Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (2 μέλη και 120 επισκέπτες)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Άσε μας ρε φίλε, έχουμε πάει με γκιλφάκια στη Λιοσίων κυρίως που τρέμαν τα πόδια μας μετά το γαμήσι

Τί σε κάνει να πιστεύεις πως οι πιο ηλικιωμένοι μπουρδελιάρηδες πάνε με τις πιο ηλικιωμένες ιερόδουλες; Μη σου πω ότι τις απαξιώνουν κιόλας και ψάχνουν πιτσιρίκες, κάποιοι τελειωμένοι γκιλφάκηδες κυρίως πάμε μαζί τους

Ρε φίλε, δεν είπα να είναι ηλικιωμένες στα μπουρδέλα, αλλά γυναίκες γύρω στα 40-45!!!!

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Οι επενδύσεις γίνονται σε όμορφες μιλφ και γκολφ,οι μικρές μόνο Καποτά σε πεσμένο πουτσο ξέρουν να βάζουν,μακριά....

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οι επενδύσεις γίνονται σε όμορφες μιλφ και γκολφ,οι μικρές μόνο Καποτά σε πεσμένο πουτσο ξέρουν να βάζουν,μακριά....

Οι μεγάλες έχουν το ζουμί,άσε που είναι και πιο έμπειρες και πιο προσγειωμένες..
Όχι ότι απορρίπτω τις 18-29 μιας και εγώ είμαι 21,απλά οι μεγαλύτεροι μπουρδελιάρηδες έχουν άλλες απαιτήσεις από την κοπέλα.

• Like
Αντιδράσεις: 2002

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Συμφωνώ με όλους όσοι γράφουν  για milf και gilf. Οι υπηρεσίες τους στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σαφώς ανώτερες των νεαρών. Η εμφάνιση έχω πει και πάλι είναι θέμα γούστου, υπάρχουν ιερόδουλες 40+ όμορφες και με έντονη θηλυκότητα

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.173
Πόντοι
2.477
Κοίτα, εμφανισιακά τη λες και μπάζο τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπο... Από σώμα αν και ελαφρώς ατσούμπαλο έχει ωραίες καμπύλες, όχι μεγάλο στήθος που θα ήταν τέλειος συνδυασμός, κατ' εμέ μόνο η φάτσα της είναι αποτρεπτικό στοιχείο για να πάει κάποιος μαζί της απ' τη στιγμή που είναι μπόμπα στο κρεβάτι απ' ό,τι διαβάζω εδώ, σίγουρα όχι το σώμα της... Αν εννοείς πώς μου φάνηκε μέσα δεν πέρασα μαζί της γιατί ήμουν λίγο κομμάτια μετά τη δουλειά, την έβαλα στα υπ' όψιν όμως

Ναι,εμφανισικα εννοουσα!
Στα υποψιν και εγω την βαζω,οταν καταφερω να περασω να τη δω και δοκιμασω!
Ευχαριστω!

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Kαλησπέρα συναγωνιστές! Ξέρετε αν το Κολωνού 27 β (όροφος) είναι ανοιχτό; Την Παρασκευή τοαπόγευμα που πέρασα ήταν κλειστό...

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Kαλησπέρα συναγωνιστές! Ξέρετε αν το Κολωνού 27 β (όροφος) είναι ανοιχτό; Την Παρασκευή τοαπόγευμα που πέρασα ήταν κλειστό...

Περασα πριν φιλε ανοιψτο ειναι ..δουλευε η σοφια ξανθια μιλφ με σχετικα καλο σωμα ελευθερο στοματικο μουνι ομως πηγαδι ...σαν να γαμαγα αερα

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Περασα πριν φιλε ανοιψτο ειναι ..δουλευε η σοφια ξανθια μιλφ με σχετικα καλο σωμα ελευθερο στοματικο μουνι ομως πηγαδι ...σαν να γαμαγα αερα

Ευχαριστώ! Τι ώρα πήγες περίπου;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλά η Μπιούτη αν σε συμπαθούσε γενικώς και αν την πετύχαινες και στην καλή της μέρα ήταν αξία, αμφιβάλλω αν θα ξαναγαμήσω ποτέ μου τόσο νταρντάνα μαύρη με τέτοιες καμπύλες κόλαση

Η Μπιούτυ ήταν η μοναδική ιερόδουλος..που με έχει κάνει να χύσω σε δευτερόλεπτα στο πισωκολητο..δεν υπήρχε αυτή η κωλαρα.. Ελπίζω να επιστρέψει.

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Ναι ρε μάγκες σωστά τα λετε.οι πιτσιρίκες οι έξυπνες περνάνε Καποτά σε πεσμένο πουτσο άντε τελείωνε χύσε ούτε πίπα δεν ξέρουν να κάνουν ούτε να στηθούν σωστά όλο τραβιουντε μόνο γιαγιάδες μάγκες έχω βρει την υγεία Μ γαμαω κ το ευχαριστιεμε δεν σ λένε όχι σε τπτ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
Ναι ρε μάγκες σωστά τα λετε.οι πιτσιρίκες οι έξυπνες περνάνε Καποτά σε πεσμένο πουτσο άντε τελείωνε χύσε ούτε πίπα δεν ξέρουν να κάνουν ούτε να στηθούν σωστά όλο τραβιουντε μόνο γιαγιάδες μάγκες έχω βρει την υγεία Μ γαμαω κ το ευχαριστιεμε δεν σ λένε όχι σε τπτ.
αυτά τα κάνανε και η μιλφαρες του παρελθόντος 35αρες και 40αρες που ήταν κ όμορφες, με πολύ μεγάλες εμένα δεν μου σηκώνεται, τέλος η κουβέντα

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Φίλε αφού δεν σου αρέσουν οι μεγάλες μπορείς να μην συμμετάσχεις στην συζήτηση.εμεις που γουστάρουμε πολύ ώριμες γι'αυτό το λέμε αυτό πλέων οι πιτσιρίκες δεν αξίζουν για το 20αρικο πεταμένα λεφτά.ενω μια ώριμη το τιμάει!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: 2002

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστές προσοχή! Από ένα γνωστό ξανθό ευτραφή γκίλφ που παίζει σε διπλό ταμπλό σε οίκους των 20 αλλά και των 10. Πήρα πρόσφατα παράσημο. Έκανα μία αναφορά σήμερα στην σελίδα του φόρουμ ΣΜΝ.  :S

Τύπε μου λες την Εύα; Τι παράσημο τσίμπησες; Ψάξου μην το τσίμπησες από καμια άλλη. Επειδή την πήρα σχετικά πρόσφατα (μόλις ανέβασα μάλιστα και κριτική) και έκανα πριν κανα δεκαήμερο τις καθιερωμένες μου εξετάσεις και βγήκαν όλες καθαρές.

Edit: Εγώ βέβαια την πήρα τελευταία φορά κανά μήνα πριν από σένα όπως βλέπω, αρά μπορεί να το κόλλησε και αυτή στο ενδιάμεσο. Αν είσαι σίγουρος πως ήταν από αυτή, καλό θα ήταν να της το πεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
Φίλε αφού δεν σου αρέσουν οι μεγάλες μπορείς να μην συμμετάσχεις στην συζήτηση.εμεις που γουστάρουμε πολύ ώριμες γι'αυτό το λέμε αυτό πλέων οι πιτσιρίκες δεν αξίζουν για το 20αρικο πεταμένα λεφτά.ενω μια ώριμη το τιμάει!!!!!
να αλλάξουμε τον τίτλο τότε ημερησια ενημέρωση για γκιλφ

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.173
Πόντοι
2.477
Η τσατσα απο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 που μπορουσες να την παρεις και αυτη,η Τζωρτζια υπαρχει ακομη στον οικο?
Οσες φορες μεσημεριανες ωρες εχω περασει ειναι κλειστος ο οικος
και μια φορα μονο που τον πετυχα ανοιχτο,εμφανιστηκε η τσατσα απο καλλεργη 33 (πριν χρονια) μια κοντη,παχουλη,ξανθια που μιλαει χωρις σταματημο και πουλαει σωστα το κοριτσι...μη μου πειτε οτι αυτη ειναι η Τζωρτζια??
Γνωριζει καποιος που την βρισκω και αν συνεχιζει να το παιζει σε διπλο ταμπλο?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Αν είσαι σίγουρος πως ήταν από αυτή
Αυτή ήταν και τέλος.
Την είχα ξαναπατήσει με βλεν/ροια απο αφίλτρη το 2009 στο τ. περγάμου 27Α με την Βαλέρια. Ηρθε το 2019 και την ξαναπάτησα με σπάσιμο καπό..

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
εκληση στους 2 συγκεκριμενους ενημερωτες στο παρον νημα να σταματησουν το promotion,καθως οπως εχουν αντιληφθει ολοι οι συγκεκριμενες κοπελες που προμοταρουν ειναι φολες.. με ολη την εκτιμηση..δεν υπαρχει νοημα για εμας(για εσας υπαρχει καθως με το να προωθειτε τις συγκεκριμενες βγαζετε λεφτα) αλλα αν δειτε τις τελευταιες κριτικες ολες οσες προωθειτε ειναι φολες! σταματηστε το σας παρακαλω!
ευχαριστω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom