Τύποι θέλω για ακόμα 1 φορά τα φώτα σας...για το μιλφ τη Ναταλία από Φωκαίας 27 υπόγειο 3η βάρδια με κοντό μαλλί ξανθό κανονικό σώμα και ύψος λέει τίποτα ή είναι φόλα;;; ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα με τελειωτικό στο στόμα η τσατσά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Παιζει και πνευστο ακαπελα' στο μπλου τικετ ομως..:o Ξεκινησε να δινει κωλαρακι;;
καποια καλλη με φουλ προγραμμα εχουμε και με ανεσει χρονου χωρις γρινιες για σημερα το απογευμα .οσοι πειτε σας ευχαριστω. για κολο κυριως και αμα γνωριζετε κατι για την κατερινα την σερβα να γραψετε !!
Κάποιος είχε γράψει για την Κατερίνα ότι δουλεύει στο Αλκιβιάδου 16α απογεύματα. Αλλά μου φαίνεται περίεργο, διότι αυτή ποτέ δε δούλευε απογεύματα.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ρε μάγκες παίζει κάνα καλό τώρα φυλής σε απλό;
Είμαι στο φέρρυ, μονό εμφάνιση με απλό πρόγραμμα. Ευχαριστώ!☺
Είμαι στο φέρρυ, μονό εμφάνιση με απλό πρόγραμμα. Ευχαριστώ!☺
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
μια χριστινα που ηταν στη κολωνου στη στοα ξερουμε π βρισκεται?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Φοβερη πατσαβουρα η Αγγελα του Δ22.
Τσιμπουκι σε ταχυτητα αυνανισμου,θεατρινισμοι στο επακρο,προκαταρκτικα σχεδον ανυπαρκτα και φινις φινις καθε τρια λεπτα.Επεσε πολυ προμοσιον για τη συγκεκριμενη μου φαινεται.
Τσιμπουκι σε ταχυτητα αυνανισμου,θεατρινισμοι στο επακρο,προκαταρκτικα σχεδον ανυπαρκτα και φινις φινις καθε τρια λεπτα.Επεσε πολυ προμοσιον για τη συγκεκριμενη μου φαινεται.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.588
- Πόντοι
- 4.926
Όταν μια κοπέλα, σαν και αυτή, δουλεύει από πέρυσι τον χειμώνα, την έχουμε δει όλοι, πόσο πατσαβούρα είναι, κανείς δεν γράφει κάτι καλό για αυτή και ξαφνικά, με μία θετική κριτική σκάτε όλοι, μάλλον οι νταβατζήδες έχουν το know how και μας πασάρουν τα μπάζα για μοντέλα.Φοβερη πατσαβουρα η Αγγελα του Δ22.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Τι οτι ειναι καινουργια ειπαν.. τι οτι κανει ρουφοκωλαδες/ρουφαρχιδαδες ειπαν,Φοβερη πατσαβουρα η Αγγελα του Δ22.
μεχρι και οτι δινει γλωσσοφιλα ειπαν.. :S
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Το Λ73 κατατάσσεται στα μπουρδέλα ή στα στούντιο;; Επίσης, ξέρετε εάν εκεί οι κοπέλες έχουν χαρτί από εξετάσεις;;
Το Λ73 κατατάσσεται στα μπουρδέλα ή στα στούντιο;; Επίσης, ξέρετε εάν εκεί οι κοπέλες έχουν χαρτί από εξετάσεις;;
Επισκέπτης
40 ευρω το πενταλεπτο πρεπει να παει να βαλετε μυαλοΌταν μια κοπέλα, σαν και αυτή, δουλεύει από πέρυσι τον χειμώνα, την έχουμε δει όλοι, πόσο πατσαβούρα είναι, κανείς δεν γράφει κάτι καλό για αυτή και ξαφνικά, με μία θετική κριτική σκάτε όλοι, μάλλον οι νταβατζήδες έχουν το know how και μας πασάρουν τα μπάζα για μοντέλα.
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Θα απαντήσει κανείς στην ερώτηση μου;;;
Καλησπερα. Επισκεψη Φωκαιας 24 2η Βαρδεια Αννα αν θυμαμαι καλα. Πολύ καλη...γλυκια, χαμογελαστή εκ Ρωσίας,2άρι βυζακι. Θα την ξανα προτιμησω ΣΙΓΟΥΡΑ.
Πες μου ότι είναι η Άννα κου που ήταν στο Φώκαιας 27 αν και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν από Ρωσία.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 746
Καλημέρα. γνωρίζουμε τίποτα για την μάυρη λεπτή beauty απο την νιγηρία (όχι την χοντρή την έχω δοκιμάσει) στην φυλής με την κόκκινη πόρτα δίπλα στο 68. Πέρασα προχθές αλλά δεν έκατσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις