Μάγκες, η Φαμπιάνα από το αγίου πέτρου λέει τπτ μέσα; Έχει δοκιμάσει κανείς;
Η υπηρεσια ανακοίνωσε όταν πήγα ακαποτο στοματικό, αυταρχικό και ποδολατρεια, εγώ δυστηχως αυταρχικό δεν κάνω και προγράμματα με πόδια για να δώσω εκτίμηση σε αυτά, στα νορμάλ τώρα δυστηχως δεν κάνει, δεν ξέρει γρι ελληνικά, ούτε αγγλικά, έχει βάλει σιδερακια αποφεύγει το ελεύθερο στοματικο, της εξήγησα 3 φορές νο condom της λέω φυσικά έκανε πως δεν κατάλαβε, άιντε βαλτην της λέω, έβαζε μέχρι το κεφάλακι, χάλια στοματικό ακόμα κ με καποτα, την γυρνάω στα 4, άλλη πονηρια, τραβιοταν μπροστά, Κριμα πραγματικά ένα γλυκό κ όμορφο κορίτσι είναι φόλα.. Α, από ότι παρατήρησα τα πόδια της είναι λεία και πανέμορφα, όσοι ειν φαν της ανωμαλίας ας προσέλθουν περισσότερα δεν ξέρω γιατί δεν κάνω τέτοια, πάλι καλα που δουλευω στο κιατο και δεν μου λείπει το 20ρικο, σε όσους δεν δουλεύουν το 20ρικο είναι μεγάλη υπόθεση όμως.. Βγήκα πάντως αχυστος και τα εψαλα, της λέω μου είπατε ψέματα ή κοπελα δεν έκανε ακα στοματικό, αποκλείεται κάνει λέει, τεσπα της λέω θα τα γράψω αυτά, κάνει δεν κάνει να λέτε την αλήθεια.. Και που είστε αν φάτε ελλεινη φόλα να ζητήσετε τα λεφτά πίσω, η έστω τα μισά, πότε μου υπηρεσία σε στούντιο δεν μου έκανε εκτωπση ποτέ μα ποτέ ούτε 5 ευρώ, Π Ο Τ Ε, η πλειοψηφία μόλις πα να φύγεις σε βρίζουν στην γλώσσα τους, μας βλέπουν σαν χρήμα, δείτε τες και εσείς έχω χαρίσει πολλές φορές είμαι 37 και πότε δεν ζήτησα λεφτά πίσω, πρέπει να το κάνουμε όλοι όμως, δεν μας χαρίζονται, δεν τους χαρίζουμε τίποτα, τεσπα για να μην κουράζω, φαμπιανα φόλα και μακριά... Ευχαριστώ