You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
H παρτούζα είναι απάτη.Η μία δουλεύει - η άλλη κάθεται.Και αν...αν θελετε παραπανω χρονο πηδηματος παρτε τον φιλαρακι σας μαζι και πηγαιντε για παρτουζα
αντι για 10 με 15 λεπτα γαμτε 25 με 30 λεπτα ανετα
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
H παρτούζα είναι απάτη.Η μία δουλεύει - η άλλη κάθεται.Και αν...
βρε μπουμπουνα ! η φαση λειτουργει αλλιως ! αλλο να εχεις μια στο κρεβατι αλλο δυο ! ;)
Πηγα για βικτωρια φουλ καυλωμενος να δω και εγω
ειχε κοσμο στο σπιτι , 2 κοπελες , βικτωρια και αλεξανδρα (ειμαι 90% στο ονομα της 2ης) αδιαφορη η 2η , η 1η στο δωματιο και αναμονη
βγηκε , τιποτα το ιδιαιτερο για τα γουστα μου. δηλαδη να πληρωσω για να περασω οχι δεν το εκανα . μου εκανε εντυπωση οτι οσοι περιμεναν εκει ειχαν ηδη κλεισει σειρα να περασουν ! η κανει μαγικα στο δωματιο η τα γουστα μου ειναι τοσο παραξενα ? δεν ξερω εφυγα και πηγα φυλης
ειχε κοσμο στο σπιτι , 2 κοπελες , βικτωρια και αλεξανδρα (ειμαι 90% στο ονομα της 2ης) αδιαφορη η 2η , η 1η στο δωματιο και αναμονη
βγηκε , τιποτα το ιδιαιτερο για τα γουστα μου. δηλαδη να πληρωσω για να περασω οχι δεν το εκανα . μου εκανε εντυπωση οτι οσοι περιμεναν εκει ειχαν ηδη κλεισει σειρα να περασουν ! η κανει μαγικα στο δωματιο η τα γουστα μου ειναι τοσο παραξενα ? δεν ξερω εφυγα και πηγα φυλης
εγω ειπα 2 αντρες με μια πουτανιτσα
βαζει ο καθενας το ποσο που του αναλογει και την πηδανε ταυτοχρονα τον διπλασιο χρονο
ο ενας την τσιμπουκωνει ο αλλος την γαμαει και εναλλασονται
υπαρχουν βεβαια και καποιες που κανουν διπλο, μουνι κωλο ταυτοχρονα
βαζει ο καθενας το ποσο που του αναλογει και την πηδανε ταυτοχρονα τον διπλασιο χρονο
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.289
- Πόντοι
- 41.129
Πηγα για βικτωρια φουλ καυλωμενος να δω και εγω
Δεν εχεις παραξενα γουστα τυπε, στις δυο κριτικες που εχουν γραφτει για την βικτωρια, η εμφανιση ειναι 6/10.
δεν εγραψε κανενας οτι επροκειτο για καμμια μουναρα. Απλα δε σου αρεσε, γουστα ειναι αυτα.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.902
- Πόντοι
- 206
Ποια κάνει μουνι κωλο ταυτόχρονα;;εγω ειπα 2 αντρες με μια πουτανιτσα
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Εχθές το απόγευμα που πέρασα, βρισκόταν στο πόστο της μαζί με τη Μαρίνα και τη ΛυδίαΞέρουμε αν η Μαριάννα θα συνεχίσει και δεύτερη βάρδια;
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.902
- Πόντοι
- 206
Πες καμία να ξέρουμε κ μειςαρκετες
vyzarakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
εχοθμε καμια βυζοπουλα μεταξι πρωινη
vendeta7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2015
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
τζουλια/να απο φυλης 69α,β 71β και φωκαιας 19 αν δεν κανω λαθος. εχει δηλωσει πολλακις σε μενα να φερω καποια στιγμη και φιλους μου να την παρτουζοσουμε στο δωματιο. ενας μουνι ενας κωλο ενας στομα δεν εχει προβλημα ισα ισα που γουσταρει.Πες καμία να ξέρουμε κ μεις
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
...το μήνυμα είναι εντελώς ξεκάρφωτο...παρακαλώ να μεταφερθεί στο σωστό νήμα...κακώς αναρτήθηκε εδώ...
Η πολιτική διέπει και καθορίζει τα πάντα στις ζωές μας!!!
Ακόμα και τα μπουρδέλα που πάτε και γαμάτε...
Οπότε το μήνυμα είναι πολύ ποιο σχετικό σε σχέση με άλλα.
Kαταθεση στην σεξυ Ισπανο-Βενεζουελανα κατα δηλωση της Βερονικα στο Aγιου Πετρου 7.
Εγινε μαχη μεσα στο δωματιο, η κορασιδα εφυγε ιδρωμενη.
Πέρασα και γω το πρωί και γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μουνάρα και γουστάρει το σεξ. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα.
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...σε μένα δεν έδωσε γλωσσόφιλα όταν την δοκίμασα...οπότε θα συνεχίσω να πηγαίνω μόνο για την Πατρίτσια...Πέρασα και γω το πρωί και γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μουνάρα και γουστάρει το σεξ. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα.
...ότι δίνεις πέρνεις σε αυτήν την ζωή... ...
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Kαταθεση στην σεξυ Ισπανο-Βενεζουελανα κατα δηλωση της Βερονικα στο Aγιου Πετρου 7.
Εγινε μαχη μεσα στο δωματιο, η κορασιδα εφυγε ιδρωμενη.
Καλησπέρα μάγκες γενικότερα έχω μάθει από εμπειρίες που έιχα γενικότερα με Λατινοαμερικάνες καλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως είναι.Πέρασα και γω το πρωί και γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μουνάρα και γουστάρει το σεξ. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα.
Λοιπόν εγώ μέχρι στιγμής Αγίου Πέτρου7 δοκίμασα με Τζέσικα, Πατρίτσια πολυ μέτρια πράγματα και ακόμα χειρότερα σε στούντιο Αθηνών318 Έστερ χαλιά μαύρα ακόμα κλαίω το50€ο οπότε δύσκολα να ρισκάρω αλλά ακούγονται πολύ καλά λόγια για την Βερόνικα από Αγίου Πέτρου
Δεν ξέρω ίσως ο dmtrsxxx ίσως κάνει μαγικά και γίνεται γητευτης κοριτσιών χώρος παρεξήγηση πάντως dmtrsxxx μια φορά παρασύρθηκα από κριτική και μαρτυρία σου με αποτέλεσμα να μετανιώσω που δοκίμασα
Έχω δοκιμάσει και τις τρεις που προανέφερες. Πατρίτσια έτσι και έτσι, Τζέσικα δύναμη, Εστέρ απίστευτη γκόμενα την είχα δοκιμάσει στο Θησέως την πρώτη φορά που είχε δουλέψει και παραμένει η καλύτερη εμπειρία μου σε στούντιο (παίζει να ήμουν και κωλόφαρδος και να την πέτυχα σε καλή μέρα). Τζέσικα και Βερόνικα κατ εμέ είναι για gfe καταστάσεις, οπότε αν τις "φτιάξεις" γίνεται χαμός στο δωμάτιο. Μήπως το στυλ σου είναι ψυχρός εκτελεστής και δεν γίνεται δουλειά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις