Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (32 μέλη και 225 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αφού βρήκα κλειστές πόρτες στα studios της Δροσοπούλου λέω:"Δεν πάω μια απο Ρεϋμούνδου στην Όλγα που σίγουρα θα είναι εκέι?"
Και έντος δεν επεσα έξω. Το μαγαζί ήταν άδειο και η Ολγά είχε πολλά κέφια....
Πάντα ζεστή,με την ωραία της επιδερμίδα και τους βύζους της με έκανε και πέρασα τέλεια...Για τους οπαδούς των ώριμων και "φορτομένων" milf δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη επιλογή στην αγορά...
για δωσε ρε συναδελφε καμμια πληροφορια για την ολγα.
διευθυνση,τιμη,κ τι ωρες ειναι..???
ευχαριιστω ρε zero

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
  Εκανα μια βολτα εχθες Φυλης με σκοπο να πετυχω την Μιλενα.Περασα απο Ντενιζα,θα την επαιρνα αν δεν ηταν χαλια ο χωρος.Καλη εμφανιση,οχι μουναρα,αλλα καλη.Αλλα πολυ χαλια ο χωρος.Εκανα μια βολτα στα γυρω σπιτι,αλλα Μιλενα δεν πετυχα.Τελικα πηρα την Λιλα στο 71 ισογειο.Καλο κορμι,μικρη,προθυμη στο δωματιο,δεν το μετανοιωσα.

ατυχησες ρε μεγαλε...χθες η μιλενα δουλευε το πρωι στο 59 στην  φυλης

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
για δωσε ρε συναδελφε καμμια πληροφορια για την ολγα.
διευθυνση,τιμη,κ τι ωρες ειναι..???
ευχαριιστω ρε zero

φίλε αν ψάξεις στο forum θα βρεις πληροφορίες για την Ολγα, αλλά τεσπα τι να σε κάνω;
Λοιπον η Ολγα κοστίζει 20 ευρώ και βρίσκεται κάθε μέρα 9-5 στην Ρευμουνδου 21Α. αυτ?ο που ανεβαινεις κάτι σκαλια.
Ειναι milf Λευκορωσίδα περίπου 45 αρα με βυζάρες και κάνει πολυ καλη περιποιηση

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φίλε αν ψάξεις στο forum θα βρεις πληροφορίες για την Ολγα, αλλά τεσπα τι να σε κάνω;
Λοιπον η Ολγα κοστίζει 20 ευρώ και βρίσκεται κάθε μέρα 9-5 στην Ρευμουνδου 21Α. αυτ?ο που ανεβαινεις κάτι σκαλια.
Ειναι milf Λευκορωσίδα περίπου 45 αρα με βυζάρες και κάνει πολυ καλη περιποιηση

gia se re megale zero me tis info sou!
ante na doume giati olo olga akoume...na tin dokimasoume!

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
πριν καμια ωριτσα ειχα ορεξη για γαμησια σε στουντιο αλλα τελικα λογω ατυχιας κατεληξα φωκαιας..εμφανεστατα ξενερωμενος μπηκα στο 24...το μπουρδελο εχει τρελο γελιο..απο την εισοδο εξω για να φτασεις στην κυριως πορτα θελεις κανενα τεταρτο...ενα τσιγαρο δρομος ειναι...τεσπα το πουτανακι καλο μγια τους λατρεις τον μεγαλων σχετικα κολον..μπηκα μεσα...τσιμπουκι αρκετα καλο..αλλα το χαλαει το γεγονος οτι ειναι τελειως μηχανικο...πισωκολλητο συμπαθητικο..αν και η γκομενα φαινεται να μην εχει ξεσκιστει ακομα...20 ευρωπουλα...μετριες καταστασεις παντως...ισως γιατι προτιμω τα στουντιο... :sunglasses:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Σημερινή βραδυνή εξόρμηση έχουμε και λέμε:
Φυλής 52(αν δεν κάνω λάθος,πάντως πρίν από το σπίτι της Σοφίας) μια ψιλοαδιάφορη ξανθιά είδα ρωσιδάκι,αν και τα σχόλια από κάποιο συναγωνιστή που έβγαινε ήταν πολύ θετικά.Τεσπα..
Φυλής 66Δ η Ελενα μια ρωσιδούλα όχι πολύ ψηλή,καστανόψανθη,μέτριο πρός μεγάλο βυζί,καλά καπούλια,γενικά ωραίες αναλογίες,και μεγάλα μάτια.Κάτι μου έκανε κλίκ να μπώ,και τελικά δεν ξέρω αν το μετάνιωσα ή όχι.Η τύπισσα έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά!Αλλοτε έπεφτε και έκανε την πεθαμένη,άλλοτε μου έλεγε βρωμόλογα,άσε που ήθελε και με το ζόρι φιλιά στο στόμα(μακρια).Πάντως από κρεββάτι ψιλοψόφια ήταν,ξάπλωσε απλώς κι αυτό ήταν.Το θετικό ήταν οτι με άφηνε να πιάσω μουνί,μέχρι την μισή παλάμη έβαλα μέσα και την μαλάκιζα!Τι να πώ,περίεργη περίπτωση,θάθελα και την βοήθεια κάποιου άλλου συναγωνιστή αν έχει πάει.
Φωκαίας 25(πρίν της Αντέλλας) Είχε μια ρωσιδούλα που την είχα πάρει παλιότερα  και ήταν πολύ ξεπέτα,μακριά(ιλεάνα) αν δεν κάνω λάθος).
Φωκαίας & Αχαρνών είχε μια ψιλομέτρια ελληνίδα-δέν την είδα και πολύ ζεστή.
Φυλής 59 είχε μια καινούρια φάτσα ξανθιά αλλά ψιλοαδιάφορη κι αυτή 25Ευρω όπως πάντα.
Φυλής 109 ΔΕΝ ήταν η ντενίζ και είχε μια ξανθιά ψιλομπάζο.
Τα 134 ολα γενικά ήταν μπαζο-καταστάσεις.
Φυλής 104(στο αδιέξοδο) ήταν η Αντζελλα,εγχειρισμένο τραβέλι απ'οτι φαίνεται,αλλά χαλάλι τα λεφτά!Την δοκίμασα κατόπιν προτροπής κάποιου συναδέλφου από εδω και μπορώ να πώ οτι αξίζει.Εχει αρκετά προγράμματα  και τιμές-πήρα των 30 ευρώ που δίνει και κουλούρι.Μιλάμε για ΠΟΛΥ καλή πίπα 9/10 θα'λεγα με εκπληκτικό γλύψιμο στίς μπάλλες! Κι απο κορμί αρκετά καλή,το μόνο αρνητικό οτι δεν σε αφήνει πάρα πολλή ώρα για κουλούρι αν δεν χύσεις,αλλά απο γαμήσι μου άφησε καλές εντυπωσεις.Και ο χώρος εκπληκτικός..
Επίσης επισκέφθηκα και την Ξανθιά Ρουμάνα Στήν Κεραμεικού 13,η οποία δίνει κουλούρι με 18 ευρώ.Στα σύν οτι δεν είναι ξεχειλωμένη και δέχεται πολλές 'καταπονήσεις'! Στα μείον οτι δέν ξερει όμως να στήνεται,η μηδενική συμμετοχή,και ο άθλιος χώρος.Η επιλογή δική σας...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
γκομενιε μηπως σε πετυχα στην φωκαιας? ησουν με μια μεγαλη παρεα ?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Οχι Vader δεν νομίζω.Μόνος ήμουν και ήμουν εκεί γύρω στίς 8:30..
:sunglasses:

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
α οχι εγω μιλαω για πριν απο κανενα 2ωρο  :sunglasses:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Εχει κανει κανεις chek in στη Ρεμουνδου τις τελευταιες μερες?
Παιζει ακομη η Ολγα?

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μετά πέρασα από το Φυλής 40. Ήταν μία από Ρουμανία. Μικρή σε ηλικία. Αν και δεν είναι του γούστου μου, την πήρα. Δεν είχε ωραίο σώμα (ήταν αρκετά παχουλή, χωρίς ιδιαιτέρως μεγάλο στήθος). Παιδιά ήταν αποκάλυψη. Είναι στην Ελλάδα 40 ημέρες, μου είπε. Φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει, ή τουλάχιστον, έχει πολύ όρεξη. Μπήκε μέσα κι ενώ ήμουν ξαπλωμένος, ήρθε όρθια από πάνω μου, με ανοιχτά πόδια και άρχισε να μου χορεύει. Φορούσε ένα κοντό φουστανάκι (εννοείται ότι δε φορούσε κιλώτα), και άρχισε να τρίβεται μόνη της. Μου έκανε ένα μίνι στριπτίζ και μετά πήρε τα χέρια μου και άρχισε να τα τρίβει στο κορμί της και τέλος τα έβαλε στο μουνί της. Μετά μου πήρε μία πολύ καλή πίπα. Ξέχασα να πω ότι έδινε και κουλούρι. Δυστυχώς, όμως, δεν το πήρα γιατί δεν πρόλαβα. Την παίρνω πρώτα κανονικά και μετά τη γυρίζω πισωκολιτά. Θες με την καύλα που μου είχε προκαλέσει, θες με το μουνάκι της, που δεν είναι ακόμα πολύ δουλεμένο, με το που γυρίζει κι έχω θέα την κωλάρα της, και με τη σκέψη ότι σε λίγο θα τη γαμίσω, τέλειωσα στο μουνί (ο μαλάκας!!!). Τη συνιστώ (αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση). Πηγαίντε τώρα που είναι καινούρια στο κουρμπέτι, πριν την ξεσκίσουν και βαρεθεί/κουραστεί η κοπέλα. Ξέχασα να πω ότι την έλεγαν Τζούλια.
Τι ώρα πέρασες δεν μας ειπες.....

OP
OP
C

coibra

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
44
Πόντοι
0
Επίσης επισκέφθηκα και την Ξανθιά Ρουμάνα Στήν Κεραμεικού 13,η οποία δίνει κουλούρι με 18 ευρώ.Στα σύν οτι δεν είναι ξεχειλωμένη και δέχεται πολλές 'καταπονήσεις'! Στα μείον οτι δέν ξερει όμως να στήνεται,η μηδενική συμμετοχή,και ο άθλιος χώρος.Η επιλογή δική σας...
και για τους πακιστανους συναδελφους ειναι 15 ευρω....

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ καυλιαριδεσ!!!μιπωσ ξερει κανεισ για την ολγα στη ρεμουνδου?τι ορες ειναι εκει και τι προγραμμα κανει???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..σε χθεσινοβραδυνο γενικου περιεχομενου scouting, με φιλο καλο, ειδαμε οτι ανοιξε ξανα μετα απο πολυ καιρο το ντέλο της περγαμου 1 και αχαρνων, οπου ως νεανίσκες ειχαμε ριξει τις πουτσες της ζωης μας  :knockinb: :knockinb:, με αποκορυφωμα τοτε, μια ψηλη κοκκινομαλλα ρουμανα, με θεικο προσωπο και δυο βυζους σε μεγεθος κεφαλιών.......!!!!!!  :dancing: :dancing:
..παντως χθες βραδυ κατα τις 11:30 ειχε ενα αλλοδαπο ψιλοαδιαφορης εμφανισης....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Χθεσινή μπουρδελότσαρκα. Βραδινή βάρδια Ξεκίνησα από Μεταξουργείο. Η Κατερίνα από βδομάδα θα είναι στο πόστο της, μου είπε η τσατσά.  Στη θέση της Κατερίνας δούλευε ένα σούπερ μωρό στην εμφάνιση με φοβερό κορμί αλλά με μια έκφραση βαρεμάρας άλλο πράγμα. Πιο βαριεστημένη κι από Μεξικάνο ταξιτζή. Στο σπίτι της Κολοκυνθούς δούλευε μια Νίνα. Η τσατσά μου είπε πως κάνει τα πάντα και χωρίς προφυλακτικό!!!!! Έφυγα τρέχοντας γιατί εκεί και οι καναπέδες είναι επικίνδυνοι. Σα δεν ντρέπονται λίγο. Συνέχεια περπάτησα μέχρι Ρεμούνδου. Στο Ολγόσπιτο, όπου πέτυχα μια μάυρη κοντή . Απαράδεκτης εμφάνισης. Η Μπράντι αγνοείται . Σημειωτέον ότι ούτε η Όλγα είναι εκεί.  Γιατί είδα να φεύγει μια άλλη μαύρη, η Τζέσικα. Όποιος γνωρίζει πού χάθηκε η Όλγα ας ενημερώσει.  Συνέχισα στη Φυλής . Μετριότητες επί μετριοτήτων . Το Σοφάκι στη Φυλής 54 δεν ήταν στη θέση του. Πάντως ήταν μια άλλη που τη βρήκα αρκετά όμορφη. Και από το δωμάτιο ακούγονταν βογγητά. Και ενώ πάω να φύγω , λέω «Δεν περνάω και από την Ντενίζα?». Περνάω και ΗΜΟΥΝΑ (σχεδόν) ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Θαύμα. Φυσικά και κατέθεσα. Για περισσότερες info δείτε το thread της Τσέχας.

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα βολτουλα στη Φυλης.Τιποτα το εξαιρετικα ιδιαιτερο.Στο 200 το γνωστο ρωσιδακι(Μαντα νομιζω τη λενε).Εκει εκατσα και ηταν αρκετα καλα.Ο κολλητος πηγε στην Κατια στο 134β που ειναι σταθερη αξια.Απλα σας λεω οτι στο 109 κατω με το που μπηκα εβγαινε ενας πακιστανος απ το δωματιο.Μην σπευσετε να κατηγορησετε.Το επισημαινω για οσους δεν γουσταρουν να μπαινουν στο δωματιο μετα απο πακιστανοαλβανους.Στο αντελοσπιτο ενα σουπερ μπαζο που ηθελε πολλα χαστουκια γιατι ουτε μεχρι την πορτα δεν βγηκε.Πανω απο το αντελοσπιτο(στο σπιτι της μιρελλας) ηταν μια ξανθια ρωσιδα που την ειχα παρει παλια και ηταν παγοβουνο.

Επισκέπτης
για περιεγραψε λιγο την μαντα μηπως παω να καταθεσω, κανει καλο κρεβατι??

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κανει στασεις που δεν τις κανουν αλλες(και να μην το ζητησεις το κανει μονη της)και εχει και μια σχετικα καλη συμμετοχη.Να πας.20 ευρω το μαρουλι

Επισκέπτης
ειναι κοντουλα ή νταρντανα.... ειναι ομορφη???? περιεγραψε (με δυο λογια)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom