Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (6 μέλη και 157 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κύριοι ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διάβασαν κριτικές μου και παραθέσεις ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες ωφέλιμες και να σας βοήθησαν θέλω να γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα πραγματικές ήταν τιμή να μοιράζομαι μαζί σας  τις εμπειρίες μου σε διάφορα μαγαζιά.
Επειδή όμως σήμερα δέχτηκα μια συκοφαντικη επίθεση από άλλο μέλος διότι είχα κάποια άλλη άποψη διαφορετική που ίσως δεν συμφωνούσε.Και επειδή μέχρι σήμερα όσο γράφω εδώ ποτέ δεν προσβαλα η συκοφάντησα κάποιο άλλο μέλος το κλίμα πλέον δεν με εκφράζει και δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιου είδους προσβολές αποφάσισα να αποσυρθω από την ενημέρωση και να σταματήσω την δραστηριότητα μου εδώ.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι καλά να περνάτε γράφετε τις εμπειρίες με κοπέλες είτε αρνητικές είτε θετικές και πάλι σας ευχαριστώ καλή συνέχεια καλό βράδυ

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Κύριοι ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διάβασαν κριτικές μου και παραθέσεις ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες ωφέλιμες και να σας βοήθησαν θέλω να γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα πραγματικές ήταν τιμή να μοιράζομαι μαζί σας  τις εμπειρίες μου σε διάφορα μαγαζιά.
Επειδή όμως σήμερα δέχτηκα μια συκοφαντικη επίθεση από άλλο μέλος διότι είχα κάποια άλλη άποψη διαφορετική που ίσως δεν συμφωνούσε.Και επειδή μέχρι σήμερα όσο γράφω εδώ ποτέ δεν προσβαλα η συκοφάντησα κάποιο άλλο μέλος το κλίμα πλέον δεν με εκφράζει και δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιου είδους προσβολές αποφάσισα να αποσυρθω από την ενημέρωση και να σταματήσω την δραστηριότητα μου εδώ.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι καλά να περνάτε γράφετε τις εμπειρίες με κοπέλες είτε αρνητικές είτε θετικές και πάλι σας ευχαριστώ καλή συνέχεια καλό βράδυ

...μην τρελένεσαι ρε...παντού υπάρχουν ηλίθιοι ξερόλες...το έχει η ράτσα μας... :grin: :grin: :grin:...

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Κύριοι ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διάβασαν κριτικές μου και παραθέσεις ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες ωφέλιμες και να σας βοήθησαν θέλω να γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα πραγματικές ήταν τιμή να μοιράζομαι μαζί σας  τις εμπειρίες μου σε διάφορα μαγαζιά.
Το ήθος και η εντιμότητα σου φαίνονται από τα γραπτά σου, λυπάμαι που αναγκάζεσαι να αποχωρήσεις αλλά το σέβομαι

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Μαγκες σημερα το βραδυ για δυνατη :pipa1: τι προτεινετε?

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Eπειδη περασα χτες απο Αγιου Πετρου να δω αυτη την Βερονικα αλλα ηταν κλειστα για να καταλαβω δουλευει μαζι με την Πατριτσια η την εχει αντικαταστησει?
...xx94469171...για να μην ψάχνεσαι...

...πέρνεις και ρωτάς ότι θες...αν δεν απαντήσουν άμεσα να ξαναπάρεις...

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Κύριοι ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διάβασαν κριτικές μου και παραθέσεις ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες ωφέλιμες και να σας βοήθησαν θέλω να γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα πραγματικές ήταν τιμή να μοιράζομαι μαζί σας  τις εμπειρίες μου σε διάφορα μαγαζιά.

βρισκεσε μεσα σε μια κοινοτητα (φορουμ)με θεματικη τον αγοραιο ερωτα λογικο ειναι να υπαρχουν καθε λογης ατομα ! θα σου συνιστουσα να συνεχισεις και μην αποσυρθεις!

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
...αν πας...να ζητήσεις το τηλέφωνο από την υπηρεσία...
...δεν έχει σημασία ότι τώρα το έχεις...
...ζήτα το...για να καταλάβει η γριά ότι θα ξαναπάς...
...μπορεί να είναι γριά...αλλά συγκρατεί φάτσες...θα σε "καταχωρήσει" στους πελάτες...και όχι στους περαστικούς...
...φέρεται αλλιώς στους πελάτες... ;) ;)

...like έβαλες?...τι να το κάνω το ωραίος?...το ξέρω ότι είμαι ωραίος... :grin: :grin:...

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ramada δεν υπαρχει λογος να παιρνεις κατι στα σοβαρα οτι αφορα την επικοινωνια μεσω ενς προφιλ ενος φορουμ. Ας λεει ο καθενας οτι θελει. Οποιος σχολιασε, σχολιασε. Δεν σε ξερει. Στην πραγματικη ζωη σου δεν σε ξερουν τι ανθρωπος εισαι.

Δεν υπαρχει λογος για μια διαφωνια να το παιρνουμε συναισθηματικα.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Στο Μαγνησίας 1 αύριο πρωί και την Πέμπτη απόγευμα θα δουλεύει Η Γιασμίν από την Περγάμου 1 στο γνωστό studioκορίτσο με μεγάλα στήθη σπεύσατε

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Στο Μαγνησίας 1 αύριο πρωί και την Πέμπτη απόγευμα θα δουλεύει Η Γιασμίν από την Περγάμου 1 στο γνωστό studioκορίτσο με μεγάλα στήθη σπεύσατε

Το μαγνησιας 1 μια γκιλφ ειχε θυμαμαι και το περγαμου 1 κατι χοντρες. Πως ειναι αυτη η Γιασμιν?

Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Θα ήθελα οι διαχειριστές να επιτρέψουν να καταγραφεί και το δίκο μου σχόλιο-άποψη σχετικά τον ramada επειδή τον διαβάζω καιρό όπως και άλλους βέβαια.
ramada, η παρουσία σου στο νήμα καταδεικνύει οτι είσαι γνήσιο μέλος που με ανιδιοτέλεια γράφει και προσφέρει ενημέρωση στα άλλα μέλη.Οπότε έχεις χώρο στ΄αρχίδια σου και μπορεί να συνεχίσεις να γράφεις και να μας ενημερώνεις.

Nick J

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Όποιος γνωρίζει αν και πότε θα επιστρέψει η Τζουλιάνα από το Φωκαίας 19,παρακαλώ να ενημερώσει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Επικοινωνια πριν απο λιγο με Αγιου Πετρου 7.  :hi:

Στον οικο ειναι η Πατριτσια, η Βερονικα εχει ρεπο.  :cum:

Αυριο το μαγαζι θα εχει Πατριτσια-βερονικα μαζι.  :erection:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ακομινάτου 2 ισόγειο Νατάσα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ακομινάτου 2 όροφος Γιασμιν ξανθοκαστανη μελαμψη κοντή  με λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 6 Ιονελα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα. Χρόνια σταθερή στη θέση της.

Καλλέργη 33 Μαρία μελαχρινή πολύ χοντρή με 4-4.5αρια βυζια και Ζετα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α Νικόλ καστανή κοπέλα παχουλη με κοντό μαλλί 2αρι βυζι και Σοφία μιλφ με σπαστό κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανα με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22β Άννα ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι και Ρωξανη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ μιλφ με κοντό καστανοκοκκινο μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Λάουρα  μιλφ  ξανθιά με κοντό μαλλί πολύ χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ Ελληνίδα νταρντανα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Όλγα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι βυζι πιρσινγκ στην μύτη πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε με  καλές εντυπώσεις.Για μόλις δέκα ευρώ πολύ καλή, σεξι παρουσία και σχετικά καλές υπηρεσίες.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α  αριστερά Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Μάγια μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο χαλαρό κορμί 2αρι βυζι διαφορά τατουάζ πιρσινγκ στον αφαλό , απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά Συλβια  καστανοξανθη με κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 (νέος οίκος) κάτω στα σκαλακια Αντριανα ξανθιά νταρντανα γκιλφ με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
φώτο από την είσοδο του οίκου
IMG-20190528-130846.jpg

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο  κουρτίνα Μαρία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Οξανα καστανοξανθη λεπτή κοπέλα με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικα όροφος Γαβριελα καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολοκυνθους 38 ισόγειο κλειστό.

Κολοκυνθους 38 όροφος Ντανιελα μελαχρινή πάρα πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι πεσμένο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Κολοκυνθους 63 κλειστό.

nektarios_ne

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα περα απο νεο μελος του site ειμαι και νεος στην Αθηνα εχω ερθει μια εβδομαδα μονιμα πλεον και θα ηθελα να ρωτησω αν στην περιοχη του Μεταξουργιου ειναι ασφαλη η μετακινηση και γενικα τι παιζει εκει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Αχιλλέως 48β Αναστασία καστανή λεπτή κοπέλα με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 Όλγα καστανοξανθη παχουλη κοπέλα με 2.5-3αρι βυζι,τατουάζ στο μπράτσο, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Γιάννα καστανή κοπέλα με μακρύ μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινιας Μπενάκη 31  Χριστίνα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλίκη μιλφογκιλφ με καστανοκοκκινα μαλλιά νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Νικα καστανοξανθη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Τζούλια το θωρηκτό από Διδυμου 27 καστανή πολύ χοντρή 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Κατερίνα μελαχρινή παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,κανουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ελένη καστανή μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί σώμα προς το νταρντανε με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 πάνω Ζωή η ξανθιά  μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5  Όλγα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα (αλλά αρκετή κυτταρίτιδα στον κωλο)1.5αρι βυζι και Ζάνα ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί ψιλοκανονικο σώμα για την ηλικία της 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom