You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Δεν μπορει να ξερει ο πελάτης οτι η εργαζομενη ιεροδουλος ειναι θυμα trafficking. Θα το υποθεσει απο τη συμπεριφορά της, η θα του το πει η ιδια. Αν καταγκείλει οτι οτι "η ενντυπωση που μου δημιουργηθηκε οτι η ταδε κοπελα ειναι θυμα trafficking", δεν διατρεχει κανεναν κιμδυνο. Aν ειναι η οχι θα το βρουν οι αμοδιοι. Δεν βλαπτει κανεναν με την καταγκελια του.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Δεν μπορει να ξερει ο πελάτης οτι η εργαζομενη ιεροδουλος ειναι θυμα trafficking. Θα το υποθεσει απο τη συμπεριφορά της, η θα του το πει η ιδια. Αν καταγκείλει οτι οτι "η ενντυπωση που μου δημιουργηθηκε οτι η ταδε κοπελα ειναι θυμα trafficking", δεν διατρεχει κανεναν κιμδυνο. Aν ειναι η οχι θα το βρουν οι αμοδιοι. Δεν βλαπτει κανεναν με την καταγκελια του.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πριν λίγο.
Αχαρνών 85 κλειστό
Φυλής 24 η Μελίνα...ξανθιά Ρωσίς... αδύνατη.. μέτρια φάτσα.. επιθετικό σαλονάρισμα προτρέποντας με Νάντης πιάσω τη κωλάρα...της την έπιασα και έφυγα...
Φυλής 27 υπόγα ήταν η Νάταλι ξανθιά με κοντό καρέ προκλητική φάτσα υποσχόμενα πολλά....αλλά δε την έχω δοκιμάσει δε μου κάνει κλικ.. και η Λίζα... μάλλον η γνωστή από τη νυχτερινή βάρδια.
.έχει αδυνατίσει πολύ και βγήκε τραγουδώντας....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οι δύο.
Φυλής 27 ημιόροφος...η Άννα κου... θελκτική Ρουμάνα μελαχροινη...αν δε περάσεις μουρμουραει διάφορα...
Φυλής 27 όροφος η πετιτ Ντιάνα...και αυτή επιθετικού σαλόνι...κοντούλα αδύνατη παντελώς αδιάφορη.
Φυλής 17β η Πάολα.. ξανθιά με μέτριο σώμα αδιάφορη φάτσα..δε θυμάμαι πρόγραμμα.
Φυλής 86α ήταν η Λάουρα και η Τζένη...οι πιο εμφανίσιμες για μένα εκεί γύρω..Λάουρα έχει αδυνατίσει..στο πρόσωπο κουκλάρα με καμπύλες...σε ελεύθερο στοματικό..και η Αντζελα ένα γλυκό κοριτσάκι με βυζαρες μα τι...βυζάρες ήταν αυτές....μελαχροινη πετιτ με ωραία πιασιματακια κατανεμημένα πολύ ωραία... στα υπόψιν...
Φυλής 84 β η Αρινα ..μια κουκλάρα Μολδαβή...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αδύνατη όμως πολύ ρε γαμωτο...τι να πιάσεις....παρέχει όμως καλές υπηρεσίες...
Φυλής 65 όροφος η Σιμωνα..την είδα από το παράθυρο και την έκανα...αυτή θα μπορούσε αν ήθελε να μαζέψει όλο το χαρτί από εκεί τόσα χρόνια..αλλά δε θέλει....
Φυλής 67 η Τζούλια... παλιά καραβάνα..από διδύμου Αλκιβιάδου Φωκαίας κτλ.
Σε κώλο και ελεύθερο στοματικό... για τους μερακλήδες έχει ειδικό προγράμματακι...
Φυλής 71 κάτω..η Στέλλα από πάνω...ξανθιά.με γυαλί..βγήκε τουρλωσε κωλί μου λέει έλα εδώ όπως είσαι ξεβρακωσου να με γαμησεις στο σαλόνι...παραλίγο να το κάνω....έπρεπε βασικά..μέγα λάθος.
Φυλής 74 δεξιά η Άννα μιλφονι παλιά εκεί..έλα μου λέει να τα κάνουμε όλα...εφυγα και από κει.
μπερδεψες φωκαιας με φυλης φιλε
Οκ το διόρθωσα..θενκς.
ξαναδεστο μια, γιατι εχεις και αλλα λαθακια π.χ. στο 86 λες για μια τζενη μαζι με την λαουρα, ενω ειναι η αντζελα λογικα, την οποια αναφερεις στην επομενη σειρα.
για εμας που γνωριζουμε ειναι οκ, αλλα για τους μη γνωστες θα φανει λιγο ακυρο.
μαλλον δουλευεις με auto correct και μερικες λεξεις τις βγαζει λαθος απο αυτο που θες να γραψεις κανονικα.
Ναι σωστός...η Άντζελα είναι..το διόρθωσα στη δεύτερη περιγραφή και ξεχασα τη πρώτη.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Καλησπέρα σάς. Θα ήθελα την βοήθεια σας για καμιά κοπέλα για Ποδολαγνεια προς Φυλής. Ευχαριστώ
αν και δεν ειμαι fan, ρωτα στο φωκαιας 9 την ΣΑΣΑ, στην πρωινη βαρδια.
νομιζω πρεπει να κανει.
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Καταρχάς ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παλικάρια που αφιερώνουν χρόνο ώστε να μας ενημερώνουν σχετικά με το τι παίζει στην πιάτσα.
Όντας νέος στο άθλημα έχω να παραδεχτώ οτι γουστάρω πολύ την όλη φάση ρε μάγκες...κάθε μέρα μου περνάει απτο μυαλό να επισκευθώ τα στενά της αμαρτίας (φυλής γιατι μεταξου δεν) αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες σκεύτομαι μήπως κολλήσω κάτι (δεν λέω για covid)
Τσιμπούκια δίνω με καπότα αν και προτιμώ χωρίς,επίσης μαρέσει να γλύφω κάνα κωλομάγουλο ετσι για τη κάυλα και κάνα βυζάκι.
Εσείς απο προσωπική εμπειρία τι γνώμη έχετε;
Όντας νέος στο άθλημα έχω να παραδεχτώ οτι γουστάρω πολύ την όλη φάση ρε μάγκες...κάθε μέρα μου περνάει απτο μυαλό να επισκευθώ τα στενά της αμαρτίας (φυλής γιατι μεταξου δεν) αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες σκεύτομαι μήπως κολλήσω κάτι (δεν λέω για covid)
Τσιμπούκια δίνω με καπότα αν και προτιμώ χωρίς,επίσης μαρέσει να γλύφω κάνα κωλομάγουλο ετσι για τη κάυλα και κάνα βυζάκι.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Spirtuli καλη σε υπηρεσιες.....αλλα προσεχε εκει......η Πωλιναρα αν σε δει χαλαρο προχωραει σε Kinki προγραμμα.......αν σε δει μποσικο.........καλα να περασεις...οσο για εξωτερικη εμαφανιση καθε περσι και καλυτερα......τρεχα οσο ειναι καιρος.....Η Πωλίνα του Καλύμνου 48 αξίζει ;
Χρώμα μαλλιών,ματιών ; Ηλικία ; 50+ ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Αλκιβιάδου 16γ Τανια
Αλκιβιάδου 16β Νικόλ
Διδυμου 27 Τανια κ Βικτόρια, Τετάρτες η Αλιονα έχει ρεπό
Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα
Έλλης 3 Ειρήνη κ Κατερίνα
Αγκυρας 12α Άννα κ Ελένη
Φυλής 59 κάτω Άννα
Φυλής 59 πάνω Άννα
Φυλής 74 αριστερά Στεφη/Στεφανια
Φιλιππιδου 11α Σονια
Φυλής 72 Κατερίνα
Φυλής 66δ Ιωάννα
Φυλής 84α Ρανια
Φυλής 105 Αναστασία
Φυλής 109β Νελι κ Σάντρα
Φυλής 134α Νίκη
Φυλής 134β Μόνικα
Μαγνησίας 1 Ντιαννα
Καλύμνου 48α Όλγα κ Χριστίνα
Αλκιβιάδου 16γ Τανια
Αλκιβιάδου 16β Νικόλ
Διδυμου 27 Τανια κ Βικτόρια, Τετάρτες η Αλιονα έχει ρεπό
Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα
Έλλης 3 Ειρήνη κ Κατερίνα
Αγκυρας 12α Άννα κ Ελένη
Φυλής 59 κάτω Άννα
Φυλής 59 πάνω Άννα
Φυλής 74 αριστερά Στεφη/Στεφανια
Φιλιππιδου 11α Σονια
Φυλής 72 Κατερίνα
Φυλής 66δ Ιωάννα
Φυλής 84α Ρανια
Φυλής 105 Αναστασία
Φυλής 109β Νελι κ Σάντρα
Φυλής 134α Νίκη
Φυλής 134β Μόνικα
Μαγνησίας 1 Ντιαννα
Καλύμνου 48α Όλγα κ Χριστίνα
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καταρχάς ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παλικάρια που αφιερώνουν χρόνο ώστε να μας ενημερώνουν σχετικά με το τι παίζει στην πιάτσα.
Εάν ΔΕΝ ρισκάρεις στον αγοραίο έρωτα η μαγεία χάνεται!
Καλησπερα,σημερα απογευματινη βαρδια δοκιμαστηκε η μουναρα Ριτα στο Κολωνου 11 ισογειο.
Προκειτε για μια πολυ δυνατη παρουσια ειδικα για την περιοχη,μελαχρινη,ωραιο προσωπο,αδυνατο σωμα,πλαστικα βυζια (της πανε) και τουρλωτη κωλαρα.
Στο δωματιο ηρθε χαμογελαστη,εδωσε λιγα φιλακια στο σωμα και αρχισε την πιπα,καλη αλλα μονοτονη πιπα σε τετοια σταση που δεν αφηνει να πιανεις.Τον αρπαξε κανονικα και πισψκολλητα χωρις μα και μου αλλα με ενα ψυχρο βλεμα.
Στα 15 οριακα θα ξανα πηγαινα,στα 10 θα ηταν ευκαιρια.
Προκειτε για μια πολυ δυνατη παρουσια ειδικα για την περιοχη,μελαχρινη,ωραιο προσωπο,αδυνατο σωμα,πλαστικα βυζια (της πανε) και τουρλωτη κωλαρα.
Στο δωματιο ηρθε χαμογελαστη,εδωσε λιγα φιλακια στο σωμα και αρχισε την πιπα,καλη αλλα μονοτονη πιπα σε τετοια σταση που δεν αφηνει να πιανεις.Τον αρπαξε κανονικα και πισψκολλητα χωρις μα και μου αλλα με ενα ψυχρο βλεμα.
Στα 15 οριακα θα ξανα πηγαινα,στα 10 θα ηταν ευκαιρια.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Κάνε της βολτες σου στα στενά της απόλαυσης, περνα ομορφα επειδή τα χρονια κ γενικά η ζωή περνάει γρήγορα κ κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να πάμε καθόλου..Καταρχάς ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παλικάρια που αφιερώνουν χρόνο ώστε να μας ενημερώνουν σχετικά με το τι παίζει στην πιάτσα.
Οσο για αρρώστιες αν χρεισιμοποιεις προφυλακτικό δεν κόλας ποτέ τίποτα.Οι κοπελιές οι ίδιες προσέχουν τις αρρώστιες για τον εαυτό τους.
Μια φορά που κόλλησα κατι αν κ δεν ανήκει σε σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσήματα αλλά είναι δερματολογικο πιο συγκεκριμένα λοιμωδη θυλακιτιδα από χρυσιζων σταφυλοκοκο ήταν από κοπελιά κανονική Ελλεεινιδα κ όχι ιερόδουλη.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Παιδιά η Άννυ η πορνοσταρ που δουλεύει κ πότε??
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Παιδιά η Άννυ η πορνοστάρ πότε δουλεύει κ που τώρα??
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Ευχαρηστώ για τις απαντήσεις μάγκες
Στα του αγώνα άμα δει κανείς τη Σιμόνα γράψτε μπας και την πετύχω επιτέλους
Στα του αγώνα άμα δει κανείς τη Σιμόνα γράψτε μπας και την πετύχω επιτέλους
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Εάν ΔΕΝ ρισκάρεις στον αγοραίο έρωτα η μαγεία χάνεται!
Κόλλα και AIDS εάν δεν έχεις πρόβλημα....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Μαύρο στη γριά τσατσά φυλής 74 αριστερά 9.45 πήγα για Εύα.. Ανοιχτή πόρτα κατεβαίνω και με μια απερίγραπτη συμπεριφορά σα να είμαι σκυλί μου κάνει
"έλα έλα κλειστά είμαστε"
Έλα ρε τύπε μπορεί να είχε σφουγγαρίσει η κωλόγρια γι αυτό σ'έδιωξε .Κι εσύ 09:45 ρε τύπε,στις 10:00 δεν ανοίγουν τα τσαρδιά για πρωινή βάρδια???Εμένα δεν μου σηκώνεται καν τέτοιες ώρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις