Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (26 μέλη και 252 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εχασα καπου στα 8000 ευρο σε εξοπλισμο μηχανηματων νεων αλλα και παλιων.Με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να γαμαω χρονια στα στουντιο και να μην ειμαι χαλασμενος οπως ειμαι τωρα.
Καποιος που δεν εχει μηχανηματα στο αμαξι του και του το σπασουνε ας δουμε τι μπορει να χασει.
Ενα τζαμι σπασμενο περιπου 200 με 300 ευρο τοποθετημενο γνησιο
Δυπλομα
Ταυτοτητα
ισως καρτες
Ραδιοφωνο η κατι αντιστοιχο
Για την ψιχολογια που θα εχει ουτε συζητηση
Μονο και μονο τα χαρτια κοστιζουν καπου στα 120 ευρο να τα ξαναβγαλεις.Ασε την ταλαιπορια μεχρι να τελειωσεις.
Το ραδιο αναλογως παει απο 40 μεχρι 1040 ευρο.
Εν ολιγης τη λιγοτερη ζημια που θα εχεις ειναι περιπου 350 ευρο κιολας κιολας.

Μετα νομιζω πως το καλο στουντιο θα ειναι ποιο συμφερον

• Like
Αντιδράσεις: 968

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ας το τελειώσουμε κάπου εδώ το θέμα, κοντά στο νου και η γνώση έλεγαν οι παλιοί, λυπάμαι για την απώλεια του συναγωνιστή αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι στο κέντρο η κατάσταση προσομοιάζει με ζούγκλα και ο καθένας που κατεβαίνει για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει να παίρνει τα μέτρα του, καλό ξημέρωμα σε όλους

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ας το τελειώσουμε κάπου εδώ το θέμα, κοντά στο νου και η γνώση έλεγαν οι παλιοί, λυπάμαι για την απώλεια του συναγωνιστή αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι στο κέντρο η κατάσταση προσομοιάζει με ζούγκλα και ο καθένας που κατεβαίνει για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει να παίρνει τα μέτρα του, καλό ξημέρωμα σε όλους

Σωστα φιλε και παλι συγνωμη που το τραβηξα τοσο πολυ απλα ηθελα να το τραβηξω για να ακουστει τοσο οσο πρεπει και ολα τα παιδια να δειξουν την δεοντα προσοχη.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εχασα καπου στα 8000 ευρο σε εξοπλισμο μηχανηματων νεων αλλα και παλιων.Με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να γαμαω χρονια στα στουντιο και να μην ειμαι χαλασμενος οπως ειμαι τωρα.
Καποιος που δεν εχει μηχανηματα στο αμαξι του και του το σπασουνε ας δουμε τι μπορει να χασει.
Ενα τζαμι σπασμενο περιπου 200 με 300 ευρο τοποθετημενο γνησιο
Δυπλομα
Ταυτοτητα
ισως καρτες
Ραδιοφωνο η κατι αντιστοιχο
Για την ψιχολογια που θα εχει ουτε συζητηση
Μονο και μονο τα χαρτια κοστιζουν καπου στα 120 ευρο να τα ξαναβγαλεις.Ασε την ταλαιπορια μεχρι να τελειωσεις.
Το ραδιο αναλογως παει απο 40 μεχρι 1040 ευρο.
Εν ολιγης τη λιγοτερη ζημια που θα εχεις ειναι περιπου 350 ευρο κιολας κιολας.

Μετα νομιζω πως το καλο στουντιο θα ειναι ποιο συμφερον

Σωστός.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.235
Πόντοι
24.806
Φίλε @Clainmain# λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη . Το κέντρο είναι χάλια εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βγάζεις άκρη.
Αυτό όμως μπορούσε να σου είχε συμβεί παντού απλά στη συγκεκριμένη περιοχή έχεις μεγάλες πιθανότητες.
Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου αλλά δεν γίνεται να κυκλοφορείς με εξοπλισμό 7.000€ !!! Εννοείτε ούτε κατά διάνοια στο κέντρο αλλά και παντού. Πλέον σου ανοίγουν την πόρτα σε δευτερόλεπτα με βεντούζα αν έχουν την υποψία ότι υπάρχει κάτι.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται . Μακάρι να βγεις δυνατότερος .

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
καλησπέρα τώρα γύρισα αθήνα και θα ήθελα να ξέρω τί παίζει κυρίως λιοσίων και στις καθέτους της επιτρέπεται γλείψιμο στα βυζιά ακάποτη πίπα ελεύθερη εκσπερμάτιση και φιλάκια στο κορμάκι τους??? λόγω κορωνοιού ρωτάω

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.235
Πόντοι
24.806
καλησπέρα τώρα γύρισα αθήνα και θα ήθελα να ξέρω τί παίζει κυρίως λιοσίων και στις καθέτους της επιτρέπεται γλείψιμο στα βυζιά ακάποτη πίπα ελεύθερη εκσπερμάτιση και φιλάκια στο κορμάκι τους??? λόγω κορωνοιού ρωτάω

Στις καθέτους κάνουν όλες. Στη Λιοσίων στα 2 μπουρδελο-στουντιο τα ωραία κορμιά κάνουν απλό πρόγραμμα και τα μέτρια φουλ .

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλησπερα
για αυτο και εγω παω σε συγκεκριμενη ουκρανεζουλα σε μπουρδελακι παντα μαζι με συναγωνιστη δινουμε απο πενηντα και την τσιμπουκωνουμε και την πηδαμε μονο μουνι δινει για μια ωρα και αλλες φορες προλαβαιβνουμε να την χυσουμε απο 2 ή απο 3 φορες ο καθενας μας και τελειωνει η ιστορια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Γεια χαρα μπουρδελομαγκες και ελπιζω ολα καλα.
Μεταμεσονυχτια τσαρκα ειχα να κανω καιρο και αφου ο κουραδοιος βγαινει παγανια μετα τις 24.00 συμφωνα με το κουλι, το σκορδαλια, τον καντηλαναφτη και το παρεακι τους, ειπα να παω να τον συναντησω.

Live λοιπον τωρα και εχουμε.

Στη φυλης,
Στο 134 υπογειο η ΜΟΝΙΚΑ,
Στο 134 ισογειο η ΝΙΚΗ,
Στο 109 οροφος, 2 κοπελες, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ και η ΝΕΛΛΥ, που επαιζε μπαλα στο 81 οταν ηταν ανοιχτο.
φιλε εσυ που τη ψαχνεις και μου εχεις πριξει τα @@ εκει ειναι, τρεχα οσο ειναι καιρος... ξερεις εσυ.

Οτι δε γραφω ειναι κλειστο προφανως.

Συνεχιζεται...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Συνεχεια φυλης,
Στο 71 ισογειο η ΝΕΛΛΥ,
Στο 67 η ΕΛΕΝΗ,
Στο 65 σκαλακια η ΜΠΙΟΥΤΥ,
Στο 65 οροφος η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (ποντικοφατσα),
Στο 84 ισογειο η ΣΙΜΟΝΑ,
Στο 84 οροφος η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ενα χαμογελαστο γιουβαρλακι για οσους ειναι fan, εγω δεν εννοειται,
Στο 86 οροφος η ΛΑΟΥΡΑ.

Συνεχιζεται...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Συνεχεια φυλης,
Στο 71 ισογειο η ΝΕΛΛΥ,
Στο 67 η ΕΛΕΝΗ,
Στο 84 ισογειο η ΣΙΜΟΝΑ,
Στο 84 οροφος η ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
Στο 86 οροφος η ΛΑΟΥΡΑ.

Συνεχιζεται...
καλησπέρα φίλε μήπως ήταν τώρα η Άννυ η πορνοστάρ Φιλιππίδου??

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
καλησπέρα φίλε η Άννυ η πορνοστάρ από Φιλιππίδου ήταν εκεί τώρα???γτ στο δίπλα σαιτ είπαν γύρισε 2η βάρδια..κ λέω μήπως είναι τώρα και 3η σερρυ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Συνεχεια στη φυλης,
Στο 59, 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΕΒΕΛΙΝΑ,
Στο 74 αριστερα η ΣΤΕΦΑΝΙΑ, μια χοντροφακλανα gipsy kings φαση,
Στο 66 αριστερα η ΡΕΝΑΤΑ, ενα ακυρο μελαχρινο με καρε milf, ακυρο σωμα, ξυνομουρα και καμια σχεση με την πολυαγαπημενη μας,
Στο 54 ισογειο η ΑΟΥΡΟΡΑ.

Συνεχιζεται...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Στη φωκαιας,
Στο 27 οροφος η ΝΤΙΑΝΑ (pocketsize),
Στο 27 σκαλακια η ΑΛΕΞΙΑ,
Στο 27 υπογειο η ΑΝΝΑ ΚΟΥ (gold-digger),
Στο 24 η ΛΙΖΑ απο φιλιππιδου, που δυστυχως εχει σπασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και γενικως και δυστυχως δε βλεπεται. Sorry λιζαρα, εχουμε περασει πιο παλια οταν ησουν φιλιππιδου, hyperdupersuper, αλλα τωρα με τιποτα,
Στο 25 οροφος η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν,
Στο 17 ισογειο η ΑΝΝΑ απο φιλιππιδου πρωην,
Στο 17 οροφος, 2 κοπελες, η ΠΑΟΛΑ και η ΙΟΝΕΛΑ,
Στο 13 η ΣΑΝΤΡΑ, που δοκιμαστηκε με εκπληκτικα υπερακυρες εντυπωσεις. Πιπα δεν κατεχει ουτε για αστεια. Τον εβαζε μεχρι το πουτσοκεφαλι και μετα γυρνουσε το κεφαλι της κυκλικα, σαν τα κουκλακια που βαζουνε οι γυφτοι και οι ταριφες στο ταμπλω και αναλογα με την ταχυτητα η' το φρεναρισμα, κουνιεται το κεφαλι τους. Πηγα να βαλω τα γελια, αλλα λεω αστηνε να δουμε πως θα το γυρισει στο sex. Cow τραγελαφικο. Αφου σηκωθηκα και ειπα κατσε στα 4 να χυσω και να φυγω, γιατι περναει η ωρα και θελω να παω παρακατω. Οπως και εγινε.

Στη φιλιππιδου,
Στο 11 ισογειο η ΣΥΛΒΙΑ, που εχει αδυνατισει, εχει μαυρισει και εχει γινει πολυ γαμευσιμη γενικως. Τιμηθηκε με ανεβασμενες-καλες εντυπωσεις, σε σχεση με την προηγουμενη φορα που ειχα πει μετρια προς κακα λογια. Οχι κατι το τρομερο ομως.
Στο 11 οροφος η ΑΛΙΝΑ, που παιζει μπαλα και με το 27 οροφος της φωκαιας.

Συνεχιζεται...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Στη λιοσιων,
Στο 73 πανω η ΣΑΜΑΝΘΑ,
Στο 73 κατω, 2 κοπελες, η ΚΙΜΠΕΡΛΥ και η ΣΑΡΑ απο φιλιππιδου και φωκαιας. Οι πιστοι και οσοι ειναι fans... Ξερετε!!!
Δε χρειαζεται να αναφερω επισης οτι μπηκα εννοειται και περασα super οπως παντα αλλωστε, γιατι τα εχω ξαναπει πολλακις.
Standarακι η λεγαμενη εδω και αρκετα χρονια, αχαστο παντα.

Στη βεργας τελος,
Στο 2 η ΟΛΓΑ.

Αυτα καβλαντηδες υπηρχαν ολα και ολα.
Κινηση λιγη και ειχα την ανεση μου γενικως, ιδιως μετα τις 03.00 η απολυτη νεκρα.

P.s. 1 : φιλε clain λυπαμαι για το κακο που σε βρηκε, αλλα φταις καθετως.
Στο αμαξι δεν αφηνουμε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ αξιας, οπου και να παμε, ανεξαρτητως περιοχης. Αυτο ειναι νομος εδω και δεκαετιες. Καλο κουραγιο οπως και να'χει.

P.s. 2 : τωρα που γυρισα σπιτι εκανα καποιες διορθωσεις, γιατι κατα τη διαρκεια της τσαρκας με πετουσε συνεχεια εξω η μαλακια (logout).
προς διοικηση του site, δειτε το αυτο ρε cεις. ειναι πολυ σημαντικο για οσους κανουν ενημερωση και πολυ πριξαρχιδικο να σε πεταει συνεχως εξω μετα απο καποια ωρα, γιατι εχουμε και το κωλοδικτυο της μπουρδελοπεριοχης που και αυτο ειναι εκνευριστικοτατο.
Στο προηγουμενο ημουν μονιμως με login 24/7.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Γεια χαρα καλοπαιδα σημερα μπορεσα και βρηκα την σχετικη θα ελεγα ηρεμια μου ετσι ωστε να μπορεσω να γραψω προς ενημερωση σας και οπως και την αποτροπη σας απο μερη που ολοι εδω μεσα συνηθιζουμε να επισκεπτομαστε.
Ημερα παρασκευης προχθες και ωρα περιπου 10 βραδυ.Ξεκινω απο τα βορεια που κατοικω προς τσαρκα Φυλης και επειτα Μεταξουργειο.
Φτανω Φυλης δεν βρισκω τιποτα αξιολογο για τα δικα μου γουστα εκτος απο κανα δυο καλες παρουσιες αλλα τις βαριεμαι και συνεχιζω το ψαξιμο προς νεας κορασιδας.
Ε αυτο ητανε και ενα απο τα λαθη που εκανα.Αφου ξερω ποιες κορασιδες γουσταρω ξερω που θα περασω καλα γιατι γιατι γιατι γαμω το κερατο μου συνεχιζω και ψαχνω?
Λεω στο σκατοκεφαλο μου ρε Κωστη μπες σε αυτες που ξερεις αντε βρε μαλακα μπες να τελειωνουμε.Εγω τιποτα εκει να συνεχιζω τη μπουρδελοτσαρκα.
Φευγω απο Φυλης και παω στη Λιοσιων και βεργας.Ακομα και εκει τιποτα που να μου αρεσει και χανω χρονο αδικα σπαταλοντας την ενεργεια μου.
Εν το μεταξυ η συνηδηση μου να μου λεει μπες βρε μαλακα σε ενα αντε να γαμησεις και να φυγεις.Τιποτα εγω εκει να ψαχνω.
Ειμαι τοσο παραστατικος επειδη εχω λογο που τα λεω ολα αυτα και συγνωμη αν ειδη σας εχω κουρασει αλλα θα το καταλαβετε ποιο κατω.
Συνεχιζω λοιπον προς Μεταξουργειο φτανω παρκαρω γωνια Κολωνου εκει εξω απο το ξενοδοχειο ακριβως απεναντι απο το Κολωνου 32α.
Μπαινω σε δυο οικους που μονο αυτους εμπιστευομαι επειδη εχουν ωραιες κοπελες και που τις γνωριζω.
Το πολυ εικοσι λεπτα να ητανε η ψαχτικη μου σε δυο μπουρδελα μονο.
Αποφασιζω να αποχωρησω απο Μεταξουργειο προς Φυλης σε μια κοπελια που ειχα σταμπαρει.
Φτανω στο αμαξι κανω να ανοιξω την πορτα και βλεπω το πισω τζαμι ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MAKITA BOSCH METABO και αλλα πολλα.
Παθαινω μια συγκοπη και χανω λιγο τον κοσμο κατω απο τα ματια μου.Ζημια τουλαχιστον 7000 ευρο.
Συνερχομαι μετα απο λιγο μπαινω στο αμαξι προσπαθω για μιση ωρα να κανω βιολτες στα στενα γυρω απο την περιοχη μπας και δω τιποτα υποπτο και μπας και βρω κανα γαμημενο μπατσο εστω με παπακι να ητανε αλλα παιδες τιποτα ουτε κατα διανοια.Οταν εχουν εντολη για να κοψουν κλησεις βγαινουν και γεμιζουν τα μπλοκακια τους αμα ειναι για κλεφτες το παιζουν κινεζοι.
Οταν εγινε το σκηνικο με την κλοπη υπηρχαν πολλοι ανθρωπο εκει στην Κολωνου αλλα δε μιλαγε κανενας.Πακιστανοι με Αλβανια διεκρινα οταν εφτασα στην περιοχη και μαλιστα παρα πολους.
Ειμαι σιγουρος αυτοι το κανανε και ειχανε τσιλιαδορους να βλεπουν που μπαινω και ποτε φευγω.
Πηρα την αστυνομια τηλ και μου απαντησανε απλα να καταγραψουν το γεγονος.Καλα λεω clainmain τωρα αντε να τους βρεις.Ειναι ευκολο οι αστυνομια να τους βρει πολυ ευκολο αλλα δεν ασχολουνται δεν τους νοιαζει.Ευχαριστω που με ακουσατε και να προσεχετε οπου εκει στα σκατα που παμε ολοι μας να προσεχουμε και να εχουμε το νου μας.Φυσικα δεν εξαιρω την Φυλης και περιξ.
Λυπάμαι πολύ για ότι συνεβει, είμαι κ εγώ παθον μου είχαν σπάσει το αυτοκίνητο στην πιπίνου στο ύψος περίπου στο 65 ψιλά στο φαρμακείο δεν είχα αφήσει τίποτα μέσα αξίας για να πάρουν, αλλά τα ανακατωσαν όλα, μου κάνει εντύπωση είχα ένα κινητό μέσα με κουμπιά κ δεν το πήραν, από τότε αφήνω ανοιχτά τα ντουλαπάκια για να φαίνεται από έξω ότι είναι άδειο.
Με την ηρεμία αν το κρίνεις σωστό πήγαινε εκεί που το έσπασαν μηπως το σκαναρει το σημείο κάποια κάμερα..μηπως βγάλεις άκρη.
Καθημερινά σπάνε ειδικά Μεταξουργείο αλλά κ γενικά στην περιοχή 10 με 15 αυτοκίνητα κ γενικός υπάρχει κίνδυνος κ για πέσιμο..εκει που πάμε είναι η φωλιά του λύκου, το απόλυτο, ψηλα αργά την νύχτα στην κεραμικού, λεωνιδου η κ πιο κάτω μαιζωνος, Βίκτορ Ούγκο το μαχαίρι περνάει χαλαρά..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα ήθελα να εκφράσω την λύπη για ότι συνέβη στο παληκάρι που έπεσε θύμα κλοπής στο Μεταξουργείο και είχε αυτή την απώλεια εργαλείων που κοστίζουν ακριβά.
Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν είχε εκτιμήσει σωστά την επικινδυνότητα του Μεταξουργείου δεν αφήνεις ποτέ σε κοινή θέα εργαλεία και πράγματα αξίας στο αμάξι ούτε για μισό λεπτό με τόσους γύφτους και τοξικομανείς που υπάρχουν εκεί.
Το χειρότερο απ'όλα είναι η απόλυτη αδιαφορία από την αστυνομία περιπολίες όχι πολλές ενώ γνωρίζουν τι γίνεται και ατιμωρησία και στην περίπτωση που κάποιος προχωρήσει σε αυτοδικια έχει μπλεξίματα και τρέξιμο με δικαστήρια και αναστολές.

Milfhunter(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξερεις κανείς που βρίσκετε η θεία Εύα από περγαμου;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Συνεχεια φυλης,
Στο 71 ισογειο η ΝΕΛΛΥ,
Στο 67 η ΕΛΕΝΗ,
Στο 84 ισογειο η ΣΙΜΟΝΑ,
Στο 84 οροφος η ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
Στο 86 οροφος η ΛΑΟΥΡΑ.

Συνεχιζεται...
καλησπέρα φίλε μήπως ήταν τώρα η Άννυ η πορνοστάρ Φιλιππίδου??

γεια χαρα φιλε.
να ξερεις απο εδω και περα, αν δε με παρακολουθεις ηδη, οτι οταν βγαινω για τσαρκα παω παντου στα κεντρικα (εκτος μεταξουργειου).
επομενως πρεπει να εχεις λιγο υπομονη, γιατι στην περιοχη λογω χαλια δικτυου αλλα και καποιων καταθεσεων που κανω... "αργω" λιγο.
αν δεν γραψω κατι, παει να πει οτι:
1) εμεινα απο data, γιατι κανω ενημερωση για σας απο μονος μου και χωρις καποια οικονομικη αβαντα απο το site, κατι το οποιο δεν ειμαι υποχρεωμενος να το κανω επι της ουσιας δηλαδη,
2) βαρεθηκα λογω γνωστων και κλασσικων μπαζοκαταστασεων να παω και να γραψω η'
3) ψοφησα.
:cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Μια ερώτηση..
Μετά την καραντίνα,κάποια σπίτια στο Μεταξουργείο βάλαν την τιμή από 10 στα 15 ευρώ ;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom