Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (19 μέλη και 259 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Όχι... ανάλογα την κοπέλα σε μερικά μαγαζιά..... εδώ είναι θέμα χρόνου να κλείσουν πάλι αν συνεχιστεί η αύξηση κρουσμάτων

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καλησπερα,δοκιμαστηκε σημερα η Αννυ η πορνοσταρ απο Φιλλιπιδου 11.
Γνωστη σε ολους στο παρελθον,ημουν και εγω πελατης της κατα καιρους,εκανε την επανεμφανιση της μετα απο 2,5 χρονια οπως μου τονισε.
Απο εμφανιση με λιγα παραπανω κιλα απο οτι την θυμωμουν,η μαγαλη διαφορα ηταν στην αποδοση,νααι μεν δεκτικη αλλα πολυ υπερβολικη στο οτι κανει και με λιγο ξεπετιστικη διαθεση.
Δεν νομιζω να ξανα παω.

pimp.sad

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Βολτα προς μεταξυ σημερα κατα της 11 το βραδυ. Μπηκα σε διαφορα χωρις να βρω κατι το αξιολογο. Μπηκα στο Ιάσονος 39 (γκαραζ) στο υπογειο κατω σε μια μαρια. (δεν μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα τιποτα) Ξανθο απο ρωσια και ηλικια την εκανα καμια 25ρια περιπου. Στο δωματιο ηρθε γρηγορα και αφου εβαλε τζελ μου εκανε πιπα το πολυ 20δευτ και μου ειπε οτι δεν θελω επειδη ειμουν ηδη σκληρος. Μονο doggy την πηρα οπου μπορω να πω ειχε καλη αισθηση. (μου ειπε να μπω σιγα σιγα κτλπ αλλα πιο μετα ανεβασα στροφες). Δαχτυλα κτλπ εννοειτε πως δεν αφηνει και μην περιμενετε πολλα παρα μονο μια ξεπετα. Overall η μαρια ειναι κοπελα που θα αντεξει και σφυροκοπημα και δεν θα κοιταξει πως να σε ''κλεψει''.

PS: πηγα και στο πανω και ηταν μια παολα χοντρη ξανθια γυρο στα 30-35 αλλα δεν μου αρεσε σε καμια περιπτωση.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.933
Πόντοι
206
Καλημέρα παίδες
Γνωρίζει κανείς σε ποιο σπίτι στην Μαραθώνος βρίσκεται η Ντεμη απο φυλής; (σχιστοματα απο Καζακστάν)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Το ξαναλεω οτι το μεταξουργειο δεν ειναι ο κανονας στο να σου κανουν ζημια στο αμαξι η την ατομικη σου ακαιρεοτητα.Αυτο μπορει να γινει σε ολοκληρο το κεντρο μεσα και η φυλης λιοσιων κτλ.
Στη φυλης εχω πετυχει απογευμα τυπους να σπανε καθρεφτες απο αμαξια ετσι για την πλακα τους.Οταν τους φωναξα μου ζητουσανε και το λογο γιατι τσαμπουκαλευομαι.Λιγο ακομα να πιεζα την κατασταση θα μου ορμουσε ολο το παρεακι τους.Αλβανοι ητανε.Οποτε μη κολαμε με το μεταξουργειο.Ευχομαι να μην σας τυχει κατι αντιστοιχο και να μην νιωσετε οπως εγω.

Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους - να πηγαίνετε πρωί,μεσημέρι και απόγευμα με τις συγκοινωνίες,ειδάλλως θα σας κλέβουν.

[/quote]
Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους - [/quote]

Ποια ειναι αυτα, μπορεις να πεις???

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους - [/quote]

Ποια ειναι αυτα, μπορεις να πεις???[/quote]

Όλα αυτά εκτός της Μοντελοαλυσίδας ίσως ;;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους -

Ποια ειναι αυτα, μπορεις να πεις???[/quote]

Όλα αυτά εκτός της Μοντελοαλυσίδας ίσως ;;;[/quote]

Εγω δε ξερω, γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το κομματι και δεν ειναι δουλεια μου να ασχοληθω αλλωστε, εσυ ειπες.
Εννοεις ολα δηλαδη???

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Γενικά Μεταξουργείο και Φυλής - με εξαίρεση τα μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers-σωματεμπόρους -

Όλα αυτά εκτός της Μοντελοαλυσίδας ίσως ;;;[/quote]

Εγω δε ξερω, γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το κομματι και δεν ειναι δουλεια μου να ασχοληθω αλλωστε, εσυ ειπες.
Εννοεις ολα δηλαδη???
[/quote]

Δεν κατάλαβες.
Είπα ότι στη μοντελοαλυσίδας παίζει ίσως trafficking.
Για τα άλλα δεν ξέρω.
Πάντως Μεταξουργείο είναι πιο συχνό αυτό το φαινόμενο και πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να καταγγείλετε ύποπτο περιστατικό ή δείτε ανήλικη σε μπουρδέλο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261

Εννοεις ολα δηλαδη???
[/quote]

Δεν κατάλαβες.
Για τα άλλα δεν ξέρω.
Πάντως Μεταξουργείο είναι πιο συχνό αυτό το φαινόμενο και πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να καταγγείλετε ύποπτο περιστατικό ή δείτε ανήλικη σε μπουρδέλο.[/quote]

το διατυπωσες λαθος τοτε.
προσωπικα τοσα χρονια δεν εχω δει κανενα τετοιο περιστατικο και ουτε μου εχει συμβει κατι περιεργο με κοπελα.
απλα καποιες δεν το εχουν το αθλημα και δε ξαναπαταω. δεν καθομαι να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι οπως καπχιοι παπαρες.
απο εκει και περα δεν ειναι δικια μου δουλεια ξαναλεω, να μπω σε ξενα και αγνωστα χωραφια.
απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να βρεις το μπελα σου.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Εννοεις ολα δηλαδη???

Δεν κατάλαβες.
Για τα άλλα δεν ξέρω.
Πάντως Μεταξουργείο είναι πιο συχνό αυτό το φαινόμενο και πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να καταγγείλετε ύποπτο περιστατικό ή δείτε ανήλικη σε μπουρδέλο.[/quote]

το διατυπωσες λαθος τοτε.
προσωπικα τοσα χρονια δεν εχω δει κανενα τετοιο περιστατικο και ουτε μου εχει συμβει κατι περιεργο με κοπελα.
απλα καποιες δεν το εχουν το αθλημα και δε ξαναπαταω. δεν καθομαι να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι οπως καπχιοι παπαρες.
απο εκει και περα δεν ειναι δικια μου δουλεια ξαναλεω, να μπω σε ξενα και αγνωστα χωραφια.
απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να βρεις το μπελα σου.[/quote]

Υπάρχει το 1109 για το τράφικινγκ,αλλά πρέπει να έχεις αποδείξεις,ειδάλλως όντως θα βρεις μπελά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Μου αρεσει ρε spirtoulis που εισαι μελος ενος site που ειναι αποκλειστικα για πουτανες, sex πασης φυσεως και αναλογου υλικου, πηγαινεις σε μπουρδελα και γαμας και μου πετας απο το πουθενα ιστοριες για 1109 και trafficking.

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Καλησπέρα για Φυλής γνωρίζει κανένας αμα δουλέυει σήμερα η Σιμόνα με την κωλάρα;
και σε ποιόν οίκο

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πριν λίγο.
Αχαρνών 85 κλειστό
Φωκαίας 24 η Μελίνα...ξανθιά Ρωσίς... αδύνατη.. μέτρια φάτσα.. επιθετικό σαλονάρισμα προτρέποντας με Νάντης πιάσω τη κωλάρα...της την έπιασα και έφυγα...
Φωκαίας 27 υπόγα ήταν η Νάταλι ξανθιά με κοντό καρέ προκλητική φάτσα υποσχόμενα πολλά....αλλά δε την έχω δοκιμάσει δε μου κάνει κλικ.. και η Λίζα... μάλλον η γνωστή από τη νυχτερινή βάρδια.
.έχει αδυνατίσει πολύ και βγήκε τραγουδώντας....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οι δύο.
Φωκαιας27 ημιόροφος...η Άννα κου... θελκτική Ρουμάνα μελαχροινη...αν δε περάσεις μουρμουραει διάφορα...
Φωκαιας 27 όροφος η πετιτ Ντιάνα...και αυτή επιθετικού σαλόνι...κοντούλα αδύνατη παντελώς αδιάφορη.
Φωκαιας 17β η Πάολα.. ξανθιά με μέτριο σώμα αδιάφορη φάτσα..δε θυμάμαι πρόγραμμα.
Φυλής 86α ήταν η Λάουρα και η Τζένη...οι πιο εμφανίσιμες για μένα εκεί γύρω..Λάουρα έχει αδυνατίσει..στο πρόσωπο κουκλάρα με καμπύλες...σε ελεύθερο στοματικό..και η Αντζελα ένα γλυκό κοριτσάκι με βυζαρες μα τι...βυζάρες ήταν αυτές....μελαχροινη πετιτ με ωραία πιασιματακια κατανεμημένα πολύ ωραία... στα υπόψιν...
Φυλής 84 β η Αρινα ..μια κουκλάρα Μολδαβή...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αδύνατη όμως πολύ ρε γαμωτο...τι να πιάσεις....παρέχει όμως καλές υπηρεσίες...
Φυλής 65 όροφος η Σιμωνα..την είδα από το παράθυρο και την έκανα...αυτή θα μπορούσε αν ήθελε να μαζέψει όλο το χαρτί από εκεί τόσα χρόνια..αλλά δε θέλει....
Φυλής 67 η Τζούλια... παλιά καραβάνα..από διδύμου Αλκιβιάδου Φωκαίας κτλ.
Σε κώλο και ελεύθερο στοματικό... για τους μερακλήδες έχει ειδικό προγράμματακι...
Φυλής 71 κάτω..η Στέλλα από πάνω...ξανθιά.με γυαλί..βγήκε τουρλωσε κωλί μου λέει έλα εδώ όπως είσαι ξεβρακωσου να με γαμησεις στο σαλόνι...παραλίγο να το κάνω....έπρεπε βασικά..μέγα λάθος.
Φυλής 74 δεξιά η Άννα μιλφονι παλιά εκεί..έλα μου λέει να τα κάνουμε όλα...εφυγα και από κει.
Αλκιβιάδου 16β ήταν η Κλεοπάτρα που δούλευε πριν μια διετία στο γ...τζιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αρκετά ρομαντική...στα ενδότερα.
Αλκιβιάδου 16 γ η Τάνια -αλινα... γυρολόγος κοντούλα με καμπύλες καυλωτικη όταν τη βλέπεις αλλά ολίγον τρελή μέσα...κάθε καλτ μπουρδελιαρης.πρεπει να την έχει δοκιμάσει....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...μια φορά που την είχα πάρει διδύμου..η τρίχα στο μουνι ήταν μέχρι τα βυζιά.......
Βέργας 3 ...βαρέθηκα ήδη....η ειρήνη..από την εποχή των δεινοσαύρων εκεί....μόνη και έρημη..παρέα.με.τον δροσερό Τσάτσο να τρώει φυστίκι...κοντούλα αδύνατη σε ελεύθερο στοματικό...
Βέργας 7 η ζουμερη Αλεξάνδρα ελληνογερμανικό κατά δηλωσή της.. ξανθιά...πολύ καλό σώμα ,curvy..συμπαθητικό πρόσωπο....σε ελεύθερο στοματικό...
Κωλάρααα.....
Βέργας 6 υπόγα μια αδύνατη δε θυμάμαι..εμφανίστηκε μέσα από την κουρτινα με τη γλώσσα έξω...έφυγα.με ελαφρά...
Ιωαννίνων 5 Η Άννα.. σε απλό πρόγραμμα πλέον..με τη τσατσά να κρατάει το θερμόμετρο σα καλάσνικοφ.....
Ιωαννίνων 3 όροφος μια αγάπη τζιλφ..οτιναναι...και μια άλλη πάλι τζιλφ..πάλι οτιναναι.
Παιωνιεων 24 η γιαγιά Αλεξάνδρα..που μεσουράνησε Αλκαμένους 117 ..και διδύμου 18με τη πιπαρα της και το γαμησι της πριν καμία 15 άρια χρονια...πελάτες στην ουρά τότε...πλέον χοντρή γριά....... υπηρεσίες φαντάζομαι ίδιες καλές με τότε..για πολύ μερακλήδες και πάλιους μύστες.. Έλα μου λέει να γλύψεις να πιάσεις να χαιδεψεις να φιλήσεις να χύσεις όπου θες...αχχα..
Μαραθώνος μεσαίο ήταν η Καζακστάν Ντέμη...σκινυ μιλφ δοκίμαζε πακικα φορεματακια..με ελεύθερο στοματικό...ωραία χείλη είχε...
Μαραθώνος δεξιά η Κατερίνα που βοηθούσε στο δωμάτιο και μένα να με είχε καυλώσει..τσατσά έλυνε σταυρόλεξο..και οπότε δε κοιτούσε την έπαιζα και λιγο ακούγοντας τη Κατερίνα...εντέλει βγήκε.. ξανθιά Ρωσίς με καλό πρόσωπο ωφέλειες...κακό σώμα σωλήνας...σε απλό
Μαραθώνος αριστερά.. μια Κορίνα...με πλησίασε απειλητικά..είχε πολύ ωραία μάτια που σε διαπερνούσαν..μέτριο σώμα...με πιασίματα..αλλά με έπεισε να περάσω...δε πέρασα άσχημα....πολύ καλή πίπα...μουνι καθαρό...την εγλειψα μέχρι να χύσει....και με μαλάκισε με τζελ πολύ ωραία .....
Αυτά μύστες...

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Πριν λίγο.
Αχαρνών 85 κλειστό
Φυλής 24 η Μελίνα...ξανθιά Ρωσίς... αδύνατη.. μέτρια φάτσα.. επιθετικό σαλονάρισμα προτρέποντας με Νάντης πιάσω τη κωλάρα...της την έπιασα και έφυγα...
Φυλής 27 υπόγα ήταν η Νάταλι ξανθιά με κοντό καρέ προκλητική φάτσα υποσχόμενα πολλά....αλλά δε την έχω δοκιμάσει δε μου κάνει κλικ.. και η Λίζα... μάλλον η γνωστή από τη νυχτερινή βάρδια.
.έχει αδυνατίσει πολύ και βγήκε τραγουδώντας....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οι δύο.
Φυλής 27 ημιόροφος...η Άννα κου... θελκτική Ρουμάνα μελαχροινη...αν δε περάσεις μουρμουραει διάφορα...
Φυλής 27 όροφος η πετιτ Ντιάνα...και αυτή επιθετικού σαλόνι...κοντούλα αδύνατη παντελώς αδιάφορη.
Φυλής 17β η Πάολα.. ξανθιά με μέτριο σώμα αδιάφορη φάτσα..δε θυμάμαι πρόγραμμα.
Φυλής 86α ήταν η Λάουρα και η Τζένη...οι πιο εμφανίσιμες για μένα εκεί γύρω..Λάουρα έχει αδυνατίσει..στο πρόσωπο κουκλάρα με καμπύλες...σε ελεύθερο στοματικό..και η Αντζελα ένα γλυκό κοριτσάκι με βυζαρες μα τι...βυζάρες ήταν αυτές....μελαχροινη πετιτ με ωραία πιασιματακια κατανεμημένα πολύ ωραία... στα υπόψιν...
Φυλής 84 β η Αρινα ..μια κουκλάρα Μολδαβή...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αδύνατη όμως πολύ ρε γαμωτο...τι να πιάσεις....παρέχει όμως καλές υπηρεσίες...
Φυλής 65 όροφος η Σιμωνα..την είδα από το παράθυρο και την έκανα...αυτή θα μπορούσε αν ήθελε να μαζέψει όλο το χαρτί από εκεί τόσα χρόνια..αλλά δε θέλει....
Σε κώλο και ελεύθερο στοματικό... για τους μερακλήδες έχει ειδικό προγράμματακι...
Φυλής 71 κάτω..η Στέλλα από πάνω...ξανθιά.με γυαλί..βγήκε τουρλωσε κωλί μου λέει έλα εδώ όπως είσαι ξεβρακωσου να με γαμησεις στο σαλόνι...παραλίγο να το κάνω....έπρεπε βασικά..μέγα λάθος.
Φυλής 74 δεξιά η Άννα μιλφονι παλιά εκεί..έλα μου λέει να τα κάνουμε όλα...εφυγα και από κει.
Αλκιβιάδου 16β ήταν η Κλεοπάτρα που δούλευε πριν μια διετία στο γ...τζιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αρκετά ρομαντική...στα ενδότερα.
Αλκιβιάδου 16 γ η Τάνια -αλινα... γυρολόγος κοντούλα με καμπύλες καυλωτικη όταν τη βλέπεις αλλά ολίγον τρελή μέσα...κάθε καλτ μπουρδελιαρης.πρεπει να την έχει δοκιμάσει....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...μια φορά που την είχα πάρει διδύμου..η τρίχα στο μουνι ήταν μέχρι τα βυζιά.......
Βέργας 3 ...βαρέθηκα ήδη....η ειρήνη..από την εποχή των δεινοσαύρων εκεί....μόνη και έρημη..παρέα.με.τον δροσερό Τσάτσο να τρώει φυστίκι...κοντούλα αδύνατη σε ελεύθερο στοματικό...
Βέργας 7 η ζουμερη Αλεξάνδρα ελληνογερμανικό κατά δηλωσή της.. ξανθιά...πολύ καλό σώμα ,curvy..συμπαθητικό πρόσωπο....σε ελεύθερο στοματικό...
Κωλάρααα.....
Βέργας 6 υπόγα μια αδύνατη δε θυμάμαι..εμφανίστηκε μέσα από την κουρτινα με τη γλώσσα έξω...έφυγα.με ελαφρά...
Ιωαννίνων 5 Η Άννα.. σε απλό πρόγραμμα πλέον..με τη τσατσά να κρατάει το θερμόμετρο σα καλάσνικοφ.....
Ιωαννίνων 3 όροφος μια αγάπη τζιλφ..οτιναναι...και μια άλλη πάλι τζιλφ..πάλι οτιναναι.
Παιωνιεων 24 η γιαγιά Αλεξάνδρα..που μεσουράνησε Αλκαμένους 117 ..και διδύμου 18με τη πιπαρα της και το γαμησι της πριν καμία 15 άρια χρονια...πελάτες στην ουρά τότε...πλέον χοντρή γριά....... υπηρεσίες φαντάζομαι ίδιες καλές με τότε..για πολύ μερακλήδες και πάλιους μύστες.. Έλα μου λέει να γλύψεις να πιάσεις να χαιδεψεις να φιλήσεις να χύσεις όπου θες...αχχα..
Μαραθώνος μεσαίο ήταν η Καζακστάν Ντέμη...σκινυ μιλφ δοκίμαζε πακικα φορεματακια..με ελεύθερο στοματικό...ωραία χείλη είχε...
Μαραθώνος δεξιά η Κατερίνα που βοηθούσε στο δωμάτιο και μένα να με είχε καυλώσει..τσατσά έλυνε σταυρόλεξο..και οπότε δε κοιτούσε την έπαιζα και λιγο ακούγοντας τη Κατερίνα...εντέλει βγήκε.. ξανθιά Ρωσίς με καλό πρόσωπο ωφέλειες...κακό σώμα σωλήνας...σε απλό
Μαραθώνος αριστερά.. μια Κορίνα...με πλησίασε απειλητικά..είχε πολύ ωραία μάτια που σε διαπερνούσαν..μέτριο σώμα...με πιασίματα..αλλά με έπεισε να περάσω...δε πέρασα άσχημα....πολύ καλή πίπα...μουνι καθαρό...την εγλειψα μέχρι να χύσει....και με μαλάκισε με τζελ πολύ ωραία .....
Αυτά μύστες...

Ξανάνοιξε το Βέργας 3 ; Πριν 2 μήνες έλεγε ΕΝΟΚΙΑΖΕΤΑΙ..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Πριν λίγο.
Αχαρνών 85 κλειστό
Φυλής 24 η Μελίνα...ξανθιά Ρωσίς... αδύνατη.. μέτρια φάτσα.. επιθετικό σαλονάρισμα προτρέποντας με Νάντης πιάσω τη κωλάρα...της την έπιασα και έφυγα...
Φυλής 27 υπόγα ήταν η Νάταλι ξανθιά με κοντό καρέ προκλητική φάτσα υποσχόμενα πολλά....αλλά δε την έχω δοκιμάσει δε μου κάνει κλικ.. και η Λίζα... μάλλον η γνωστή από τη νυχτερινή βάρδια.
Φυλής 27 ημιόροφος...η Άννα κου... θελκτική Ρουμάνα μελαχροινη...αν δε περάσεις μουρμουραει διάφορα...
Φυλής 27 όροφος η πετιτ Ντιάνα...και αυτή επιθετικού σαλόνι...κοντούλα αδύνατη παντελώς αδιάφορη.

μπερδεψες φωκαιας με φυλης φιλε :)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Το Αγίου Πέτρου 7 γιατί έκλεισε ; Ξέρει κανείς ;;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πριν λίγο.
Αχαρνών 85 κλειστό

Οκ το διόρθωσα..θενκς.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Η Πωλίνα του Καλύμνου 48 αξίζει ;
Χρώμα μαλλιών,ματιών ; Ηλικία ; 50+ ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Πριν λίγο.
Αχαρνών 85 κλειστό

Οκ το διόρθωσα..θενκς.

ξαναδεστο μια, γιατι εχεις και αλλα λαθακια π.χ. στο 86 λες για μια τζενη μαζι με την λαουρα, ενω ειναι η αντζελα λογικα, την οποια αναφερεις στην επομενη σειρα.
για εμας που γνωριζουμε ειναι οκ, αλλα για τους μη γνωστες θα φανει λιγο ακυρο.
μαλλον δουλευεις με auto correct και μερικες λεξεις τις βγαζει λαθος απο αυτο που θες να γραψεις κανονικα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom