ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΑΚΕΛ
Αν κ τις τελευταιες μερες εχω ακαυλιες
:thubsdown:τα teenz με τα τορνευμενα μπουτια κ τα μικροσκοπικα σορτσακια αλλα κ οι milf με τις καλοθρεμενες πατουρες κ τα βυζγια με αναγκασαν να επισκεφτω την Φυλης.
Αμφιταλαντευομουν
μεταξυ 2 εξωτικων υπαρξεων της νεας Μπιουτυ
κ του Φακελ
Κατα τις 7κ μπαινω στο Φ66Αριτερα μην μπορωντας να αντισταθω στο εβενινο γκανεζικο
μωρο δινω το παραδακι στην κυρα 2τσα με την μπασα φωνη...
Καναμε λιγα προκατ αγκαλιτσες+φιλακια
μου περασε σκουφι κ ανεβηκε απο πανω σε σταση 69 αρχιζοντας ενα εξωκοσμο DEPTHROAT DEEPPPP
Eιναι λιγα τα μωρα που μπορουν να τον παρουν ολο στο στομα,αλλα η Ναονι τον ρουφαει ολο με ανεση,αγαπη κ στοργη
Θαυμαζα το ελαφρως αξυριστο νεανικο μουνακι της
κ τα σφαιρικα κωλομερια
παρατηρησα δε οτι ο πρωκτουλης ειχε δουλευτει εντατικα στο παρελθον...
Πρωκτικο δεν κανει,το προγραμμα ειναι απλο με 69 αν κ εγω δεν γευομαι τα κοριτσια για ευνοητους λογους
Την ξαπλωσα τανασκελα
κ μπηκα θριαμβευτικα χωρις μα μου ή αλλες σοβιετικες υστεριες, μετα απο μερικες δυνατες πουτσιες το μωρο ειχε αναψει κ το καταλαβαν οσοι ηταν στο σαλονι εκεινη τη στιγμη
Μετα απο λιγο τελειωσα μεσα στην καλαισθητη μουναρα της
Η 2τσα μου ειπε οτι με περιμενει καθε μερα μετα τις 5,αν κ σειρα εχει το Φακελ το οποιο ηταν σημερα στο Πιπ65B
Για μενα η νεα Μπιουτυ,δηλωνει 22 ετων,ειναι μια πολυ καλη επιλογη,βεβαια ειναι η μονη στο 20αρικο,ειναι γλυκουλα,ομορφη κ παιχκιδιαρα μα πανω απ ολα αντεχει το δυνατο γαμησι,τα ζωωδη καρφωματα
Ημουν στο δοματιο με το παραθυρο στο δρομο κ το AC εκανε πολυ καλη δουλεια βοηθωντας με να αποδωσω τα μεγιστα δυνατα
Το αναφερω επειδη δεν ειναι λιγες οι φορες που τα AC των οικων,αν κ στο on εχουν ρολο διακσμιτικο κ ηχορυπαντικο
Οπως ανεφερε κ ο Ν.ΣΜ. το Φ61 ταριφοπορδελο ηταν κ αυτο ανοιχτο
Αυτα απο μενα κ καλα να περνατε
Ηταν κ του Αγιου.Παντελεημονα...