Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (39 μέλη και 280 επισκέπτες)

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η δουλειά πλέον των αστυνομικών είναι η καταγραφή και όχι η επίλυση των παραβάσεων

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Η δουλειά πλέον των αστυνομικών είναι η καταγραφή και όχι η επίλυση των παραβάσεων

Το 20-30% των αστυνομικών είναι διεφθαρμένοι,εξ ου και η μη επίλυση των παραβάσεων (αν και αυτό είναι άσχετο με την ημερήσια ενημέρωση).

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
:bigdick:

Μεταξουργείο σήμερα απογευματινή βαρδυα:takethis:

ΚΟΛΩΝΟΥ

27 ΙΣΟΓΕΙΟ

Βενεζελουανα από το Καράκας της Τρανσυλβανίας,γλυκιά καστανή με γυαλιά σε απλό με 15:angry::angry::angry:

23-Γιαννα-βγηκε σαλόνι και νόμιζες ότι ήταν η τσατσα:confused:
Έλεος,παράτα το:zombie:

15 τέρμα μέσα αριστερά, Μόνικα, χοντρή με γλυκό προσωπο-τσατσα σκληροπυρηνική dyke:angry:

IΑΣΩΝΟΣ

16 Καινούργιο. Λάουρα,μελαχροινό ωραίο μιλφ σε απλο:confused:

20Α
Τζιωρτζιαννα,μελαχροινη λεπτή σε απλό, γυρολόγος

27Α ΥΠΟΓΕΙΟ Μαρία Αλβανή καστανή κουλουρτζου με μεγάλο κωλο τον οποίο και δουλευει,την γαμησα άλλη μια φορά:confused:
Μαζί της η Π.Π.Ο. Μαρία με γυαλιά από Ι.31

31 δεξιά,Κατερίνα, Αλβανή θειτσα και η Νταρντανοβουλγαρα Έλενα νομίζω την λένε,σπασμένο μιλφ,σήμερα είχε βγάλει το κωλοτρυπιδι από το μενου:angry:

44 δεξιά από τα καινούρια,Ρενάτα,νέα άφιξη,ψηλή λεπτή μελαχροινη με καρέ,με 69.

Κρίμα για την απώλεια του φίλου,εδώ δεν αφήνεις αμάξι μέσα στου Μαξίμου έτσι χύμα,όχι στην χαβούζα της Ευρωπης:zombie:
Επίσης φίλε έπρεπε να καλέσεις επιτόπου,όχι να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα.

Βρήκα στα σκουπίδια πεταμένο στην Κεραμεικου σκυλάκι που είχε πάρει σε πουτανα ο Quaresma ανημερα του Αγίου Βαλεντινου
:confused:
Θα την γαμησω την καριολα που φέρθηκε έτσι στον φίλο μου
:angry:

:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• WP_20200823_18_50_55_Pro.jpg
    WP_20200823_18_50_55_Pro.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 28

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ζητω συγνωμη απο τα παιδια εδω μεσα λογω του οτι ανοιξα ενα θεμα ασχετο με το site αλλα επρεπε να το αναφερω για να ξερουμε ολοι μας τι συμβαινει το τι πρεπει να κανουμε αν πρεπει να συνεχισουμε να επισκεπτομαστε αυτα τα μερη και αν συνεχιζουν καποιοι να πηγαινουνε απλα να εχουν κατα νου τι μπορει να τους συμβει.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το ξαναλεω οτι το μεταξουργειο δεν ειναι ο κανονας στο να σου κανουν ζημια στο αμαξι η την ατομικη σου ακαιρεοτητα.Αυτο μπορει να γινει σε ολοκληρο το κεντρο μεσα και η φυλης λιοσιων κτλ.
Στη φυλης εχω πετυχει απογευμα τυπους να σπανε καθρεφτες απο αμαξια ετσι για την πλακα τους.Οταν τους φωναξα μου ζητουσανε και το λογο γιατι τσαμπουκαλευομαι.Λιγο ακομα να πιεζα την κατασταση θα μου ορμουσε ολο το παρεακι τους.Αλβανοι ητανε.Οποτε μη κολαμε με το μεταξουργειο.Ευχομαι να μην σας τυχει κατι αντιστοιχο και να μην νιωσετε οπως εγω.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Το ξαναλεω οτι το μεταξουργειο δεν ειναι ο κανονας στο να σου κανουν ζημια στο αμαξι η την ατομικη σου ακαιρεοτητα.Αυτο μπορει να γινει σε ολοκληρο το κεντρο μεσα και η φυλης λιοσιων κτλ.
Στη φυλης εχω πετυχει απογευμα τυπους να σπανε καθρεφτες απο αμαξια ετσι για την πλακα τους.Οταν τους φωναξα μου ζητουσανε και το λογο γιατι τσαμπουκαλευομαι.Λιγο ακομα να πιεζα την κατασταση θα μου ορμουσε ολο το παρεακι τους.Αλβανοι ητανε.Οποτε μη κολαμε με το μεταξουργειο.Ευχομαι να μην σας τυχει κατι αντιστοιχο και να μην νιωσετε οπως εγω.

Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους - να πηγαίνετε πρωί,μεσημέρι και απόγευμα με τις συγκοινωνίες,ειδάλλως θα σας κλέβουν.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους - να πηγαίνετε πρωί,μεσημέρι και απόγευμα με τις συγκοινωνίες,ειδάλλως θα σας κλέβουν.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εφοσον υπαρχουν μπουρδελα και τα κερδη που εχουν ειναι υπερογκα θα επρεπε να υπαρχει ασφαλεια σε αυτες τις περιοχες.Απο οσο διαπιστωνουμε δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα οποτε πρεπει να σκεφτομαστε περισσοτερο με το πανω κεφαλι οταν επιλεγουμε που θα γαμησουμε.Ναι το γνωριζω πως δεν μπορουνε ολοι να γαμανε στα στουντιο λογω χρηματων ουτε εγω ηθελα να δινω πενηνταρικα αλλα οταν επαθα αυτο που επαθα και σκεφτηκα πλεον με καθαρο μυαλο ειδα οτι αυτες οι τσαρκες που εκανα ηταν ολο ενα μεγαλο λαθος χωρις κανενα σκοπο και νοημα.Απλα επρεπε να παθω για να μαθω και μετα να σκεφτω.Οι περισσοτεροι κατεβαινουν μπουρδελα με το αμαξι τους και συμφωνω γιατι ολοι μας θελουμε την ανεση μας απλα να μη μας συμβει το τραγικο συμβαν που ετειχε σε εμενα.Ψαχνουμε ολοι μας την καυλα σε αυτες τις κωλοπεριοχες , αυτες τις ξεπεσμενες πουτανες που μας φολιαζουν κιολας και μετα χαλιομαστε.Ψαχνουμε πουτανες που θα ικανοποιησουνε τα γουστα μας και που ειναι το αυτονοητο οτι θα επρεπε να ικανοποιησουνε γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και παρολαυτα μας φολιαζουν.Ψαχνουμε στανταρακια κατω του μετριου γιατι η μετρια πουτανα ειναι η καλυτερη απο τις χειροτερες των μπουρδελων.Δηλαδη αφηνουμε τις παλιοπουτανες να μας κανουνε και εμας μετριους πολυ απλα γιατι τα μπουρδελα δεν εχουν πουτανες της προκοπης και οι νταβαδες εκμεταλευονται τις καυλες μας.Στο μηνα επισκεπτομουνα τα μπουρδελα τουλαχιστον 15 φορες με 20 φορες και εμπαινα μεσα να γαμησω.Ε απο τα 15 γαμησια το 1 με 2 να περναγα καλα.Απλα μου ειχε γινει κακο συνηθειο να πηγαινω πολυ συχνα και να γαμαω μετριοτητες και στην καλυτερη περιπτωση κανα δυο πολυ ομορφα κοριτσια οπου στη συνεχεια αποδειχθηκανε χαλια στα του αγωνα.ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Δεν ξαναρισκαρω και δεν ξαναπεφτω στο επιπεδο της ηληθιοτητας που διακατεχει ολα τα μπουρδελα.Ουτε σεντονια δεν αλλαζουνε γαμαμε μεσα στη βρομα και το οτι δεν κολλησαμε ολες τις αρρωστιες που υπαρχουνε πολλοι τυχεροι ημαστε.Επρεπε να μου συμβει αυτο το ασχημο συμβαν για να τα σκεφτω ολα αυτα και ευχαριστω που τα μοιραζομαι μαζι σας.

• Like
Αντιδράσεις: 968

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εφοσον υπαρχουν μπουρδελα και τα κερδη που εχουν ειναι υπερογκα θα επρεπε να υπαρχει ασφαλεια σε αυτες τις περιοχες.Απο οσο διαπιστωνουμε δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα οποτε πρεπει να σκεφτομαστε περισσοτερο με το πανω κεφαλι οταν επιλεγουμε που θα γαμησουμε.Ναι το γνωριζω πως δεν μπορουνε ολοι να γαμανε στα στουντιο λογω χρηματων ουτε εγω ηθελα να δινω πενηνταρικα αλλα οταν επαθα αυτο που επαθα και σκεφτηκα πλεον με καθαρο μυαλο ειδα οτι αυτες οι τσαρκες που εκανα ηταν ολο ενα μεγαλο λαθος χωρις κανενα σκοπο και νοημα.Απλα επρεπε να παθω για να μαθω και μετα να σκεφτω.Οι περισσοτεροι κατεβαινουν μπουρδελα με το αμαξι τους και συμφωνω γιατι ολοι μας θελουμε την ανεση μας απλα να μη μας συμβει το τραγικο συμβαν που ετειχε σε εμενα.Ψαχνουμε ολοι μας την καυλα σε αυτες τις κωλοπεριοχες , αυτες τις ξεπεσμενες πουτανες που μας φολιαζουν κιολας και μετα χαλιομαστε.Ψαχνουμε πουτανες που θα ικανοποιησουνε τα γουστα μας και που ειναι το αυτονοητο οτι θα επρεπε να ικανοποιησουνε γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και παρολαυτα μας φολιαζουν.Ψαχνουμε στανταρακια κατω του μετριου γιατι η μετρια πουτανα ειναι η καλυτερη απο τις χειροτερες των μπουρδελων.Δηλαδη αφηνουμε τις παλιοπουτανες να μας κανουνε και εμας μετριους πολυ απλα γιατι τα μπουρδελα δεν εχουν πουτανες της προκοπης και οι νταβαδες εκμεταλευονται τις καυλες μας.Στο μηνα επισκεπτομουνα τα μπουρδελα τουλαχιστον 15 φορες με 20 φορες και εμπαινα μεσα να γαμησω.Ε απο τα 15 γαμησια το 1 με 2 να περναγα καλα.Απλα μου ειχε γινει κακο συνηθειο να πηγαινω πολυ συχνα και να γαμαω μετριοτητες και στην καλυτερη περιπτωση κανα δυο πολυ ομορφα κοριτσια οπου στη συνεχεια αποδειχθηκανε χαλια στα του αγωνα.ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Δεν ξαναρισκαρω και δεν ξαναπεφτω στο επιπεδο της ηληθιοτητας που διακατεχει ολα τα μπουρδελα.Ουτε σεντονια δεν αλλαζουνε γαμαμε μεσα στη βρομα και το οτι δεν κολλησαμε ολες τις αρρωστιες που υπαρχουνε πολλοι τυχεροι ημαστε.Επρεπε να μου συμβει αυτο το ασχημο συμβαν για να τα σκεφτω ολα αυτα και ευχαριστω που τα μοιραζομαι μαζι σας.

Ντάξει,τα Φυλής 81-109Α,Φιλιππίδου 11,Λιοσίων 73,(άντε και Καλύμνου) αξίζουν να πας πρωί-μεσημέρι..Δεν είναι όλοι οι οίκοι του 20ρικου άθλιοι και μη ποιοτικοί.

Τώρα για τα ακριβότερα μπουρδέλα,δηλαδή τα στούντιο,πρέπει να είναι πολύ πιο αυστηρός στο αν θα φας φόλα ή όχι και να επιμένεις να κάτσεις 20 λεπτά μέσα.Όχι να έχει την τακτική η άλλη,του <<ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε>> γιατί και στα στούντιο εάν δεν απαιτήσεις με ευγενικό τρόπο φυσικά,να κάτσεις αρκετό χρόνο και να είναι η άλλη σωστή απέναντί σου,θα φας φόλα..

Από ο,τι βλέπω - που πηγαίνεις 10-15 φορές Φυλής το μήνα - ίσως έχεις τη δυνατότητα να πας σε στούντιο,αλλά εκεί να είσαι πιο απαιτητικός.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Μην ξεχάσω να αναφέρω,είχα πάρει τηλ στο Λιοσίων και μου είπαν ότι εάν θέλει ο πελάτης,μπορούν να του δώσουν σεντόνι μιας χρήσης.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Περιοδικα πηγαινω στα στουντιο οχι τοσο συχνα οσο πηγαινα στα μπουρδελα.Ποτε δε μου ετυχε φολα και ο χρονος που ημουνα μεσα στο δωματιο περιπου απο 20 εως 25 λεπτα.
Επιλεγεις απο το σπιτι σου που θελεις να πας και βουρ στον πατσα.Με καθαρο δωματιο καθαρη πουτανα νορμαλ φυσιογνωμιες στο σαλονι λιγα τα ατομα επισης και ποτε μου δεν ειδα ξενο στα στουντιο.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Περιοδικα πηγαινω στα στουντιο οχι τοσο συχνα οσο πηγαινα στα μπουρδελα.Ποτε δε μου ετυχε φολα και ο χρονος που ημουνα μεσα στο δωματιο περιπου απο 20 εως 25 λεπτα.
Επιλεγεις απο το σπιτι σου που θελεις να πας και βουρ στον πατσα.Με καθαρο δωματιο καθαρη πουτανα νορμαλ φυσιογνωμιες στο σαλονι λιγα τα ατομα επισης και ποτε μου δεν ειδα ξενο στα στουντιο.

Και εγώ πηγαίνω σε στούντιο (κυριλέ μπουρδέλο) 1 άντε 2 φορές το μήνα..
Εκεί προσπαθώ να μη χύσω πριν φτάσουν τα 20 λεπτά γιατί τα 50 ευρώ είναι αρκετά,και δε θα ήθελα να τα φάω άδικα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα,δηλαδή κάτω των 20'..Επίσης,εκεί υπενθυμίζω στα κορίτσια ότι τόσος είναι ο χρόνος,ώστε να μη φύγουν νωρίτερα και πάει τσάμπα το 50ρικο..

Επίσης,και σε κάποιους οίκους των 20 ευρώ,μπορείς να βρεις χώρους στουντιακού επιπέδου πχ Λιοσίων,Φιλιππίδου 11,Φυλής 81-109Α..Με ντουζιέρες,σφραγισμένες πετσέτες..Αλλά εκεί είσαι 10,άντε το πολύ 12 λεπτά στο δωμάτιο,ΑΝ δεν έχεις θέμα με το να χτυπάει την πόρτα η τσατσά..

Αν ζητήσεις αλλαγή σεντονιού σε συγκεκριμένους οίκους στην περιοχή - είτε Φυλής είτε Λιοσίων - ,μπορούν να το κάνουν.Άλλωστε,υπενθυμίζω,σε ένα από αυτά σου δίνουν σεντόνι μιας χρήσης.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν θεωρω οτι ολα τα στουντιο ειναι καλα.Σαφως και οχι.Αν νταραβεριζεσδαι με στουντιο ξερεις που ειναι καλα να πας και επισης ξερεις η φωτογραφια της κοπελας κατα ποσο πιστη στην αληθεια μπορει να ειναι.
Επειτα μην κοροιδευομαστε οι περισσοτεροι παμε στα μπουρδελα βραδυνες καταδρομικες και δεν χρησιμοποουμε τα μεσα συγκινωνιας αλλα το δικο μας μεταφορικο μεσο.Απλα ειναι μεχρι να μας κατσει η στραβη επειτα βαζουμε μυαλο.

• Like
Αντιδράσεις: 968

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Δεν θεωρω οτι ολα τα στουντιο ειναι καλα.Σαφως και οχι.Αν νταραβεριζεσδαι με στουντιο ξερεις που ειναι καλα να πας και επισης ξερεις η φωτογραφια της κοπελας κατα ποσο πιστη στην αληθεια μπορει να ειναι.
Επειτα μην κοροιδευομαστε οι περισσοτεροι παμε στα μπουρδελα βραδυνες καταδρομικες και δεν χρησιμοποουμε τα μεσα συγκινωνιας αλλα το δικο μας μεταφορικο μεσο.Απλα ειναι μεχρι να μας κατσει η στραβη επειτα βαζουμε μυαλο.

Εγώ συνιστώ να αποφεύγει ο καθένας τη Φυλής και αυτές τις περιοχές μετά τις 8:30-9:00 το βράδυ..γιατί τότε γίνονται πολλά έκτροπα..Ο πατέρας μου κοντά στην πλατεία Αττικής,γύρω στις 9:00,πήρε σουβλάκι και ένας μηχανόβιος του έκλεψε μια τσάντα με 100 ευρώ..

Επίσης,συμφωνώ με το ότι κάποια στούντιο ΔΕΝ είναι σοβαρά,γιατί αρκετές το έχουν βρει ντίβες και νομίζουν ότι το μόνο πράγμα που ικανοποιεί τον πελάτη είναι η ομορφιά τους και όχι το στυλ,η συμπεριφορά και το πόσο θα κάτσει στο δωμάτιο - κάτι το οποίο θεωρώ αρκετά σημαντικό για το 50ρικο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Στη λιοσιων οταν ειχα επισκευτει για να γαμησω μια δε θυμαμαι πως τη λενε οντος ειχε σεντονι μιας χρησης.Ητανε σαν να γαμαω πανω στο χαρτονι ολο χριτσ χρατσ εκανε μουχε σπασει τα νευρα και ητανε και σκληρο.Μαπα υποθεση δηλαδη το πεταξα με τη μια.Το να αλαζουνε σεντονια δεν ειναι κατι το τοσο ακριβω για τα μπουρδελα.Ας χρεωνανε 2 ευρο παραπανω για αλλαγη σεντονιου.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Στη λιοσιων οταν ειχα επισκευτει για να γαμησω μια δε θυμαμαι πως τη λενε οντος ειχε σεντονι μιας χρησης.Ητανε σαν να γαμαω πανω στο χαρτονι ολο χριτσ χρατσ εκανε μουχε σπασει τα νευρα και ητανε και σκληρο.Μαπα υποθεση δηλαδη το πεταξα με τη μια.Το να αλαζουνε σεντονια δεν ειναι κατι το τοσο ακριβω για τα μπουρδελα.Ας χρεωνανε 2 ευρο παραπανω για αλλαγη σεντονιου.

Καλύτερα χρατς χρατς παρά να κάτσεις πάνω στην βρώμα,ΕΑΝ έχει..Γιατί όσες φορές έχω πάει,τις περισσότερες ήταν καθαρό το σεντόνι..Και ζητούσα πετσέτα για μπάνιο..

Τώρα,σε κάποια άλλα σπιτάκια του 20ρικου ίσως οι τσατσάδες σε κράξουν εάν ζητήσεις αλλαγή σεντονιού..Πάντως,όχι στα παραπάνω που ανέφερα μάλλον γιατί είναι από τα πιο σοβαρά στην περιοχή..

Σε μια γνωστή αλυσίδα στούντιο - δεν μπορώ να πω ποια - μη σου πω ότι ένας βρήκε λεκέδες πάνω σε σεντόνι και η τσατσά του ζήτησε 5 ευρώ επιπλέον για σεντόνι μιας χρήσης.Δε φτάνει που κάποιος δίνει ένα σκασμό λεφτά - γιατί κακά τα ψέματα,τα 50 ευρώ είναι υπέρογκο ποσό,δηλαδή υπερπολυτέλεια για τους περισσότερους εδώ μέσα - του ζητάνε και παραπάνω χρήματα,για να γαμήσει σαν άνθρωπος..

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ξερεις την παροιμια που λεει οταν καεις μετα φυσας και το γιαουρτη.Μπορει τα μπουρδελα που λες οντος ετσι να ειναι αλλα απο τη στιγμη που βρισκονται σε αυτες τις υποβαθμισμενες περιοχες δεν τα πλησιαζω και εγω μονο βραδυ πηγαινω.
Οσο για τα στουντιο ναι πλεον προτιμω να σκασω 50 και ασφαλης και αμαξι αλλα και στο πουλι μου παρα 10 και 20 και να μη ξερω τι θα ξημερωσει

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ξερεις την παροιμια που λεει οταν καεις μετα φυσας και το γιαουρτη.Μπορει τα μπουρδελα που λες οντος ετσι να ειναι αλλα απο τη στιγμη που βρισκονται σε αυτες τις υποβαθμισμενες περιοχες δεν τα πλησιαζω και εγω μονο βραδυ πηγαινω.
Οσο για τα στουντιο ναι πλεον προτιμω να σκασω 50 και ασφαλης και αμαξι αλλα και στο πουλι μου παρα 10 και 20 και να μη ξερω τι θα ξημερωσει

Ε,τότε ναι,λογικό να αποφεύγεις αυτές τις περιοχές,όπως και εγώ το κάνω αυτό τη νύχτα.Γιατί εγώ,εκεί πρωί-μεσημέρι κυρίως,πάω..

Τώρα,σε στούντιο ναι,πάω,αρκεί η άλλη να μη με ξεπετάξει στο 10',γιατί έχεις max 20 λεπτά και πρέπει να τα αξιοποιήσεις,γιατί κακά τα ψέματα,50 ευρώ είναι μεγάλο ποσό.

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
[*] σπιρτουλη έχεις γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Ε,τότε ναι,λογικό να αποφεύγεις αυτές τις περιοχές,όπως και εγώ το κάνω αυτό τη νύχτα.Γιατί εγώ,εκεί πρωί-μεσημέρι κυρίως,πάω..

Τώρα,σε στούντιο ναι,πάω,αρκεί η άλλη να μη με ξεπετάξει στο 10',γιατί έχεις max 20 λεπτά και πρέπει να τα αξιοποιήσεις,γιατί κακά τα ψέματα,50 ευρώ είναι μεγάλο ποσό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom