Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (30 μέλη και 258 επισκέπτες)

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
εχουμε καμμια με πολυ μεγαλη κωλαρα 2η βαρδια?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εχουμε καμμια με πολυ μεγαλη κωλαρα 2η βαρδια?

Κολοκυνθούς 38 ισόγειο κι όροφος ότι πιο μεγάλο αλλά θα σε συντρίψουν σαν καρυδότσουφλο.

Έντιτ: εμφάνιση απελπιστική. Δεν πάει κανείς όπως βλέπεις ούτε για να γράψει τι υπάρχει.

Nectar81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
207
Πόντοι
280
Πήγα από Ιάσονος σήμερα, και μοιαζανε παρατημένα τα μισά μαγαζιά. Άρχισαν και κλείνουν? Ή ήταν κλειστά λόγο μη-δουλειας?
Επίσης, ξέρεις κάποιος που μπορω να βρω τη Νάταλι από Ιάσονος 37Α?

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Μετά την θετική κριτική για Τατιάνα στο Ι.2 Ορ τρεις φορές έχω πάει και έχει συνεχόμενα δωμάτια και αναμονή μεγάλη . Ούτε σήμερα το μεσημέρι έμεινα παρ' όλο που ανταλλάξαμε χαιρετισμό .
Κάτι είπα στην τσατσά για το πότε είναι χαλαρά αλλά δεν με διαφώτισε.
Ας είναι . Κάποια στιγμή θα το πετύχω χαλαρό (λέμε) το κορίτσι !
Απίστευτη "εικόνα" ως συνήθως απ' έξω ... Ιάσωνος .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Eιλικρινα φιλε μου δεν εχω λογια!! Σου βγαζω το καπελο!! ΤΙ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?!!! Πως τα θυμοσουν ολα αυτα?!! Περασες απο καπου 50 σπιτια και θυμοσουν τοσες λεπτομερειες για το καθενα απο αυτα?!! Οπως και να χει ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την ακρως ενδιαφερουσα ενημερωση σου!! :) (και ολοι μας εδω μεσα πιστευω το ιδιο... κι εσενα κι αλλα παιδια που καθονται και γραφουν τετοιες ενδιαφερουσες λεπτομερεις περιγραφες!!) (by the way μιλαω σοβαρα, δεν κανω πλακα!... κι επισης αυτο ηταν το πρωτο μου post εδω μεσα) :)

να'σαι καλα φιλε και ευχαριστω.
προσωπικα προσπαθω για την καλυτερη ενημερωση οσες φορες παω.
πανω απ'ολα κοιταω να ειμαι αληθινος και οσο πιο κοντα γινεται στις περιγραφες σε σχεση με αυτα που βλεπω χωρις φουμαρα και μεταξωτες κορδελες.
καλη bourdelιακη συνεχεια !

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια
ξερει κανεις αν ειναι ακομα η Σαρα στο Φιλιππιδου 11β 3η βαρδια
αν ναι εχει κανεις μια τελευταια κριτικη
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα κύριοι πέρασμα τώρα μόλις από Βεργας3 μιας και αναφέρθηκε ότι άνοιξε πάλι ο όροφος δυστυχως όμως τσάμπα χρόνο και κόπο θα κάνετε αν πάτε καθώς η απογοήτευση μεγάλη έτσι λοιπόν έχουμε στο
Δεξιά: Μια Χριστίνα χοντρή ανέκφραστη κοπέλα αδιάφορη εντελώς εδώ τσατσά μια ηλίθια ηλικιωμένη με κοντό μαλλί φάτσα ποντικιού όλο ειρωνία και εξυπνάδα τόλμησε να μου πει ότι με20ο τι νομίζεις πως θα βρεις την Αντζελίνα Τζολί αν το δέχεστε αυτό συναγωνιστές μπορείτε να πάτε να δώσετε το20€σας δεν νομίζω όμως να βρεθεί κανένας λογικός να το δώσει μακριά αριστερά όπως συνήθως η Νάντια.

Επάνω τώρα δύο κοπέλες βαρέων βαρών παχύδερμα μια Νάνσυ για την οποία ακούγονται καλά σχόλια και μια Κιρα μελαχρινή νταρντανα άσχημη εδώ η τσατσά ευγενεστατη κυρία.

Χωμάτιανου 11 όροφος Αλεξάνδρα στο σαλόνι δύο Κούρδοι ένας Αιγύπτιος και ένας Πακιστανός πλήρωσε και πέρασε δωμάτιο στο σαλόνι επιτρέπεται το κάπνισμα και η τσατσά λέει 15 λεπτά σεξ 20πουλα

Αυτά απόλυτη απογοητευση στο Βεργας3

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Μετά την θετική κριτική για Τατιάνα στο Ι.2 Ορ τρεις φορές έχω πάει και έχει συνεχόμενα δωμάτια και αναμονή μεγάλη . Ούτε σήμερα το μεσημέρι έμεινα παρ' όλο που ανταλλάξαμε χαιρετισμό .
Κάτι είπα στην τσατσά για το πότε είναι χαλαρά αλλά δεν με διαφώτισε.
Ας είναι . Κάποια στιγμή θα το πετύχω χαλαρό (λέμε) το κορίτσι !
Απίστευτη "εικόνα" ως συνήθως απ' έξω ... Ιάσωνος .
Ομοιοπαθής με το συναγωνιστή  :- :- Έχω πάει 3 φορές κι εγώ, όλα τα δωμάτια γεμάτα, και 1-2 άτομα ακόμα αναμονή  :S :S :S Η τσατσά τη μια φορά που την ρώτησα, μου είπε ότι η Τατιάνα ξεκινάει τη βάρδια της στις 6 το πρωί, ενώ την επόμενη φορά που την ξαναρώτησα, μου είπε το μεσημέρι κατά τις 12  :idiot: :idiot: Τελικά, έχει κάποιος ιδέα για το πότε ξεκινάει τη βάρδια της, μπας και την πετύχουμε λίγο λάσκα από κόσμο ??

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια
ξερει κανεις αν ειναι ακομα η Σαρα στο Φιλιππιδου 11β 3η βαρδια
αν ναι εχει κανεις μια τελευταια κριτικη
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

πλεον εδω και πολυ καιρο δουλευει φωκαιας 25 στον οροφο 3η βαρδια πριν κανα μηνα την ειχα παρει

Nectar81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
207
Πόντοι
280
Τελικά ανοιγουνε, απλά όταν πήγα ήταν κλειστά όλα. Και η Ναταλί είναι σε πολυημερο διάλειμμα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
διαφωνω με την σειρα πληρωσες πρωτος και δωσανε το δωματιο στον επομενο απο εσενα ?

Διαφωνείς η συμφωνείς, θες η δεν θες, σου αρέσει η όχι, η πραγματικότητα είναι μία:

Όποιος, ξανά λέω "όποιος", εισέρχεται σε οποιοδήποτε κατάστημα, μπουρδέλο, περίπτερο, σουβλατζίδικο, ταβέρνα κοκ, υποχρεούται να περιμένει αυτούς οι οποίοι εισήλθαν πριν από αυτόν. Επίσης, οι εργαζόμενοι, η οι υπάλληλοι οποιουδήποτε καταστήματος, μπουρδέλου, περίπτερου, σουβλατζίδικου, καφενείου κοκ, υποχρεούνται, θέλουν δεν θέλουν, τους αρέσει η όχι να εξυπηρετήσουν πρώτα όποιον πάτησε πρώτος το πόδι του στο μαγαζί στο οποίο εργάζονται. Η σειρά προτεραιότητας ανήκει αποκλειστικά μόνο σε εκείνον ο οποίος την κατέχει, σε κανέναν άλλον! Μόνο αυτός μπορεί να την διαχειριστεί, να την κρατήσει η να την δώσει η ακόμα και να την αφήσει.
Τέλος, σε όλο αυτό υπάρχει και ένα ρητό το οποίο λέει: Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μετ/γείο λιγα και λίγο πριν λήξη δεύτερης βάρδιας...

Κολωνού 48 καινούργιο Νατάσα γνωστή
σε όλους με την συνηθισμένη  κόμμωση κουκουβάγιας.
Στυλ σαν να εκτίει ποινή (πλέον).
Η διπλοβαρδια αφήνει κέρδος αλλά και...σημάδια. Ελ.στοματικό.

Ιασωνος 1 αριστερά Αλεξανδρα υπερβαρη
με κολλητά. Ενδέχεται ν'ανεχεται αυτούς που υποδέχεται δίχως να παραδέχεται
πως πλέον δεν μπορεί. Θα το κάνω τραγούδι.
Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1 μεσαίο δεξί φολοΜαρίνα
με πηγούνι τρολ και απλό πρόγραμμα.

Καλλεργη 33 Σάντρα καινούργια νταρντάνα με απλό πρόγραμμα. Προσχαρη λόγω απειρίας. Συντομα θα αλλάξει γνώμη.

Ιάσωνος 19 όροφος μπήκε δωμάτιο
αλλα ο κωλος που είδα ήταν αράπικος.

Ιάσωνος 19 ισόγειο Χριστινα η κοιμισμένη από Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Απλό πρόγραμμα είπαν.

Μεγαλεξανδρου 28 υπόγειο η γνωστή Ανδριαννα. Δεν περιγράφω τίποτα.
Δεν έχω τέτοιες ψυχικές δυνάμεις.

Πέρδικα 3 δεξί Μαρια ξανθιά άχρηστη χονδρή με απλό. Βρε ουστ!

Λεωνίδου 28 ισόγειο Μαρια με φουλ.
Η ομορφούλα παχιά με τα κολλητά
που έψαχνε ο κοκος30.

Ιάσωνος 36 ο Ντενις Ρόντμαν με κόκκινη περούκα. Απλό πρόγραμμα.

Thanasis33100

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Διαφωνείς η συμφωνείς, θες η δεν θες, σου αρέσει η όχι, η πραγματικότητα είναι μία:

Όποιος, ξανά λέω "όποιος", εισέρχεται σε οποιοδήποτε κατάστημα, μπουρδέλο, περίπτερο, σουβλατζίδικο, ταβέρνα κοκ, υποχρεούται να περιμένει αυτούς οι οποίοι εισήλθαν πριν από αυτόν. Επίσης, οι εργαζόμενοι, η οι υπάλληλοι οποιουδήποτε καταστήματος, μπουρδέλου, περίπτερου, σουβλατζίδικου, καφενείου κοκ, υποχρεούνται, θέλουν δεν θέλουν, τους αρέσει η όχι να εξυπηρετήσουν πρώτα όποιον πάτησε πρώτος το πόδι του στο μαγαζί στο οποίο εργάζονται. Η σειρά προτεραιότητας ανήκει αποκλειστικά μόνο σε εκείνον ο οποίος την κατέχει, σε κανέναν άλλον! Μόνο αυτός μπορεί να την διαχειριστεί, να την κρατήσει η να την δώσει η ακόμα και να την αφήσει.
Τέλος, σε όλο αυτό υπάρχει και ένα ρητό το οποίο λέει: Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας.
συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε : αν βρεθουμε μαζι σε καποιο χωρο (μπουρδελο-στουντιο) και δεν εχεις αποφασισει αν θα μπεις μεσα και αποφασισω να μπω πληρωσα και μπαινω δεν σε περιμενω επισης και εγω θελω να δω κανα 2 φορες την κοπελα πριν αποφασισω να μπω μεσα ή οχι διοτι μπορει να μην εχω καλλη ορατοτητα απο κει που ειμαι να με εμποδιζουν αλλοι συναγωνιστες και ν εχει πολυ κινηση (καλημενα δωματια θα περιμενω να ελευθερωθει καποιο για να μπω αν στο εντομεταξυ μπη καποιος σε δωματιο ΜΑΛΛΟΝ θα ειναι πριν απο μενα αλλα δεν θα χαλασω και την σκουφια μου περισσοτερο

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
:helpsos: :helpsos:ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ :afro: :afro:ABELALE :smiley6600: :headbaning2:

Σημερα κατα τις 7μμ σκαω μετακσι :tn04:,ειχα καιρο να :zfuck: :afro:
Αρα το IΑΣ19ΑΝΩ με την Ναομι ηταν μονοδρομος :walkingpenis:
Με το που ανοιγω την πορτα βλεπω νεο :afro:με υπερμεγεθη κωλαρα :rockon:
ΚΩΛΑΡΑ Κ ΜΠΑΚΑ ΧΧΧL
Δεν ηταν δυνατο να μην δοκιμασω την νεα παρουσια κ αμεσα πλερωνω την 2τσα.
Η Αντζελα ειναι νεα,ισχυριζεται οτι ειναι απο την Ιαμαικη :think:,εχει πολυ ωραιο προσωπο ΑΛΛΑ το πληθωρικο της σωμα απευθυνεται σε niche market :birdman:
Aν καποιος γουσταρει μαυρουλες με μεγαλη,αφρατη,δροσερη κυτταριτιδουχα κωλαρα τοτε πρεπει να την επισκεφτει ΑΜεΣΑ :birdman:
Ηταν πολυ φιλικη+γλυκια μαζι μου ενω μαλαζε τα  :animatedballs: με μια ιδιαιτερη ηδονικη στοργη :babycry:
Τελειωσα πανω στην μπακα της :2on1:την γεμισα κολλωδες σπερμα το οποιο πρασπαθησε για ωρα να ξεπλυνει στον νιπτηρα :shower:  :embarrased:
Ο οικος ειναι πολυ καθαρος για να ειναι μεταξενιος ΑΛΛΑ εχει πολυ χαμηλο φωτισμο στα δωματια :headbang: :tickedoff:
Πηγαινοντας προς τον φουρνο B.F. μπαινω κ στο LATIN HOUSE KOΛ27Α.Ισ.Δεξια :birdman:
Αναμενοντας τα κοριτσια τα ακουω στο κουζινακι να μιλανε μεταξυ τους στα Ισπανικα :wanker:
Εμφανιστηκαν η Παλομα+Φραντσεσκα :wanker: :wanker: :wanker:
Την Παλομα την ειχα δοκιμασειπριν 2,3 μηνες :think:+ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος :kneel:
εχει πολυ σφιχτο σωμα ενω η 2η petite :babycry:κοπελα φανηκε πολλα υποσχομενη...+συντομα,αν ολα πανε καλα,θα την  :fuck2:

Αυτα τα λιγα κ απο μενα καλα να περνατε κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :smiley6600:

:hi: :hi: :hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μετ/γείο λιγα και λίγο πριν λήξη δεύτερης βάρδιας...

Κολωνού 48 καινούργιο Νατάσα γνωστή
σε όλους με την συνηθισμένη  κόμμωση κουκουβάγιας.
Στυλ σαν να εκτίει ποινή (πλέον).
Η διπλοβαρδια αφήνει κέρδος αλλά και...σημάδια. Ελ.στοματικό.

Ιασωνος 1 αριστερά Αλεξανδρα υπερβαρη
με κολλητά. Ενδέχεται ν'ανεχεται αυτούς που υποδέχεται δίχως να παραδέχεται
πως πλέον δεν μπορεί. Θα το κάνω τραγούδι.
Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1 μεσαίο δεξί φολοΜαρίνα
με πηγούνι τρολ και απλό πρόγραμμα.

Καλλεργη 33 Σάντρα καινούργια νταρντάνα με απλό πρόγραμμα. Προσχαρη λόγω απειρίας. Συντομα θα αλλάξει γνώμη.

Ιάσωνος 19 όροφος μπήκε δωμάτιο
αλλα ο κωλος που είδα ήταν αράπικος.

Ιάσωνος 19 ισόγειο Χριστινα η κοιμισμένη από Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Απλό πρόγραμμα είπαν.

Μεγαλεξανδρου 28 υπόγειο η γνωστή Ανδριαννα. Δεν περιγράφω τίποτα.
Δεν έχω τέτοιες ψυχικές δυνάμεις.

Πέρδικα 3 δεξί Μαρια ξανθιά άχρηστη χονδρή με απλό. Βρε ουστ!

Λεωνίδου 28 ισόγειο Μαρια με φουλ.
Η ομορφούλα παχιά με τα κολλητά
που έψαχνε ο κοκος30.

Ιάσωνος 36 ο Ντενις Ρόντμαν με κόκκινη περούκα. Απλό πρόγραμμα.
:heavymetalbig: :2funny: :heavymetalbig: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Πριν λίγο τίμια παρτούζα Φώκαιας 17 με Κατερίνα και Μιχαέλα. Θα ανεβάσω κριτική το βράδυ. Με 40€ στη Σαλονίκη γαμάς μία και αν βρεις κάτι της προκοπής.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αρκετή ώρα πριν, λίγα από τρίτη βάρδια Μεταξουργείο...

Κολοκυνθούς 38 ισόγειο - Ειρήνη η γνωστή αδύνατη ξανθιά μιλφ καμηλοπάρδαλη με έναρξη καριέρας
στον όροφο Κολωνού 27. Ακόμα δουλεύει;;; ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Κολοκυνθούς 38 όροφος - μην πάτε...

Κολωνού 27 ισόγειο - Παλόμα και Φραντζέσκα. Και πρέπει να έχει δίκιο τελικά ο 968
για την Παλόμα ότι έχει ξαναδουλέψει. Εγώ δεν την θυμήθηκα με τόσες Βενεζουελάνες.
Απλό πρόγραμμα. Ωραίες μούνες.

Μεγαλεξάνδρου 28 κουρτινάτο - Στέλλα η γνωστή νταρντάνα Αμίρα για όσους την ψάχνουν με ελ.στοματικό.

Κολωνού 30 πρώτος όροφος - η ψηλή Άννα μιλφ με εξαιρετικής ομορφιάς κώλο αλλά απλό πρόγραμμα.
Μαζί της η ψηλή ξανθοκάστανη Γκαμπριέλλα, γνωστή φόλα με απλό κι αυτή.

Κολωνού 15 δεξί παλιό - η ξανθιά τσουπωτή Αντζελίνα αρκετά όμορφη και σέξυ φόλα με απλό πρόγραμμα.

Μεγαλέξανδρου 28 υπόγειο - Σοφία η ομοιόμορφη ξανθιά με ελ.στοματικό. Καλή.

Ιάσωνος 1 δεξί - Μπέλα αποδομημένο προτζιλφ με σακατεμενη οδοντοστοιχία και ελ.στοματικό με κάτι ψιλά.
Ο συναγωνιστής σκατάκης πρέπει επειγόντως να την γευτεί. Ώριμο φρούτο που σκύβει λίγο δύσκολα
στο γαμήσι και γελάει κοκκινίζοντας.

Ιάσωνος 46 αριστερό - Νατάσα ξανθό μιλφ υπό διάλυση με ελ.στοματικό.

Κύριε citizen, σε γνωστό καφέ-μπαρ του Μεταξουργείου εθεάθη γνωστή φυσιογνωμία που αρέσκεται
σε πιπινιές. Μοιάζει στην Jasmine Thompson. Εσείς που ήσασταν;

Καλό βράδυ...

patouses

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
Η πρωινή βάρδια τι ώρα ξεκινάει γνωρίζεται ?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kostascr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
0
Βέργας 3 όροφος Κίρα  BBW μέσα τίμιο γαμήσι έχω ανεβάσει σχετική κριτική μαζί με Νάνση BBW  με κωλάρα πλατεία κολιάτσου

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Βέργας 3 όροφος Κίρα  BBW μέσα τίμιο γαμήσι έχω ανεβάσει σχετική κριτική μαζί με Νάνση BBW  με κωλάρα πλατεία κολιάτσου
Καλημέρα τι να σου πω φίλε για το τίμιο γαμησι που αναφέρεις οκ θα διαβάσω και την κριτική σου αλλά οι κοπέλες αυτές είναι εμφανισιακά πολύ κάτω χοντροκομμένες ειδικά αυτή η Νάνσυ μοιάζει με δεξαμενή υγραερίου έτοιμη να εκραγεί γούστα είναι αυτά.

Ήθελα να ρωτήσω στην Ευρύτερη περιοχή της Λιοσίων υπάρχει έστω μισή κοπέλα που να αξίζει ή να τιμάει το20€ο.
Η απάντηση είναι απλή όχι καμία για Λιοσιων73  πάνω κάτω δεδομένο ο χρόνος είναι αυστηρά περιορισμένος στο 5λεπτο.
Γενικότερα χρειάζεται μια απόχη στην Λιοσίων που έχει πεθάνει χαμένος χρόνος το πέρασμα από εκεί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom