Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (9 μέλη και 61 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.725
Πόντοι
201
Για άλλη μια φορά σήμερα έφαγα την φολίτσα μου απο την Χριστίνα την ξανθιά που έχει πάει τα πρωινά Φυλής 84β.
Οσο μούναρος είναι τόσο μοιράζει απλόχερα τις φόλες.

Συνημμένα

• 12910560_793988614068606_1164316176_n.jpg
    12910560_793988614068606_1164316176_n.jpg
    424,4 KB · Εμφανίσεις: 55

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημερα
οποιος συναγωνιστης απο 18 εως 28 χρονων λεπτος στρειτ θελει να διπλασιασουμετο χρονο παραμονης σε μπουρδελακι
περνωντς την τριο απο τα 10 λεπτα στα 25 ας στειλει πμ να κανονισουμε για αποψε στις 23.00 με ουκρανεζακι
μεταξουργειο κολωνου απο 10 ο καθενας μας

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καλημέρα αλάνια και καλό μήνα!!! :hi:
Ξέρει κανείς καμμιά νταρντάνα με καλές υπηρεσίες στο 20άρικο;;;
Πρωινή βάρδια, όχι Μεταξουργείο.
Ευχαριστώ!! :hi:

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Χτες πρωινή βάρδια στο Ιασωνος 19 κάτω. Κάποια κοπέλα με όνομα Νταιανα ή Ντορινα. Δεν είμαι σίγουρος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν λέει. Τυπικό γαμιση,καποτα σε πεσμένο μόριο κλπ. Δεν θα την ξανά τιμήσω.

Supremenike

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
6
Πόντοι
0
μάγκες ξερει κάνεις αν παίζει καμία μαυρη αυτόν τον καιρο ?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.282
Πόντοι
3.436
Καλό μήνα κ από εμένα,
έφαγα φόλα χτες το πρωί από την Ανίτα την μαυρουλα από λεονιδου 28 όροφος.
Καλά εκεί όλες Ανιτες της λένε..
Κράτησαν το όνομά από την Ανίτα την Ρωσίδα που ήταν παλιά αλλά όχι κ την αποτελεσματικότητας της κ την επιτυχία της.
Θα γράψω κριτική να γλιτώσει κάνας σύντροφος..
Η παλιά η Ανίτα η ξανθιά, η τσατσά αυτή που είναι για κατακεφαλα μου είπε είναι στην Ρόδον χαρακτηριστικά, τώρα εννοούσε το νησί, κάνα club  η κάνα studio δεν το διευκρινισε..

kosta2222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως τυχων και γνωριζει κανεις που βρισκεται η Αλεξανδρα που πριν αρκετο καιρο δουλευε στο ισογειο Μεγ. Αλεξανδρου 21?

Πολυ ομορφη νεαρη κοπελα με σχετικα μικρο αλλα αξιοπρεπες στηθος, τσαμπουκας και ομιλητικη. Αν και γενικα φαν του πολυ μεγαλου στηθους με κερδισε με την ομορφια και τον χαρακτηρα της. Η κοπελα αυτη αν βρεις το "κουμπι" της ειναι πολυ ευχαριστη στο σεξ.
Γιαυτο και την ψαχνω.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Μαριάννα στο Διδυμου 22 γύρισε?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλό μήνα κ από εμένα,
έφαγα φόλα χτες το πρωί από την Ανίτα την μαυρουλα από λεονιδου 28 όροφος.
Καλά εκεί όλες Ανιτες της λένε..
Κράτησαν το όνομά από την Ανίτα την Ρωσίδα που ήταν παλιά αλλά όχι κ την αποτελεσματικότητας της κ την επιτυχία της.
Θα γράψω κριτική να γλιτώσει κάνας σύντροφος..
Η παλιά η Ανίτα η ξανθιά, η τσατσά αυτή που είναι για κατακεφαλα μου είπε είναι στην Ρόδον χαρακτηριστικά, τώρα εννοούσε το νησί, κάνα club  η κάνα studio δεν το διευκρινισε..
καλό μήνα αδερφέ , δεν πειραζι πάς  παρακάτω !! 

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Μεγάλη απώλεια η φυγή της νεοφερμενης Μαρίας απο το φυλής 65 και φωκαιας 25

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
κάτι είχα διάβαση πως ναι , αλλά γυρνά πισο καμία 10αρια σελίδας για να είσαι σίγουρος !!
Γυρισε στην θέση της και τιμηθηκε.
Είναι και μία άλλη μαζί της,  Μάγια νομίζω , κοντή, χοντρούλα με 2,5-3άρια ζουπηγμένα στο στηθόδεσμο...

Panos291

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Μηπως τυχων και γνωριζει κανεις που βρισκεται η Αλεξανδρα που πριν αρκετο καιρο δουλευε στο ισογειο Μεγ. Αλεξανδρου 21?θα την βρεις στο μασάζ nirvana

Πολυ ομορφη νεαρη κοπελα με σχετικα μικρο αλλα αξιοπρεπες στηθος, τσαμπουκας και ομιλητικη. Αν και γενικα φαν του πολυ μεγαλου στηθους με κερδισε με την ομορφια και τον χαρακτηρα της. Η κοπελα αυτη αν βρεις το "κουμπι" της ειναι πολυ ευχαριστη στο σεξ.
Γιαυτο και την ψαχνω.

kosta2222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0

Ευχαριστω για την απαντηση.

Στις εικονες που εχει δεν την ειδα οποτε μαλλον θα συνεχισω την αναζητηση.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπέρα

Μια μικρη αναφορα σε σημερινες συνευρεσεις

Κολωνού 15 στο πρωτο αριστερα (πρωινη βαρδια) η κυρια του οικου παουσιασε μια νεα παρουσια ρωσιδα την ειδα στα περαχτα ηταν με καστανο κοντο μαλακι ποαδμενο αδυνατη μικρωκαμωμενη. Δεν θυμαμαι υο ονομα της θυμαμαι ομως πως ειναι απολυτα διεκπεραιωτικη με μια χαλια πιπα και ενα μουνακι χιλοδουλεμένο και προσπαθει να κλρψει σε καθε σταση απολαυσης. Η συνάντηση μαζι της άνοστη και ανιερή.

Διδυμου 27 εδω θυμάμαι το ονομα της κοπελας ηταν η Χριστίνα. Ωραιο γυναικάκι  με υπεροχη απολαυστική επιδερμιδα ζεστα χαδια η οποια απολαμβανει το καλο και σκληρο πηδημα. Ομως η Χριστινα δεν εχει κατα την γνωμη μου θεληση να προσφερει ηδονικες στιγμες. Ειναι προσεκτικα διεκπεραιωτική. Μου αρεσει σαν θηλυκό αλλα η μια φορα μαζι της ειναι αρκετη.

Κολωνου 11 στον οροφο απογευματινη βάρδια δυο νεες αφίξεις κοπελες απο Μολδαβια η μια ξανθια βαρεων βαρων με κατασπρη επιδερμιδα η αλλη μελαχρινή με ψιλοκανονικο σωμα χαλαρομενο ομως αρκετα κυριως στην κοιλια. Αβγαλτη κοπελα γυρω σρα τριαντα με στενο μουνακι αδουλευτο. Δεν μου φανηκε ομως καθαρη και απλα την γαμησα για ωρα που παρολο που πονουσε εκατσε διχως μα και μου  και τον ετρωγε ολη την ωρα. Κοπελα απο το κατω ραφι τιποτα ιδιαιτερο.
Επρεπε να ειχα επιλέξει την παρεα της ξανθιας λευκοσαρκης θεοχοντρούλας ετσι για να κανω το κασκαντεριλικι. Δεν το εκανα ομως και εμεινα με την ξενέρα και την απορία...

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους

ΥΓ. Η γνώμη μου ειναι οτι στο 109β δεν πρεπει να ξαναμπουμε μεχρι να βαλουν μυαλό. Ειναι ξεφτιλα να παρουσιαζουν ακομα την Αλινα ως νεα αφιξη.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.775
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα,την  Αλεξάνδρα από πιπίνου την(ξανθια,μιλφακι)ξέρει κάποιος αν αξίζει?Η Βίκη τι ώρες δουλεύει?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αργά απόψε πριν λίγη ώρα μεταμεσονύχτιο σύντομο πέρασμα από Μεταξουργείο
Έτσι μπήκα
Κολωνού 15 αριστερά όπου δούλευε η Ριτα μελαχρινή καλλονή σε σχέση με όλα τα άλλα 15€ αξίζει
Κολωνού 11 όροφος ήταν δύο κοπέλες μια μελαμψή με κανονικό σώμα Σοφία η Σόνια νομίζω είπε ο Τσάτσος που μοιάζει με τον Ιβάν Σαββίδη και μια άλλη κοπέλα που ήταν έξω από τα συνηθισμένα μια ανοιχτόχρωμη αρκετά χοντρή μιλάμε για όγκο μεγάλο μακριά μαλλιά γλυκό πρόσωπο σίγουρα για ειδικά γούστα

Και από Φυλής μεριά πέρασα αρχικά να τσεκαρω στο Φώκαιας 24 την Άννα που δεν είναι καινούργια κοπέλα θυμάστε πέρυσι καλοκαίρι Κολωνου53 που είχαν έρθει δύο ωραία μουνια η Ζάννα και η Άννα αυτή είναι λοιπόν η Άννα έχει παχύνει κάπως αρκετά ενδιαφέρουσα
Φυλης56 Άννα Ιλονα
Φυλης54 ισόγειο κλασικά η κοινότυπη Ωρορα έχει ριζώσει χρόνια τώρα στο μαγαζί αυτό
Φυλης74 υπόγειο μια Μελαχρινή Μιλφ Αλβανίδα μαύρα μαλλιά μέτριο ύψος κανονικό σώμα

Αυτά τα ολίγα καθώς αρκετά μαγαζιά ήταν κλειστά και ξημέρωμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom