Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (28 μέλη και 270 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λεωνίδου 28 ξέρουμε μάγκες Τρίτη βάρδια αν δουλεύει η Μαρία (παρτουζιαρα)

Ενδέχεται να ειναι εκεί τώρα. Ισόγειο.
Συνήθως είναι γιατί είναι νωρίς ακόμα.
Αλλά αν είσαι μακριά μην ρισκαρεις.

perpatimeno

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2019
Like
4
Πόντοι
0
επίσης και η μπέλα καλή επιλογή και περιποιήται τέλεια μέσα στο δωμάτιο

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Καλησπέρα

Κατέβηκα και να παίξω λίγο μπάλα μέσα στην εβδομάδα.

Αυτά που μου έκαναν εντύπωση:
1) Η Μπέτυ στο 86πάνω, κοντή αδύνατη μελαχρινή. Με ακάποτο τσιμπούκι. Μου άρεσε πολύ το σκέφτηκα να μπω αλλά η τσατσά έκραζε κάποιους που έφευγαν και σπάστηκα και έφυγα και εγώ. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και μετά κλαίγονται ότι δεν έχει πελατεία. Την έχει πάρει κανείς να πει μια γνώμη;
2) Η Μαρία στο Φυλής 67 έχει αδυνατήσει και έχει κάνει τρελό κωλαράκι!!
3) Γύρισε η Σιμόνα στο 65κάτω αλλά έτσι κι αλλιώς έχω να μπω μαζί της πάνω από 2 χρόνια καθώς είναι φολάρα
4) Η Ρόξυ στο 71κάτω που βγαίνει με σορτσάκι και μπλούζα και είναι ΚΑΒΛΑ. Γενικά το έχω πει σε πολλές κοπέλες πως αν βγαίνουν με ρούχα, από αδιάφορες γίνονται κάβλες. Αν δεν έχει σώμα Σόνια από 84κάτω, με ρούχα κερδισμένη θα βγεις.
Βέβαια επειδή η συγκεκριμένη μυρίζει φόλα δεν πέρασα.

Τελικά πέρασα με το στανταράκι μου Μαρία και απέλυσα το πισωκολλητό με θέα το απίστευτο πλέον κωλαράκι.

Αν ξέρει κάποιος για την Μπέτυ, ειδικά ότι είναι φόλα θα με σώσει καθώς την έχω βάλει στο στόχο!!!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.613
Πόντοι
1.056
Την Πεμπτη 31.10 ειδα κ γω την Μπετυ γυμνη στο σαλονι με την 2τσα γκρεμλιν...
Καυλωτικη παρουσια ΑΛΛΑ αποτομη πολυ...
Εχει λιγη κυτ/δα κ τατου κατα μηκος τησ ραχοκοκαλιας.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Είναι αυτή που δούλευε τσα2 στο Μεγ. Αλεξάνδρου 15; Μελαχροινή γεματούλα σαραντάρα;  :huh: :huh: :huh: :huh:

Όχι. Αυτή που έγραψα δούλευε Ιασωνος 46 όροφο πήγε αχαρνων και γύρισε πίσω στο κουρτινάτο όπου έχει παραμείνει.
Ή άλλη που λες κάτι καταλαβαίνω αλλά βοηθσ λίγο παραπανω να βρω ποια λες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
4.Αμα λάχει τον παίρνει ακάποτα ή τουλάχιστον τον έπαιρνε όταν δουλευε στο τραβελοασσθενειόσπιτο πλέον της Κνίδου, όπου βγάζουν και αγγελίες με ακάποτα γαμήσια σε όλες τις μαλακισμένες που είναι εκεί μέσα.

Άχρηστο μπουρδέλο που πάνε μονο όσοι περάσουν από σπόντα πια.
Έναν τραβελο έχει αν θυμαμαι και την γρια με την μακρόστενη φάτσα που κοιμαται όρθια. Και ειναι όντως ανωμαλοσπιτο με αγγελίες κτλ.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μεταξουργειο παιζει τιποτα καλο αυτη την περιοδο?
Οσο πιο νεαρη εννοω, ας βαλουμε κριτηριο κατω απο 40 μαλλον τον ορο νεαρη για μεταξουργειο...
Οχι χοντρη Και να κανει κατι στο κρεβατι.

Η τελευταία με αυτές τις προδιαγραφές έφυγε πριν 5 χρόνια. Τρόπος του λέγειν.

Οι μόνες που πλησιάζουν αυτο που θες είναι
η Ριτα από Κολωνου 27 ισόγειο βραδυ αλλά απλό πρόγραμμα (πολύ ωραία γυναικα) και μία νεαρή Ρωσίδα μελαχρινή λεπτή στο Κολωνου 15 δεξι παλιό τρίτη βαρδια.
Την φωναζουν Γιαννα αλλά αλλάζει ονόματα λόγω υπηρεσιών.
Είναι όμορφη με σπαστό μαλλί κοτσο.
Αδύνατον να μπερδευτεις.  
Θσ σου εβαζα και την μελαμψη Μαριαννα από Κολωνου 27 υπόγειο π.χ αλλά είναι με τις μέρες της.
Αν θες δες και Κολωνου 30 όροφο την Κατερινα το βράδυ.
Όλες απλό πρόγραμμα.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
O γκαλαχαν που χάθηκε ρε σεις? Εκείνος μωρέ ο κιθαροδος, έγραφε για καλτ πορνες της πιάτσας και γουστάραμε  :wanker: Μόνο ο ΤΝΤ βλέπω να έχει αφοσιωθεί στην ενημέρωση όλοι η άλλοι έχουν βαρεθεί της ίδιες.. Το πρόβλημα είναι γενικό εχτές εβλεπα παρέες νεανίων όλη την ώρα γύρω γύρω να ψάχνουν καμία καλή, μάταια όμως..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το πρόβλημα είναι γενικό εχτές εβλεπα παρέες νεανίων όλη την ώρα γύρω γύρω να ψάχνουν καμία καλή, μάταια όμως..

Δεν υπάρχει λύση. Αρρωσταινω κάθε φορά που συναγωνιστής τρωει φόλα. Δεν το δεχετσι το φύλο μου. Έτσι γεννήθηκα απλά τώρα το ελέγχω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τις προαλλες που περπατούσα αμεριμνος νομίζω ότι είδα την Ντιάνα από Ιασωνος 46, να περπατά κοντά σε μπουρδελα.
Πιστεύω ότι ήταν αυτή και μου ήρθε στο μυαλό το πολυδαίδαλο πρόγραμμά της.

Αν την δει κανείς παντως να δουλεύει καπου
ας το γράψει.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Μαύρο κορμακι με δαντελωτό εσώρουχο.
Θα ήταν πιο σέξυ αν έβγαινε στο σαλόνι
με ψηλή δερματινη μαύρη μπότα και κοντή καρώ κόκκινη φούστα. Ακομα πιο γυναίκα με pencil skirt κόκκινη φουστα,
κοντύτερη από πριν μαύρη δερμάτινη μπότα
ή με μυτερή γοβα στιλέτο
για ακόμα πιο ωραίο πόδι.

Από πάνω ανκορά μαύρο ζιβάγκο για να προστατεύει στοργικά τα στητά βυζακια της από το ελαφρύ φθινόπωρο που εισβάλλει στον χώρο υπουλα. Με σουτιεν φυσικά.
Το πρωί σαλόνι στο έτσι και το βράδυ
ξανά αλλά με αξεσουάρ όπως βραχιόλια
και κολιέ. Μην κουραστεί με βαλε-βγαλε.
Έτσι ναι. Όχι 20 αλλά 50.

ρε παιδιά έχω μπερδευτεί. στο site bourdela βρίσκομαι ή στο ίνστα του shopping star???

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
tnt ελπίζω να σηκώνεις καλαμπούρι. :) :) :)

• Like

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
330
Πόντοι
1
Καμιά καινούρια petite πιτσιρίκα υπάρχει αυτή την περίοδο Φυλής ή είναι ακόμα οι ίδιες;

SupermanGR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Like
4
Πόντοι
0
γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα. καθε χρονο τετοια εποχη με επισκεπτεται ο ξαδερφος μου απο το εξωτερικο που λεει οτι πηζει στη δουλεια...
...
... (ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΠΟΥ 5-6 ΣΕΛΙΔΕΣ Α4 !!!) (απλα δεν θελω να ξαναγεμιζω τις οθονες σας λογω της "Παράθεσης")
...
φυλης και παλι φυλης. μια χαρα μουνακια βρισκω και μια χαρα γαμησαρες ριχνω με μερικες και κυριως με τα standards μου, επομενως... slow the eggs !!! αυτα... p.s. : sorry και παλι για το σεντονι (spirtoyli εχει απορρυπαντικο μη φοβασαι :cheesy:).
Eιλικρινα φιλε μου δεν εχω λογια!! Σου βγαζω το καπελο!! ΤΙ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?!!! Πως τα θυμοσουν ολα αυτα?!! Περασες απο καπου 50 σπιτια και θυμοσουν τοσες λεπτομερειες για το καθενα απο αυτα?!! Οπως και να χει ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την ακρως ενδιαφερουσα ενημερωση σου!! :) (και ολοι μας εδω μεσα πιστευω το ιδιο... κι εσενα κι αλλα παιδια που καθονται και γραφουν τετοιες ενδιαφερουσες λεπτομερεις περιγραφες!!) (by the way μιλαω σοβαρα, δεν κανω πλακα!... κι επισης αυτο ηταν το πρωτο μου post εδω μεσα) :)

Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
84
Πόντοι
0
Αν λες αυτή με το κοντό μαλλί που μάλλον αυτή λες, την γουσταρουν πολλοί κι αν δούλευε θα είχε κόσμο.

Μια ψιλογεμάτη 45ρα που δεν γελάει ποτέ με κοντό μαύρο μαλλί

• Like

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Άννα από Αλκαμένους 113. Ρωσίδα, νεοφερμένη, ώριμη, μεστωμένη.
Τυπική, φιλάκια αέρος, δάχτυλο δεν αφήνει, ούτε καρφωτές...

Κατά τ' άλλα καλή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom