γεια χαρα μαγκες.
ενεκα σαββατιατικου ρεπο που ειχα να παρω απο την εποχη του παπαθεμελη, με εψησε ενας φιλος απο το στρατο να παμε για ποτο καπου στα πατησια σε μια disco.
λεω δε γαμιεται παμε και οτι κατσει.
8 euros η μπυρα στη disco μαλακες μου...8 EUROS... ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΩ !!!
και επειδη δεν καυλαντιζω με 1 μπυρα σαν το μαλακα, πινω χαλαρα 3-4 αναλογα το κεφι και το τι ακουω απο θεμα μουσικης. εδω λοιπον σταματησα στην 3η και πληρωσα 24 euros. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΜΑΛΑΚΕΣ !!! σε στριπτιζαδικο λιγοτερo εχει.
anyway, μετα τη γαμωdisco πηγαμε και σε ενα αλλο bar (ψιλοgothic της πουτσας) με normal τιμες ευτυχως, 4 euros η μπυρα δηλαδη.
εχει παει η ωρα 4 και κατεβαινοντας απο πατησιων προς αχαρνων για να παρω τα μεσα της μαζικης ταλαιπωριας να παω σπιτακι μου, περναω απο τη γνωστη σε ολους μας οδο...τη ΦΥΛΗΣ
χωρις 2η σκεψη στριβω κατευθειαν αριστερα και βαδιζω προς τα γνωστα αγαπημενα σπιτακια με αφορμη να παει 5 και να αρχισουν να τσαρκαρουν τα μεσα (μαζικης ταλαιπωριας ξανα), να περασει η ωρα χωρις να καθομαι και να περιμενω τζαμπα στη σταση (και καλα).
εδω επισης να πω οτι :
λεφτα...
εγω ...
στους γαμωταριφες...
δε δινω...
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... εκτος απο οταν κανουν απεργια τα μεσα μαζικης ταλαιπωριας μονο και αυτο μετα απο σκεψη και αν.
παμε λοιπον σε αυτα που ειδα ανοιχτα...
στην πιπινου
στο 65 η ΜΑΡΙΑ μια σκουροχρωμη gipsy kings φαση, μπαμπατσικη καπως με κρεμαστα βυζια και εντελως παντελως αδιαφορη.
στη φυλης,
στο 134 υπογειο η ΙΩΑΝΝΑ που παιζει μπαλα και στο
66δ, normal σωμα αλλα αδιαφορη τα'χω ξαναπει,
στο 109 πανω 2 κοπελες η ΚΑΤΕΡΙΝΑ και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με normal σωματα και αυτες (η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με αγρια φατσα) αλλα και εδω αδιαφορια.
στο 81 η ΛΙΛΛΥ με μπαμπατσικο σωμα... ανετα την κανω αρσιβαριστρια.
στο 71 κατω η ΝΙΚΟΛ με normal σωμα αλλα για μενα ΑΚΥΡΟΤΑΤΗ. την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοσκασει στον οικο πιο αδυνατισμενη και πιο ψαρωμενη εννοειται σαν πρωτη της φορα, αλλα μεσα στο δωματιο με το που ξαπλωσε να μου παρει πιπα, πηγα να ψοφησω απο την μποχα. πρεπει να ειναι απο τις ελαχιστες κοπελες, στο μετρημα τους ενος χεριου, που εχω διωξει λογω μποχας. τωρα δε ξερω αν αγορασε rexona, αλλα στα παπαρια μου κιολας, της εχω δωσει BAN !!!
στο 71 πανω η ΡΟΞΥ με normal σωμα, αλλα κανει μπαμ απο klm οτι ειναι ξεπετα τεραστιων διαστασεων και αυτο χωρις να την εχω δοκιμασει ποτε.
στο 69 η ΑΝΝΑ, η αλβανιδα αγροτισσα που ειχα ξαναγραψει οτι μου κανει σε προηγουμενο post ???? εε αυτη.
στο 67 πανω η ΟΛΙΒΙΑ, αυτη που ειχα περασει παλι, μου'χε πρηξει τα @@ με ερωτησεις αν ειμαι παντρεμενος και τετοια, βρωμαγε και μου εμοιαζε στη Δεβορα του Ζαχου Δογκανου οταν γελαγε... εννοειται ΒΑΝ και αυτη.
στο 86 κατω η μελαχρινη στρουμφιτα ΑΤΖΕΛΑ, που εχει ξεψαρωσει οπως την ειδα.
στο 86 πανω 2 κοπελες, η ΕΛΠΙΔΑ και Η ΑΓΑΠΗ. η ΑΓΑΠΗ μελαχρινη καπως ευσωμη και η ΕΛΠΙΔΑ ξανθια normal.
βγαινει η ΕΛΠΙΔΑ με ενα μαυρο διχτυωτο μινι που φαινοταν αρκετα εντυπωσιακη.
σε συνδιασμο με τα λαμπιονια (ημουν σε disco αλλωστε πριν) και με το λιγοστο σκοτος του σαλονιου, πληρωνω και μπαινω για να τη δοκιμασω επειδη δεν την ειχα ξαναδει.
εδω λοιπον γινεται η 1η καταθεση οπως καταλαβαινετε.
μπαινει η τυπισσα και με το που βγαζει το διχτυωτο καυλε μινι, εμφανιζονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ και ξενερωνω στα καπακια.
αρχικα με πλησιαζει και ψιλοβρωμαει τσιγαριλα 1-0,
βλεπω μια κοιλια να ξεπροβαλλει 2-0,
πιανω τον κωλο της και με το που τον κοιταω στον απεναντι καθρεφτη βλεπω 2 σημαδια (σα βαθουλωματα) πανω στον κωλο της προς μεση (οχι τα καυλωτικα βαθουλοματακια της μεσης που εχουν καποιες), απο 1 σε καθε κωλομερι 3-0,
μου ξεκιναει κατι ρωσικα και μου ερχεται φρικη στο μυαλο η υπηρετρια απο τους 2 ξενους (τη σειρα) που ειχε η Μαρκορα σπιτι και ελεγε συνεχεια την ατακα "δεν καταλαβαινω" στα ρωσικα... ya ne ponimayu... η χαρακτηριστικη ατακα που ελεγε η υπηρετρια δηλαδη 4-0.
πωπω μαλακα λεω δε ξεκινησαμε καλα.
anyway την αφηνω και με κατι ελληνικοαγγλικορωσικα, βγαζουμε ακρη και ξεκιναει πιπα.
εδω να πω οτι κανονικα ΔΕΝ επρεπε να της πω χωρις καποτα λογω της καταστασης που την ειδα, αλλα για καποιο λογο της ειπα χωρις και ευτυχως βγηκε σε καλο τελικα. ξεκιναει σιγα σιγα και βαζει μονο το κεφαλακι στην αρχη για καποια δευτερολεπτα και αμεσως λεω, παει τωρα τη γαμησαμε εντελως, παει τζαμπα το 20αρικο. για καποια φαση με καταλαβε οτι ειχα ξενερωσει και μου λεει να φυγω ?? να φωναξω να ερθει η αλλη κοπελα ?? και με αφηνει μαλακα :o .
της λεω ειναι καλυτερη στην πιπα απο σενα η' μια απο τα ιδια ??? (ξερω...της σκοτωσα τη ψυχολογια, παπαρια σιγα, αλλα δεν κρατηθηκα). μου λεει δε ξερω χαχαχαχα και γελαω. στα καπακια με ξεκιναει να με ρουφαει πιο καλα αυτην τη φορα, να κανει κατι κυκλικα με τη γλωσσα και με τα πολλα και με τα λιγα σηκωνεται καπως ο παιχτης περιπου στα 80%. λεω σηκω, παμε για γαμησι ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑ (αλα βλασης). ξαπλαρει ανασκελα και μου λεει ελα να με τιμωρησεις τωρα. βλεπω την κοιλια να ειναι τελικα κανονικο μπυροκοιλι και λεω ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΓΙΑΤΙΙΙΙ ????
λεω οπως εισαι γυρνα doggy. γυρναει και ξεκιναω με μελατο πλεον πουλι. στις πρωτες πουτσιες να ειμαι σε χαλαρο tempo και αυτη να ψιλοβογγαει αχνα. με την παροδο του χρονου ομως βλεπω οτι το μουνι της αρχιζει και βγαζει υγρα και ξεκιναει να μου "μιλαει".
πως ακουγεται οταν κλανεις ελαφρως ??? α γεια σου, αυτο... που εμενα με καυλωνει ΑΠΕΙΡΑ λεμε.
αμεσως ο πουτσος μου αρχιζει και περνει την κανονικη του μορφη και γινεται πετρα με αποτελεσμα αυτη να σκουζει τεζα και να μου λεει μωρο μου με πεθαινεις και τετοια. της λεω εσυ δε μου ειπες να σε τιμωρησω πριν ??? ναι μου λεει, αλλα οχι τοσο και ετσι. καλα σκασε τωρα και φατον. ανεβαζω tempo,
να φτανω τεζα μεσα να ακουμπαω μητρα standard, να αισθανομαι οτι ακουμπαω καπου τελοσπαντων και αυτη να βογγαει και να αρχιζει να μου λεει ποναω μωρο μου... χυσε με. της λεω οχι ακομα και να ακουγεται και ο ηχος απο το μουνι και να εχω γινει ΠΥΡΑΥΛΟΣ λεμε. μετα απο λιγο ακομα banging εχυσα τελικα και ανακουφιστηκε και αυτη.
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εβγαλε τιποτα μυρωδιες μποχας απο το πολυ το in-out ειπα μεσα μου και εκτροχιαζομασταν.
ενω πλενομουν, μου ψιλοεκανε παραπονακια οτι πονουσε επειδη ειχε πολυ πελατεια και τετοια και της λεω οκ, αλλα αντε γειααααα.
σκουπιστηκα, πλυθηκα παλι και λακισα. εννοειται οτι δε θα ξαναπαω ετσι ?? μην τρελαθουμε κιολας.
συνεχιζω με φυλης,
στο 84 πανω η ΠΕΡΛΑ, λεπτη αρκετα αλλα ακωλη ενα πραμα... σαν καλαμακι ηταν... δηλαδη χωρις καμπυλες με λιγα λογια. απο βυζι κατι ειχε θυμαμαι. την ειχα δει με ρουχα καποια στιγμη ενω ανεβαινε και ειχα πει τι καυλακι ειναι αυτο ??? μετα ομως οταν την ειδα με τα εσωρουχα, αλλαξα γνωμη.
στο 84 κατω η ΣΙΜΟΝΑ (επιστροφη). χαχαχαχα την ξερετε ολοι φανταζομαι και δε χρειαζεται να λεμε και πολλα. ξεκινησε καλα στο ντεμπουτο της και αναδειχθηκε σε ξεπετοφολα ολκης με λιγα λογια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ και εσυ που μου ξαναρθες καρχια.
στο 65 κατω 2 μαυρες κοπελες-μπαζα, η ΜΠΙΟΥΤΥ και Η ΣΙΝΤΥ. χοντρες both και για συνδρομητες national geographic αβιαστα και αποκλειστικα. προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι μαυρες κοπελες, αλλα αυτες ειναι τρελα μπαζα. μια ΜΠΙΟΥΤΥ παλι που επαιξε για λιγο στο
66δ (περασα μαζι της, αλλα δεν το βρηκαμε ποτε και δε μου σηκωθηκε ποτε επισης) ηταν πολυ οκ απο θεμα εμφανισης και αυτο το λεω για οσους την προλαβαν να κανουν τη συγκριση για να καταλαβουν τι ακριβως εννοω χωρις να παρεξηγηθω.
αλλα και αν παρεξηγηθω στα @@ μου γιατι ειναι μπαζα, πως να το κανουμε δηλαδη ???
στο 65 πανω η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, που εχει παχυνει και δειχνει χαλι... μεγαλο. οταν ηταν αδυνατη ειχε τρελη κορμαρα και κωλαρα, με αποτελεσμα να παραβλεπεις τη φατσα της, που μοιαζει σαν κοτσυφι. κοψε τα σουβλακια μωρηηηη.
στη φιλλιπιδου,
στο 11 οροφος 2 κοπελες που ηταν και οι 2 στο δωματιο και δεν εκατσα να περιμενω να τις δω. η ΛΩΡΑ και Η ΜΕΛΙΝΑ μου ειπε η τσατσα και ειχε και full σαλονι απο υποψηφιους. πηγαινα για ΤΖΟΑΝΝΑ κλασσικα να ρεφαρω μετα τη ρωσιδα υπηρετρια, αλλα εφαγα πορτα δυστηχως. ελπιζω να μη λακισε για την πατριδα της και τη χασουμε παλι, γιατι ειναι παρα πολυ καλο standarακι.
τελος στη φωκαιας και στα 27αρια μονο, μιας και δεν ειχα πλεον πολυ χρονο ακομα. ειχε περασει 5 και, και κατεβαινα κλασσικα σε αυτα τα νουμερα μπας και πετυχω καμια ΝΑΤΑΛΙΑ παλι, η' καμια ΡΙΝΑ, αν και μου ειχε πει οτι θα πηγαινε απεναντι στο 24 στην απογευματινη βαρδια την προηγουμενη φορα που τη γαμησα και μου ελεγε οτι μοιαζω στον tom cruise (ενα δακρυ κυλησε ξανα).
αφου δε βρηκα ΤΖΟΑΝΝΑ να ξεχαρμανιασω, προσπερναω το 27 υπογειο και σκαω κατευθειαν στον οροφο, με προοπτικη να κατεβω μετα αντι να ανεβαινω.
σκαω και πετυχαινω ποια λετε.... την ΣΑΡΑ απο φιλλιπιδου. χοχοχο πουλακι μου λεω απο μεσα μου, παλι αλλαξες απο 25 οροφο και εδω μου εισαι τωρα ??? (ηταν δωματιο). λεω στην υπηρεσια δωματιο εχεις ?? οχι μου λεει, ειναι και τα 2 κλεισμενα και περιμενει αυτος να μπει και μου δειχνει εναν τυπα.
ε ρε πουστη μου λεω... τετοιες ωρες βρηκαν και αυτοι οι μαλακες να πανε, δεν εχουν σπιτακι ??? και γελαω με μενα, γιατι ακριβως το ιδιο ειχα κανει. της λεω παω μια βολτα και ξαναρχομαι, μεχρι τι ωρα θα εισαι ανοιχτη και μου λεει ξερα.... σε περιμενω. οκ λεω και βγαινω.
εχει παει 6 και πλεον και λεω οχι δε θα φυγω, θα κατσω να τη γαμησω γιατι εχω καιρο να τη γαμησω και μου εχει λειψει η καριολα.
κατεβαινω λοιπον κατω στον ημιοροφο να δω ποια εχει και να περασει λιγο η ωρα και μου λεει η υπηρεσια εχω μια καινουρια την ΡΙΝΑ (ζζζντοιιιιιινγκκκκκκκ), ειναι μολις μια βδομαδα, ειναι ετσι-ετσι-γιουβετσι-κοκορετσι τη σταματαω και της λεω, σκασε... την ξερω και μπαινω. μενει καγκελο και μου λεει που την ξερεις ??? ασε ρε της λεω, εδω μιλας με tom cruise λεμε... mission impossible, sound κατσε καλα νουμε και τετοια. συναμα βγαινει το μωρο απο το μπανιο και ξεκιναμε ενα mini μπαλαμουτι στο σαλονι. εδω σταματαω να περιγραφω για να μη γραφω τα ιδια παλι, γιατι ισχυει οτι καναμε και την προηγουμενη φορα που ειχα γραψει στο τελευταιο post, απλα σε ενα level πιο πανω.
2η φορα λοιπον με ΡΙΝΑ και εχει παρει το δρομο για standarακι και αυτη. στην 3η φορα θα δειξει αν οντως γινει τελικα.
εδω εγινε η 2η καταθεση με λιγα λογια.
τελειωνοντας με την ΡΙΝΑ λοιπον, εχει παει η ωρα πλεον 7 και, και λεω δε γαμιεται, ας παω και με την ΣΑΡΑ αφου ειμαι απο κατω για να μη ξαναρχομαι.
ανεβαινω, πληρωνω κατευθειαν, μπαινω, πλενομαι, αραζω και την περιμενω. εντωμεταξυ με εχει δει στο σαλονι και ειναι κλασσικα στις γλυκες.
μετα απο ενα μισαωρο γεματο, εχω βαρεθει να βλεπω τη τσοντα, εχω κανει καποιους κοιλιακους που εχω να παω γυμναστηριο εδω και μισο χρονο λογω του οτι εχω 2 δουλειες πλεον, εχω κανει κατι ασκησεις στον τοιχο για 3κεφαλα... σκαει και σε μενα. η ωρα πλεον 7.45 απ'οτι προλαβα να δω και βγηκε 8.20 στο περιπου.
sorry, αλλα την περιγραφη με την συγκεκριμενη κοπελα θελω να την κρατησω μονο για μενα και απλα να πω οτι περναω SUPER γιατι απλα ταιριαζουμε.
ισως φανει καπως αυτο σε μερικους και να αρχισουν να χαρακτηριζουν αλλα, στα @@ μου μαγκες !!!
αυτα... και καλο μεσημερι (πλεον) γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια !!!
p.s. 1: sorry για το σεντονι για ακομα μια φορα !!!
p.s. 2: καποια στιγμη θα την κανω ομως ;)