Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (6 μέλη και 162 επισκέπτες)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
H Στελλα ειναι ενα καστανοξανθο κοντοπουτανο με προσωπο εκφυλης Ελλεηνιδας και πατουρι που σπανιοτατα συναντας σε αυτη την φαρα!!!
Μηπως εννοεις στο 84πανω??
παιδια μετα απο επιμονο και εντατικο ελενχο στιν γυρω περιοχη του δημου αιγαλεω σας δηλωνο οτι δεν υπαρχη κανενα μπουρδελο που να εχει κανει εναρξη εργασιων η καποιο στουντιο ,,, ρωτησα και περιπτερα  :2funny: :2funny: :2funny: το μονο που βρηκα ειναι ενα μπαρ απο τα περιεργα που κανουν βιζιτα με τον πελατη σε παρακιμενο ξενοδοχειο..... αυτο μας ενδιαφερη?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πιάτσας μπορεί ναι είναι και το 84. Το πρώτο από τη γωνία επάνω (μετά το 80 δηλαδή).
Το 84 ειναι και μαλλον λες για μια μελαχρινη βυζαρου με καμπυλατο κορμι σωστα??

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ναι. Επαιζε ρώσιακ τραγούδια αν αυτό βοηθάει  :)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ναι. Επαιζε ρώσιακ τραγούδια αν αυτό βοηθάει  :)
Αν και τα τραγουδια δεν βοηθανε  :) μαλλον λες για την Ηλιανα μια μελαχρινη με ομορφο προσωπο σιλικονατα βυζια που σκαει στο σαλονι σαν πορνοσταρ..συνηθως φοραει κιολας ενα διχτυ!!Αν λεμε την ιδια εγω θα σου ελεγα να δωσεις το 20αρικο σε καποιον που το εχει αναγκη και θα αισθανθεις πολυ καλυτερα απο το να το δωσεις σε αυτην και να φυγεις νευριασμενος κι απο πανω!!Μπορεις να δεις και καποιες κριτικες της αν θες να το επιβεβαιωσεις!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δίχτυ δεν είδα αλλά την άλλη φορά θα ρωτήσω όνομα. Να 'σαι καλά,ευχαριστώ.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λίλιαν και Ηλιάνα είναι η ίδια;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λιλιανα-Ηλιανα....η ιδια ειναι  ;)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πωπω διαβάζοντας τις κριτικές ούτε τις σκάλες δεν αξίζει να ανέβω...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Kαι κατα την γνωμη μου πολυ καλα θα κανεις Akis!!
Πολυ κακη επαγγελματιας η Λιλιανα-Ηλιανα-Μακρια κι Αγαπημενοι  :tickedoff:  :smitten:

PAGANO

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην κοινότητα.Χθεσινή επίσκεψη Φ200 μήπως πετύχω την Σοφία ( μήπως γύρισε ? ) στις 16:50 και εμφανίστηκε μελαχρινό ζουμερό τεμάχιο ονόματι Λουίζα.Μήπως ξέρουμε τίποτα για την εν λόγω κορασίδα η οποία έδειχνε λίγο να βαριέται ίσως και να περίμενε την αλλαγή βάρδιας αν δεν είχε αλλάξει ήδη,και για αυτό την έκανα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν και τα τραγουδια δεν βοηθανε  :) μαλλον λες για την Ηλιανα μια μελαχρινη με ομορφο προσωπο σιλικονατα βυζια που σκαει στο σαλονι σαν πορνοσταρ..συνηθως φοραει κιολας ενα διχτυ!!Αν λεμε την ιδια εγω θα σου ελεγα να δωσεις το 20αρικο σε καποιον που το εχει αναγκη και θα αισθανθεις πολυ καλυτερα απο το να το δωσεις σε αυτην και να φυγεις νευριασμενος κι απο πανω!!Μπορεις να δεις και καποιες κριτικες της αν θες να το επιβεβαιωσεις!!

όντως η Ηλιάνα  φέρνει δικό της  CD με ρώσικα τραγούδια και βάζει στον άτακτο οίκο. Μας το είχε πει ο τσάτσος ο Μαρκαριάν ( κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του σα να λέει " στον κόσμο της... άστηνα"!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Μήπως κανένας συναγωνιστής πέρασε το πρωί απο διδύμου 20 να ενημερώσει αν βρίσκεται εκεί η Αντριάννα??

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Μήπως κανένας συναγωνιστής πέρασε το πρωί απο διδύμου 20 να ενημερώσει αν βρίσκεται εκεί η Αντριάννα??
ναι σημερα ειναι εκει..... σαββατο και κυριακη οχι.... παντα πρωι φιλε μου μεχρι τισ 16:30

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
ναι σημερα ειναι εκει..... σαββατο και κυριακη οχι.... παντα πρωι φιλε μου μεχρι τισ 16:30

Ευχαριστώ αρχηγέ για την άμεση απάντηση!Αν και δεν έχω δοκιμάσει ούτε αυτήν ούτε την Βίκυ θα κάνω λογικά σήμερα την αρχή!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ευχαριστώ αρχηγέ για την άμεση απάντηση!Αν και δεν έχω δοκιμάσει ούτε αυτήν ούτε την Βίκυ θα κάνω λογικά σήμερα την αρχή!
μην πας στην βικυ δεν προλαβενης να δισ το νινι τισ καταθετης αμεσως, τιν ανδριανα θα την χαρης αν εισαι και λατρης του γλοσσοφιλου ........ εσι ξερης τι ζητας  ;) ;) ;) ;)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Να πω πρωτα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Farkeli για την χθεσινοβραδυνη του ενημερωση  :thumbsup: :thumbsup:....Πρωινη βαρδια σημερα εθεαθησαν τα εξης  :rockon:
Κωσταντινου Σχοινα2
Ψηλη γλυκοπροσωπη καστανη με λιγα επιπλεον κιλακια εμφανιστηκε στο σαλονακι με αμφιεση τσιρλιντερ κι ειπε ενα γεια ολο λαγνεια η ατιμη!!Συμπαθητικη παρουσια!
Τροφωνιου11πανω
Ελενα ξανθια λεπτη με πυκνα φρυδια και πολυ μετριο προσωπο!
Τροφωνιου11ισογειο
Αλβανιδα καστανοξανθη με πολυ ωραιο κορμι κι ωραια βυζακια αλλα το βλεμμα της θυμιζε Αλβανο κηπουρο!
Εξηκιου20
Ξανθια προμιλφ Ελληνιδα σαν ψυγειο με ποδια ηταν η ερμη...κι η οποια δεν με αφηνε να φυγω λεγοντας μου για ακαπωτα για μισαωρα στο δωματιο κι αλλα τραγελαφικα!Και χοντρη και αβυζη...αυτο λεγεται καταρα!!
Βεργας6υπογειο
Ελληνιδα 35αρα νοικοκυρα ευτραφουλα με γλυκο ομως προσωπο και συμπεριφορα στο σαλονι σαν δασκαλα της 6ης Δημοτικου!Ευγενικη παρουσια!
Βεργας2
Ουλαλα...ο δροσερος τσατσος μου επιασε κουβεντα ρωτωντας με τι ζωδιο ειμαι..μονο ωροσκοπο δεν μου ζητησε ευτυχως  :grin: και μου παρουσιασε την Ρανια εκ Θεσσαλονικης μια ξανθια με ωραιο κορμι και σιλικονατα στηθη η οποια φορουσε γυαλια...κι η οποια με φωνη αλα Βασιλης Καρρας μου επιβεβαιωσε οτι σωστα μου θυμιζε μια μεταλλαγμενη παρουσια απο την Λεωφορο Συγγρου!!
Αδανων2
Καστανοξανθη ψηλη Ελληνιδα με ωραιο καμπυλατο κορμι και 3αρια  :boobies:...μου θυμισε πολυ την περιπτερου της γειτονιας μου που ολοι θελαμε να γαμησουμε μικροι  :tooth: Ενδιαφερουσα περιπτωση!!
Ακομινατου2πανω
Ξανθια ενγχειρισμενη μεγαλοκοπελα!
Ακομινατου2ισογειο
Εδω εχουμε να κανουμε με γαζελα...μαλλον ανηψια του 2PAC SHAKUR!!Για γαζελα καλουτσικη
Κεραμεικου13πανω
Μαυρομαλλα χοντρη κατασπρη με βλεμμα γουρουνιου που ειναι ετοιμο να κλασει!
Κεραμεικου13ισογειο
Ξανθια με συμπαθητικο προσωπακι κι επιπλεον κιλα...μοιαζει ομως να μην της αρεσει η δουλεια που κανει!
Κεραμεικου15πανω
Free Willy part3...
Kεραμεικου15ισογειο
Αξιοπροσεκτη μελαχρινη αδυνατη με τατου πανω απο το σμιλεμενο πατουρακι της και αρκετα προστυχο βλεμμα!Πιτσιλαμπλ!!
Κολωνου11πανω
Χοντρη γαζελα με ξανθα μαλλια...αυτη σιγουρα ειναι συγγενης του Notorious BIG  :rockon:
Κολωνου11ισογειο
Μαυρομαλλα με κρεμασμενα βυζια κρεμασμενο κωλο κι μια ραγισμενη καρδια τατου πανω απο το βυζι της!Παλιοκατασταση  :boff:
Κολωνου11υπογειο
Free Willy part4...
Κολωνου27πανω
Τζαμπα ανεβηκα τα κωλοσκαλα  :headbang: Μις ασχημια 2009!!
Κολωνου27ισογειο
Αλβανιδα μαυρομαλλα με ανεκτο σωμα και τατουαζ κατι ιερογλυφικα στην κοιλια...για οικιακη βοηθος σε σπιτια ευκαταστατων οικογενειων θα ηταν μια χαρα!!
Κολωνου στης Κατερινας
Μαρινα ξανθο προμιλφ με κοτσιδια και καλο σωμα οχι ασχημη περιπτωση!
Κολωνου κ Λεωνιδου
Καστανοξανθη με ωραιο κορμι και καυλε..για Μεταξι..προσωπο!Νοt bad
Mεγαλου Αλεξανδρου22 πανω
Γεματη Ελληνιδα με γλυκο προσωπο και μεγαλη αναμονη για να αδειασει δωματιο απο δροσερους Πακηδες!!Φουλ του Πακη λεμε!!
Μεγαλου Αλεξανδρου22 ισογειο
Ελενη με κοντο αναμαλλιασμενο λουκ πολυ αδυνατη...15ευρω με κωλο  :o :o
Μεγαλου Αλεξανδρου17
Ο δροσερος τσατσος Αντωνης με την μπριγιαντινη στο μαλλι ως αλλος Elvis...χτυπαει τις τιμες προσφεροντας ψηλη γαζελα με ωραιο κορμι στην προνομιακη τιμη των 10 ευρω!!
Καλλεργη11
Εδω ειδα την νεοτερη υπηρεσια που υπαρχει..για ποσο ομως ακομα..μιας και ηταν σιγουρα παραμυθιασμενη οπως και η νεαρη κοντη κακασχημη κοπελα που παρουσιασε!
Ιασωνος20α
Λεπτη μελαχρινη με καλο προσωπακι κι ωραιο σωματακι..συμπαθητικο σε γενικες γραμμες!
Ιασωνος20β
Ξανθια με ωραιο προσωπο και καλο κορμι αλλα δεν την ειχε πουτανια μεσα της!Συμπαθητικο κατα τα αλλα!
Ιασωνος20γ
Δροσερη Πακιστανουλα μισοριξια πουλαγε το κωλουρι της για 15 ευρω!
Ιασωνος19ισογειο
Την περιεγραψε στην χθεσινη του ενημερωση ο Farkeli..απο Κολωνου11 ισογειο...πολυ γλυκο προσωπο αλλα χανει πολυ στο σωμα!
Ιασωνος19 πανω
Λινα..Νινα..καπως ετσι τεσπα..Μελαχρινη με ωραιες καμπυλες και πουτανισιο βλεμμα!Οτι πιο πιτσιλαμπλ εθεαθη σημερα!!
Ιασωνος30 πανω
Καστανη με υψος 1,49 βια και 36 κιλα με το ζορι... :S
Ιασωνος30 υπογειο
Ξανθο αδυνατο πορνιδιο με πολυ ωραιο προσωπο..στυλ Βανεσσας...μου χυμηξε και δεν με αφηνε να φυγω η ατακτουλα!Κοντουλα αλλα ζωηρη η πονηρω  :tooth:
Ιασωνος33
Η κλασσικη γαζελα που ειναι εκει και τα απογευματα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!!
Ιασωνος36
Ξανθια με πεταχτα δοντια  :grin: Ψηλη χοντρη και ασχημη  :S
Ιασωνος37 πανω
Λεπτο καστανοξανθο με αρκετα εκφυλο προσωπο!
Ιασωνος37 ισογειο
Κοντη μελαχρινη με μετριο προσωπο και ακομα πιο μετριο σωμα!
Ιασωνος44
Κοντη λεπτη και βλοσυρη!Χαλια!!
Ιασωνος46
Ευτραφης μελαχρινη η οποια με κοιταγε με υφος..cant take my eyes of you..αλλα εγω δεν επαιρνα τα ματια μου απο την πορτα της εξοδου και την οποια περασα ταχιστα!!
Ιασωνος43
Στο δωματιακι υπηρεσιας δεσποζε αφισα του Νικου Οικονομοπουλου αλλα το ραδιοφωνο επαιζε τσιτα Φιλιω Πυργακη κι αλλα δημοτικα ασματα!!Το μενου περιλαμβανε..ξανθια με ωραιο κορμι και πολυ καλο προσωπο η οποια δουλευε και Μονης Προδρομου πριν κανα μηνα!!Πολυ καλο τεμαχιο!!
repsect,respect respect.διαβαζω καλα οτι στο ιασωνος ειναι πακιστανη πουτανα?αν ναι εχουμε το πρωτο φαινομενο πουτανας σε μπουρδελο απο κεινα τα μερη

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Είχα πάει πριν μερικές μέρες για την Βίκυ αλλα με ξενέρωσε τόσο η εμφάνισή της που δεν μπήκα!Την Ανντριάννα δεν την έχω δει...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
repsect,respect respect.διαβαζω καλα οτι στο ιασωνος ειναι πακιστανη πουτανα?αν ναι εχουμε το πρωτο φαινομενο πουτανας σε μπουρδελο απο κεινα τα μερη
Είχα πάει πριν μερικές μέρες για την Βίκυ αλλα με ξενέρωσε τόσο η εμφάνισή της που δεν μπήκα!Την Ανντριάννα δεν την έχω δει...
θα σου αρεση ψιλο μιλφ και ανεκτικη δες κτιτικες μου και θα καταλαβης

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ινδη..Πακιστανη...παντως απο εκεινα τα μερη CHRIS!
Τα σεβη μου.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom