Γεια χαρα καλοπαιδα σημερα μπορεσα και βρηκα την σχετικη θα ελεγα ηρεμια μου ετσι ωστε να μπορεσω να γραψω προς ενημερωση σας και οπως και την αποτροπη σας απο μερη που ολοι εδω μεσα συνηθιζουμε να επισκεπτομαστε.
Ημερα παρασκευης προχθες και ωρα περιπου 10 βραδυ.Ξεκινω απο τα βορεια που κατοικω προς τσαρκα Φυλης και επειτα
Μεταξουργειο.
Φτανω Φυλης δεν βρισκω τιποτα αξιολογο για τα δικα μου γουστα εκτος απο κανα δυο καλες παρουσιες αλλα τις βαριεμαι και συνεχιζω το ψαξιμο προς νεας κορασιδας.
Ε αυτο ητανε και ενα απο τα λαθη που εκανα.Αφου ξερω ποιες κορασιδες γουσταρω ξερω που θα περασω καλα γιατι γιατι γιατι γαμω το κερατο μου συνεχιζω και ψαχνω?
Λεω στο σκατοκεφαλο μου ρε Κωστη μπες σε αυτες που ξερεις αντε βρε μαλακα μπες να τελειωνουμε.Εγω τιποτα εκει να συνεχιζω τη μπουρδελοτσαρκα.
Φευγω απο Φυλης και παω στη Λιοσιων και βεργας.Ακομα και εκει τιποτα που να μου αρεσει και χανω χρονο αδικα σπαταλοντας την ενεργεια μου.
Εν το μεταξυ η συνηδηση μου να μου λεει μπες βρε μαλακα σε ενα αντε να γαμησεις και να φυγεις.Τιποτα εγω εκει να ψαχνω.
Ειμαι τοσο παραστατικος επειδη εχω λογο που τα λεω ολα αυτα και συγνωμη αν ειδη σας εχω κουρασει αλλα θα το καταλαβετε ποιο κατω.
Συνεχιζω λοιπον προς
Μεταξουργειο φτανω παρκαρω γωνια Κολωνου εκει εξω απο το ξενοδοχειο ακριβως απεναντι απο το Κολωνου 32α.
Μπαινω σε δυο οικους που μονο αυτους εμπιστευομαι επειδη εχουν ωραιες κοπελες και που τις γνωριζω.
Το πολυ εικοσι λεπτα να ητανε η ψαχτικη μου σε δυο μπουρδελα μονο.
Αποφασιζω να αποχωρησω απο
Μεταξουργειο προς Φυλης σε μια κοπελια που ειχα σταμπαρει.
Φτανω στο αμαξι κανω να ανοιξω την πορτα και βλεπω το πισω τζαμι ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MAKITA BOSCH METABO και αλλα πολλα.
Παθαινω μια συγκοπη και χανω λιγο τον κοσμο κατω απο τα ματια μου.Ζημια τουλαχιστον 7000 ευρο.
Συνερχομαι μετα απο λιγο μπαινω στο αμαξι προσπαθω για μιση ωρα να κανω βιολτες στα στενα γυρω απο την περιοχη μπας και δω τιποτα υποπτο και μπας και βρω κανα γαμημενο μπατσο εστω με παπακι να ητανε αλλα παιδες τιποτα ουτε κατα διανοια.Οταν εχουν εντολη για να κοψουν κλησεις βγαινουν και γεμιζουν τα μπλοκακια τους αμα ειναι για κλεφτες το παιζουν κινεζοι.
Οταν εγινε το σκηνικο με την κλοπη υπηρχαν πολλοι ανθρωπο εκει στην Κολωνου αλλα δε μιλαγε κανενας.Πακιστανοι με Αλβανια διεκρινα οταν εφτασα στην περιοχη και μαλιστα παρα πολους.
Ειμαι σιγουρος αυτοι το κανανε και ειχανε τσιλιαδορους να βλεπουν που μπαινω και ποτε φευγω.
Πηρα την αστυνομια τηλ και μου απαντησανε απλα να καταγραψουν το γεγονος.Καλα λεω clainmain τωρα αντε να τους βρεις.Ειναι ευκολο οι αστυνομια να τους βρει πολυ ευκολο αλλα δεν ασχολουνται δεν τους νοιαζει.Ευχαριστω που με ακουσατε και να προσεχετε οπου εκει στα σκατα που παμε ολοι μας να προσεχουμε και να εχουμε το νου μας.Φυσικα δεν εξαιρω την Φυλης και περιξ.