Εχθές, ήμουν κοντά στην Έλλης, και είπα να περάσω, να δω τί παίζει. Ήταν μία Χριστίνα. Μαύρο χάλι, και ήθελε και 25 ευρώ!!! Μετά πέρασα από το Φυλής 40. Ήταν μία από Ρουμανία. Μικρή σε ηλικία. Αν και δεν είναι του γούστου μου, την πήρα. Δεν είχε ωραίο σώμα (ήταν αρκετά παχουλή, χωρίς ιδιαιτέρως μεγάλο στήθος). Παιδιά ήταν αποκάλυψη. Είναι στην Ελλάδα 40 ημέρες, μου είπε. Φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει, ή τουλάχιστον, έχει πολύ όρεξη. Μπήκε μέσα κι ενώ ήμουν ξαπλωμένος, ήρθε όρθια από πάνω μου, με ανοιχτά πόδια και άρχισε να μου χορεύει. Φορούσε ένα κοντό φουστανάκι (εννοείται ότι δε φορούσε κιλώτα), και άρχισε να τρίβεται μόνη της. Μου έκανε ένα μίνι στριπτίζ και μετά πήρε τα χέρια μου και άρχισε να τα τρίβει στο κορμί της και τέλος τα έβαλε στο μουνί της. Μετά μου πήρε μία πολύ καλή πίπα. Ξέχασα να πω ότι έδινε και κουλούρι. Δυστυχώς, όμως, δεν το πήρα γιατί δεν πρόλαβα. Την παίρνω πρώτα κανονικά και μετά τη γυρίζω πισωκολιτά. Θες με την καύλα που μου είχε προκαλέσει, θες με το μουνάκι της, που δεν είναι ακόμα πολύ δουλεμένο, με το που γυρίζει κι έχω θέα την κωλάρα της, και με τη σκέψη ότι σε λίγο θα τη γαμίσω, τέλειωσα στο μουνί (ο μαλάκας!!!). Τη συνιστώ (αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση). Πηγαίντε τώρα που είναι καινούρια στο κουρμπέτι, πριν την ξεσκίσουν και βαρεθεί/κουραστεί η κοπέλα. Ξέχασα να πω ότι την έλεγαν Τζούλια.