Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (14 μέλη και 190 επισκέπτες)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

. [/quote]
.[/quote]

Γενικά κοντά σε μπουρδέλα δύσκολο να φας πέσιμο.[/quote]

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ΔΕ θα φάω πέσιμο ;;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλά ρε μάγκες εσείς που νομίζετε ότι θα φάτε πέσιμο 60 χρόνων είστε και φοβάστε εγώ στα 7 χρόνια που άρχισα τα μπουρδελα και είμαι 27 ποτέ που δεν μου έχει τύχει κάτι

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
.[/quote]

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ΔΕ θα φάω πέσιμο ;;[/quote]

Πέσιμο τρως στο χαλαρό μεταμεσονύχτιες ώρες πέριξ κέντρου Ομονοίας κτλ.
Έξω από οίκο ανοχής οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να φας πέσιμο ακόμα και σε περιοχές όπως το Μεταξουργείο!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Έξω από οίκο ανοχής οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να φας πέσιμο ακόμα και σε περιοχές όπως το Μεταξουργείο!
[/quote]

Γιατί ; Πώς προκύπτει αυτό ; Πώς γίνεται έξω από μπουρδέλο να μη σε φάνε ;

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0

[/quote]

Γιατί ; Πώς προκύπτει αυτό ; Πώς γίνεται έξω από μπουρδέλο να μη σε φάνε ;[/quote]

εχεις γινει ενοχλητικος και μας εκνευριζεις ολους..

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
βρε συ papaphiolips αμαν με το μεταξουργειο σου εχει κατσει ασχημα.
Ενταξει και εγω ημουν απο τους πρωτους που το κακολογουσα αλλα δεν ειναι τοσο χαλια οπως τα αναφερεις τα πραγματα.
Μεταξπυργειο μπορεις να βρεις πολυ καλες παρουσιες.
Προσωπικα εχω δυο στανταρακια εκει. Την Rita που ειναι εντελως μοντελο και αλλη μια στην Κολωνου 32α την Βαλερια και αυτη μοντελακι και δεν δεχονται ξενους. only Greek.
Για τις υπολοιπες κορασιδες ναι συμφωνω ειναι για τα μπαζα εντελως ομως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
βρε συ papaphiolips αμαν με το μεταξουργειο σου εχει κατσει ασχημα.
Ενταξει και εγω ημουν απο τους πρωτους που το κακολογουσα αλλα δεν ειναι τοσο χαλια οπως τα αναφερεις τα πραγματα.
Μεταξπυργειο μπορεις να βρεις πολυ καλες παρουσιες.
Προσωπικα εχω δυο στανταρακια εκει. Την Rita που ειναι εντελως μοντελο και αλλη μια στην Κολωνου 32α την Βαλερια και αυτη μοντελακι και δεν δεχονται ξενους. only Greek.
Για τις υπολοιπες κορασιδες ναι συμφωνω ειναι για τα μπαζα εντελως ομως.

γενικα αναφερομαι και οχι για 1-2 εξαιρεσεις.
οταν ειχα παει με ενα φιλο πριν καμποσο καιρο, γιατι με ειχε ζαλισει με μια μπαζομετρια θειτσα, τις ειδα και τις 2 που λες αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.
με ριτα ισως εμπαινα... ισως. μου θυμισε μια δοση αναστασιας απο το φυλης 105 καπως, η οποια και αυτη ειναι μια μετρια προς καλη σαν εμφανιση.
service μεσα μετριοτατο, τα ειχα γραψει αλλωστε, αλλα για ενα μανικι και για να σου φυγουν τα χοντρα, καλη ειναι.
με βαλερια με τιποτα, γιατι μου φανηκε πολυ ξενερουα στο σαλονι και γενικα οχι εδω και οχι εκει.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Με τη ριτα θα περασεις πολυ καλα εγγυωμαι
Με τη Βαλερια ναι δεν ειναι και για πολλα πολλα. Κανει πολυ αποστειρωμενο προγραμμα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και οι δυο ειναι παρα πολυ ομορφες παρουσιες δε δεχομαι κατι διαφορετικο.Δεν μπορεις να πεις μετριες η κατι αλλο.Η αντικειμενικη αληθεια ειναι οτι οι συγκεκριμενες κοπελες διαφερουν παρασαγκας απο ολες τις αλλες του Μεταξουργειου αλλα θα ελεγα και της φυλης.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυριο το προγραμμα μου δεν εχει κατι για δουλεια εκτος αν προκυψει.Οποτε λεω να επισκευτω στο λιοσιων την αλυσιδα για την Κατυ.
Εχεις καμια εικονα?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Με τη ριτα θα περασεις πολυ καλα εγγυωμαι
Με τη Βαλερια ναι δεν ειναι και για πολλα πολλα. Κανει πολυ αποστειρωμενο προγραμμα

φιλε εχω να γαμησω μεταξουργειο εδω και 15 χρονια.
νταξει, παλια σαν πιο νεος εκανα παρα πολλα κασκαντεριλικια, για να δω, για να μαθω και γενικως για εμπειριες.
φτανει ομως, μεγαλωσαμε και οι ορεξεις και τα γουστα αλλαζουν.
πηγα προσφατα οπως εγραψα απο σποντα και η φαση ειναι για γελια.
με δουλευεις ???

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ναι γαι γελια ειναι αλλωστε το εχω πει και εγω πολλες φορες και μετα αλλοι εδω μεσα με βριζανε.Δικιο εχεις απλα εκει στον αποπατο υπαρχουν δυο κοπελες πολυ εμφανησιμες και καλες στο κρεβατι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις τελειωσα το μπανακι μου και κατευθυνομαι για Κατυ στο δελο λιοσιων. Αν βγει μαπα το καρπουζι θα δουμε.
Τα λεμε αυριο

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Το ενστασις πρέπει να λες... Το υπόγειο στη Πατησίων. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουσε σαν ντισκοτεκ... τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια πέτυχα κάτι θειτσες από το χωριό μου...

Ναι το Enstasis club σωστός !!!Η παλία θρυλική ντισκοτέκ Station one με dj τον Leo !!

Υ.Γ. Οι παλαιοί θα θυμούνται.....

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
[quote author=spirtoulis [/quote]

Καλημέρα γενικότερα όλα είναι πιθανά να συμβούν αφού η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και δυστυχώς η εισαγωμενη.
Όσον αφορά την περιοχή Λιοσίων κα πέριξ σταθμό Λαρίσης υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς εκεί γύρω ειδικά στην οδό Σάμου όταν είστε στην Βέργας προς τα κάτω υπάρχει ένα κτίριο του Δήμου Αθηναίων κάτι της Φιλαρμονικής εκεί αράζουν πρεζακηδες και σπάνε συχνά αυτοκίνητα κάποιες φορές αράζουν πιο κάτω από την εξηκιου στο Σκλαβενίτη,η αστυνομία γνωρίζει αλλά πλέον δεν ασχολούνται,νυχτερινές ώρες αποφεύγετε την στάθμευση εκεί

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Καλημέρα γενικότερα όλα είναι πιθανά να συμβούν αφού η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και δυστυχώς η εισαγωμενη.
Όσον αφορά την περιοχή Λιοσίων κα πέριξ σταθμό Λαρίσης υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς εκεί γύρω ειδικά στην οδό Σάμου όταν είστε στην Βέργας προς τα κάτω υπάρχει ένα κτίριο του Δήμου Αθηναίων κάτι της Φιλαρμονικής εκεί αράζουν πρεζακηδες και σπάνε συχνά αυτοκίνητα κάποιες φορές αράζουν πιο κάτω από την εξηκιου στο Σκλαβενίτη,η αστυνομία γνωρίζει αλλά πλέον δεν ασχολούνται,νυχτερινές ώρες αποφεύγετε την στάθμευση εκεί[/quote]

Εννοείτε την κάθετο της Λιοσίων, που πάει προς το Σταθμό Λαρίσης, την οδό Φιλαδέλφειας;;

Μία φορά είχα πάει εκεί γύρω στις 9:30 μμ και φοβόμουν να πάω προς τη στάση του μετρό.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Όσον αφορά την περιοχή Λιοσίων κα πέριξ σταθμό Λαρίσης υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς εκεί γύρω ειδικά στην οδό Σάμου όταν είστε στην Βέργας προς τα κάτω υπάρχει ένα κτίριο του Δήμου Αθηναίων κάτι της Φιλαρμονικής εκεί αράζουν πρεζακηδες και σπάνε συχνά αυτοκίνητα κάποιες φορές αράζουν πιο κάτω από την εξηκιου στο Σκλαβενίτη,η αστυνομία γνωρίζει αλλά πλέον δεν ασχολούνται,νυχτερινές ώρες αποφεύγετε την στάθμευση εκεί[/quote]

Εννοείτε την κάθετο της Λιοσίων, που πάει προς το Σταθμό Λαρίσης, την οδό Φιλαδέλφειας;;

Μία φορά είχα πάει εκεί γύρω στις 9:30 μμ και φοβόμουν να πάω προς τη στάση του μετρό.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλά όσο για το Δήμο Αθηναίων, έχω ακούσει ότι εκεί μένουν πρεζάκια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom