Σημερινή βραδυνή εξόρμηση έχουμε και λέμε:
Φυλής 52(αν δεν κάνω λάθος,πάντως πρίν από το σπίτι της Σοφίας) μια ψιλοαδιάφορη ξανθιά είδα ρωσιδάκι,αν και τα σχόλια από κάποιο συναγωνιστή που έβγαινε ήταν πολύ θετικά.Τεσπα..
Φυλής 66Δ η Ελενα μια ρωσιδούλα όχι πολύ ψηλή,καστανόψανθη,μέτριο πρός μεγάλο βυζί,καλά καπούλια,γενικά ωραίες αναλογίες,και μεγάλα μάτια.Κάτι μου έκανε κλίκ να μπώ,και τελικά δεν ξέρω αν το μετάνιωσα ή όχι.Η τύπισσα έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά!Αλλοτε έπεφτε και έκανε την πεθαμένη,άλλοτε μου έλεγε βρωμόλογα,άσε που ήθελε και με το ζόρι φιλιά στο στόμα(μακρια).Πάντως από κρεββάτι ψιλοψόφια ήταν,ξάπλωσε απλώς κι αυτό ήταν.Το θετικό ήταν οτι με άφηνε να πιάσω μουνί,μέχρι την μισή παλάμη έβαλα μέσα και την μαλάκιζα!Τι να πώ,περίεργη περίπτωση,θάθελα και την βοήθεια κάποιου άλλου συναγωνιστή αν έχει πάει.
Φωκαίας 25(πρίν της Αντέλλας) Είχε μια ρωσιδούλα που την είχα πάρει παλιότερα και ήταν πολύ ξεπέτα,μακριά(ιλεάνα) αν δεν κάνω λάθος).
Φωκαίας & Αχαρνών είχε μια ψιλομέτρια ελληνίδα-δέν την είδα και πολύ ζεστή.
Φυλής 59 είχε μια καινούρια φάτσα ξανθιά αλλά ψιλοαδιάφορη κι αυτή 25Ευρω όπως πάντα.
Φυλής 109 ΔΕΝ ήταν η ντενίζ και είχε μια ξανθιά ψιλομπάζο.
Τα 134 ολα γενικά ήταν μπαζο-καταστάσεις.
Φυλής 104(στο αδιέξοδο) ήταν η Αντζελλα,εγχειρισμένο τραβέλι απ'οτι φαίνεται,αλλά χαλάλι τα λεφτά!Την δοκίμασα κατόπιν προτροπής κάποιου συναδέλφου από εδω και μπορώ να πώ οτι αξίζει.Εχει αρκετά προγράμματα και τιμές-πήρα των 30 ευρώ που δίνει και κουλούρι.Μιλάμε για ΠΟΛΥ καλή πίπα 9/10 θα'λεγα με εκπληκτικό γλύψιμο στίς μπάλλες! Κι απο κορμί αρκετά καλή,το μόνο αρνητικό οτι δεν σε αφήνει πάρα πολλή ώρα για κουλούρι αν δεν χύσεις,αλλά απο γαμήσι μου άφησε καλές εντυπωσεις.Και ο χώρος εκπληκτικός..
Επίσης επισκέφθηκα και την Ξανθιά Ρουμάνα Στήν Κεραμεικού 13,η οποία δίνει κουλούρι με 18 ευρώ.Στα σύν οτι δεν είναι ξεχειλωμένη και δέχεται πολλές 'καταπονήσεις'! Στα μείον οτι δέν ξερει όμως να στήνεται,η μηδενική συμμετοχή,και ο άθλιος χώρος.Η επιλογή δική σας...