Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (33 μέλη και 274 επισκέπτες)

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Καλημέρα. γνωρίζουμε τίποτα για την  μάυρη λεπτή beauty απο την νιγηρία (όχι την χοντρή την έχω δοκιμάσει) στην φυλής με την κόκκινη πόρτα δίπλα στο 68. Πέρασα προχθές αλλά δεν έκατσα.

υπάρχει και άλλη μαυρούλα;;;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Το Λ73 κατατάσσεται στα μπουρδέλα ή στα στούντιο;; Επίσης, ξέρετε εάν εκεί οι κοπέλες έχουν χαρτί από εξετάσεις;;

Θα απαντήσει κανείς στην ερώτηση μου;;;

Ελα τυπε μου! Μπουρδελα ειναι (σε χωρο επιπεδου studio κ καλα) και υποτιθεται πως εχουν χαρτια αλλα εγω δεν εχω ζητησει ποτε να τα δω..

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Ώρες ώρες σκέφτομαι….
Ένα κορίτσι 19, 20 χρονών αφήνει την πατρίδα της, την οικογένεια της, τους συγγενείς φίλους κοκ… έρχεται σε μια ξένη χώρα να εργαστεί. Κλείνετε μέσα οίκους ανοχής με ότι αυτό συνεπάγεται, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, υπό απάνθρωπα ωράρια εργασίας. Τι ψυχική δύναμη έχει και ποια ανάγκη το σπρώχνει;
Μετά από 5 6 χρόνια (καθόλου λίγα) καταφέρνει να απαλλαγεί απ αυτό το μαρτύριο, ίσως να κάνει κάτι άλλο….
Αυτό το κορίτσι (την Ντιάνα δηλαδή) μόνο να το θαυμάσεις μπορείς!!

Πόσες ώρες σκέφτηκες? Για το χρήμα. Και καλά κάνουν. Η δουλειά είναι δύσκολη, γι'αυτό παίρνουν τα μισά απο τα χρήματα του ραντεβού. Αρα μια μέτρια φόλα βγάζει 2000 το μήνα και μια καλή πάνω απο 4000.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Καλησπέρα παίδες
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η αντριαννα απο χωματιανου;;
Πέρασα κανα δυο φορές κ ήταν κλειστά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.439
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 66α Ρενάτα το ελαφάκι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Μπούτι η μαυρουλα με το ωραίο κορμί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 Ντιαννα/Άννα το μιλφακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 Εβελινα και Αννα, αμφότερες σε φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 61 Χριστίνα το ξανθό κοντοπουτανο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ρανια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Έλλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Σιμονα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Ελπίδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Έλλη η Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 86β Συλβανα το μελαχρινο κοντοπουτανο, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 69α Μαρία η κοντή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 71 Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 71α Κάρλα η "Ισπανίδα", απλό πρόγραμμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Οι περισσότερες ιερόδουλες των οίκων ανοχής δεν έχουν χαρτιά καθώς δουλεύουν παράνομα. Στα studio είναι καλύτερη η κατάσταση
ειδικά τα στούντιο που είναι νόμιμα και είναι μεταξύ μας μεταξά σίγουρα..  :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Θα απαντήσει κανείς στην ερώτηση μου;;;
εσύ ρε νέο και χαρτιά να σου δείξει του χθές, πως είσαι σίγουρος για το τι έκανε σήμερα, αν πας αύριο; Με το δικό σου σκεπτικό στην θέση της τσατσάς θέλεις έναν μικροβιολόγο και ένα δερματολόγο να είναι στάντ μπάι για να είσαι σίγουρος πριν πας το για το σκορ.

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 66α Ρενάτα το ελαφάκι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Μπούτι η μαυρουλα με το ωραίο κορμί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 Ντιαννα/Άννα το μιλφακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 Εβελινα και Αννα, αμφότερες σε φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 61 Χριστίνα το ξανθό κοντοπουτανο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ρανια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Έλλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Σιμονα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Ελπίδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Έλλη η Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 86β Συλβανα το μελαχρινο κοντοπουτανο, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 69α Μαρία η κοντή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 71 Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 71α Κάρλα η "Ισπανίδα", απλό πρόγραμμα.

Ξέρουμε που είναι και βάρδια η Βερόνικα, κοκκινομάλλα με τα γυαλιά βυζάρες που έκανε πρωκτικό κλπ..;; ήταν φώκαιας με την Άννυ τελευταία..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Δοκιμάστηκε η καινούργια μαυρουλα στο Φυλής 66 αριστερά. Υπεραπλό το πρόγραμμα της. Έχει μέτριο πρόσωπο, 2αρι στήθος και ωραία κωλαρα. Από υπηρεσίες τίποτα που να με κάνει να θέλω να ξανά πάω. Εντάξει είναι ευγενική, χαμογελαστή, κάνει μέτρια πίπα, στήνεται καλά αλλά ως εκεί. Για μια φορά και για κάποιον που θέλει μαυρουλα οκ, καλά είναι.
Επίσης δεν μιλάει ελληνικά. Τα βασικά μόνο. Στα αγγλικά θα συνεννοηθείτε καλύτερα.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΑΚΕΛ :smiley6600: :smiley6600: :smiley6600:

Αν κ τις τελευταιες μερες εχω ακαυλιες :new_shocked: :thubsdown:τα teenz με τα τορνευμενα μπουτια κ τα μικροσκοπικα σορτσακια αλλα κ οι milf με τις καλοθρεμενες πατουρες κ τα βυζγια με αναγκασαν να επισκεφτω την Φυλης.
Αμφιταλαντευομουν :undecided: μεταξυ 2 εξωτικων υπαρξεων της νεας Μπιουτυ :afro:κ του Φακελ :babycry: :headbaning1:
Κατα τις 7κ μπαινω στο Φ66Αριτερα μην μπορωντας να αντισταθω στο εβενινο γκανεζικο :afro:μωρο δινω το παραδακι στην κυρα 2τσα με την μπασα φωνη...
Καναμε λιγα προκατ αγκαλιτσες+φιλακια :smitten: μου περασε σκουφι κ ανεβηκε απο πανω σε σταση 69 αρχιζοντας ενα εξωκοσμο DEPTHROAT DEEPPPP :pipa3: :pipa3: :pipa3: :worship: :worship: :worship:
Eιναι λιγα τα μωρα που μπορουν να τον παρουν ολο στο στομα,αλλα η Ναονι τον ρουφαει ολο με ανεση,αγαπη κ στοργη :shockedeyes:
Θαυμαζα το ελαφρως αξυριστο νεανικο μουνακι της :wanker:κ τα σφαιρικα κωλομερια :happy:παρατηρησα δε οτι ο πρωκτουλης ειχε δουλευτει εντατικα στο παρελθον...
Πρωκτικο δεν κανει,το προγραμμα ειναι απλο με 69 αν κ εγω δεν γευομαι τα κοριτσια για ευνοητους λογους :birdman: :turkydance:
Την ξαπλωσα τανασκελα :smiley6600: κ μπηκα θριαμβευτικα χωρις μα μου ή αλλες σοβιετικες υστεριες, μετα απο μερικες δυνατες πουτσιες το μωρο ειχε αναψει κ το καταλαβαν οσοι ηταν στο σαλονι εκεινη τη στιγμη :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Μετα απο λιγο τελειωσα  μεσα στην καλαισθητη μουναρα της :rose: :rose:
Η 2τσα μου ειπε οτι με περιμενει καθε μερα μετα τις 5,αν κ σειρα εχει το Φακελ το οποιο ηταν σημερα στο Πιπ65B :smiley6600:
Για μενα η νεα Μπιουτυ,δηλωνει 22 ετων,ειναι μια πολυ καλη επιλογη,βεβαια ειναι η μονη στο 20αρικο,ειναι γλυκουλα,ομορφη κ παιχκιδιαρα μα πανω απ ολα αντεχει το δυνατο γαμησι,τα ζωωδη καρφωματα :kneel: :kneel: :kneel:
Ημουν στο δοματιο με το παραθυρο στο δρομο κ το AC εκανε πολυ καλη δουλεια βοηθωντας με να αποδωσω τα μεγιστα δυνατα :birdman:
Το αναφερω επειδη δεν ειναι λιγες οι φορες που τα AC των οικων,αν κ στο on εχουν ρολο διακσμιτικο κ ηχορυπαντικο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Οπως ανεφερε κ ο Ν.ΣΜ. το Φ61 ταριφοπορδελο ηταν κ αυτο ανοιχτο :cheesy:

Αυτα απο μενα κ καλα να περνατε :tn04:
Ηταν κ του Αγιου.Παντελεημονα...

:hi: :hi: :hi:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Κατα λαθος :-( ανεφερα το εβενινο μωρο ως Ναομι,οταν περιεγραφα τις στοματικες της ικανοτητες :kneel:
Οι 2 μπυριτσες βλεπετε :undecided: :S :S :S

geny24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
297
Πόντοι
290
μηπως γνωριζει κανεις ποτε εχει παλι βαρδια η Ντινα απο βαρκελωνη,ειχα παει την πεμπτη το βραδακι γυρω στης 20-20:30 αλλα χθες σαββατο δεν την βρηκα το βραδακι που πηγα

geny24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
297
Πόντοι
290
δουλευει στην  ιασονος 46Α και παιρνει 15 ευρω κανει ελευθερο στοματικο,ισπανικο

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλημέρα σε όλους

Περασα το πρωι

Διδύμου22 στον πανω ηταν η Μαριάννα και η νεοφερμένη φίλη της Μάγια.
Καλωσορησα την γλυκία και δοτική Μαριάννα και ειπα να απολαυσω την συντροφια της φίλης της.
Η Μάγια λοιπόν ειναι γυρω στο 1.50 30συν με κανένα ιχνος φρεσκάδας με καρε κοντο μαλλακι σκουρο πιασμενο για να μην την ενοχλει στην αεροπιπα της. Το στηθος της ανευ σημασίας οπως και η επιδερμίδα της.

Η κοπελα ειναι πρωτη πραγματικα μερα σε αυτη τη δουλεια δεν κανει ελευθερο στοματικο δινει καλα χαδακια και καποια φιλιά δεν αφηνει ομως δαχτυλο στο μουνακι της ούτε για αστειο. Αντεχει το πηδημα αλλα στην πιεση δυσανασχετει λογικο τωρα που ειναι αρχη. Το μουνάκι της παρεμινε στεγνό καθόλη την διαρκεια της επαφής παρόλλους τους απολαυστικους αναστεναγμους της κοπέλας.
Η Μάγια λοιπον (ελπιζω να θυμάμαι σωστα το ονομα της) ειναι μια νεοφερμενη κοπελα με κανένα ιχνος φρεσκάδας και απολαυσης κατα την γνώμη μου.

Ομως σε καμία περιπτωση δεν θέλω να αδικήσω την κοπέλα την πρωτη μερα σε αυτη τη δουλεια.Οποτε τη γνωμη μου αυτη ας της κρατησετε ως απολυτα υποκειμενική.
Οσοι λοιπόν θελήσετε να απολασυετε την παρεα της να το κάνετε.

Αυτα απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ. Η Μαριάννα παντως χαρωπή ανσνεωμένη και άνετη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.439
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Γκαμπριέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 25β και 25α κλειστά.

Φωκαιας 19 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β και 17α κλειστά.

Φωκαιας 9 δεξια Κατερίνα, με πρωκτικο.

Φωκαιας 9 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φυλής 56 Νανσί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Εύα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ειρήνη, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8α Λίζα, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8β Ελένη και Βερόνικα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 αριστερά Αλινα, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 δεξιά κλειστό.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Πρωινη επισκεψη στη φυλης.
Στο 66 η Νικολ με εξωτικο μαυρισμα με 2 δωματια αναμονη παρακαλω με το που ανοιξε το μαγαζι...
Στο 54 οροφο ηταν η ειρηνη, ενδιαφερουσα παρουσια, ομορφο προσωπο, πεταχτο κωλαρακι, ασπρο δερματακι,και ενα τατουαζ στο ποδι χαμηλα.
Στο 86Α ηταν η Βαλερια. Κατα την αναμονη μου στο δωματιο ακουστηκε απο την υπηρεσια ONLY GREEK προφανως εδιωξε καποιους αλλοδαπους.
Η βαλερια ειναι γυρω στο  1.75 με μικρο βυζακι προσωπο που μοιαζει απο αλβανια αλλα δηλωνει απο ρωσια. Ευχαριστη και υπομονετικη στο δωματιο,

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.439
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Διδύμου 16 Τζούλια από Πιπινου 65, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 18 υπόγειο ανοιχτό  το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Διδύμου 18 ισόγειο Ντιαννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 20 Ανκα /Αλεξάνδρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 22 κάτω Λίνα και Αγγέλα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 όροφος Μαριάννα και Μάγια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 27 Βερονικα,Βικτόρια και Στέλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Τζούλια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom