Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (8 μέλη και 181 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Οι επενδύσεις γίνονται σε όμορφες μιλφ και γκολφ,οι μικρές μόνο Καποτά σε πεσμένο πουτσο ξέρουν να βάζουν,μακριά....

Ναι ρε μάγκες σωστά τα λετε.οι πιτσιρίκες οι έξυπνες περνάνε Καποτά σε πεσμένο πουτσο άντε τελείωνε χύσε ούτε πίπα δεν ξέρουν να κάνουν ούτε να στηθούν σωστά όλο τραβιουντε μόνο γιαγιάδες μάγκες έχω βρει την υγεία Μ γαμαω κ το ευχαριστιεμε δεν σ λένε όχι σε τπτ.

Ν' αγιάσει το στόμα σας... Μερικές είναι τόσο άμπαλες που είναι ν' απορείς αν πέρα από την πουτανιά έχουν κάνει sex ποτέ τους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η Μπιούτυ ήταν η μοναδική ιερόδουλος..που με έχει κάνει να χύσω σε δευτερόλεπτα στο πισωκολητο..δεν υπήρχε αυτή η κωλαρα.. Ελπίζω να επιστρέψει.

Άσε, μεγάλη απώλεια, γενικά δεν υπήρχε το σώμα της, για όσους από εμάς αρέσουν οι νταρντάνες με καμπύλες νομίζω ήταν το απόλυτο!

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
ενημερωση απο 3η βαρδια..
μεταξουγειο η μια πιο απαισια απο την αλλη ουτε για τα χοντρα..στα ακριτικα κωνσταντινουπολεως 166 η αλεξια που εχω παρει με καλες εντυπωσεις η νταρντανα μιλφ..καλη περιπτωση..
πιο ψηλα προς βεργας 3 αριστερα κλειστο δεξια μια που βγηκε με στυλ θα μπεις θα μου κανεις την χαρη?αδιαφορη..γενικα το κλιμα σε ΟΛΑ τα μπουρδελα της αθηνας ηταν φαση "θα μπεις να τελειωνουμε?" η μονη οδος που μου εκανε κλικ ηταν η φωκαιας...
απο ψηλα στα μικρα νουμερα ως το τελος η μια καλυτερη απ την αλλη...ψηλα στο 3 νουμερο απεναντι μια νεαρη πολυ καυλιαρα καλη περιπτωση..χαμηλα η ιζαμπελα νταρντανα chubby πολυυ ενδιαφερουσα..φυλης γενικα ψωφια πραγματα...αλκιβιαδου 16α/β κλειστα...ρεμουνδου επεισης κλειστα...

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Όσες φορές έχω πάει,πάντα μυρίζω και παρατηρώ πολύ καλά τα σεντόνια για να δω βρωμιές.Σε γενικές γραμμές,καθαρά μου φαίνονται.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Πήγα και μια φορά στις 9:00 μ.μ. στο 73Β και ήταν πολύ καθαρό το σεντόνι.

• Like

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Βρωμιά εννοείται μπορεί να βρει κάποιος και σε ακριβό στούντιο..Για αυτό πάντα,πετσέτα πάνω στο σεντόνι !!

• Like
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η Μπιούτυ ήταν η μοναδική ιερόδουλος..που με έχει κάνει να χύσω σε δευτερόλεπτα στο πισωκολητο..δεν υπήρχε αυτή η κωλαρα.. Ελπίζω να επιστρέψει.
Καλημέρα η Μπιουτι ήταν όντως ξεχωριστή παρουσία μάλιστα είχα μπει στον πειρασμό να ρισκάρω και να δοκιμάσω μαζί της,αλλά δεν την πρόλαβα μιλούσε άπταιστα ελληνικά πρέπει να έχει γεννηθεί εδώ μάλλον πάντως είχε φοβερό στυλ στο σαλόνι και προσέγγιζε πολύ έξυπνα τον πελάτη,απλά έκανε κάποιες χειρονομίες και κινήσεις που ορισμένες φορές μπορεί να μην αρέσουν σε όλους.
Επίσης το σώμα της ήταν τούμπανο σίγουρα πολλοί την αναζητούν

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Δοκιμαστηκε η Καιτη απο Πιπινου 118.

1.Κοντουλα,αδυνατη (οχι σκινυ),ξανθια, +/- 30 χρονων.
2.Δωματιο:Στρογγυλο κρεβατι,ντουζιερα,σφραγισμενη πετσετα,τηλεοραση καπως μεγαλη με το καταλληλο περιεχομενο...
3.Η τσατσα με ενημερωσε εξ’ αρχης οτι ο χρονος ειναι 10 λεπτα και οτι η κοπελα δεν βιαζεται (μονο αυτο δεν εγινε)
4.Προκαταρκτικα: Καποια φιλια στον λαιμο  μεχρι και τις μπαλες.Ολα σε πολυ γρηγορο και βιαστικο ρυθμο.Φιλια δεν εδωσε.
5.Πιπα αρκετα καλη και μαλλον ηθελε να τελειωσω ετσι.
6.Αλλαξα 4 στασεις για να μην τελειωσω και μου λεει:’Τί ειναι αυτα μωρο μου?”. Φαινοταν οτι ειχε εκνευριστει που δεν τελειωσα με 1 σταση.
7.Οταν τελειωσαμε  σηκωθηκε και εφυγε γρηγορα οπως μπηκε,σαν σιφουνας.

Συμπερασμα: Καλη εμφανιση,εχει εμπειρια στο δωματιο αλλα ολα σε fast forward.
Μαλλον βλεπει οτι ολοι ερχονται για αυτην και οχι για την Ολγα που ειναι αρκετα ευσωμη και θελει να τους προλαβει ολους.Απο εμενα για αυτον το λογο και μονο δεν θα ξανατιμηθει.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Το Λ73 είναι καθαρό ;

Εχεις γραψει 4 διθυραμβικες κριτικες για την αλυσιδα του Λιοσιων 73 με υψηλοτατες βαθμολογιες για τα παντα κοντα στο 10 και δινεις στην καθαριοτητα: 10,10,7,8.
Μας προτεινεις συνεχεια να το επισκεφτουμε,θες να μας πεισεις οτι ειναι στουντιο και οχι μπουρδελο(ουτε καν στουντελο),εισαι σιγουρος οτι κανουν εξετασεις οι κοπελες και οταν σε ρωτησα αν τις εχεις δει δεν μου απαντησες.
Μας λες οτι εχει  το μαγαζι ολες τις ανεσεις του στουντιο και ειναι τοπ στην καθαριοτητα (αρα προς τί η ερωτηση με τα σεντονια?)
Οταν γραφονται αρνητικες κριτικες για τις κοπελες (Μπριτνευ,Αντζελινα απαντας αμεσως  για να τις δικαιολογησεις και οταν γραφεται θετικη(Αλεξανδρα) λες και αλλα υπερ της.
Μας εξηγεις απο μονος σου γιατι στην Πατση(το αλλο μαγαζι της αλυσιδας) εχει +10 ευρω καποιες υπηρεσιες,οτι το 73α+β δεν συγκρινεται με αλλα μαγαζια της Λιοσιων και οταν σου ειπα οτι βρηκα φρεσκα φλοκια στο σεντονι του 73α ετρεξες να το δικαιολογησεις.
Ρωταω με καλη διαθεση:γιατι τοσο ενδιαφερον ειδικα για αυτο μαγαζι?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Δοκιμαστηκε η Καιτη απο Πιπινου 118.

1.Κοντουλα,αδυνατη (οχι σκινυ),ξανθια, +/- 30 χρονων.
2.Δωματιο:Στρογγυλο κρεβατι,ντουζιερα,σφραγισμενη πετσετα,τηλεοραση καπως μεγαλη με το καταλληλο περιεχομενο...
3.Η τσατσα με ενημερωσε εξ’ αρχης οτι ο χρονος ειναι 10 λεπτα και οτι η κοπελα δεν βιαζεται (μονο αυτο δεν εγινε)
4.Προκαταρκτικα: Καποια φιλια στον λαιμο  μεχρι και τις μπαλες.Ολα σε πολυ γρηγορο και βιαστικο ρυθμο.Φιλια δεν εδωσε.
5.Πιπα αρκετα καλη και μαλλον ηθελε να τελειωσω ετσι.
6.Αλλαξα 4 στασεις για να μην τελειωσω και μου λεει:’Τί ειναι αυτα μωρο μου?”. Φαινοταν οτι ειχε εκνευριστει που δεν τελειωσα με 1 σταση.
7.Οταν τελειωσαμε  σηκωθηκε και εφυγε γρηγορα οπως μπηκε,σαν σιφουνας.

Συμπερασμα: Καλη εμφανιση,εχει εμπειρια στο δωματιο αλλα ολα σε fast forward.
Μαλλον βλεπει οτι ολοι ερχονται για αυτην και οχι για την Ολγα που ειναι αρκετα ευσωμη και θελει να τους προλαβει ολους.Απο εμενα για αυτον το λογο και μονο δεν θα ξανατιμηθει.
Καλό θα ήταν αν διαθέτεις λίγο χρόνο να ανεβάσεις κριτική φιλε.
Υπάρχει η σοφή παροιμία Χωριό που φαίνεται κολαουζο δεν θέλει και ταιριάζει απόλυτα για την περίπτωση της κοπέλας αυτής ξεπετα απόλυτη ούτε για αστείο δοκιμή

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εχεις γραψει 4 διθυραμβικες κριτικες για την αλυσιδα του Λιοσιων 73 με υψηλοτατες βαθμολογιες για τα παντα κοντα στο 10 και δινεις στην καθαριοτητα: 10,10,7,8.
Μας προτεινεις συνεχεια να το επισκεφτουμε,θες να μας πεισεις οτι ειναι στουντιο και οχι μπουρδελο(ουτε καν στουντελο),εισαι σιγουρος οτι κανουν εξετασεις οι κοπελες και οταν σε ρωτησα αν τις εχεις δει δεν μου απαντησες.
Μας λες οτι εχει  το μαγαζι ολες τις ανεσεις του στουντιο και ειναι τοπ στην καθαριοτητα (αρα προς τί η ερωτηση με τα σεντονια?)
Οταν γραφονται αρνητικες κριτικες για τις κοπελες (Μπριτνευ,Αντζελινα απαντας αμεσως  για να τις δικαιολογησεις και οταν γραφεται θετικη(Αλεξανδρα) λες και αλλα υπερ της.
Μας εξηγεις απο μονος σου γιατι στην Πατση(το αλλο μαγαζι της αλυσιδας) εχει +10 ευρω καποιες υπηρεσιες,οτι το 73α+β δεν συγκρινεται με αλλα μαγαζια της Λιοσιων και οταν σου ειπα οτι βρηκα φρεσκα φλοκια στο σεντονι του 73α ετρεξες να το δικαιολογησεις.
Ρωταω με καλη διαθεση:γιατι τοσο ενδιαφερον ειδικα για αυτο μαγαζι?

Οι μικρές είναι πάντα πιο άπειρες.

Έχει ανέσεις στούντιο σε μικρή τιμή.

Το site του στούντιο έχει ταμπέλα που την πατάς και βγαίνουν οι κριτικές για αυτό το μαγαζί, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αυτό βελτιώνεται από τα σχόλια των συναγωνιστών.

Το άλλο της αλυσίδας ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη, απλά έχει τις ίδιες κοπέλες. Απλά έχει επιπλέον μασάζ και επιπλέον καθαριότητα μιας και είναι πιο ακριβό.

Εγώ σου είχα πει ότι εσύ έχεις τη γνώμη σου και εγώ τη δική μου, συν το ότι εσύ αποφασίζεις για το σε ποιο στούντιο θα πας ή όχι.

Φλόκια δεν έχω δει ποτέ μιας και τα περισσότερα παράπονα για βρωμιές γινόταν μέσα στο 2017.

Εγώ παίρνω πάντα πετσέτα για να τη βάλω πάνω σε σεντόνι σε όλα τα στούντιο.

Οσο για τις εξετάσεις των κοριτσιών, λογικά θα κάνουν αφού διαφημίζονται, αλλιώς αν δεν έκαναν και είχαν ξέρω εγώ αφροδίσια νοσήματα, δε θα τις συνέφερε να πλασάρονται στο ίντερνετ πόσο μάλλον εκείνες που δείχνουν και το πρόσωπο τους.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Εντάξει με κάλυψες  πλήρως με τις άσχετες απαντήσεις σου...
Συνέχισε δυναμικά να μας διαφωτίζεις με τα 'αντικειμενικά ποστ σου.
Εγώ το κλείνω εδώ το θέμα.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εντάξει με κάλυψες  πλήρως με τις άσχετες απαντήσεις σου...
Συνέχισε δυναμικά να μας διαφωτίζεις με τα 'αντικειμενικά ποστ σου.
Εγώ το κλείνω εδώ το θέμα.

Καταλαβαίνω την τραυματική σου εμπειρία. Και εγώ στη θέση σου τα ίδια θα πίστευα. Ωστόσο, εγώ αυτό που ήθελα απλά είναι να έχω όλο και μια πιο πλήρη εικόνα για τον κάθε οίκο ανοχής. Είπα τις εμπειρίες μου με λίγα λόγια.. Καλό μεσημέρι.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Συν το ότι είμαι κατά της ανευθυνότητας των τσατσάδων απέναντι στους πελάτες και την υγιεινή τους, και εγώ πηγαίνω όπου είναι πιο καθαρά γενικά.. Και τ δυστυχώς τα μπουρδέλα, με λίγες εξαιρέσεις, είναι βρώμικα..

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.515
Πόντοι
731
Καλησπερα φιλαρακια μου ! Εχει κανεις δοκιμασει προσφατα την ηλεκτρα απο λιοσιων 73αβ ? να μας πει μια γνωμη

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπερα φιλαρακια μου ! Εχει κανεις δοκιμασει προσφατα την ηλεκτρα απο λιοσιων 73αβ ? να μας πει μια γνωμη

Όποτε έχει όρεξη,τα δίνει όλα..Άλλες φορές είναι μουντρούχα..
Είχα πάει μια φορά και δε μου άρεσε,αλλά επειδή λένε καλά λόγια τώρα τελευταία οι συναγωνιστές,λέω να ξαναπάω.
Πήγαινε.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Εργαλειοθήκη πλήρης εργαλείων σε λαϊκό πορνείο των Αθηνών

Συνημμένα

• 20190903_122339.jpg
    20190903_122339.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 51
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom