πέρασα χτες 22/8 Σάββατο πρωινή..

Ενημερώνω ότι πριν τις 9.30 σχεδόν τίποτα δεν είναι ανοιχτό

Φυλής 74 αριστερό πήγα για Εύα αλλά ήταν κλειστό.. Εγώ ήθελα εκείνη την ώρα οπότε ότι πετυχαινα ανοιχτό από τους στόχους θα έμπαινα..

Λιοσιων 73 κάτω πήγα για Μαίρη μπαμπατσικη καλή.. Εμφανισιακά κ τίμια όμως δυστυχώς εγώ δε λειτούργησα δε υπήρχε χημεία..
Παρολαυτα είναι το στυλ γυναίκας εμφανισιακά που μαρεσει.. Ζουμερή δηλαδή μπαμπατσικη.. Κρίμα αν και το προσπάθησε..
Βγήκα ενώ δε τελείωσα και πήγα στην Κωνσταντίνα δίπλα στο βεργας7.. Άνοιξε 10 δυστυχώς και όχι νωρίτερα

Γενικά δυστυχώς κανένα σχεδόν μαγαζί δεν ανοίγει 9 με 9.10 όλα μετά τις 9.30..

Οσα είναι ήδη ανοιχτά η κάνουν ακόμη την νυχτερινή η είναι διπλό βάρδια από νυχτερινή σε άλλο μαγαζί και κάνουν σκόντο την πρωινή 6 με 12..

Τωρα για την Κωνσταντίνα τι να πω.. Ότι κι να πω είναι λιγο
Ζουμερή παθιαρα γυναίκα πολύ καλός χαρακτήρας.. Σαν άνθρωπος και γαμω τους ανθρώπους..
Εμφανησιακα ότι γνωρίζεται και ότι έχετε δει ήδη.. Γεμάτη ζουμερή γυναίκα.. Και κυρίως παθιαρα και ζωντανή.. Τελείωσα πολύ όμορφα και μακάρι όλες οι γυναίκες να ηταν όπως αυτή.. Εννοώ στο χαρακτήρα.. Ζωντανές και παθιαρες..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Λοιπον κυριοι πρεπει κάτι τσάτσοι της πουτσας να σταματήσουν να μας το παι ζουν μάγκες ειδικά εμείς που είμαστε πελατες αμα έχουν νευράκια να κάθονται σπίτι τους περασμα πριν απο φυλής 84 εκει που ήταν η Σονια απογευμα και με ειρωνεύτηκε ο Ασπρομαλλης τσατσος λέει η Ράνια θα μπεις λέω μόνο με την Σονια μπαίνω και μου λεει Χριστουγεννα τότε να μας πει και τα κάλαντα μαυρο ολοι όσοι αισθάνονται Μπουρδελιαριδες είμαστε Μπουρδελιαριδες οχι 20χρονοι πουνπαμε 6 δες μια φορά το μήνα για την καυλάντα και γαμάει ενας πλεον δεν μας σέβονται μαυρο όλοι!!!!!!

Ρε τυπε παρεξηγήθηκες με αυτόν τον παππου που είναι μέγα χαβαλες γενικα? Τον θυμάμαι να πετάει ατάκες και να ξεκαρδιζονται 10 ατομα στο σαλόνι και η πουτανα μαζι

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Τι μεγα χαβαλές ρε τυπε δεν ήταν ο κυρ Βασίλης αν κατάλαβες ήταν ο Ξινομουρης που είναι το πρωι που ήταν και με την Τζένη απο φωκαιας 17 αν ρην θυμάσαι ξέρω να ξεχωρίσω τον χαβαλέ

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλησπέρα σε ολους&καλο υπόλοιπο καλοκαιριού. Σχετικά με την Μπάρμπαρα που είπε κάποιος συναγωνιστής ότι είναι Αλβανιδα μου έχει πει ότι είναι από την Τσεχία εδω&αρκετα χρόνια.
Εντάξει,αυτό είναι το παραμυθάκι της.. Όσο ήταν κι απ'το Βελιγράδι η Κατερίνα η Σέρβα..:cheesy: :)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Παίδες,Λιοσίων 73 πάτε πια ή έχει χάσει τη δημοφιλία του ;;;

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εντάξει,αυτό είναι το παραμυθάκι της.. Όσο ήταν κι απ'το Βελιγράδι η Κατερίνα η Σέρβα..:cheesy: :)

Ε,δεν έχει τόση σημασία η εθνικότητά της (Βουλγάρα είναι από ο,τι μου είπε ένας γνωστός μου)..
Σημασία έχει να περνάτε καλά εσείς και φυσικά να είναι στα γούστα σας η κοπέλα/κυρία..

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Κάποιες ξεκάθαρα λένε ότι είναι από Αλβανία,δε με πειράζει προσωπικά.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα,πέρασα από φωκαίας 9 και είδα τη κοπέλα ξανθιά με μπλέ μάτια πολύ ωραίο σώμα ένα τατού στο καλάμι στο ποδαράκι της και άλλο ένα αριστερά κοντά στο μουνάκι της η οποία είναι όμορφη αλλά δε μπήκα γιάτι την είδα στο σαλόνι πολύ ψυχρή,έχει κάποιος εμπειρία με τη κοπέλα?

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Παιζει τιποτα καλο απογευματινή βαρδια?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Καλησπέρα,πέρασα από φωκαίας 9 και είδα τη κοπέλα ξανθιά με μπλέ μάτια πολύ ωραίο σώμα ένα τατού στο καλάμι στο ποδαράκι της και άλλο ένα αριστερά κοντά στο μουνάκι της η οποία είναι όμορφη αλλά δε μπήκα γιάτι την είδα στο σαλόνι πολύ ψυχρή,έχει κάποιος εμπειρία με τη κοπέλα?

Αν εννοείς την Σάσα, κατά την γνώμη μου αξίζει. Όσες φορές την έχω πάρει έχω περάσει καλά.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δουλεύει σε σπίτια τρωγλες.

Σε ποια βάρδια την πέτυχες ?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177

Αν εννοείς την Σάσα, κατά την γνώμη μου αξίζει. Όσες φορές την έχω πάρει έχω περάσει καλά.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δουλεύει σε σπίτια τρωγλες.

Σε ποια βάρδια την πέτυχες ?
Πρωινή βάρδια,απλά την είδα κάπως στο σαλονάρισμα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Για όσους γνωρίζουν.... σήμερα Μπαρμπορα παίζει και ποια βάρδια?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Το ενστασις πρέπει να λες... Το υπόγειο στη Πατησίων. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουσε σαν ντισκοτεκ... τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια πέτυχα κάτι θειτσες από το χωριό μου...

Ναι το Enstasis club σωστός !!!Η παλία θρυλική ντισκοτέκ Station one με dj τον Leo !!

Υ.Γ. Οι παλαιοί θα θυμούνται.....
Τελικά υπάρχει τώρα άλλο αντίστοιχο ?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Το ενστασις πρέπει να λες... Το υπόγειο στη Πατησίων. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουσε σαν ντισκοτεκ... τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια πέτυχα κάτι θειτσες από το χωριό μου...

Ναι το Enstasis club σωστός !!!Η παλία θρυλική ντισκοτέκ Station one με dj τον Leo !!

Υ.Γ. Οι παλαιοί θα θυμούνται.....
Τελικά υπάρχει τώρα άλλο αντίστοιχο ?

Δεν έχω κάτι υπ'οψιν μου .Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ας πεί !!

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καλησπέρα μύσται :hi::hi::hi:
Η φωτεινή η λεπτή από Κολωνού 27 όροφο παρέδωσε όπλα στην λατίνα ή δουλεύει ακόμα εκεί ή κάπου αλλού?
Δώστε τα φώτα σας !!!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Καλησπερα σε ολους ! πριν λιγο κυριακη μεσημερι ειπα να περασω με την μπαρμπορα απο βεργας επειδη ηθελα να γαμησω ενα κωλαρακι ! φτανω και η τσατσα ρωταει εμενα και εναν αλλο συναγωνιστη αν ειμαστε ελληνες και αφου ειπαμε ναι περασε στα υπολοιπα ...επισης πολυ θετικη εντυπωση και μπραβο τους μου εκανε η θερμομετρηση πριν περασω στο δωματιο ! στα του αγωνα γνωστη η μπαρμπορα προσφερει καλες υπηρεσιες καλη πιπα με περασμα απο μπαλες μετα την γαμαω ιεραποστολικα και μετα στα 4 για κωλο αλλα δυστχυχως ο κωλος της ηταν πραγματικα σαν μουνι... παρα πολυ δουλεμενος ...αφου σε μια φαση οπως την γαμαγα στα 4 λεω απο μεσα μου ''σιγουρα γαμαω κωλο και δεν μπηκε στο μουνι καταλαθος'' δεν βοηθουσε και ο φωτισμος αλλα οντως γαμουσα κωλο... παρολαυτα καλη συνεδρεια δεν κλαις το 20αρικο ...καλη συνεχεια σε ολους και με προσοχη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom