Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (33 μέλη και 279 επισκέπτες)

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ξέρουμε αν η Μαριάννα θα συνεχίσει και δεύτερη βάρδια;

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
αν θελετε παραπανω χρονο πηδηματος παρτε τον φιλαρακι σας μαζι και πηγαιντε για παρτουζα
αντι για 10 με 15 λεπτα γαμτε 25 με 30 λεπτα ανετα

Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
αν θελετε παραπανω χρονο πηδηματος παρτε τον φιλαρακι σας μαζι και πηγαιντε για παρτουζα
αντι για 10 με 15 λεπτα γαμτε 25 με 30 λεπτα ανετα
H παρτούζα είναι απάτη.Η μία δουλεύει - η άλλη κάθεται.Και αν...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πηγα για βικτωρια φουλ καυλωμενος να δω και εγω

ειχε κοσμο στο σπιτι , 2 κοπελες , βικτωρια και αλεξανδρα (ειμαι 90% στο ονομα της 2ης) αδιαφορη η 2η , η 1η στο δωματιο και αναμονη
βγηκε , τιποτα το ιδιαιτερο για τα γουστα μου. δηλαδη να πληρωσω για να περασω οχι δεν το εκανα . μου εκανε εντυπωση οτι οσοι περιμεναν εκει ειχαν ηδη κλεισει σειρα να περασουν ! η κανει μαγικα στο δωματιο η τα γουστα μου ειναι τοσο παραξενα ? δεν ξερω εφυγα και πηγα φυλης

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
εγω ειπα 2 αντρες με μια πουτανιτσα
βαζει ο καθενας το ποσο που του αναλογει και την πηδανε ταυτοχρονα τον διπλασιο χρονο
ο ενας την τσιμπουκωνει ο αλλος την γαμαει και εναλλασονται
υπαρχουν βεβαια και καποιες που κανουν διπλο, μουνι κωλο ταυτοχρονα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.289
Πόντοι
41.129
Πηγα για βικτωρια φουλ καυλωμενος να δω και εγω

ειχε κοσμο στο σπιτι , 2 κοπελες , βικτωρια και αλεξανδρα (ειμαι 90% στο ονομα της 2ης) αδιαφορη η 2η , η 1η στο δωματιο και αναμονη
βγηκε , τιποτα το ιδιαιτερο για τα γουστα μου. δηλαδη να πληρωσω για να περασω οχι δεν το εκανα . μου εκανε εντυπωση οτι οσοι περιμεναν εκει ειχαν ηδη κλεισει σειρα να περασουν ! η κανει μαγικα στο δωματιο η τα γουστα μου ειναι τοσο παραξενα ? δεν ξερω εφυγα και πηγα φυλης

Δεν εχεις παραξενα γουστα τυπε, στις δυο κριτικες που εχουν γραφτει για την βικτωρια, η εμφανιση ειναι 6/10.

δεν εγραψε κανενας οτι επροκειτο για καμμια μουναρα. Απλα δε σου αρεσε, γουστα ειναι αυτα.  :hi:

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
εγω ειπα 2 αντρες με μια πουτανιτσα
βαζει ο καθενας το ποσο που του αναλογει και την πηδανε ταυτοχρονα τον διπλασιο χρονο
ο ενας την τσιμπουκωνει ο αλλος την γαμαει και εναλλασονται
υπαρχουν βεβαια και καποιες που κανουν διπλο, μουνι κωλο ταυτοχρονα
Ποια κάνει μουνι κωλο ταυτόχρονα;;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975

vyzarakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2018
Κριτικές
3
Like
70
Πόντοι
0
εχοθμε καμια βυζοπουλα μεταξι πρωινη

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
Πες καμία να ξέρουμε κ μεις
τζουλια/να απο φυλης 69α,β 71β και φωκαιας 19 αν δεν κανω λαθος. εχει δηλωσει πολλακις σε μενα να φερω καποια στιγμη και φιλους μου να την παρτουζοσουμε στο δωματιο. ενας μουνι ενας κωλο ενας στομα δεν εχει προβλημα ισα ισα που γουσταρει.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
...το μήνυμα είναι εντελώς ξεκάρφωτο...παρακαλώ να μεταφερθεί στο σωστό νήμα...κακώς αναρτήθηκε εδώ...

Η πολιτική διέπει και καθορίζει τα πάντα στις ζωές μας!!!

Ακόμα και τα μπουρδέλα που πάτε και γαμάτε...
Οπότε το μήνυμα είναι πολύ ποιο σχετικό σε σχέση με άλλα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.289
Πόντοι
41.129
Kαταθεση στην σεξυ Ισπανο-Βενεζουελανα κατα δηλωση της Βερονικα στο Aγιου Πετρου 7.  :wanker:

Εγινε μαχη μεσα στο δωματιο, η κορασιδα εφυγε ιδρωμενη.  :wanker:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Kαταθεση στην σεξυ Ισπανο-Βενεζουελανα κατα δηλωση της Βερονικα στο Aγιου Πετρου 7.   :wanker:

Εγινε μαχη μεσα στο δωματιο, η κορασιδα εφυγε ιδρωμενη.   :wanker:

Πέρασα και γω το πρωί και γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μουνάρα και γουστάρει το σεξ. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Πέρασα και γω το πρωί και γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μουνάρα και γουστάρει το σεξ. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα.
...σε μένα δεν έδωσε γλωσσόφιλα όταν την δοκίμασα...οπότε θα συνεχίσω να πηγαίνω μόνο για την Πατρίτσια...

...ότι δίνεις πέρνεις σε αυτήν την ζωή...:grin: :grin: :grin:...

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Έχω περάσει και με Πατρίτσια, αλλά δεν με συγκίνησε. Aντιθέτως με Βερόνικα είναι σαν να είμαι με τη γκόμενά μου, μην σου πω και καλύτερα...Τοπ συνδυασμός εμφάνισης, υπηρεσιών ΚΑΙ συμπεριφοράς.  :headbaning2:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
:headbang:
Kαταθεση στην σεξυ Ισπανο-Βενεζουελανα κατα δηλωση της Βερονικα στο Aγιου Πετρου 7.   :wanker:

Εγινε μαχη μεσα στο δωματιο, η κορασιδα εφυγε ιδρωμενη.   :wanker:
Καλησπέρα μάγκες γενικότερα έχω μάθει από εμπειρίες που έιχα γενικότερα με Λατινοαμερικάνες καλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως είναι.
Λοιπόν εγώ μέχρι στιγμής Αγίου Πέτρου7 δοκίμασα με Τζέσικα, Πατρίτσια πολυ μέτρια πράγματα και ακόμα χειρότερα σε στούντιο Αθηνών318 Έστερ χαλιά μαύρα ακόμα κλαίω το50€ο :headbang: :headbang:οπότε δύσκολα να ρισκάρω αλλά ακούγονται πολύ καλά λόγια για την Βερόνικα από Αγίου Πέτρου
Δεν ξέρω ίσως ο dmtrsxxx ίσως κάνει μαγικά και γίνεται γητευτης κοριτσιών χώρος παρεξήγηση πάντως dmtrsxxx μια φορά παρασύρθηκα από κριτική και μαρτυρία σου με αποτέλεσμα να μετανιώσω που δοκίμασα

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Έχω δοκιμάσει και τις τρεις που προανέφερες. Πατρίτσια έτσι και έτσι, Τζέσικα δύναμη, Εστέρ απίστευτη γκόμενα την είχα δοκιμάσει στο Θησέως την πρώτη φορά που είχε δουλέψει και παραμένει η καλύτερη εμπειρία μου σε στούντιο (παίζει να ήμουν και κωλόφαρδος και να την πέτυχα σε καλή μέρα). Τζέσικα και Βερόνικα κατ εμέ είναι για gfe καταστάσεις, οπότε αν τις "φτιάξεις" γίνεται χαμός στο δωμάτιο. Μήπως το στυλ σου είναι ψυχρός εκτελεστής και δεν γίνεται δουλειά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom