Εχεις γραψει 4 διθυραμβικες κριτικες για την αλυσιδα του Λιοσιων 73 με υψηλοτατες βαθμολογιες για τα παντα κοντα στο 10 και δινεις στην καθαριοτητα: 10,10,7,8.
Μας προτεινεις συνεχεια να το επισκεφτουμε,θες να μας πεισεις οτι ειναι στουντιο και οχι μπουρδελο(ουτε καν στουντελο),εισαι σιγουρος οτι κανουν εξετασεις οι κοπελες και οταν σε ρωτησα αν τις εχεις δει δεν μου απαντησες.
Μας λες οτι εχει το μαγαζι ολες τις ανεσεις του στουντιο και ειναι τοπ στην καθαριοτητα (αρα προς τί η ερωτηση με τα σεντονια?)
Οταν γραφονται αρνητικες κριτικες για τις κοπελες (Μπριτνευ,Αντζελινα απαντας αμεσως για να τις δικαιολογησεις και οταν γραφεται θετικη(Αλεξανδρα) λες και αλλα υπερ της.
Μας εξηγεις απο μονος σου γιατι στην Πατση(το αλλο μαγαζι της αλυσιδας) εχει +10 ευρω καποιες υπηρεσιες,οτι το 73α+β δεν συγκρινεται με αλλα μαγαζια της Λιοσιων και οταν σου ειπα οτι βρηκα φρεσκα φλοκια στο σεντονι του 73α ετρεξες να το δικαιολογησεις.
Ρωταω με καλη διαθεση:γιατι τοσο ενδιαφερον ειδικα για αυτο μαγαζι?
Οι μικρές είναι πάντα πιο άπειρες.
Έχει ανέσεις στούντιο σε μικρή τιμή.
Το site του στούντιο έχει ταμπέλα που την πατάς και βγαίνουν οι κριτικές για αυτό το μαγαζί, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αυτό βελτιώνεται από τα σχόλια των συναγωνιστών.
Το άλλο της αλυσίδας ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη, απλά έχει τις ίδιες κοπέλες. Απλά έχει επιπλέον μασάζ και επιπλέον καθαριότητα μιας και είναι πιο ακριβό.
Εγώ σου είχα πει ότι εσύ έχεις τη γνώμη σου και εγώ τη δική μου, συν το ότι εσύ αποφασίζεις για το σε ποιο στούντιο θα πας ή όχι.
Φλόκια δεν έχω δει ποτέ μιας και τα περισσότερα παράπονα για βρωμιές γινόταν μέσα στο 2017.
Εγώ παίρνω πάντα πετσέτα για να τη βάλω πάνω σε σεντόνι σε όλα τα στούντιο.
Οσο για τις εξετάσεις των κοριτσιών, λογικά θα κάνουν αφού διαφημίζονται, αλλιώς αν δεν έκαναν και είχαν ξέρω εγώ αφροδίσια νοσήματα, δε θα τις συνέφερε να πλασάρονται στο ίντερνετ πόσο μάλλον εκείνες που δείχνουν και το πρόσωπο τους.