Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (34 μέλη και 261 επισκέπτες)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Η καλύτερη ώρα για μπουρδελα σιγά μην έχει κοσμο :heavymetalbig:

• Like
Αντιδράσεις: 968

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
764
Πόντοι
86
Καλησπερα παιδες...
Μια Φωτεινη νταρντανα εως χοντρη, με μεγαλα βυζια που εκανε τρελες πιπες
και βρωμαγε αλκοολ τη θυμαται κανεις??
Επαιζε στη Διδυμου κ ισως κ λιγο Αλκιβιαδου αν θυμαμαι καλα...
Κυκλοφορει πουθενα ακομα...???

stefos papas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Like
21
Πόντοι
1
Την είχα πάρει Αλκιβιάδου μετά χάθηκε, είχε μπεί στο δωμάτιο με ένα ποτήρι πλαστικό με  ούζο.

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
764
Πόντοι
86
Την είχα πάρει Αλκιβιάδου μετά χάθηκε, είχε μπεί στο δωμάτιο με ένα ποτήρι πλαστικό με  ούζο.
Τρελες βυζαρες που τις εδινε πολυ απλοχερα κ απιστευτη πιπα...
Κ πολυ αλκοολ...

Slenderdancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
18
Like
429
Πόντοι
291
Αδέρφια, ξέρει κανένας τι εστί Ana  από στουντελο Λιοσίων 71β?
Την βλέπω στο πρόγραμμα αλλά δεν την έχω ξαναδεί στις βόλτες μου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.895
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 27α Αλεξάνδρα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι και Παμελα με κάστανο μακρύ μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Άννα ξανθιά χοντρή με κοντό μαλλί 2αρι βυζι και Μαρία καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Λικα ξανθιά στρογγυλο πρόσωπη με κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Χριστίνα ξανθιά χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Κολωνού 48 Ελένη στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Δανάη ξανθιά λεπτή μιλφογκιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Σονια ξανθοκαστανη χοντρουλα με μεγάλο κωλο 2.5-3αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Μαρία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 44 καινούριο δεξιά ισόγειο Κατερίνα καστανή κοντή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 αριστερά αριστερά σκαλακια Παολα καστανοξανθη κοπέλα σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 43 Ιωάννα ξανθιά χοντρή με 3-3.5αρι βυζι Άννα μελαχρινή χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρία ξανθοκαστανη σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.895
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Μόνικα με τα ραστα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Αλεξία το μοντέλο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Αλινα η πιτσιρικά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Άννα σχετικά καινούργια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β  και 19 κλειστά.

Φωκαιας 25α Σάρα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Παολα η χοντρουλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Μικαελα με τα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 δεξιά και αριστερά κλειστά.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Ειρήνη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φυλής 66α κλειστό

Φυλής 66δ Μπούτι η μαυρουλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 Άννα η χυμώδη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 Ντιαννα/Άννα το μιλφακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 κάτω Αννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 πάνω Αλισια το "μοντέλο" απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.895
Πόντοι
46.232
επίσης

Φιλιππιδου 11α η Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Τζανινα τα πάντα εκτός πρωκτικου, ρώτησα την ξανθιά υπηρεσία για την Σάρα (που την είδα στο Φωκαιας 25α)γθσ να δω τι θα πει γιατί αυτή η συγκεκριμένη είναι πολύ σπαστική και μου απάντησε ότι η Σάρα έχει φύγει στην πατρίδα της...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Μαρία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Εννοείς το ημιυπόγειο που "άνοιξε" με Αντριάννα?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.329
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες, τσιγγανάκι με βυζάρες στο Ιάσωνος 44 το καινούργιο με τις σκάλες, αναφέρεται και ο Σμύρνης λίγο παραπάνω. Γούστα είναι αυτά αλλά εμένα εμφανισιακά μου άρεσε πολύ, έχει μακριά μαλλιά, πολύ ωραία μάτια, βυζάρες και κανονικό σώμα. Μου είπε ότι είναι 20 χρονών και Ελληνίδα, καλά τα μίλαγε αλλά ποιος ξέρει. Εργάζεται 11 με 11, απλό πρόγραμμα αλλά αφήνει να τελειώσεις πάνω της αλλά προσοχή, πολύ κουρασμένη και πόναγε, είπε, εκεί χαμηλά από το πολύ  :knockinb: Να είστε κύριοι λοιπόν. Μου 'λεγε ακόμη ότι διάφοροι τύποι της ζητάνε διάφορα, στραπόν, δαχτυλάκια, ακάποτα κι ένας πάκης παρακαλούσε να πιει γάλα από τα βυζιά της και δεν την πίστευε όταν του έλεγε ότι δεν έχει  :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.265
Πόντοι
41.129
Γεια σας μάγκες, τσιγγανάκι με βυζάρες στο Ιάσωνος 44 το καινούργιο με τις σκάλες, αναφέρεται και ο Σμύρνης λίγο παραπάνω. Γούστα είναι αυτά αλλά εμένα εμφανισιακά μου άρεσε πολύ, έχει μακριά μαλλιά, πολύ ωραία μάτια, βυζάρες και κανονικό σώμα. Μου είπε ότι είναι 20 χρονών και Ελληνίδα, καλά τα μίλαγε αλλά ποιος ξέρει. Εργάζεται 11 με 11, απλό πρόγραμμα αλλά αφήνει να τελειώσεις πάνω της αλλά προσοχή, πολύ κουρασμένη και πόναγε, είπε, εκεί χαμηλά από το πολύ  :knockinb: Να είστε κύριοι λοιπόν. Μου 'λεγε ακόμη ότι διάφοροι τύποι της ζητάνε διάφορα, στραπόν, δαχτυλάκια, ακάποτα κι ένας πάκης παρακαλούσε να πιει γάλα από τα βυζιά της και δεν την πίστευε όταν του έλεγε ότι δεν έχει  :grin:

Καλη περιπτωση εμφανιασιακα η Παολα... εχω γραψει και κριτικη στο κολωνου 11 οροφος μιας και ειναι αδερφά

σπιτακια και την ειχα πετυχει εκει.

Σε ολους το ιδιο λεει για το ξεμουνιαζμα που εχει φαει για να μην την γαμανε δυνατα.

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Ειναι κανεις να παρουμε παρτουζα την ειρηνη περγαμου 27  της ριχνω πολυ ξυλο και να μεινουμε μεσα οση ωρα θελουμε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ειναι κανεις να παρουμε παρτουζα την ειρηνη περγαμου 27  της ριχνω πολυ ξυλο και να μεινουμε μεσα οση ωρα θελουμε

τραβα χτυπα το κεφαλι στε κανα τοιχο ρε καραγκιοζη

• Like
Αντιδράσεις: mela33

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.983
Πόντοι
206
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς ποιες κοπέλες έχουν σιδερακια;
Εκτός απο ρακέλ κ πατρισια υπάρχει άλλη;
Επίσης η ρακέλ που βρίσκεται τώρα;

macan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
smirnis σε παρακολουθω τοσα χρονια και εισαι καλυτερος ενυμερωτηςμπουρδελων ! μπραβο ρε μαγκα !

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Φίλτατοι ενημερωτές, μια ερώτηση : γνωρίζεται που εργάζεται πια η Τζούλια, πρώην Λάουρα, που βρισκόταν Εξηκίου 18Β και πιο πριν στα Κνίδου 18 και Τροφωνίου 11; Και τι ώρες εργάζεται πια;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Πρωινή βόλτα σε Ιάσονος. Η απελπισία. Δεν περιγράφω.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.637
Πόντοι
1.056
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom