Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (32 μέλη και 277 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μεταξουργείο λίγα από τρέχουσα βάρδια...

Κολωνού 32 υπόγειο - Νίκη η γνωστή ξανθιά δυναμική με εμπλουτισμένο απλό πρόγραμμα.
Μια Παρισινή Κομμούνα.

Κολωνού 27 υπόγειο - Άννα και Μαριάννα οι δυο όμορφες μουνίτσες με ωραία κορμιά.
Η δεύτερη σκέτο χέλι με λαιμό κόλαση. Δυστυχώς απλό πρόγραμμα και με τις μέρες τους στα ενδότερα.

Κολωνού 30 - Άννα και Ντάρια. Ο ξανθός ντολμάς κι η καστανή φολάρα. Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος - Δήμητρα η χονδρή τάπα με τα γυαλιά σε απλό πρόγραμμα...με προεκτάσεις.

Ιάσωνος 19 όροφος - Άντζελα που (ε)γάμησε ο 968. Νταρντάνα αραπίνα με απλό πρόγραμμα.
Κώλος φουσκωμένος με τρόμπα.

Κολωνού 48 καινούργιο - Νατάσα η μόνιμη. Έγερνε σαν γκλίτσα ψωνίζοντας βρακιά του ταλήρου.
Ελ.στοματικό.

Κολωνού 48 παλιό - Ειρήνη η καλοχτενισμένη γαλοπούλα με ελ.στοματικό.

Κολωνού 53 - Ελένη η σπέσιαλ με ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Κολωνού 45 - Στέλλα η τροφαντή γλυκιά μιλφ με απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.
Ήρεμη δύναμη.

Κολωνού 27 ισόγειο Παλόμα η ξανθιά όμορφη μουνίτσα με συρτό βάδισμα. Χτες είχε φόρτο εργασίας
μιας που μετά από εκεί πήγε στο Κεραμικού 13 όροφο. Θα κουράστηκε πολύ. 

Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Νάταλυ η τσουπωτή ομορφούλα με ελ.στοματικό μαζί με την Μαρίνα.
Η δεύτερη μιλφ με αξιώσεις γνωστή από θητεία Αχαρνών, απομεινάρια Μεγαλέξανδρου κτλ.
Ελ.στοματικό. Έξοχο το συνολάκι της.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206

Κολωνού 32 υπόγειο - Νίκη η γνωστή ξανθιά δυναμική με εμπλουτισμένο απλό πρόγραμμα.
Μια Παρισινή Κομμούνα.

Κολωνού 27 υπόγειο - Άννα και Μαριάννα οι δυο όμορφες μουνίτσες με ωραία κορμιά.
Η δεύτερη σκέτο χέλι με λαιμό κόλαση. Δυστυχώς απλό πρόγραμμα και με τις μέρες τους στα ενδότερα.

Κολωνού 30 - Άννα και Ντάρια. Ο ξανθός ντολμάς κι η καστανή φολάρα. Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος - Δήμητρα η χονδρή τάπα με τα γυαλιά σε απλό πρόγραμμα...με προεκτάσεις.

Ιάσωνος 19 όροφος - Άντζελα που (ε)γάμησε ο 968. Νταρντάνα αραπίνα με απλό πρόγραμμα.
Κώλος φουσκωμένος με τρόμπα.

Κολωνού 48 καινούργιο - Νατάσα η μόνιμη. Έγερνε σαν γκλίτσα ψωνίζοντας βρακιά του ταλήρου.
Ελ.στοματικό.

Κολωνού 48 παλιό - Ειρήνη η καλοχτενισμένη γαλοπούλα με ελ.στοματικό.

Κολωνού 53 - Ελένη η σπέσιαλ με ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Κολωνού 45 - Στέλλα η τροφαντή γλυκιά μιλφ με απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.
Ήρεμη δύναμη.

Κολωνού 27 ισόγειο Παλόμα η ξανθιά όμορφη μουνίτσα με συρτό βάδισμα. Χτες είχε φόρτο εργασίας
μιας που μετά από εκεί πήγε στο Κεραμικού 13 όροφο. Θα κουράστηκε πολύ.  

Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Νάταλυ η τσουπωτή ομορφούλα με ελ.στοματικό μαζί με την Μαρίνα.
Η δεύτερη μιλφ με αξιώσεις γνωστή από θητεία Αχαρνών, απομεινάρια Μεγαλέξανδρου κτλ.
Τα σχόλια που συνοδεύουν την παρουσίαση κάποιων κορασίδων όλα τα λεφτά! Χαχαχα  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

Η δεύτερη μιλφ με αξιώσεις γνωστή από θητεία Αχαρνών, απομεινάρια Μεγαλέξανδρου κτλ
.
Η Μαρίνα Ρωσσιδα Μιλφ από τίς πλέον τίμιες με θητεία παλιά σε μασατζιδικα οι παλαιοί θυμούνται ένα φεγγάρι δούλευε και στο μαγαζάκι της Ιουλιανού που έκλεισε το πιο παράδοξο με την Μαρίνα τόσα χρόνια στην Ελλάδα και τα Ελληνικά της παραμένουν φτωχά δεν τα εξάσκησε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Μαρίνα Ρωσσιδα Μιλφ από τίς πλέον τίμιες με θητεία παλιά σε μασατζιδικα οι παλαιοί θυμούνται ένα φεγγάρι δούλευε και στο μαγαζάκι της Ιουλιανού που έκλεισε το πιο παράδοξο με την Μαρίνα τόσα χρόνια στην Ελλάδα και τα Ελληνικά της παραμένουν φτωχά δεν τα εξάσκησε

Έτσι είναι γεραρώτατε φίλε μου. Μιλάς αληθινά.
Διακρίθηκε στο παρελθόν ως κομψοτέχνημα υπηρεσιών, ως μια βεντουζομούνα
ως ένα λαρύγγι που έστυβε ψωλές με μαεστρία.

Όμως η αλεξιθυμία και ο ακκισμός αυτής της εργασίας, την καταπόνησαν τόσο
που πλέον κατέληξε στο Μεταξουργείο...

...παρεά με γυφτάκια!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.790
Πόντοι
41.129
Aπογευματινη βολτα στην Ιασωνος οπου πιο κατω απο το Ιας 37 μαλλον σε λιγες μερες θα εχουμε εγκαινια νεου οικου ??????  :think: :think:
Ελπιζω να φερουν κανα καλο μουνακι.
www.imagebam.com/image/3000d81324557896] [/URL]

Στην οδο Λεωνιδου καποιος εστησε το τσαρδι του απεναντι απο το πολυτελες ξενοδοχειο Vitruvius   :S :S
www.imagebam.com/image/34be811324557757] [/URL]

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βέργας 3 προ καμιάς ώρας...

αριστερά η Νάνσυ. Γλυκιά υπερνταρντάνα μελαχρινή με πλούσιο στήθος.
Καλύτερα να την ντύνεις παρά να την ταίζεις. Έντονο κόκκινο κραγιόν και χαμόγελο με ζεστά μήλα προσώπου.
Φορούσε ρόμπα λαικής και από μέσα νομίζω δαντέλα Κιπούρ. Θα ερευνήσω. Μου άρεσε.
Ελ.στοματικό. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, έτσι δεν είναι;
Έχει κανείς εμπειρία μαζί της;

στον όροφο η Κίρα με την Κρίστυ. Η μελαχρινή Κίρα ήταν λιγο μπουζουκόβια στην όψη με έμφαση στο κλαρίνο.
Παχουλή γυναίκα με έντονες βλεφαρίδες και τσιγκούνικο χαμόγελο.
Η καστανόξανθη Κρίστυ, ήταν τσουπωτή στα όρια να την πεις παριζάκι αλλά ήταν αρκετά πιο αισθησιακή.
Ίσως επειδή περπατουσε πιο όμορφα και καύλωσα.

..........................

Άσχετο...στο Κολωνού 15 παλιό δεξί στην δεύτερη βάρδια ήταν η Λάουρα, αυτή που είχα αναφέρει ως Γιάννα
που της αλλάζουν ονόματα. Ωραίο κορίτσι, λεπτό νέο κι υπερενεργητικό αλλά απίστευτα μικρό κωλαράκι.

Μαζί της η αδιάφορη καινούργια Ναταλία. Καστανή λεπτή με μακρύ μαλλί αλλά αδιάφορη φάτσα.

Κι οι δύο απλό πρόγραμμα.

Τα σχόλια που συνοδεύουν την παρουσίαση κάποιων κορασίδων όλα τα λεφτά! Χαχαχα  :2funny: :2funny:

Με αυτές που δεν έρχονται, μόνο να γελάμε θα μας μείνει! Χο-χο!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Καλησπέρα, όποιος ψάχνει έκφυλη, Ελληνίδα πιτσιρίκα να τσεκάρει Κολωνού 27Α, πάνω τη Ρίτα, 24.00 και μετά. Πήγα πρόσφατα, 15αρι αλλά τούμπανο.
Φιλε συνηθως αυτες οι μουναρες ειναι κομοδινα μεσα στ δωματιο και γενικα κανουν απλο προγραμμα χωρις πολυ μεγαλη συμετοχη γιατι πονταρουν οτι θα περασεις λογως εμφανισης..

Επισκέπτης
Τσαρκα με ορδες προσφυγων απο χοτ σποτ αλλα και Ελληνων. Με την Αγαπη στο Φ84 οροφο περασε Αφγανος. Με την βενεζουελανα Περλα διπλα, αραπης. Μονο στη Φωκαιας ειδα καποιες καπως υποσχομενες. Οι υπολοιπες αναπηδησαμπλ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Διδύμου 18 υπόγειο. Σόνια. Ψηλή νταρντάνα με βυζάρες που όμως στο δωμάτιο είναι μη μου απτου. Μόνο η πίπα της είναι καλή. Κατά τα άλλα για κλωτσιές...

Κι εγώ απορώ που ορισμένοι εδώ μέσα την εξυμνούν κιόλας... Λόγω ηλικίας θα έπρεπε να κάνει παπάδες και αντιθέτως είναι μη  μου άπτου (κυριολεκτικά) όπως τα λες, άσε που πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου και να γνωρίζεις όλες τις ιδιοτροπίες της (όχι άγγιγμα στο κεφάλι π.χ.) πριν μπεις μαζί της για πρώτη φορά σε δωμάτιο αλλιώς τσαντίζεται κιόλας. Μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά εμένα, είχα χάσει σε μεγάλο βαθμό τη στύση μου με τις μαλακίες της όταν είχα περάσει μαζί της και χωρίς υπερβολή από εκείνη τη στιγμή και μετά ξενέρωσα τόσο που πήρε τη φθίνουσα η σχέση μου με τα μπουρδέλα που ήταν η καλύτερη μέχρι τότε

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Αρκετή ώρα πριν, λίγα από τρίτη βάρδια Μεταξουργείο...

Ιάσωνος 1 δεξί - Μπέλα αποδομημένο προτζιλφ με σακατεμενη οδοντοστοιχία και ελ.στοματικό με κάτι ψιλά.
Ο συναγωνιστής σκατάκης πρέπει επειγόντως να την γευτεί. Ώριμο φρούτο που σκύβει λίγο δύσκολα
στο γαμήσι και γελάει κοκκινίζοντας.
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή για την πληροφορία  :hi: :hi: Κάτσε να μαζέψω τα κουράγια μου μετά την πρόσφατη εμπειρία μου στον απέναντι οίκο, να πάω και με κανά πιπίνι να έρθω στα ίσια μου, και σύντομα θα ξαναφήσω το άρρωστο μυαλό μου να με παρασύρει  :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning2:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τσαρκα με ορδες προσφυγων απο χοτ σποτ αλλα και Ελληνων. Με την Αγαπη στο Φ84 οροφο περασε Αφγανος. Με την βενεζουελανα Περλα διπλα, αραπης. Μονο στη Φωκαιας ειδα καποιες καπως υποσχομενες. Οι υπολοιπες αναπηδησαμπλ.

Έχει υπερισχύσει το παραμύθι ότι στην Ελλάδα το μπουρδελογαμήσι ειναι φθηνό.
Aν το δεις αντικειμενικά, 10 και 20 ευρώ για 10 λεπτά ειναι παρά πολλά. Δεν το λέω για το χαρτονόμισμα αλλα διότι δεν προλαβαινει ο εγκεφαλος και το σώμα
να λάβουν αίσθημα πλήρωσης. Χρειάζεται μινιμουμ μισή ώρα για να φύγεις ευχαριστημενος από γαμήσι.
Μισαωρο πλεον μόνο αν είσαι πελάτης κάπου και βρέχει καρεκλοποδαρα με ορχηστρα κεραυνων. Ούτε ο καιρός δεν βοηθάει πια.
Τα δεκάλεπτα είναι τζούρα κι όχι ολοκληρωμένη πράξη.
Παλιά τουλάχιστον υπήρχαν ανάφτρες
και πέρναγε όλο αυτό στο ντουκου.
Τώρα οι περισσότερες κοιμούνται
με τα τσαρούχια.
Σχεδόν όλοι οι πελατες δισμαρτυρονται
αν εξαιρέσουμε λίγους που άγνωστο γιατί
δεν το παραδέχονται.
Πολλές πουτανες ρουφανε ενεργειακά ποτά κατά κόρον για να διατηρούνται όρθιες
με τους ρυθμούς που δουλεύουν.
Όσους γιατρούς και να ρωτησεις θα σου πουν ολοι, ότι η χρήση αυτών των ποτών πρέπει να είναι περιορισμένη.
Είναι διαρκώς βαριεστημενες γιατί είναι εκτός χρηματικών στοχων, πάνε με στερημενους τριτοκοσμικους  για να ρεφαρουν οι οποίοι δεν ξέρουν αν το μουνί είναι κάθετο η οριχοντιο οποτε όλο αυτό το χαλι το βλεπουν σαν παραδεισο.
Αρκετοί από εμάς περιφερομαστε με τικ, κουσουρια και κομπλεξ από την απογοήτευση. Άλλοι παραμιλανε και κάνουν μπαλάκια με τις μύξες τους.
Παρεες νεων σουλατσάρουν γελώντας αλλά δεν γαμανε. Οι τσατσάδες πρεσσάρουν πιο πολύ απο ποτε. Το δωδεκάλεπτο θεωρείται επιτυχια.
Το πορνοσύστημα αντί να φέρει δυναμικές πουτάνες αλλάζει κουρτίνες και σεντόνια.
Έρχεται το τέλος...

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έχει υπερισχύσει το παραμύθι ότι στην Ελλάδα το μπουρδελογαμήσι ειναι φθηνό.
Aν το δεις αντικειμενικά, 10 και 20 ευρώ για 10 λεπτά ειναι παρά πολλά. Δεν το λέω για το χαρτονόμισμα αλλα διότι δεν προλαβαινει ο εγκεφαλος και το σώμα
να λάβουν αίσθημα πλήρωσης. Χρειάζεται μινιμουμ μισή ώρα για να φύγεις ευχαριστημενος από γαμήσι.
Μισαωρο πλεον μόνο αν είσαι πελάτης κάπου και βρέχει καρεκλοποδαρα με ορχηστρα κεραυνων. Ούτε ο καιρός δεν βοηθάει πια.
Τα δεκάλεπτα είναι τζούρα κι όχι ολοκληρωμένη πράξη.
Παλιά τουλάχιστον υπήρχαν ανάφτρες
και πέρναγε όλο αυτό στο ντουκου.
Τώρα οι περισσότερες κοιμούνται
με τα τσαρούχια.
Σχεδόν όλοι οι πελατες δισμαρτυρονται
αν εξαιρέσουμε λίγους που άγνωστο γιατί
δεν το παραδέχονται.
Πολλές πουτανες ρουφανε ενεργειακά ποτά κατά κόρον για να διατηρούνται όρθιες
με τους ρυθμούς που δουλεύουν.
Όσους γιατρούς και να ρωτησεις θα σου πουν ολοι, ότι η χρήση αυτών των ποτών πρέπει να είναι περιορισμένη.
Είναι διαρκώς βαριεστημενες γιατί είναι εκτός χρηματικών στοχων, πάνε με στερημενους τριτοκοσμικους  για να ρεφαρουν οι οποίοι δεν ξέρουν αν το μουνί είναι κάθετο η οριχοντιο οποτε όλο αυτό το χαλι το βλεπουν σαν παραδεισο.
Αρκετοί από εμάς περιφερομαστε με τικ, κουσουρια και κομπλεξ από την απογοήτευση. Άλλοι παραμιλανε και κάνουν μπαλάκια με τις μύξες τους.
Παρεες νεων σουλατσάρουν γελώντας αλλά δεν γαμανε. Οι τσατσάδες πρεσσάρουν πιο πολύ απο ποτε. Το δωδεκάλεπτο θεωρείται επιτυχια.
Το πορνοσύστημα αντί να φέρει δυναμικές πουτάνες αλλάζει κουρτίνες και σεντόνια.
Έρχεται το τέλος...
Σωστά τα λες και τα γράφεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω, οι αρμόδιοι παντός είδους ακολουθούν την συνολική παρακμή της χώρας πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα χτες αργα τα μεσάνυχτα Πέρασα μια από Κολωνου27 ισόγειο να δω την Ρίτα κάποιος όμως την είχε κλείσει για μισάωρο οκ εντάξει αφού έχει τα φράγκα και θέλει να τα διαθέσει οκ η απορία μου είναι η εξής οποίος πηγαίνει για μισάωρο στο Μεταξουργείο και ξαμπλωνει για αυτό το διάστημα στα κρεβάτια που έχει παρκάρει κάθε καρυδιάς καρύδι κάθε βρωμοπιθηκας καλο θα ήταν να έχει μαζί του και ατομικό εξοπλισμό δηλαδή ένα δικό του σεντόνι? Γιατί άλλο να εκτεθεί κανένας για5-6 λεπτά στα πλαίσια του απλού κλασικού προγράμματος καί άλλο μισή ώρα τι να πω.

Κατά τα άλλα στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος πέρασα να δω μια καινούργια κοπέλα που έχει έρθει κάνα δυο τρεις μέρες τώρα ήταν δωμάτιο δεν έκατσα να δω αφού όπως έχω πει ότι 20€ο είναι πολλά έτσι εκτός από αυτή ήταν και μία άλλη μελαχρινή κοντουλα με κανονικό σώματακι συμπαθητική κοπελίτσα ιδιαίτερα αμήχανη μαζεμένη δεν ρισκαρα καθώς εκεί έχει να εμφανιστεί κοπέλα της προκοπής τουλάχιστον εννέα μήνες πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που έφερναν κάποτε κοπέλες της προκοπής.

Επίσης Διδυμου22 όροφος έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα με όνομα Ρίτα προμιλφ με ξανθό καρέ μαλλί κανονικό σώμα τίποτα το ιδιαίτερο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα χτες αργα τα μεσάνυχτα Πέρασα μια από Κολωνου27 ισόγειο να δω την Ρίτα κάποιος όμως την είχε κλείσει για μισάωρο οκ εντάξει αφού έχει τα φράγκα και θέλει να τα διαθέσει οκ η απορία μου είναι η εξής οποίος πηγαίνει για μισάωρο στο Μεταξουργείο και ξαμπλωνει για αυτό το διάστημα στα κρεβάτια που έχει παρκάρει κάθε καρυδιάς καρύδι κάθε βρωμοπιθηκας καλο θα ήταν να έχει μαζί του και ατομικό εξοπλισμό δηλαδή ένα δικό του σεντόνι? Γιατί άλλο να εκτεθεί κανένας για5-6 λεπτά στα πλαίσια του απλού κλασικού προγράμματος καί άλλο μισή ώρα τι να πω.

Κατά τα άλλα στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος πέρασα να δω μια καινούργια κοπέλα που έχει έρθει κάνα δυο τρεις μέρες τώρα ήταν δωμάτιο δεν έκατσα να δω αφού όπως έχω πει ότι 20€ο είναι πολλά έτσι εκτός από αυτή ήταν και μία άλλη μελαχρινή κοντουλα με κανονικό σώματακι συμπαθητική κοπελίτσα ιδιαίτερα αμήχανη μαζεμένη δεν ρισκαρα καθώς εκεί έχει να εμφανιστεί κοπέλα της προκοπής τουλάχιστον εννέα μήνες πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που έφερναν κάποτε κοπέλες της προκοπής.

Επίσης Διδυμου22 όροφος έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα με όνομα Ρίτα προμιλφ με ξανθό καρέ μαλλί κανονικό σώμα τίποτα το ιδιαίτερο

Κι εγώ απορώ πραγματικά με αυτούς που καπαρώνουν μισάωρο κάποια κοπέλα στο Μεταξουργείο.. που για να περιπλανηθείς στα στενά επιβάλλεται να έχεις χτυπήσει 14 εμβόλια!
ΔΕΝ το συζητώ για τα ενδότερα των οίκων!  :zombie:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Βέργας 3 προ καμιάς ώρας...

αριστερά η Νάνσυ. Γλυκιά υπερνταρντάνα μελαχρινή με πλούσιο στήθος.
Καλύτερα να την ντύνεις παρά να την ταίζεις. Έντονο κόκκινο κραγιόν και χαμόγελο με ζεστά μήλα προσώπου.
Φορούσε ρόμπα λαικής και από μέσα νομίζω δαντέλα Κιπούρ. Θα ερευνήσω. Μου άρεσε.
Ελ.στοματικό. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, έτσι δεν είναι;
Έχει κανείς εμπειρία μαζί της;

στον όροφο η Κίρα με την Κρίστυ. Η μελαχρινή Κίρα ήταν λιγο μπουζουκόβια στην όψη με έμφαση στο κλαρίνο.
Παχουλή γυναίκα με έντονες βλεφαρίδες και τσιγκούνικο χαμόγελο.
Η καστανόξανθη Κρίστυ, ήταν τσουπωτή στα όρια να την πεις παριζάκι αλλά ήταν αρκετά πιο αισθησιακή.
Ίσως επειδή περπατουσε πιο όμορφα και καύλωσα.

..........................

Άσχετο...στο Κολωνού 15 παλιό δεξί στην δεύτερη βάρδια ήταν η Λάουρα, αυτή που είχα αναφέρει ως Γιάννα
που της αλλάζουν ονόματα. Ωραίο κορίτσι, λεπτό νέο κι υπερενεργητικό αλλά απίστευτα μικρό κωλαράκι.

Μαζί της η αδιάφορη καινούργια Ναταλία. Καστανή λεπτή με μακρύ μαλλί αλλά αδιάφορη φάτσα.

Κι οι δύο απλό πρόγραμμα.

Με αυτές που δεν έρχονται, μόνο να γελάμε θα μας μείνει! Χο-χο!

Τη Νάνσυ την έχω πάρει 3-4 φορές.. κάνει πολύ καλή πίπα.. είναι δεκτική γενικότερα...αλλά πρέπει να σου αρέσουν οι πολυ χοντρές... έχει πεδιάδες λίπους επάνω της...αφού και εμένα χθες που τη πήρα τελευταία φορά..είχε παχύνει πολύ περισσότερο που έλειπε δύο μήνες Μολδαβία..και με χάλασε λίγο.. είπαμε μας αρέσουν οι χοντρουλες...αλλά αν χαλάσουν και τις καμπύλες τους άστα μετά..δε λέει...αν δε χάσει 7-8 κιλά να επανέλθει στο σφιχτό χοντρό..δε θα τη ξανατιμησω... πάντως καμία φορά δε πέρασα άσχημα μαζί της..όλες πολύ καλά.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731

οταν κλεινεις καποια για μιση ωρα σε μπουρδελο μπορεις να τελειωσεις και πανω απο μια φορα ? ( αν βεβαια εισαι ικανος να το κανεις μεσα σε μιση ωρα)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.790
Πόντοι
41.129
Κι εγώ απορώ πραγματικά με αυτούς που καπαρώνουν μισάωρο κάποια κοπέλα στο Μεταξουργείο.. που για να περιπλανηθείς στα στενά επιβάλλεται να έχεις χτυπήσει 14 εμβόλια!
ΔΕΝ το συζητώ για τα ενδότερα των οίκων!  :zombie:

Δινεις ενα ταληρο δωρο στην τσατσα, σου αλλαζει τα σεντονια με καινουρια που μυριζουν μανουλα και στελνει την κορασιδα να πλυνει με σαπουνι τις τρυπες της να ειναι καθαρες για παρτη σου.

Μαθετε να παιζετε μπαλιτσα... τοσα χρονια εισαστε στην πιατσα γαμωτη μου !!  :hi: :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ευκαιρία να τα δούμε σφαιρικά. Μιλώντας μόνο για'μένα δεν διαφωνώ με το μισάωρο αλλά υπό αίρεση.
Για'μένα η Ρίτα δεν μπορεί να αλλαξει κάτι αν την πάρει κάποιος μισάωρο.
Δεν θα έδινα τα λεφτά. Δεν θα αυξήσει παροχή, ούτε θα το τρέξει παραπάνω.
Είναι σωστή επαγγελματίας και την σέβομαι μόνο γι'αυτό.
Δεν δημιουργεί προσδοκίες άρα και δεν με προ-κα-λεί. Οκ, λειτουργώ λίγο ανάποδα, το ξέρω.
Είναι όμορφη, έχει τύπο, είναι μουνάρα, έχει κωλάρα, στυλ και τα πάντα όλα.
Αλλά δεν θα φύγει από το απλό της πρόγραμμα. Απλά θα περάσεις καλά γιατί πας
με ολοκληρωμένη γυναίκα κι όχι με τσόλι.
Μισάωρο συμφέρει όμως μόνο σε αυτή την περιοχή αναλόγως τι ζητάς κι αφού ζυγιστείς
με κάποια στο δεκάλεπτο, γιατί όπου αλλού πας θα σε γδάρουν οικονομικά.

Για την βρώμα στην περιοχή, συμφωνώ απόλυτα αν κι οι περισσότεροι άπαξ και ξαπλώσουμε
στα παπάρια μας. Περί Μαραθώνος και τα ρέστα, όσοι πέρασαν καλά ήταν με την Γιάννα
βάση σταθερότητας. Όλες οι υπόλοιπες ήταν τυχαία περιστατικά...

Discip

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια παιζει καμια bbw  η με κωλαρα  καπου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom