Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (39 μέλη και 256 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261
Καταρχάς ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παλικάρια που αφιερώνουν χρόνο ώστε να μας ενημερώνουν σχετικά με το τι παίζει στην πιάτσα.
Όντας νέος στο άθλημα έχω να παραδεχτώ οτι γουστάρω πολύ την όλη φάση ρε μάγκες...κάθε μέρα μου περνάει απτο μυαλό να επισκευθώ τα στενά της αμαρτίας (φυλής γιατι μεταξου δεν) αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες σκεύτομαι μήπως κολλήσω κάτι (δεν λέω για covid)
Τσιμπούκια δίνω με καπότα αν και προτιμώ χωρίς,επίσης μαρέσει να γλύφω κάνα κωλομάγουλο ετσι για τη κάυλα και κάνα βυζάκι.
Εσείς απο προσωπική εμπειρία τι γνώμη έχετε;

Εάν ΔΕΝ ρισκάρεις στον αγοραίο έρωτα η μαγεία χάνεται!
:wink:

Κόλλα και AIDS εάν δεν έχεις πρόβλημα....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαμα λεμε :tooth:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !

Χτες,πήγα Φιλιππίδου 11Β και ρώτησα εάν φοράει μάσκα η κοπέλα στο δωμάτιο ή αλλάζουν τα σεντόνια.
Μου απάντησε η τσατσά τα εξής : Ο,τι θέλει ο πελάτης.Ακόμα και να φοράει μάσκα η κοπέλα και να αλλάξει το σεντόνι ή να μπει σεντόνι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ..

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Χτες,πήγα Φιλιππίδου 11Β και ρώτησα εάν φοράει μάσκα η κοπέλα στο δωμάτιο ή αλλάζουν τα σεντόνια.
Μου απάντησε η τσατσά τα εξής : Ο,τι θέλει ο πελάτης.Ακόμα και να φοράει μάσκα η κοπέλα και να αλλάξει το σεντόνι ή να μπει σεντόνι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ..

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
774
Πόντοι
81

πρέπει να είσαι μεγάλος χεστης.. .

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καταρχάς ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παλικάρια που αφιερώνουν χρόνο ώστε να μας ενημερώνουν σχετικά με το τι παίζει στην πιάτσα.
Όντας νέος στο άθλημα έχω να παραδεχτώ οτι γουστάρω πολύ την όλη φάση ρε μάγκες...κάθε μέρα μου περνάει απτο μυαλό να επισκευθώ τα στενά της αμαρτίας (φυλής γιατι μεταξου δεν) αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες σκεύτομαι μήπως κολλήσω κάτι (δεν λέω για covid)
Τσιμπούκια δίνω με καπότα αν και προτιμώ χωρίς,επίσης μαρέσει να γλύφω κάνα κωλομάγουλο ετσι για τη κάυλα και κάνα βυζάκι.
Εσείς απο προσωπική εμπειρία τι γνώμη έχετε;

Εάν ΔΕΝ ρισκάρεις στον αγοραίο έρωτα η μαγεία χάνεται!
:wink:

Κόλλα και AIDS εάν δεν έχεις πρόβλημα....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαμα λεμε :tooth:

Γιατί,ψέματα είναι ;;;;

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
καντε ρεπορτ τον σπιρτουλη..αντε σπαμαρει συνεχεια χωρις λογο και ουσια..εχεις καταντησει αηδια το θεμα με αυτον

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
καντε ρεπορτ τον σπιρτουλη..αντε σπαμαρει συνεχεια χωρις λογο και ουσια..εχεις καταντησει αηδια το θεμα με αυτον

Δεν το έκανα για να σας κουράσω.
Για την υγεία των συμπουρδελιάρηδων νοιάζομαι,εξ ου και οι ανακοινώσεις μου για σεντόνια μιας χρήσης,μάσκες,αφροδίσια κλπ

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
για την υγεια σου και τα δικα σου κομπλεξ νοιαζεσαι ξεκαθαρα..δεν μας νοιαζουν οι αποψεις σου..σταματα να σπαμαρεις ειλικρινα εχεις κουρασει ...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα Συναγωνιστές συνοδοιπόροι χυστες..την προηγούμενη Παρασκευή 21 του μήνα μεταμεσονύχτια βάρδια πέτυχα στο Φωκαίας 27Β κάτω την Άννα, μια πεταχτούλα τσουπρα που είχε παίξει σε τσόντα της Σιρινα "19χρονη κοκκινομάλλα Ελληνίδα Ερασιτεχνικό 50" ..πολύ σωστό γαμησι από μεριάς της μιλάει πρόστυχα και ταιριάζει στο εκφυλομουτρο που έχει, η καταγωγή της είναι από την Μάνη σύμφωνα με τα λεγόμενα της, money money τα λεφτά αετε μου Αλή πασά της είπα.
Ωστόσο ξέρει κανείς αν συνεχίζει αυτές τις νύχτες;

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
661
Πόντοι
371
παιδια ξερουμε αν στο φ.67 ειναι η εμμανουελα?

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Στο Φυλης 66 η Ραμόνα είναι η κοπέλα που ήταν Διδύμου προ κορονοιου εποχή?

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
602
Πόντοι
81
Κατάθεση 40αρικου στη πολυπόθητη Σιμόνα που έψαχνα εδω και μέρες στα της φυλής
Έχω διαβάσει κρητικές κυρίως οτι είναι ξενέρωτη μέσα κάτι πού μπορώ με βαριά καρδιά να επιβεβαιώσω αν και είμαι μεγάλος φαν αυτής της καυλοκωλαρας.
Στο πρώτο μησιγά που έλαβε μέρος στις 12και πήρε μια καλή πιπα με ωραίο στήσιμο μετα της είπα να ανέβει απο πανω και γκρίνιαξε..
αφου την έπριξα με καβάλησε για κανα λεπτό,αλλάξαμε 2 στάσεις ακόμα και έχυσα με πισωκολλητάρα.
2η βόλτα κατα τις 4 αφού είχαν προηγηθεί 1 μπέργκερ 2 κοκτειλακια και 3-4 τσιγάρα,η σιμόνα πάλι εκει οπως και η σκέψη μου γιατι ρε μάγκες αυτός ο κώλος μου χει προκαλέσει ψυχολογικά δεν ξέρω,
μη σας πώ ψήνομαι να πάω και τώρα που το γράφω,τέλος παντων μπαίνει στο δωματιο της λεω θέλω να ξαπλώσεις απλά να σου τρίβω τον κώλο,το κάνω για κανα 5άλεπτο μου χει φτάσει το ριπαπα μέχρι το απέναντι μπουρδέλο και της λέω θέλω να στο βάλω όπως είσαι. Μου λέει οχι θέλω απο μπροστά,δεν μαρέσει ετσι της λέω ελα πισοκολλητό,ούτε αυτο ήθελε και ξενέρωσα την έβαλα να με τελειώσει με μαλακία.

Ανάμεικτα συναισθήματα αφού έκανα λίγο πολύ οτι ήθελα αλλά η τύπισα είναι λες και την έχεις γκόμενα να πούμε τα παθαίνει μπορεί και να χει πει σε κανέναν άστο έχω πονοκέφαλο.
Απορώ πως δεν παραπονιούντε οι πελάτες απτα σχόλια που χω δει δεν θα πρεπε να την κρατάνε εκεί.
Πάντως κρίμα γιατί ο πάτος της είναι φωτιά και θα μπορούσε να έκανε τρελά κόλπα.
Σιμόνα σαγαπώ αλλά είσαι πουτάνα

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Καλησπέρα Συναγωνιστές συνοδοιπόροι χυστες..την προηγούμενη Παρασκευή 21 του μήνα μεταμεσονύχτια βάρδια πέτυχα στο Φωκαίας 27Β κάτω την Άννα, μια πεταχτούλα τσουπρα που είχε παίξει σε τσόντα της Σιρινα "19χρονη κοκκινομάλλα Ελληνίδα Ερασιτεχνικό 50" ..πολύ σωστό γαμησι από μεριάς της μιλάει πρόστυχα και ταιριάζει στο εκφυλομουτρο που έχει, η καταγωγή της είναι από την Μάνη σύμφωνα με τα λεγόμενα της, money money τα λεφτά αετε μου Αλή πασά της είπα.
Ωστόσο ξέρει κανείς αν συνεχίζει αυτές τις νύχτες;
Αννυ πορνοσταρ,για Φωκαιας δεν ξερω αλλα Φιλλιπιδου παιζει μπαλα τα απογευματα.
Εχει Μανη η Αλβανια?

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Παιδια τελικά η Άννυ η πορνοστάρ τι βάρδια είναι 1η όπως έγραψε κριτική ένας στο δίπλα?2η όπως ανέφερε φίλος εδώ η 3η όπως πάλι ανέφερε φίλος τώρα πιο πάνω??ερχόμαστε από μακρυά κ δε βρέθηκε ένας να πει να πάω αύριο στα σίγουρα..

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865
Θυμάστε στο Φ19 απογεύματα μια μελαχροινή Αθηνά,ελληνίδα?Ξέρουμε τι έχει απογίνει αυτή?Μετά το Covid εξαφανίστηκε.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Παιδια τελικά η Άννυ η πορνοστάρ τι βάρδια είναι 1η όπως έγραψε κριτική ένας στο δίπλα?2η όπως ανέφερε φίλος εδώ η 3η όπως πάλι ανέφερε φίλος τώρα πιο πάνω??ερχόμαστε από μακρυά κ δε βρέθηκε ένας να πει να πάω αύριο στα σίγουρα..
Εγω την πηρα την τριτη απογευματινη βαρδια στο Φιλλιπιδου 11β με μετριες εντυπωσεις οπως ξανα εγραψα,τωρα αν δουλευει πρωι/μεσανυχτα καπου αλλου δεν ξερω.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αλανιάρηδες η Ελένη (Κολωνού 53) δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο τσαρδί; Αν τη δει κάποιος ας ενημερώσει

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα ας ζωντανέψουμε λίγο το νήμα μιας και ακόμα υπάρχει περίοδος προσαρμογής της νέας μορφής του σάιτ που σε σημεία ακόμα δεν ικανοποιεί.

Λοιπόν πριν λίγη ώρα στην τρέχουσα βάρδια μπήκα στα εξής:

Φιλιππίδου 11 όροφος Άννα η γνωστή κοπέλα ψηλή σχετικά με κάστανα μαλλιά έχει δουλέψει παλιότερα στα μαγαζιά Φώκαιας27 επίσης έχει παίξει και σε ταινία της Sirina η κοπέλα δεν αλλάξει και πολύ εμφανισιακά ούτε έχει πάρει αρκετά κιλά ούτε έχει χάσει.
Γίνεται λόγος για το αν είναι από Ελλάδα η από Αλβανία είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια επειδή απλά η κοπέλα επιμένει σε αυτό ότι είναι Ελληνίδα και το δηλώνει με ιδιαίτερη έμφαση προσωπικά δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω ούτε με αφορά.
Αυτό που μαθαίνω από πολύ έμπιστους ανθρώπους μου είναι ότι στο δωμάτιο είναι καλή και τίμια προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη δηλαδή ισχύει ότι δεν κλαίτε το 20€ο.

Αλλαγή κατεύθυνσης

Μαραθώνος 59 ισόγειο Γιούλια Μελαχρινή νταρντανα αδιάφορη χωρίς καμία όρεξη στο σαλόνι με προβοσκίδα ως το πάτωμα φόλα επιβεβαιωμένη
Ιασωνος44 σκάλες το μεσαίο Σοφία ξανθιά Μιλφ που δούλευε μέχρι πρόσφατα Κολωνού 27 όροφο
Ιάσωνος 44 ισόγειο Σύλβια Μελαχρινή ψηλή σώμα αγυμναστο με πιασίματα μικρό στήθος δυσανάλογο άσχημη αδιάφορη παρουσία εκ εκνευρίστηκε όταν έφυγα γιατί είπα στην τσατσά που με ρώτησε ότι δεν μου αρέσει
Κολωνού 27 όροφος ότι καλύτερο είδα και μάλλον κυκλοφορεί εκεί γύρω δύο κοπέλες μια μελαμψή μιγάδα με πολύ ωραίο σώματα και χαρακτηριστικά μέτριο ύψος και μια ανοιχτόχρωμη ψηλή κοπέλα όμορφο προσώπου και σωματαρα πολύ αξιόλογες παρουσίες και οι δύο εμφανισιακά τωρα τί κάνουν στο δωμάτιο που μικρό καλάθι κρατάω.

Αυτά τα ολίγα καλό μεσημέρι

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.090
Πόντοι
206
Μήπως πήρε το μάτι σου σε κανένα στην Μαραθώνος την Ντεμη;;
Μικροκαμομενη με ασιατικά χαρακτηριστικά

• Like
Αντιδράσεις: 968

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Ρε παιδιά πως μπορούμε να μεταβούμε σε συγκεκριμένη σελίδα στο παρόν νήμα; Πχ θέλω να πάω στην σελίδα 7201. Υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom