Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (37 μέλη και 264 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ρε μαγκες ενα μωρο απο Φωκαίας 27Β καστανο μαλλι καρε που εβγαινε με μια γραβατα θυμαστε πως την ελεγαν κ π ειναι τωρα?
Η Τάνια από Φωκαίας 17 όροφο. Έχει να φανεί χρόνια στη δουλειά. Την είχα δει να δουλεύει στο Λιντο στριπτίζ πριν μερικά χρόνια. Φορούσε γραβάτα και γυαλιά, μια καρό φούστα και πουκάμισο στο σαλόνι. Εκφυλο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.847
Πόντοι
3.886
Η Τάνια από Φωκαίας 17 όροφο. Έχει να φανεί χρόνια στη δουλειά. Την είχα δει να δουλεύει στο Λιντο στριπτίζ πριν μερικά χρόνια. Φορούσε γραβάτα και γυαλιά, μια καρό φούστα και πουκάμισο στο σαλόνι. Εκφυλο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.
νομιζω την ιδια πρεπει ν λεμε φιλε ετσι ακριβως την θυμαμαι και ηταν πιτσιρικα σχετικα

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Αχαρνών 85 η αλιόνα είναι μόνη της ή με την Εβελίνα τώρα ξέρει κανένας φίλος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
Μάγκες, η Φαμπιάνα από το αγίου πέτρου λέει τπτ μέσα; Έχει δοκιμάσει κανείς;
Η υπηρεσια ανακοίνωσε όταν πήγα ακαποτο στοματικό, αυταρχικό και ποδολατρεια, εγώ δυστηχως αυταρχικό δεν κάνω και προγράμματα με πόδια για να δώσω εκτίμηση σε αυτά, στα νορμάλ τώρα δυστηχως δεν κάνει, δεν ξέρει γρι ελληνικά, ούτε αγγλικά, έχει βάλει σιδερακια αποφεύγει το ελεύθερο στοματικο, της εξήγησα 3 φορές νο condom της λέω φυσικά έκανε πως δεν κατάλαβε, άιντε βαλτην της λέω, έβαζε μέχρι το κεφάλακι, χάλια στοματικό ακόμα κ με καποτα, την γυρνάω στα 4, άλλη πονηρια, τραβιοταν μπροστά, Κριμα πραγματικά ένα γλυκό κ όμορφο κορίτσι είναι φόλα.. Α, από ότι παρατήρησα τα πόδια της είναι λεία και πανέμορφα, όσοι ειν φαν της ανωμαλίας ας προσέλθουν περισσότερα δεν ξέρω γιατί δεν κάνω τέτοια, πάλι καλα που δουλευω στο κιατο και δεν μου λείπει το 20ρικο, σε όσους δεν δουλεύουν το 20ρικο είναι μεγάλη υπόθεση όμως.. Βγήκα πάντως αχυστος και τα εψαλα, της λέω μου είπατε ψέματα ή κοπελα δεν έκανε ακα στοματικό, αποκλείεται κάνει λέει, τεσπα της λέω θα τα γράψω αυτά, κάνει δεν κάνει να λέτε την αλήθεια.. Και που είστε αν φάτε ελλεινη φόλα να ζητήσετε τα λεφτά πίσω, η έστω τα μισά, πότε μου υπηρεσία σε στούντιο δεν μου έκανε εκτωπση ποτέ μα ποτέ ούτε 5 ευρώ, Π Ο Τ Ε, η πλειοψηφία μόλις πα να φύγεις σε βρίζουν στην γλώσσα τους, μας βλέπουν σαν χρήμα, δείτε τες και εσείς έχω χαρίσει πολλές φορές είμαι 37 και πότε δεν ζήτησα λεφτά πίσω, πρέπει να το κάνουμε όλοι όμως, δεν μας χαρίζονται, δεν τους χαρίζουμε τίποτα, τεσπα για να μην κουράζω, φαμπιανα φόλα και μακριά... Ευχαριστώ

GINOLINO

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
114
Πόντοι
0
Η Αλιονα τώρα είναι μόνη της.
Εβελίνα μόνο πρωί.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! :thumbsup:

#Θέλω επίσης να σου κάνω 3 βασικές ερωτήσεις για το πρόγραμμα της:

1) Γλωσσόφιλα δίνει???

2) Γλύφει αρχιδάκια???

3) Έχει σφιχτό μουνάκι???
δεν δίνει γλωσσοφιλα, γλύφει αρχιδια ναι, το μουνι ήταν στην μέση όπως περιγράφεις, ούτε στενό, αλλά ούτε πηγαδι

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας και καλό μήνα !  :hi: Μπορεί κάποιος να προτείνει κανένα καλό, αδύνατο milfo - gilf στο Μετάξι ; Ευχαριστω...!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλησπέρα σας και καλό μήνα !  :hi: Μπορεί κάποιος να προτείνει κανένα καλό, αδύνατο milfo - gilf στο Μετάξι ; Ευχαριστω...!
Φωτεινή Κολωνού 27 όροφος, αν δεν λείπει διακοπές είναι ότι ζητάς

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια εχει κανεις να μου προτεινει καμια μελαμψη οχι μαυρη κοπελα απ μεταξ η φυλης...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Ναι, αλλά για κάποιους τουλάχιστον είναι μειονέκτημα.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.235
Πόντοι
24.806
Μάγκες καλησπέρα. Έχω να πάω σε μπουρδέλο πολλους μήνες. Ποια είναι τοπ τώρα σε φυλής και Μεταξουργείο να πάω να την τιμησω ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πώς σου φάνηκε η Αθηνά στο Φωκαίας 19???

Κοίτα, εμφανισιακά τη λες και μπάζο τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπο... Από σώμα αν και ελαφρώς ατσούμπαλο έχει ωραίες καμπύλες, όχι μεγάλο στήθος που θα ήταν τέλειος συνδυασμός, κατ' εμέ μόνο η φάτσα της είναι αποτρεπτικό στοιχείο για να πάει κάποιος μαζί της απ' τη στιγμή που είναι μπόμπα στο κρεβάτι απ' ό,τι διαβάζω εδώ, σίγουρα όχι το σώμα της... Αν εννοείς πώς μου φάνηκε μέσα δεν πέρασα μαζί της γιατί ήμουν λίγο κομμάτια μετά τη δουλειά, την έβαλα στα υπ' όψιν όμως

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ααα κριμα..χαθηκε η Μπιουτη! ελπιζω να επιστρεψει!

Καλά η Μπιούτη αν σε συμπαθούσε γενικώς και αν την πετύχαινες και στην καλή της μέρα ήταν αξία, αμφιβάλλω αν θα ξαναγαμήσω ποτέ μου τόσο νταρντάνα μαύρη με τέτοιες καμπύλες κόλαση

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά τι γίνεται επιτέλους? Ολο κριτικές για γκιλφ διαβάζω, κάνα ωραίο μωρό υπάρχει? Δεν θέλω να πληρώνω για γιαγιάδες ρε παίδες , αν είναι δυνατόν δλδ, και δεν με ενδιαφέρουν τα κλισέ τύπου 'η γριά κότα έχει το ζουμι' η μία 50αρα ίσα με 2 25αρες, αν δεν υπάρχει το πρώτο βήμα η οπτική έλξη, δηλαδή η εμφάνιση μιας ιεροδουλης, πως θα διεχερθεις? Χαλάτε την πιάτσα η πλειοψηφία που δίνετε αξία σε τετοιες, εγώ τον είχα δώσει στην Ελένη γκιλφ ακα στοματικο και ήταν 48 Κολωνου, και ήταν μες την γκρινια, την έχεις χοντρή και δεν μπορώ, και και, στην αντίθετη πλευρά μια γυναίκα θα πάει με έναν μεγάλο μόνο για τα λεφτά ενώ εμεις παρακαλούμε για λίγη ηδονή αυτές, έχετε δει καμία γκιλφ στο Red light district στο Άμστερνταμ? Βερολίνο? Μόναχο? Προτιμώ να βαρέσω μια μαλάκια καλύτερα γιατί εδω δεν μιλάμε για μιλφ 35 με 40, εδώ μιλάνε για γυναίκες 55 συν

Άσε μας ρε φίλε, έχουμε πάει με γκιλφάκια στη Λιοσίων κυρίως που τρέμαν τα πόδια μας μετά το γαμήσι

Όσο για τις milf,υπάρχουν αρκετές γυναίκες 35 ετών και άνω που είναι σούπερ ελκυστικές και πολύ πιο έμπειρες και πρόθυμες από τις 18-30,για να μην πώ 18-27 που είναι η πλειοψηφία..Καταλαβαίνω ότι δε σας αρέσουν οι 55 και άνω,αλλά σε κάποιους άλλους πελάτες,που είναι γύρω στα 60-65,ε,καλό είναι να δουλεύουν και ιερόδουλες μεγαλύτερες από αυτές της πλειοψηφίας,και όχι απαραίτητα 55+,αλλά γύρω στα 40-45..

Τί σε κάνει να πιστεύεις πως οι πιο ηλικιωμένοι μπουρδελιάρηδες πάνε με τις πιο ηλικιωμένες ιερόδουλες; Μη σου πω ότι τις απαξιώνουν κιόλας και ψάχνουν πιτσιρίκες, κάποιοι τελειωμένοι γκιλφάκηδες κυρίως πάμε μαζί τους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
Άσε μας ρε φίλε, έχουμε πάει με γκιλφάκια στη Λιοσίων κυρίως που τρέμαν τα πόδια μας μετά το γαμήσι
δεν πα να πάτε και με πρεζουδες, χαλασατε την πιάτσα με την σαβουρογαμιαση σας ή πλειοψηφία

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δεν πα να πάτε και με πρεζουδες, χαλασατε την πιάτσα με την σαβουρογαμιαση σας ή πλειοψηφία

Ναι εμείς τη χαλάσαμε την πιάτσα, λες και η Λιοσίων ή η Διδύμου π.χ. είχε ποτέ νεαρές σε ηλικία ιερόδουλες και μουνάρες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom