Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Κοίτα φίλε μπορεί να συμβαίνει το εξής να μην έχουν όλοι την ίδια χημεία με την εκάστοτε κοπέλα αλλά στο μπουρδέλο πάμε για μια τυπική εκτόνωση στα στενά πλαίσια δεν υπάρχουν περιθώρια για σπέσιαλ καταστάσεις άσε που συνήθως ψυχρές εκτελεστριες είναι οι κοπέλες που δεν ζητάμε να βγάλουν όλη τους την ενέργεια και διάθεση αλλά τουλάχιστον να ασχοληθούν λίγο με κάποια λίγα προκαταρκτικά μα δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες για να περάσουμε καλά.Έχω δοκιμάσει και τις τρεις που προανέφερες. Πατρίτσια έτσι και έτσι, Τζέσικα δύναμη, Εστέρ απίστευτη γκόμενα την είχα δοκιμάσει στο Θησέως την πρώτη φορά που είχε δουλέψει και παραμένει η καλύτερη εμπειρία μου σε στούντιο (παίζει να ήμουν και κωλόφαρδος και να την πέτυχα σε καλή μέρα). Τζέσικα και Βερόνικα κατ εμέ είναι για gfe καταστάσεις, οπότε αν τις "φτιάξεις" γίνεται χαμός στο δωμάτιο. Μήπως το στυλ σου είναι ψυχρός εκτελεστής και δεν γίνεται δουλειά;
Προσωπικά έχω περάσει κάποιες φορές απίστευτα καλά ειδικά σε στούντιο έχω απογειωθεί δηλαδή η κοπέλα στο δωμάτιο έκανε έρωτα όχι Σεξ ίσως προέκυψε λόγω χημείας εγώ όμως δεν μπορώ να βασιζομαι στην τύχη και αν προκύψει χημεία θέλω να βασιζομαι στον επαγγελματισμό της κοπέλας και να έχω πιθανότητες σοβαρές να περάσω καλά