Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (7 μέλη και 166 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
...τι δεν καταλαβαίνεις.. πως αλλιώς να στο πούν...
To τιμολογιο με την κλεψυδρα μονος το σκεφτηκες ή με παρεα..; Ή ειναι καπου γραμμενο και δεν το εχουμε δει..
Eπειδη μερικοι θελουν αγαπουλες και χαλανε την πιατσα, δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι..
πληρωνοντας αδρα τον χωροχρονο.  Aλλο τα εσκορτ αλλο τα bou. καπου τα μπερδευεις αυτα τα 2 τυπε

Συνημμένα

• 21009733.jpg
    21009733.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 28

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
ΦΟΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ 188  :headbang: :headbang: :headbang:

Ειδα καλες κριτκες και ειπα να παω ...δεν ξερω τι εγινε παιδια στην δικια μου περιπτωση...μπαινω στο δωματιο με κοιταγε καλα καλα.. καποτα σε πεσμενο πεος... :headbang: κατεθυειαν παω να ακουμπησω λιγο την τρυπα της και τραβιετε  :headbang: προκαταρκιτκα μηδεν ....γυρναει στα 4 και ετσι οπως ειχε στηθει δεν μπορουσα καν να μπω ..... δεν μπορω να καταάβω τι πηγε λαθος γιατι απο κριτικες διαβαζα τα καλυτερα ..ουτε ασχημος ειμαι ωραιο σωμα εχω 25 χρονων ειμαι και παω παντα καθαρος ...

ΜΑΚΡΙΑ

Για άλλη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο  να παρουσιάζονται εκ διαμέτρου αντίθετες μαρτυρίες προφανώς έχουμε το εξής φαινόμενο που συμβαίνει συχνά κάποιες κοπέλες να ξεκινάνε καλά και μετά από ελάχιστες μέρες να πέφτουν δραματικά σε απόδοση μάλλον και αυτή η Βικτώρια είναι μια φούσκα που ξεφουσκωσε και δεν το έχει κάνω αναφορά στην κοπέλα καθώς πριν λίγες μέρες την είδα και είχα μπει σε σκέψεις να δοκιμάσω αλλά δεν το βλέπω να το κανω.
Γράψτε κριτικές κύριοι

βρε γλυκο μου αγορι μπηκες με το κλωναρι για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο σε αυτα που λες ? ασε τις κοπελες να δουλεψουν μην τις καις αδικα...

η βικτωρια μια χαρα ειναι μεσα στο δωματιο καμμια σχεση με τα οσα γραφει ο κλωνος...

δηλαδη οταν θα ανεβει η κριτικη για βερονικα θα μπεις να την καψεις και αυτη ?

Μηπως εχεις καμμια εμπαθεια με τις πορνοκορασιδες ?

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
To τιμολογιο με την κλεψυδρα μονος το σκεφτηκες ή με παρεα..; Ή ειναι καπου γραμμενο και δεν το εχουμε δει..
Eπειδη μερικοι θελουν αγαπουλες και χαλανε την πιατσα, δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι..
πληρωνοντας αδρα τον χωροχρονο.  Aλλο τα εσκορτ αλλο τα bou. καπου τα μπερδευεις αυτα τα 2 τυπε
...επειδή λοιπόν εσύ δεν μπορείς να ψωνίσεις από το πάνω ράφι...πιστεύεις ότι χαλάω την πιάτσα στο δικό σου...

...κοίτα την κλεψύδρα σου...έχεις 10 λέπτα...και ότι προλάβεις...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καλησπέρα,πήγα και εγώ χτες στη συγκεκριμένη κοπέλα,δάχτυλα δε θέλει,φιλια δε θελει και ελεύθερο στοματικό δε κάνει,περιποιήθικε λίγο τα μπαλάκια.
Πέρασα και την είδα την περασμένη βδομάδα και μου φάνηκε μεγάλο μπάζο. Διαβάζοντας την καλή κριτική για λόγου της φαντάστηκα ότι θα είναι καμιά μολδαβή, μελαχρινή μουνάρα. Η πλάκα είναι που ρώτησα την τσατσά, αφού είδα τη Βικτώρια, αν έχει μια μελαχρινή καινούρια από Μολδαβία. :2funny: Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου ότι η κριτική θα αναφέρεται σε αυτήν. Τώρα από υπηρεσίες στο δωμάτιο δεν ξέρω. Δεν πα' να χώνει και αγγούρια στον κώλο της μπροστά μου, 20 ευρώ για πάρτη της μια φορά δε θα 'δινα.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
βρε γλυκο μου αγορι μπηκες με το κλωναρι για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο σε αυτα που λες ? ασε τις κοπελες να δουλεψουν μην τις καις αδικα...

η βικτωρια μια χαρα ειναι μεσα στο δωματιο καμμια σχεση με τα οσα γραφει ο κλωνος...

δηλαδη οταν θα ανεβει η κριτικη για βερονικα θα μπεις να την καψεις και αυτη ?

Μηπως εχεις καμμια εμπαθεια με τις πορνοκορασιδες ?
Κοίτα εγώ δεν θα σε ακολουθήσω σε καμία περίπτωση ούτε έχω καμία απολύτως εμπάθεια απλά καταθέτω την άποψη μου αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι γράφω κάτι προσβλητικό υβριστικό ας σβήσουν τα μηνύματα τώρα για κλωνάρια και λοιπά που αναφέρεις είναι αστεία η παρουσία μου εδώ υπήρξε πάντα αυθεντική αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω οκ να σας αδειάσω τη γωνία εγώ δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο καλή συνέχεια να έχετε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
...κοίτα την κλεψύδρα σου... και ότι προλάβεις...
Οποιος εχει την απαραιτητη νοημοσυνη, καταλαβαινει τι παιζει..
Ειμαι παλιος για κλεψυδρα.. πχ. το περασμενο σ/κ  στο μεταξι με 10e καθησα 20'
Τωρα αν την εχεις δει αμερικανακι και ξεπουπουλιαζεσαι κανονικα, προβλημα σου..

Lonewolff(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
665
Πόντοι
20
...τι δεν καταλαβαίνεις ρε μεγάλε?...πως αλλιώς να στο πούνε δηλαδή?...
...πληρώνεις 20 euro...πέρνεις 10 λεπτά...
...πληρώνεις 60 euro...πέρνεις 30 λεπτά...
...τι σημασία έχει αν το μπουρδελάκι είναι άδειο από πελάτες?...δηλαδή αν ο επόμενος πελάτης μπει μετά από μισή ώρα στο μπουρδέλο...εσύ θα σπρώχνεις την κοπέλα επί μισάωρο επειδή τα άλλα δωμάτια είναι άδεια???...

...συγνώμη για το ύφος μου συνάδελφε...αλλά πολλές φορές μας βγάζετε από τα ρούχα μας...

...δηλαδή εμείς που πληρώνουμε 60 euro...για να μην είμαστε με το ρολόϊ σφηνωμένο στην σκέψη μας...για να έχουμε άνεση χρόνου...να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ προκαταρκτικά...και να μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα μετά...στο χαλαρό...σαν άνθρωποι...είμαστε μαλάκες???...ή μήπως νομίζεις ότι δεν τα πονάμε???...
Μισαωρο;;; ποιος μίλησε για μισάωρο ρε "μέγαλε";; Οποιος το θέλει φυσικά να το πληρώσει! Για το ακαδημαϊκό  τέταρτακι μιλάω εγώ! Ίσως να κάνω λάθος, ίσως επειδή τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω ΚΑΙ σε μπου, ενώ τόσο καιρό πήγαινα μόνο σε studio και ήξερα για 15λεπτο!! Σπάνια μου είχαν χτυπήσει την πόρτα... Το παν είναι να ικανοποιηθεί ο πελάτης και να ξαναπαει!! Οχι να φύγει με το πουλί στο χέρι επειδή η τσατσά χτυπάει την  πόρτα στα 9-10 λεπτά ενώ δεν περιμένει κανείς!!! Σορρυ αλλά σε βρίσκω λάθος!! Και από ότι έχω διαβάσει τελευταία, πολλοί παραπονιουνται για το χτύπημα στην πόρτα λίγο πριν το 10λεπτο!! Καλά σου είπε και ο συναγωνιστής...για την κλεψύδρα!!! Είπαμε...απλά λιγο χαλαρότητα όταν δεν χρειάζεται βιασύνη!!

• Like
Αντιδράσεις: obi1

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Πέρασα και την είδα την περασμένη βδομάδα και μου φάνηκε μεγάλο μπάζο. Διαβάζοντας την καλή κριτική για λόγου της φαντάστηκα ότι θα είναι καμιά μολδαβή, μελαχρινή μουνάρα. Η πλάκα είναι που ρώτησα την τσατσά, αφού είδα τη Βικτώρια, αν έχει μια μελαχρινή καινούρια από Μολδαβία. :2funny: Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου ότι η κριτική θα αναφέρεται σε αυτήν. Τώρα από υπηρεσίες στο δωμάτιο δεν ξέρω. Δεν πα' να χώνει και αγγούρια στον κώλο της μπροστά μου, 20 ευρώ για πάρτη της μια φορά δε θα 'δινα.
Όντως δεν είναι όμορφη,αλλά πολλές φορές κοπέλες με τέτοια εμφάνιση σου κάνουν παπάδες στο δωμάτιο.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Οποιος εχει την απαραιτητη νοημοσυνη, καταλαβαινει τι παιζει..
Ειμαι παλιος για κλεψυδρα.. πχ. το περασμενο σ/κ  στο μεταξι με 10e καθησα 20'
Τωρα αν την εχεις δει αμερικανακι και ξεπουπουλιαζεσαι κανονικα, προβλημα σου..
...εντάξει τύπε...εντάξει...καταλάβαμε...εσύ είσαι ο έξυπνος πάλιουρας...που με ένα κόκκινο γαμάς 20 λεπτά...

...και εγώ είμαι το αμερικανάκι...που σκορπώ τσάμπα τα euro μου...και σου χαλώ την πιάτσα στο μετάξι σου...

...μείνε στα κόμπλεξ τις μιζέριας σου τώρα...

... :hi:...

• Like
Αντιδράσεις: Banksy

Lonewolff(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
665
Πόντοι
20
...τι δεν καταλαβαίνεις ρε μεγάλε?...πως αλλιώς να στο πούνε δηλαδή?...
...πληρώνεις 20 euro...πέρνεις 10 λεπτά...
...πληρώνεις 60 euro...πέρνεις 30 λεπτά...
...επειδή λοιπόν εσύ δεν μπορείς να ψωνίσεις από το πάνω ράφι...πιστεύεις ότι χαλάω την πιάτσα στο δικό σου...

...κοίτα την κλεψύδρα σου...έχεις 10 λέπτα...και ότι προλάβεις...
Σύμφωνα με αυτά που γράφεις μάλλον αυταπατάσαι!!! Σορρυ που στην χαλάω αλλά δεν ψωνίζεις από το πάνω ράφι...την ίδια κοπέλα ψωνίζεις για λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της!!!

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Eπειδη περασα χτες απο Αγιου Πετρου να δω αυτη την Βερονικα αλλα ηταν κλειστα για να καταλαβω δουλευει μαζι με την Πατριτσια η την εχει αντικαταστησει?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Καλησπέρα,πήγα και εγώ χτες στη συγκεκριμένη κοπέλα,δάχτυλα δε θέλει,φιλια δε θελει και ελεύθερο στοματικό δε κάνει,περιποιήθικε λίγο τα μπαλάκια.
τελικα τι παιζει?60% εχουν καλοπεραει και περιπου 40% καταθετουν εμπειρια περι αρπαχτης και μη αποδοσης.
Γενικα σα κοπελα εμφανιση πως ειναι?

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
  Σύμφωνα με αυτά που γράφεις μάλλον αυταπατάσαι!!! Σορρυ που στην χαλάω αλλά δεν ψωνίζεις από το πάνω ράφι...την ίδια κοπέλα ψωνίζεις για λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της!!!
...sorry που στο χαλάω...αλλά όταν μιλάω για το πάνω ράφι...εννοώ τα city tours των 120/hour...υπάρχουν και αυτά...αν τα έχεις γνωρίσει ποτέ σου...γιατί από τις κριτικές που έχεις γράψει στο bou...δεν είναι ξεκάθαρο που παίζεις... :grin: :grin:...

...οπότε δεν μιλάμε για την ίδια κοπέλα...ούτε τις ίδιες προσφερόμενες υπηρεσίες...ούτε τις ίδιες συνθήκες καθαριότητας στο δωμάτιο...ούτε...ούτε...ούτε...

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
...sorry που στο χαλάω...αλλά όταν μιλάω για το πάνω ράφι...εννοώ τα city tours των 120/hour...υπάρχουν και αυτά...αν τα έχεις γνωρίσει ποτέ σου...γιατί από τις κριτικές που έχεις γράψει στο bou...δεν είναι ξεκάθαρο που παίζεις... :grin: :grin:...

...οπότε δεν μιλάμε για την ίδια κοπέλα...ούτε τις ίδιες προσφερόμενες υπηρεσίες...ούτε τις ίδιες συνθήκες καθαριότητας στο δωμάτιο...ούτε...ούτε...ούτε...
Αλλη κατηγορια πιο πολλα €€€ η φαση αυτη....

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Μισαωρο;;; ποιος μίλησε για μισάωρο ρε "μέγαλε";; Οποιος το θέλει φυσικά να το πληρώσει! Για το ακαδημαϊκό  τέταρτακι μιλάω εγώ! Ίσως να κάνω λάθος, ίσως επειδή τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω ΚΑΙ σε μπου, ενώ τόσο καιρό πήγαινα μόνο σε studio και ήξερα για 15λεπτο!! Σπάνια μου είχαν χτυπήσει την πόρτα... Το παν είναι να ικανοποιηθεί ο πελάτης και να ξαναπαει!! Οχι να φύγει με το πουλί στο χέρι επειδή η τσατσά χτυπάει την  πόρτα στα 9-10 λεπτά ενώ δεν περιμένει κανείς!!! Σορρυ αλλά σε βρίσκω λάθος!! Και από ότι έχω διαβάσει τελευταία, πολλοί παραπονιουνται για το χτύπημα στην πόρτα λίγο πριν το 10λεπτο!! Καλά σου είπε και ο συναγωνιστής...για την κλεψύδρα!!! Είπαμε...απλά λιγο χαλαρότητα όταν δεν χρειάζεται βιασύνη!!
..."το παν είναι να εξυπηρετηθεί ο πελάτης και να ξαναπάει"...

...αυτή είναι η δική σου φιλοσοφία...το δικό σου "επιχειρηματικό" μοντέλο...που προσωπικά το βρίσκω σωστό...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κοπέλα θα κάτσει 15λεπτο για πάρτυ σου...σε όλα τα μπουρδέλα...

...υπάρχουν μπουρδέλα με ανοχή...και χτυπάς 15λεπτο σε αυτά...μπουρδέλα που τηρούν αυστηρά το δεκάλεπτο...μπουρδέλα που χτυπούν στο 8λεπτο,για να βγεις μετά από 2 λεπτά...και μπουρδέλα που μένεις στο δωμάτιο 8λεπτο...διαλέγεις και πέρνεις...

...υπάρχουν πελάτες που έχουν συχνή επισκεψιμότητα...και που απολαμβάνουν άλλα προνόμια...όχι απαραίτητα χρονικά...(άλλαγμα σεντονιών πριν την είσοδο τους στο δωμάτιο)...(πλύσιμο της κοπέλας πριν την είσοδο στο δωμάτιο)...

...το παν είναι να ξαναπάει ο πελάτης...αλλά αυτό δεν εφαρμόζεται από όλους...και με τον ίδιο τρόπο...

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
και εγω καταλαβα..
ναι πορφυροαγαπουλη των Bou. μην ξεχασεις οπως πας τα λουλουδια,τα σοκολατακια και το μονοπετρο

...ναι...το ξέρω το έργο...αυτό πουλάνε όσοι σαν του λόγου σου μπορούν να βγάλουν μόνο δεκάρικο από την τσέπη...

...που πας ρε Καραμήτρο με δεκάευρο?????... :grin: :grin: :grin:...

• Like
Αντιδράσεις: Banksy

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπερα σε όλους

Στο Ιάσωνος44β στο μεσαιο επανω το αογευμα ηταν καινουρια κοπελα Ντιανα από Ρωσια στα 30ετη+. Συμπαθητικη εμφανησιακη με σφιχτο καθαρο κορμι και πεταχτες ρωγες χαρμα σε μικρα βυζακια. Το προγραμμα της με ελευθερο στοματικο δεν την καθοδηγεις ευκολα απτην αρχη, ομως με καλη τρυφερη συμπεριφορα απολαμβανεις αληθινες ερωτικες στιγμες..
Σχετικα αβγαλτη καθαρη γυναικα συστηνεται για δεκαλεπτη απολαυση με το πολυτιμο ερυθρολευκο χαρτονομισμα.

Καλη συνέχεια σε όλους

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
...ναι...το ξέρω το έργο...
ναι κουταβι.. μην νομιζεις οτι ανακαλυψες την αμερικη.. επειδη επισκεφτηκες 2-3 c.g.  Ψωνιζα και εγω καποτε σπιτι,
και μετα τις εβλεπα να σαλοναρουν στα μπου. Ή πηγαινα στα στουντιο και μετα τις εβλεπα σαν ρεπατζουδες στα μπου.  
Μερικες απο αυτες. Επισης για info απο τα 120 στο χερι παιρνουν τα 40 και αν.. με τα υπολοιπα πινουν σφηνακια
οι αγαπητικοι  εις υγεια στο κοροιδο.  :cool2:

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
ναι κουταβι.. μην νομιζεις οτι ανακαλυψες την αμερικη.. επειδη επισκεφτηκες 2-3 c.g.  Ψωνιζα και εγω καποτε σπιτι,
και μετα τις εβλεπα να σαλοναρουν στα μπου. Ή πηγαινα στα στουντιο και μετα τις εβλεπα σαν ρεπατζουδες στα μπου. 
Μερικες απο αυτες. Επισης για info απο τα 120 στο χερι παιρνουν τα 40 και αν.. με τα υπολοιπα πινουν σφηνακια
οι αγαπητικοι  εις υγεια στο κοροιδο.  :cool2:
...εντάξει...το γυρίσαμε και στα info τώρα...thanks man... :grin: :grin: :grin:...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom