Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (21 μέλη και 288 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αρκετή ώρα πριν, λίγα από τρίτη βάρδια Μεταξουργείο...

Κολοκυνθούς 38 ισόγειο - Ειρήνη η γνωστή αδύνατη ξανθιά μιλφ καμηλοπάρδαλη με έναρξη καριέρας
στον όροφο Κολωνού 27. Ακόμα δουλεύει;;; ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Κολοκυνθούς 38 όροφος - μην πάτε...

Κολωνού 27 ισόγειο - Παλόμα και Φραντζέσκα. Και πρέπει να έχει δίκιο τελικά ο 968
για την Παλόμα ότι έχει ξαναδουλέψει. Εγώ δεν την θυμήθηκα με τόσες Βενεζουελάνες.
Απλό πρόγραμμα. Ωραίες μούνες.

Μεγαλεξάνδρου 28 κουρτινάτο - Στέλλα η γνωστή νταρντάνα Αμίρα για όσους την ψάχνουν με ελ.στοματικό.

Κολωνού 30 πρώτος όροφος - η ψηλή Άννα μιλφ με εξαιρετικής ομορφιάς κώλο αλλά απλό πρόγραμμα.
Μαζί της η ψηλή ξανθοκάστανη Γκαμπριέλλα, γνωστή φόλα με απλό κι αυτή.

Κολωνού 15 δεξί παλιό - η ξανθιά τσουπωτή Αντζελίνα αρκετά όμορφη και σέξυ φόλα με απλό πρόγραμμα.

Μεγαλέξανδρου 28 υπόγειο - Σοφία η ομοιόμορφη ξανθιά με ελ.στοματικό. Καλή.

Ιάσωνος 1 δεξί - Μπέλα αποδομημένο προτζιλφ με σακατεμενη οδοντοστοιχία και ελ.στοματικό με κάτι ψιλά.
Ο συναγωνιστής σκατάκης πρέπει επειγόντως να την γευτεί. Ώριμο φρούτο που σκύβει λίγο δύσκολα
στο γαμήσι και γελάει κοκκινίζοντας.

Ιάσωνος 46 αριστερό - Νατάσα ξανθό μιλφ υπό διάλυση με ελ.στοματικό.

Κύριε citizen, σε γνωστό καφέ-μπαρ του Μεταξουργείου εθεάθη γνωστή φυσιογνωμία που αρέσκεται
σε πιπινιές. Μοιάζει στην Jasmine Thompson. Εσείς που ήσασταν;

Καλό βράδυ...
Αγαπητέ εμένα περίμενε, αν έμενες λίγο ακόμη θα τα πίναμε και οι τρεις παρέα  :heavymetalbig::heavymetalbig: :heavymetalbig:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
γεια χαρα μαγκες.
ενεκα σαββατιατικου ρεπο που ειχα να παρω απο την εποχη του παπαθεμελη, με εψησε ενας φιλος απο το στρατο να παμε για ποτο καπου στα πατησια σε μια disco.
λεω δε γαμιεται παμε και οτι κατσει.
8 euros η μπυρα στη disco μαλακες μου...8 EUROS... ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΩ !!!
και επειδη δεν καυλαντιζω με 1 μπυρα σαν το μαλακα, πινω χαλαρα 3-4 αναλογα το κεφι και το τι ακουω απο θεμα μουσικης. εδω λοιπον σταματησα στην 3η και πληρωσα 24 euros. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΜΑΛΑΚΕΣ !!! σε στριπτιζαδικο λιγοτερo εχει.
anyway, μετα τη γαμωdisco πηγαμε και σε ενα αλλο bar (ψιλοgothic της πουτσας) με normal τιμες ευτυχως, 4 euros η μπυρα δηλαδη.
εχει παει η ωρα 4 και κατεβαινοντας απο πατησιων προς αχαρνων για να παρω τα μεσα της μαζικης ταλαιπωριας να παω σπιτακι μου, περναω απο τη γνωστη σε ολους μας οδο...τη ΦΥΛΗΣ :cheesy:
χωρις 2η σκεψη στριβω κατευθειαν αριστερα και βαδιζω προς τα γνωστα αγαπημενα σπιτακια με αφορμη να παει 5 και να αρχισουν να τσαρκαρουν τα μεσα (μαζικης ταλαιπωριας ξανα), να περασει η ωρα χωρις να καθομαι και να περιμενω τζαμπα στη σταση (και καλα).
εδω επισης να πω οτι :
λεφτα...
εγω ...
στους γαμωταριφες...
δε δινω...
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... εκτος απο οταν κανουν απεργια τα μεσα μαζικης ταλαιπωριας μονο και αυτο μετα απο σκεψη και αν.

παμε λοιπον σε αυτα που ειδα ανοιχτα...

στην πιπινου
στο 65 η ΜΑΡΙΑ μια σκουροχρωμη gipsy kings φαση, μπαμπατσικη καπως με κρεμαστα βυζια και εντελως παντελως αδιαφορη.

στη φυλης,
στο 134 υπογειο η ΙΩΑΝΝΑ που παιζει μπαλα και στο 66δ, normal σωμα αλλα αδιαφορη τα'χω ξαναπει,
στο 109 πανω 2 κοπελες η ΚΑΤΕΡΙΝΑ και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με normal σωματα και αυτες (η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με αγρια φατσα) αλλα και εδω αδιαφορια.
στο 81 η ΛΙΛΛΥ με μπαμπατσικο σωμα... ανετα την κανω αρσιβαριστρια.
στο 71 κατω η ΝΙΚΟΛ με normal σωμα αλλα για μενα ΑΚΥΡΟΤΑΤΗ. την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοσκασει στον οικο πιο αδυνατισμενη και πιο ψαρωμενη εννοειται σαν πρωτη της φορα, αλλα μεσα στο δωματιο με το που ξαπλωσε να μου παρει πιπα, πηγα να ψοφησω απο την μποχα. πρεπει να ειναι απο τις ελαχιστες κοπελες, στο μετρημα τους ενος χεριου, που εχω διωξει λογω μποχας. τωρα δε ξερω αν αγορασε rexona, αλλα στα παπαρια μου κιολας, της εχω δωσει BAN !!!
στο 71 πανω η ΡΟΞΥ με normal σωμα, αλλα κανει μπαμ απο klm οτι ειναι ξεπετα τεραστιων διαστασεων και αυτο χωρις να την εχω δοκιμασει ποτε.
στο 69 η ΑΝΝΑ, η αλβανιδα αγροτισσα που ειχα ξαναγραψει οτι μου κανει σε προηγουμενο post ???? εε αυτη.
στο 67 πανω η ΟΛΙΒΙΑ, αυτη που ειχα περασει παλι, μου'χε πρηξει τα @@ με ερωτησεις αν ειμαι παντρεμενος και τετοια, βρωμαγε και μου εμοιαζε στη Δεβορα του Ζαχου Δογκανου οταν γελαγε... εννοειται ΒΑΝ και αυτη.
στο 86 κατω η μελαχρινη στρουμφιτα ΑΤΖΕΛΑ, που εχει ξεψαρωσει οπως την ειδα.
στο 86 πανω 2 κοπελες, η ΕΛΠΙΔΑ και Η ΑΓΑΠΗ. η ΑΓΑΠΗ μελαχρινη καπως ευσωμη και η ΕΛΠΙΔΑ ξανθια normal.
βγαινει η ΕΛΠΙΔΑ με ενα μαυρο διχτυωτο μινι που φαινοταν αρκετα εντυπωσιακη.
σε συνδιασμο με τα λαμπιονια (ημουν σε disco αλλωστε πριν) και με το λιγοστο σκοτος του σαλονιου, πληρωνω και μπαινω για να τη δοκιμασω επειδη δεν την ειχα ξαναδει.
εδω λοιπον γινεται η 1η καταθεση οπως καταλαβαινετε.
μπαινει η τυπισσα και με το που βγαζει το διχτυωτο καυλε μινι, εμφανιζονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ και ξενερωνω στα καπακια.
αρχικα με πλησιαζει και ψιλοβρωμαει τσιγαριλα 1-0,
βλεπω μια κοιλια να ξεπροβαλλει 2-0,
πιανω τον κωλο της και με το που τον κοιταω στον απεναντι καθρεφτη βλεπω 2 σημαδια (σα βαθουλωματα) πανω στον κωλο της προς μεση (οχι τα καυλωτικα βαθουλοματακια της μεσης που εχουν καποιες), απο 1 σε καθε κωλομερι 3-0,
μου ξεκιναει κατι ρωσικα και μου ερχεται φρικη στο μυαλο η υπηρετρια απο τους 2 ξενους (τη σειρα) που ειχε η Μαρκορα σπιτι και ελεγε συνεχεια την ατακα "δεν καταλαβαινω" στα ρωσικα... ya ne ponimayu... η χαρακτηριστικη ατακα που ελεγε η υπηρετρια δηλαδη 4-0.
πωπω μαλακα λεω δε ξεκινησαμε καλα.
anyway την αφηνω και με κατι ελληνικοαγγλικορωσικα, βγαζουμε ακρη και ξεκιναει πιπα.
εδω να πω οτι κανονικα ΔΕΝ επρεπε να της πω χωρις καποτα λογω της καταστασης που την ειδα, αλλα για καποιο λογο της ειπα χωρις και ευτυχως βγηκε σε καλο τελικα. ξεκιναει σιγα σιγα και βαζει μονο το κεφαλακι στην αρχη για καποια δευτερολεπτα και αμεσως λεω, παει τωρα τη γαμησαμε εντελως, παει τζαμπα το 20αρικο. για καποια φαση με καταλαβε οτι ειχα ξενερωσει και μου λεει να φυγω ?? να φωναξω να ερθει η αλλη κοπελα ?? και με αφηνει μαλακα :o .
της λεω ειναι καλυτερη στην πιπα απο σενα η' μια απο τα ιδια ??? (ξερω...της σκοτωσα τη ψυχολογια, παπαρια σιγα, αλλα δεν κρατηθηκα). μου λεει δε ξερω χαχαχαχα και γελαω. στα καπακια με ξεκιναει να με ρουφαει πιο καλα αυτην τη φορα, να κανει κατι κυκλικα με τη γλωσσα και με τα πολλα και με τα λιγα σηκωνεται καπως ο παιχτης περιπου στα 80%. λεω σηκω, παμε για γαμησι ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑ (αλα βλασης). ξαπλαρει ανασκελα και μου λεει ελα να με τιμωρησεις τωρα. βλεπω την κοιλια να ειναι τελικα κανονικο μπυροκοιλι και λεω ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΓΙΑΤΙΙΙΙ ????
λεω οπως εισαι γυρνα doggy. γυρναει και ξεκιναω με μελατο πλεον πουλι. στις πρωτες πουτσιες να ειμαι σε χαλαρο tempo και αυτη να ψιλοβογγαει αχνα. με την παροδο του χρονου ομως βλεπω οτι το μουνι της αρχιζει και βγαζει υγρα και ξεκιναει να μου "μιλαει".
πως ακουγεται οταν κλανεις ελαφρως ??? α γεια σου, αυτο... που εμενα με καυλωνει ΑΠΕΙΡΑ λεμε.
αμεσως ο πουτσος μου αρχιζει και περνει την κανονικη του μορφη και γινεται πετρα με αποτελεσμα αυτη να σκουζει τεζα και να μου λεει μωρο μου με πεθαινεις και τετοια. της λεω εσυ δε μου ειπες να σε τιμωρησω πριν ??? ναι μου λεει, αλλα οχι τοσο και ετσι. καλα σκασε τωρα και φατον. ανεβαζω tempo,
να φτανω τεζα μεσα να ακουμπαω μητρα standard, να αισθανομαι οτι ακουμπαω καπου τελοσπαντων και αυτη να βογγαει και να αρχιζει να μου λεει ποναω μωρο μου... χυσε με. της λεω οχι ακομα και να ακουγεται και ο ηχος απο το μουνι και να εχω γινει ΠΥΡΑΥΛΟΣ λεμε. μετα απο λιγο ακομα banging εχυσα τελικα και ανακουφιστηκε και αυτη.
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εβγαλε τιποτα μυρωδιες μποχας απο το πολυ το in-out ειπα μεσα μου και εκτροχιαζομασταν.
ενω πλενομουν, μου ψιλοεκανε παραπονακια οτι πονουσε επειδη ειχε πολυ πελατεια και τετοια και της λεω οκ, αλλα αντε γειααααα.
σκουπιστηκα, πλυθηκα παλι και λακισα. εννοειται οτι δε θα ξαναπαω ετσι ?? μην τρελαθουμε κιολας.

συνεχιζω με φυλης,
στο 84 πανω η ΠΕΡΛΑ, λεπτη αρκετα αλλα ακωλη ενα πραμα... σαν καλαμακι ηταν... δηλαδη χωρις καμπυλες με λιγα λογια. απο βυζι κατι ειχε θυμαμαι. την ειχα δει με ρουχα καποια στιγμη ενω ανεβαινε και ειχα πει τι καυλακι ειναι αυτο ??? μετα ομως οταν την ειδα με τα εσωρουχα, αλλαξα γνωμη.
στο 84 κατω η ΣΙΜΟΝΑ (επιστροφη). χαχαχαχα την ξερετε ολοι φανταζομαι και δε χρειαζεται να λεμε και πολλα. ξεκινησε καλα στο ντεμπουτο της και αναδειχθηκε σε ξεπετοφολα ολκης με λιγα λογια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ και εσυ που μου ξαναρθες καρχια.
στο 65 κατω 2 μαυρες κοπελες-μπαζα, η ΜΠΙΟΥΤΥ και Η ΣΙΝΤΥ. χοντρες both και για συνδρομητες national geographic αβιαστα και αποκλειστικα. προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι μαυρες κοπελες, αλλα αυτες ειναι τρελα μπαζα. μια ΜΠΙΟΥΤΥ παλι που επαιξε για λιγο στο 66δ (περασα μαζι της, αλλα δεν το βρηκαμε ποτε και δε μου σηκωθηκε ποτε επισης) ηταν πολυ οκ απο θεμα εμφανισης και αυτο το λεω για οσους την προλαβαν να κανουν τη συγκριση για να καταλαβουν τι ακριβως εννοω χωρις να παρεξηγηθω.
αλλα και αν παρεξηγηθω στα @@ μου γιατι ειναι μπαζα, πως να το κανουμε δηλαδη ???
στο 65 πανω η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, που εχει παχυνει και δειχνει χαλι... μεγαλο. οταν ηταν αδυνατη ειχε τρελη κορμαρα και κωλαρα, με αποτελεσμα να παραβλεπεις τη φατσα της, που μοιαζει σαν κοτσυφι. κοψε τα σουβλακια μωρηηηη.

στη φιλλιπιδου,
στο 11 οροφος 2 κοπελες που ηταν και οι 2 στο δωματιο και δεν εκατσα να περιμενω να τις δω. η ΛΩΡΑ και Η ΜΕΛΙΝΑ μου ειπε η τσατσα και ειχε και full σαλονι απο υποψηφιους. πηγαινα για ΤΖΟΑΝΝΑ κλασσικα να ρεφαρω μετα τη ρωσιδα υπηρετρια, αλλα εφαγα πορτα δυστηχως. ελπιζω να μη λακισε για την πατριδα της και τη χασουμε παλι, γιατι ειναι παρα πολυ καλο standarακι.

τελος στη φωκαιας και στα 27αρια μονο, μιας και δεν ειχα πλεον πολυ χρονο ακομα. ειχε περασει 5 και, και κατεβαινα κλασσικα σε αυτα τα νουμερα μπας και πετυχω καμια ΝΑΤΑΛΙΑ παλι, η' καμια ΡΙΝΑ, αν και μου ειχε πει οτι θα πηγαινε απεναντι στο 24 στην απογευματινη βαρδια την προηγουμενη φορα που τη γαμησα και μου ελεγε οτι μοιαζω στον tom cruise (ενα δακρυ κυλησε ξανα).
αφου δε βρηκα ΤΖΟΑΝΝΑ να ξεχαρμανιασω, προσπερναω το 27 υπογειο και σκαω κατευθειαν στον οροφο, με προοπτικη να κατεβω μετα αντι να ανεβαινω.
σκαω και πετυχαινω ποια λετε.... την ΣΑΡΑ απο φιλλιπιδου. χοχοχο πουλακι μου λεω απο μεσα μου, παλι αλλαξες απο 25 οροφο και εδω μου εισαι τωρα ??? (ηταν δωματιο). λεω στην υπηρεσια δωματιο εχεις ?? οχι μου λεει, ειναι και τα 2 κλεισμενα και περιμενει αυτος να μπει και μου δειχνει εναν τυπα.
ε ρε πουστη μου λεω... τετοιες ωρες βρηκαν και αυτοι οι μαλακες να πανε, δεν εχουν σπιτακι ??? και  γελαω με μενα, γιατι ακριβως το ιδιο ειχα κανει. της λεω παω μια βολτα και ξαναρχομαι, μεχρι τι ωρα θα εισαι ανοιχτη και μου λεει ξερα.... σε περιμενω. οκ λεω και βγαινω.
εχει παει 6 και πλεον και λεω οχι δε θα φυγω, θα κατσω να τη γαμησω γιατι εχω καιρο να τη γαμησω και μου εχει λειψει η καριολα.
κατεβαινω λοιπον κατω στον ημιοροφο να δω ποια εχει και να περασει λιγο η ωρα και μου λεει η υπηρεσια εχω μια καινουρια την ΡΙΝΑ (ζζζντοιιιιιινγκκκκκκκ), ειναι μολις μια βδομαδα, ειναι ετσι-ετσι-γιουβετσι-κοκορετσι τη σταματαω και της λεω, σκασε... την ξερω και μπαινω. μενει καγκελο και μου λεει που την ξερεις ??? ασε ρε της λεω, εδω μιλας με tom cruise λεμε... mission impossible, sound κατσε καλα νουμε και τετοια. συναμα βγαινει το μωρο απο το μπανιο και ξεκιναμε ενα mini μπαλαμουτι στο σαλονι. εδω σταματαω να περιγραφω για να μη γραφω τα ιδια παλι, γιατι ισχυει οτι καναμε και την προηγουμενη φορα που ειχα γραψει στο τελευταιο post, απλα σε ενα level πιο πανω.
2η φορα λοιπον με ΡΙΝΑ και εχει παρει το δρομο για standarακι και αυτη. στην 3η φορα θα δειξει αν οντως γινει τελικα.
εδω εγινε η 2η καταθεση με λιγα λογια.
τελειωνοντας με την ΡΙΝΑ λοιπον, εχει παει η ωρα πλεον 7 και, και λεω δε γαμιεται, ας παω και με την ΣΑΡΑ αφου ειμαι απο κατω για να μη ξαναρχομαι.
ανεβαινω, πληρωνω κατευθειαν, μπαινω, πλενομαι, αραζω και την περιμενω. εντωμεταξυ με εχει δει στο σαλονι και ειναι κλασσικα στις γλυκες.
μετα απο ενα μισαωρο γεματο, εχω βαρεθει να βλεπω τη τσοντα, εχω κανει καποιους κοιλιακους που εχω να παω γυμναστηριο εδω και μισο χρονο λογω του οτι εχω 2 δουλειες πλεον, εχω κανει κατι ασκησεις στον τοιχο για 3κεφαλα... σκαει και σε μενα. η ωρα πλεον 7.45 απ'οτι προλαβα να δω και βγηκε 8.20 στο περιπου.
sorry, αλλα την περιγραφη με την συγκεκριμενη κοπελα θελω να την κρατησω μονο για μενα και απλα να πω οτι περναω SUPER γιατι απλα ταιριαζουμε.
ισως φανει καπως αυτο σε μερικους και να αρχισουν να χαρακτηριζουν αλλα, στα @@ μου μαγκες !!!

αυτα... και καλο μεσημερι (πλεον) γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια !!!

p.s. 1: sorry για το σεντονι για ακομα μια φορα !!!
p.s. 2: καποια στιγμη θα την κανω ομως ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α & 11β κλειστά.

Λιοσιων 76 κλειστά.

Λιοσιων 73β  3 λατινες Λολίτα καστανοξανθη κοντουλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, Οριανα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι και Σάρα καστανοξανθη πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Λιοσιων 73α Ηλέκτρα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Κωνσταντίνα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Τζούλια καστανή μιλφ χοντρή με 6αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 3αρι  βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Έλλη καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σοφία ξανθό μιλφ παχουλο με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 αριστερά Σοφία ξανθια νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Ναντια ξανθιά με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 όροφος Νανσι μεκαχρινη πολύ χοντρή με 4αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Κιρα καστανοξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα ξανθιά μιλφ μένα με λίγα πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλαράκι και αυταρχικό.

Βεργας 6β Όλγα ξανθιά πάρα πολύ χοντρή μιλφ με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα η μελαχρινή χοντρή μιλφ από Παιωνιου 47, απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα καστανοξανθη χοντρή με κατσαρο μαλλί 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
γεια χαρα μαγκες.
ενεκα σαββατιατικου ρεπο που ειχα να παρω απο την εποχη του παπαθεμελη, με εψησε ενας φιλος απο το στρατο να παμε για ποτο καπου στα πατησια σε μια disco.
λεω δε γαμιεται παμε και οτι κατσει.
8 euros η μπυρα στη disco μαλακες μου...8 EUROS... ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΩ !!!

Στο παλιό "ένσταση" πήγατε;
μόνο αυτοί την έχουν οκτώ ευρώ.

Είχε και "πελάτισσες" μέσα;

Ωραία εμπλούτισες την ενημέρωση!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Αγίου Πέτρου 7 & Περγάμου 1 κλειστά.

Ρεμουνδου 20 Ναντια καστανή νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η Ναντια από Φυλής 59 όροφο 67 κλπ.

Ρεμουνδου 21 Άννα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα στα 30 ευρώ.

Ρεμουνδου 21α  Αλίκη καστανή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Νατάσα πρώην Αλινα από Αλκιβιάδου και Διδύμου ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασάζ.

Αλκαμένους 113 Αλινα, γκιλφ με κοντό ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασιματακια, 3αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περγάμου 27 Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε : αν βρεθουμε μαζι σε καποιο χωρο (μπουρδελο-στουντιο) και δεν εχεις αποφασισει αν θα μπεις μεσα και αποφασισω να μπω πληρωσα και μπαινω δεν σε περιμενω επισης και εγω θελω να δω κανα 2 φορες την κοπελα πριν αποφασισω να μπω μεσα ή οχι διοτι μπορει να μην εχω καλλη ορατοτητα απο κει που ειμαι να με εμποδιζουν αλλοι συναγωνιστες και ν εχει πολυ κινηση (καλημενα δωματια θα περιμενω να ελευθερωθει καποιο για να μπω αν στο εντομεταξυ μπη καποιος σε δωματιο ΜΑΛΛΟΝ θα ειναι πριν απο μενα αλλα δεν θα χαλασω και την σκουφια μου περισσοτερο

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης!

Κάποιος αρχαίος φιλόσοφος πολύ σωστά παρατήρησε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν διαφωνίες, οι διαφωνούντες διαφωνούν διότι μιλάνε για διαφορετικά πράγματα. Έφερε ένα παράδειγμα για να το αποδείξει, πχ λέμε: ο ίππος είναι καλός, θα βρεθεί κάποιος άλλος και θα πει:ο ίππος είναι κακός, ενώ το σωστό είναι: ο ίππος είναι ίππος. Πόσο δίκιο είχε αυτός ο άνθρωπος!

Ρε φίλες η είσαι, η το παίζεις χαζός, στην ουσία δεν διαφωνείς, αλλά λες διαφορετικά πράγματα απ ότι λέω εγώ. Πχ λες αν μπούμε μαζί, που εγώ γράφω άλλο. Μετά λες αν δεν έχεις πάρει απόφαση, μα εννοείτε ότι άμα κάποιος μπει οπουδήποτε και δεν ξέρει τι θέλει πάμε στον επόμενο.

Αυτή η ηλιθιότητα που επικρατεί σε όλη την επικράτεια, ξεπερνάει κάθε όριο!! Όταν λέω ότι η υπηρεσία ανοήτος αγνόησε την σειρά προτεραιότητας, έγινε όπως ακριβός το λέω και μη ψάχνεις να βρεις το πως. Ούτε ήμουν αναποφάσιστος, ούτε μπήκαμε μαζί, ούτε περίμενα να δω κάτι, μα τι να περιμένω; Πριν δύο ημέρες είχα περάσει με την Αλίνα, είχα συνευρεθεί μαζί της!! Να περιμένω να δω τι; Έκανε μαλακία η υπηρεσία, ενδεχομένως κατά λάθος, αλλά έκανε μαλακία!  

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Στο παλιό "ένσταση" πήγατε;
μόνο αυτοί την έχουν οκτώ ευρώ.

Είχε και "πελάτισσες" μέσα;

Ωραία εμπλούτισες την ενημέρωση!

ακριβως παιχτη. βλεπω ξερεις και απο τετοια κολπα. μακαρι να ηταν ακομα σαν ενσταση, γιατι ειχε διαφορα ευτραπελα και κληρωσεις θυμαμαι,
με δωρα ανεμιστηρες δαπεδου και τοστιερες χαχαχα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ακριβως παιχτη. βλεπω ξερεις και απο τετοια κολπα. μακαρι να ηταν ακομα σαν ενσταση, γιατι ειχε διαφορα ευτραπελα και κληρωσεις θυμαμαι,
με δωρα ανεμιστηρες δαπεδου και τοστιερες χαχαχα.
Έτυχε να το θυμηθώ αυτό από τα συμφραζόμενα.
Όλα δεν τα ξέρει κανείς δυστυχώς.

Για τις κληρώσεις πηγαίναμε...χο-χο!

Jokeropoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2019
Κριτικές
5
Like
91
Πόντοι
0
Καλησπέρα, όποιος ψάχνει έκφυλη, Ελληνίδα πιτσιρίκα να τσεκάρει Κολωνού 27Α, πάνω τη Ρίτα, 24.00 και μετά. Πήγα πρόσφατα, 15αρι αλλά τούμπανο.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Καμιά καλή επιλογή με φουλ του κωλου υπάρχει σε καμία ώρα θα είμαι στην πιάτσα αν μπορείς κάποιος ας βοηθήσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Φυλής 136 & 134β κλειστά.

Φυλής 134α Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι τατουάζ στο μπράτσο, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 κλειστό.

Φυλής 109β Ειρήνη ξανθιά παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Χριστίνα ξανθιά κοπέλα λεπτή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 81 Άννα καστανοξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Συλβια στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α  Μαίρη καστανή μουναρα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό.

Φυλής 69β Εύα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α Τζούλια/Τζουλιανα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φυλής 67 & 86β κλειστά.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν υπέροχο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84β  Όλγα καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί σώμα με πιασιματακια στην περιοχή της κοιλιάς λεπτά πόδια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α  κλειστό.

Φυλής 65β Σονια καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Έλλη μελαχρινή κοντή σώμα με πιασίματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 61  & 59 κλειστά.

Φυλής 74 αριστερά  Εύα μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι,μικρά τατουάζ και   Κατερίνα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 74 δεξιά Μαρία μελαχρινή σώμα με πιασίματα μπουτου 3αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 Αρινα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66δ Ντεμι μελαχρινή κοντή με ασιατικά χαρακτηριστικά, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α κλειστό.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα στοχευμένο συγκεκριμένο στο Φώκαιας24 με σκοπό να περάσω με μια όμορφη κοπέλα από τις ελάχιστες πού υπάρχουν πρόκειται για μια μελαχρινή με μαύρα μακριά μαλλιά δυστυχως όμως όπως με ενημέρωσε ο Άρης ο γραφικός Τσάτσος έφυγε για την χώρα της Κρίμα ξενερωμα μεγάλο.
Έτσι για την ιστορία εκεί δούλευε η Κορίνα ξανθιά νταρντανα μαλακίες.

Έτσι μεταβολή και δρόμο από την πιάτσα που θυμίζει άνυδρη γη οπότε τι μένει ο φρέντο της παρηγοριάς
Καλό μεσημέρι κυριοι

Συνημμένα

• IMG_20191103_144324.jpg
    IMG_20191103_144324.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 21

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι Τατιάνα/Τανια/Άννα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί παχουλη 3.5αρι βυζι,Αμφισα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι και Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
---

Πολυ καλή ενημέρωση,Α..Ειρήνη Ρωξάνα και Τάνια κάνουν και λεσβιακο με 50ε στην παρτούζα.Για την  καινούρια= Αμφίσα δεν γνωρίζω αν κάνει,,

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης!

Κάποιος αρχαίος φιλόσοφος πολύ σωστά παρατήρησε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν διαφωνίες, οι διαφωνούντες διαφωνούν διότι μιλάνε για διαφορετικά πράγματα. Έφερε ένα παράδειγμα για να το αποδείξει, πχ λέμε: ο ίππος είναι καλός, θα βρεθεί κάποιος άλλος και θα πει:ο ίππος είναι κακός, ενώ το σωστό είναι: ο ίππος είναι ίππος. Πόσο δίκιο είχε αυτός ο άνθρωπος!

Ρε φίλες η είσαι, η το παίζεις χαζός, στην ουσία δεν διαφωνείς, αλλά λες διαφορετικά πράγματα απ ότι λέω εγώ. Πχ λες αν μπούμε μαζί, που εγώ γράφω άλλο. Μετά λες αν δεν έχεις πάρει απόφαση, μα εννοείτε ότι άμα κάποιος μπει οπουδήποτε και δεν ξέρει τι θέλει πάμε στον επόμενο.

Αυτή η ηλιθιότητα που επικρατεί σε όλη την επικράτεια, ξεπερνάει κάθε όριο!! Όταν λέω ότι η υπηρεσία ανοήτος αγνόησε την σειρά προτεραιότητας, έγινε όπως ακριβός το λέω και μη ψάχνεις να βρεις το πως. Ούτε ήμουν αναποφάσιστος, ούτε μπήκαμε μαζί, ούτε περίμενα να δω κάτι, μα τι να περιμένω; Πριν δύο ημέρες είχα περάσει με την Αλίνα, είχα συνευρεθεί μαζί της!! Να περιμένω να δω τι; Έκανε μαλακία η υπηρεσία, ενδεχομένως κατά λάθος, αλλά έκανε μαλακία!   

Μάστορα, σε καταλαβαίνω αλλά αν θεωρήσεις ότι κάποιος σου πήρε την σειρά επειδή πλήρωσε πρώτος
δεν δικαιούσαι να πεις κάτι. Ούτε όταν κάποιος μπαίνει σε σαλόνι με δέκα άτομα, πληρώνοντας κατευθείαν
και μπαίνοντας δωμάτιο, δικαιούσαι να πεις κάτι.
Αν όμως "στην κάνει" η τσατσά σε συνεργασία με τον πελάτη, όλα αλλάζουν.
Σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις που σε άφησαν να το δεις αυτό και δεν το κάλυψαν
κάθεσαι και αναμένεις στωικά να μπει η πουτάνα στο δωμάτιο.
Και μετά από πέντε λεπτά χτυπάς εσύ την πόρτα τοκ τοκ και φεύγεις αργά χαμο-γελώντας...

Δεν θα ξαναγίνει λάθος της τσατσάς! Άκου που σου λέω...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Μάστορα, σε καταλαβαίνω αλλά αν θεωρήσεις ότι κάποιος σου πήρε την σειρά επειδή πλήρωσε πρώτος
δεν δικαιούσαι να πεις κάτι. Ούτε όταν κάποιος μπαίνει σε σαλόνι με δέκα άτομα, πληρώνοντας κατευθείαν
και μπαίνοντας δωμάτιο, δικαιούσαι να πεις κάτι.
Αν όμως "στην κάνει" η τσατσά σε συνεργασία με τον πελάτη, όλα αλλάζουν.
Σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις που σε άφησαν να το δεις αυτό και δεν το κάλυψαν
κάθεσαι και αναμένεις στωικά να μπει η πουτάνα στο δωμάτιο.
Και μετά από πέντε λεπτά χτυπάς εσύ την πόρτα τοκ τοκ και φεύγεις αργά χαμο-γελώντας...

Δεν θα ξαναγίνει λάθος της τσατσάς! Άκου που σου λέω...

Ρε φίλε, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία με ξεπερνάνε.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πάει κάποιος βιαστικός συναγωνιστής να μου φάει την σειρά, χωρίς να ρωτήσει. Δεν θα βγάλω άχνα...

Έχω πρόβλημα με τον υπάλληλο ο οποίος το βλέπει, το ξέρει και το επιτρέπει.
Όταν πας σε ένα μπουρδέλο, έχω την εντύπωση ότι η υπηρεσία ως υποχρέωση έχει τα λεφτά και την σειρά. Να ξέρει ποιος πλήρωσε, ποιος μπήκε, πότε μπήκε. Ακόμα και αν δεν ξέρει οφείλει να ρωτήσει: ποιος έχει σειρά; Δε βρίσκω άλλο λόγο ύπαρξης της υπηρεσίας σε ένα μπουρδέλο, όλη την δουλειά τη κάνει η εκάστοτε ετέρα. Να πούμε για την καθαριότητα; Όλοι ξέρουμε πόσο ενδιαφέρονται οι υπηρεσίες στα μπουρδέλα για την καθαριότητα.

Στις 2 από τις 3ς περιπτώσεις οι υπηρεσίες, εσκεμμένα, εν γνώση τους, μπροστά στα μούτρα μου, πήγαν να δώσουν την σειρά μου σε κάποιον άλλον.  >:( Αυτό προσωπικά το θεωρώ προσβολή, σαν να έχω ανάγκη και να ανέχομαι την μαλακία που δέρνει τον καθένα.  :idiot: Ποτέ!! Τόσες ετέρες, τόσα μπουρδέλα, γιατί να ανεχτώ κάτι το οποίο με ξεπερνάει;
Ο κυρ Βασίλης, την μία, μπροστά στα μούτρα μου, την άλλη όταν είχα μπει ήδη δωμάτιο. Μάλιστα, άργησε ο συναγωνιστής και περίμενα σαν το μαλάκα.  :tickedoff: Αν έβγαινα γυμνός όμως να ζητήσω τα ρέστα θα είχα άδικο;
Αυτό με την σειρά στα μπουρδέλα είναι ένα θέμα, στα στούντιο όχι τόσο γιατί δεν έχει τόσο κόσμο.

Αυτό το οποίο εγώ κάνω και θα συνεχίσω να κάνω είναι: Είτε ξέρω, είτε δεν ξέρω, την εκάστοτε κοπέλα, ανεξάρτητα από την υπηρεσία, να περιμένω πάντα όσους μπήκαν πριν από εμένα στον οίκο. Ότι άλλο πέραν αυτού γίνεται μπροστά στα μάτια μου, απλά θα σηκώνομαι να φεύγω.
Διότι αυτό θεωρώ σωστό.  :grin:  

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Στην ειρηνη περγαμου  27τρωει πολυ ξυλο οποιος θελει να παει και φωναζει πολυ εκ μερους μου η αν θελει καποιος να την παρουμε παρτουζα  μιχαλης

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στον δρόμο για Μεταξουργείο
πέρασα από Φυλής να δω τίποτα ωραιες παρουσίες.

Κι ήμουν ψιλο-τυχερός...

Φυλής 54 ισόγειο η γνωστή γλυκιά καστανόξανθη Νάνσυ με αλογοουρά και ωραίο χυτό βυζί λεμονάτο. Απλό προγραμμα. Βιαστική μετριότητα. Την σώνει η εμφάνιση επειδή στην περιοχή έχουν πλαδαρέψει κάποιες.

Φυλής 56 Άννα η γνωστή σκυθρωπή μορφονιά
με μαύρο κολλητό. Αισθάνθηκα άσχημα
που την σηκωσα από τον θρόνο της.
Απλό πρόγραμμα.
Απουσία θηλυκότητας = πάμε παρακάτω.

joe_love

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
0
Περασμα απο Φυλής 81....η τσατσα πολυ εξυπηρετικια αλλα τα κοριτσακια....δεν το εχουν.ενω ειναι μοκροκαμωμενα με ωραιαα βυζια... η  Ξυνισμενη φατσα με ελεγε παρε ποδι γιατι θα κλαις το 20€.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom