Καλησπέρα
Μια μικρη αναφορα σε σημερινες συνευρεσεις
Κολωνού 15 στο πρωτο αριστερα (πρωινη βαρδια) η κυρια του οικου παουσιασε μια νεα παρουσια ρωσιδα την ειδα στα περαχτα ηταν με καστανο κοντο μαλακι ποαδμενο αδυνατη μικρωκαμωμενη. Δεν θυμαμαι υο ονομα της θυμαμαι ομως πως ειναι απολυτα διεκπεραιωτικη με μια χαλια πιπα και ενα μουνακι χιλοδουλεμένο και προσπαθει να κλρψει σε καθε σταση απολαυσης. Η συνάντηση μαζι της άνοστη και ανιερή.
Διδυμου 27 εδω θυμάμαι το ονομα της κοπελας ηταν η Χριστίνα. Ωραιο γυναικάκι με υπεροχη απολαυστική επιδερμιδα ζεστα χαδια η οποια απολαμβανει το καλο και σκληρο πηδημα. Ομως η Χριστινα δεν εχει κατα την γνωμη μου θεληση να προσφερει ηδονικες στιγμες. Ειναι προσεκτικα διεκπεραιωτική. Μου αρεσει σαν θηλυκό αλλα η μια φορα μαζι της ειναι αρκετη.
Κολωνου 11 στον οροφο απογευματινη βάρδια δυο νεες αφίξεις κοπελες απο Μολδαβια η μια ξανθια βαρεων βαρων με κατασπρη επιδερμιδα η αλλη μελαχρινή με ψιλοκανονικο σωμα χαλαρομενο ομως αρκετα κυριως στην κοιλια. Αβγαλτη κοπελα γυρω σρα τριαντα με στενο μουνακι αδουλευτο. Δεν μου φανηκε ομως καθαρη και απλα την γαμησα για ωρα που παρολο που πονουσε εκατσε διχως μα και μου και τον ετρωγε ολη την ωρα. Κοπελα απο το κατω ραφι τιποτα ιδιαιτερο.
Επρεπε να ειχα επιλέξει την παρεα της ξανθιας λευκοσαρκης θεοχοντρούλας ετσι για να κανω το κασκαντεριλικι. Δεν το εκανα ομως και εμεινα με την ξενέρα και την απορία...
Αυτά απο εμένα
Καλή συνέχεια σε όλους
ΥΓ. Η γνώμη μου ειναι οτι στο 109β δεν πρεπει να ξαναμπουμε μεχρι να βαλουν μυαλό. Ειναι ξεφτιλα να παρουσιαζουν ακομα την Αλινα ως νεα αφιξη.