Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς ποιες κοπέλες έχουν σιδερακια;
Εκτός απο ρακέλ κ πατρισια υπάρχει άλλη;
Επίσης η ρακέλ που βρίσκεται τώρα;
Για εμάς τους νέους στην πόλη που εργάζονται και οι δύο αυτές κοπέλες; Γουσταρω σιδεράκια πολύ.
Καλησπέρα
Βαρδια ;Πιπ65Β δηλ Πιπ+Φυλ
Από όσο ξέρω έχει σταματήσει εδώ και κάμποσους μήνεςΡε παιδια η Γιαννα απο Τροφωνιου εχει σταματησει εντελως η αλλαξε οικο;
Καλησπέρα
Υπάρχει άλλη;Και η Τατιάνα στο Αγίου Πέτρου 7 έχει σιδεράκια
τύπε πρόσεχε στην πίπα μη στον κάνει σαν τουλούμπα με τα σιδεράκια :oΚαλησπέρα
τύπε πρόσεχε στην πίπα μη στον κάνει σαν τουλούμπα με τα σιδεράκια :o
Μετά από 2,5 μήνες, εξαφανισμένος από την πιάτσα, πήγα χθες το βράδυ καρφώτος στο Φυλής 109Β. Πλήρωσα και πέρασα με την Νέλλυ, από την οποία έφαγα μια ξεγυρισμένη φόλα. Η κοπέλα απλά δεν κάνει για το επάγγελμα. Δεν έχω διάθεση να γράψω, για το τι έκανε ή δεν έκανε, μέσα στο δωμάτιο. Έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ, για το ότι η συγκεκριμένη δουλεύει σχεδόν ένα χρόνο και θα εξακολουθεί να δουλεύει, μοιράζοντας φόλες.
Μετά από 2,5 μήνες, εξαφανισμένος από την πιάτσα, πήγα χθες το βράδυ καρφώτος στο Φυλής 109Β. Πλήρωσα και πέρασα με την Νέλλυ, από την οποία έφαγα μια ξεγυρισμένη φόλα. Η κοπέλα απλά δεν κάνει για το επάγγελμα. Δεν έχω διάθεση να γράψω, για το τι έκανε ή δεν έκανε, μέσα στο δωμάτιο. Έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ, για το ότι η συγκεκριμένη δουλεύει σχεδόν ένα χρόνο και θα εξακολουθεί να δουλεύει, μοιράζοντας φόλες.
Καλησπέρα η Τάνια ξέρει κανείς δουλεύει στον οίκο;;ναι έχω περάσει από κει και την είδα αλλά το κατάλαβα από το σαλονάρισμα και δεν μπήκα, η Καρίνα όμως στο οίκο αυτό είναι τίμια, νομίζω και η Τάνια αν και εμφανίσιμη κοπέλα ψιλοφόλα είναι..
Καλησπέρα αν λες στο Ιάσωνος2 όροφο όχι τώρα δουλεύει η πολύ καλή και τίμια κοπέλα Άννα η αδύνατη.Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς, αμα δουλεύει σημερα η Τζένη από το Ιάσωνος 2β? Ευχαριστώ
Καλησπέρα αν λες στο Ιάσωνος2 όροφο όχι τώρα δουλεύει η πολύ καλή και τίμια κοπέλα Άννα η αδύνατη.
Δυστυχώς πολλοί απόλυτοι βρωμυλες περνάνε στο μαγαζί με αποτέλεσμα όχι μόνο να μυρίζουν τα δωμάτια αλλά και η κοπέλα να έχει πάρει το σώμα της μια ελαφριά δυσάρεστη μυρωδιά.
Κατά τα άλλα η κοπελίτσα είναι πολύ τίμια η συμπαθητική χαμογελαστή τσατσά μου την έσπασε χτυπώντας δύο φορές πόρτα μετά το 5λεπτο αλλά η κοπέλα δεν βιάστηκε.
Έλεος ρε τύποι όσοι πάτε εκεί απλυτοι καλοκαίρι είναι το λίγοτερο μια φορά τη μέρα μπάνιο δεν βλάπτει.
Επίσης μετά της 8 Αυγούστου θα επιστρέψουν στο Μεταξουργείο κάποιες καλές κοπέλες