Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (9 μέλη και 54 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χτες πρωινή βάρδια στο Ιασωνος 19 κάτω. Κάποια κοπέλα με όνομα Νταιανα ή Ντορινα. Δεν είμαι σίγουρος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν λέει. Τυπικό γαμιση,καποτα σε πεσμένο μόριο κλπ. Δεν θα την ξανά τιμήσω.
Νταιανα η απατη με τα πεσμενα βυζια. Εμενα μου το ζουλαγε δυνατα για να πονεσω και να την διωξω.

Επισκέπτης
Μόλις έπεσε σύρμα ότι πρόκειται όντως για 18χρόνο όμορφο,αθώο και άβγαλτο κοριτσάκι...πέσανε όλοι πάνω της σαν πεινασμένοι λύκοι και της ξέσκισαν το μουνάκι...το Μαράκι είχε πολύ στενό μουνάκι και ρηχό και πονούσε...πολλά,απανωτά και συνεχόμενα γαμήσια(30 ραντεβού περίπου στη βάρδια)της κάψανε το μουνάκι της!!! :headbang:

ΥΓ: Μακάρι να ξαναγυρίσει το Μαράκι μας πίσω...η μικρή είναι διαμάντι και αξίζει πολλά... :rose:
ο λογος σου ειναι εγγυηση

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Καλημέρα!γνωρίζει κάποιος η Λίζα από διδύμου 18α πρωινή βάρδια που εργάζεται πλέον κ τι ωρες;;

Xlntfuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρετε που δουλεύει σήμερα η γενικά  μια Ρωσίδα νομίζω Τζούλη με γυαλιά και αρκετά τατουάζ. Χθες δούλευε Φώκαιας 25 ευχαριστώ

Xlntfuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρετε που δουλεύει σήμερα η γενικά  μια Ρωσίδα νομίζω Τζούλη με γυαλιά και αρκετά τατουάζ. Χθες δούλευε Φώκαιας 25 ευχαριστώ
Συρία ίσως χρειαστείτε λίγο παραπάνω πληροφορίες... Μελαχρινή 25-30 φουλ πρόγραμμα πίπα ως το λαρύγγι μιλάει καλά ελληνικά και αγγλικά

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.271
Πόντοι
2.586
Νταιανα η απατη με τα πεσμενα βυζια. Εμενα μου το ζουλαγε δυνατα για να πονεσω και να την διωξω.

Πιο παλια που την ειχα παρει (προ διετιας) ηταν τιμια.. Τι επαθε, κουραστηκε; Και σκεφτομουν να την επισκεφτω  :-

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
εχει παρει κανεις την κωνσταντινα απο βεργας 7 ειναι καλη γενικα?

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα τα απογεύματα η Χριστίνα στο Φωκαίας 27α υπόγειο;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
ΦΟΥΛ ΖΕΣΤΕΣ - ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΕΣ ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥ 22
ΠΑΩ ΝΑ ΨΩΛΟΧΥΣΩ ΚΑΡΓΑ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΜΑΣ... :pipa3:
Το νου σου στην στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα  :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Μόλις έπεσε σύρμα ότι πρόκειται όντως για 18χρόνο όμορφο,αθώο και άβγαλτο κοριτσάκι...πέσανε όλοι πάνω της σαν πεινασμένοι λύκοι και της ξέσκισαν το μουνάκι...το Μαράκι είχε πολύ στενό μουνάκι και ρηχό και πονούσε...πολλά,απανωτά και συνεχόμενα γαμήσια(30 ραντεβού περίπου στη βάρδια)της κάψανε το μουνάκι της :headbang:
Μη φοβασαι θα συνηθισει το ουισκι..
Απο την αλλη ο κουβας σκουριαζει.. το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα..  :cool2:

alexhunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ειμανι νεο μελλος κ δεν γνωριζω,αλλα ξερει κανεις καμια κοπελα(για μπουρδελο)που να κανει ελευθερο στοματικο κ τελιωτικο στο στομα κ να μπορει να τον παρει ολο στο στομα,(deepthroat)?Μια κοπελα καταφερε κ τον πηρε ολο στο στομα της κ ειχα καρακαυλωσει,με καποτα ομως,ενα μπουρδελο στο μεταξ.πριν καιρο

• Like
Αντιδράσεις: Doggen
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα καινούργια κοπέλα στο Μεταξουργείο Μελαχρινή Ρωσσιδα κανονικό σώμα ωραίο πρόσωπο μαύρα μακριά μαλλιά δύο μέρες έχει έρθει κάνει απλό πρόγραμμα την Λένε Ντασσα και δουλεύει τώρα στο καινούργιο μαγαζί δίπλα από το Κολωνού 48
Πολύ αξιόλογη κοπέλα αλλά σίγουρα θα είναι άπειρη.

Επίσης για κάποιον που είχε ρωτήσει για την  Αλεξάνδρα από Ακόμινατου είναι τώρα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Κουρτίνα εκεί που δουλεύει η Μαρία η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τα πιο αξιόπιστα Μιλφ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα καινούργια κοπέλα στο Μεταξουργείο Μελαχρινή Ρωσσιδα κανονικό σώμα ωραίο πρόσωπο μαύρα μακριά μαλλιά δύο μέρες έχει έρθει κάνει απλό πρόγραμμα την Λένε Ντασσα και δουλεύει τώρα στο καινούργιο μαγαζί δίπλα από το Κολωνού 48

Πολύ αξιόλογη κοπέλα αλλά σίγουρα θα είναι άπειρη.

Tρομερο πορνοενστικτο τυπε...  :wanker:  :hi:

Μας γλιτωσες απο ενα χαμενο δεκαρικο.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
ξερει κανεις αν αυτες τις μερες δουλευει η Πωλινα καλυμνου ?

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Γνώμες για Ράνια από Φ65; Λέω να πάω αύριο απόγευμα.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.597
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΑΚΛΙΔΕΣ!!! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Με την Αθηνα να βραζει βιωσα μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου σε οικο :wanker: :wanker: :wanker:

Ο λογος για το Πιπ65Α+Φυλ οπου πλεον εργαζεται το γλυκο μου Φακελ :smitten: :smitten: :smitten:

Ειχα καιρο να κανω ερωτα με το γλυκουλι μου :babycry:και η εμπειρια που βιωσα ηταν ανεπαναληπτη :wanker:
Το Φακελ εχει αδυνατισει,ενω ισως εχει μειωθει λιγο κ η μυικη του μαζα :think:παραλληλα εχει αποβαλει παλαιες κομμωτικες επιλογες οι οποιες δεν το κολακευαν.
Ηταν πολυ γλυκο μαζι μου με πολλες αγκαλιτσες για πολλη ωρα,φιλακια παντου αλλα κ πεταχτα στο στομα :inlove:
Μου εκανε πιπα μακρας διαρκειας,ενω οταν του τον καρφωσα βαθεια στο λαιμο :pipa3: δεν αντεδρασε οπως στις 2 τελευταιες συναντησεις μας πριν πολλους μηνες.
Μετα την πιπα εκαμε cowgirl για αρκετη ωρα χαρη στους τουμπανιασμενους 4κεφαλους :worship: :kneel: που εχει,ενω μετα το λουσιμο των ορχεων μου  :shower: :animatedballs:με λατιν κοπλικα υγρα επελεξε να ξαπλωσει τα ανασκελα κ αρχισα ενα δυνατο κ απολαυστικο σφυρικοπημα :fuck2: :fuck2: :fuck2: χωρις μα μου+πολλα αλλα τα οποια μονο τυψεις μου προκαλουν μετα το γλεντι.
Τελειωσα δυνατα κ με παθος :coolcondom: :smiley6600:
Ο εν λογω οικος ειναι ενα παλιο ψηλοταβανο κτηριο με το παλαι ποτε σαλονι να ειναι πλεον 2 δοματια για :fuck2:που χωριζονται με μια μεγαλη σε υψος κ μηκος πολυφυλλη πορτα...
Στις 7 παρα που πηγα στο μαγαζι,της terra incognita,χαρακτητισμος του mitsos147 για τα 3ψηφια νουμερα της Φυλ,δεν ειχε κοσμο.Φευγωντας περασα 1η φορα εξω απο το ανοιχτο Μαγν11.

Αυτα απο μενα,ελπιζω ολοι να περνατε καλα,καλυτερα απ οτι περασα εγω με το Φακελ δεν νομιζω κ υπομονη μεχρι να κοπασει ο καψωνας :smiley6600: :smiley6600: :smiley6600:

:hi: :hi: :hi:

alexhunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα?μ βγαζει σφαλμα

protonsta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Κριτικές
6
Like
149
Πόντοι
280
Μια Σόνια στο Φιλιππιδου 11Α, κοντή, ξανθια, μικρόσωμη, που κάνει ωραίο παιχνίδι στο σαλόνι, την έχει πάρει κανείς να μας πεί γνώμη;

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα?μ βγαζει σφαλμα

...πρέπει να κάνεις δέκα ποσταρίσματα για να αποκτήσεις το δικαίωμα να στέλνεις pm σε άλλα μέλη...

...συμπέρασμα??...

...πόσταρε δεξιά και αριστερά τίποτα ξεκάρφωτα ποσταρίσματα...να γράψει 10 το κοντέρ σου...γιατί τώρα έχεις στείλει μόνο 2...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom