Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (32 μέλη και 277 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Έχω δοκιμάσει και τις τρεις που προανέφερες. Πατρίτσια έτσι και έτσι, Τζέσικα δύναμη, Εστέρ απίστευτη γκόμενα την είχα δοκιμάσει στο Θησέως την πρώτη φορά που είχε δουλέψει και παραμένει η καλύτερη εμπειρία μου σε στούντιο (παίζει να ήμουν και κωλόφαρδος και να την πέτυχα σε καλή μέρα). Τζέσικα και Βερόνικα κατ εμέ είναι για gfe καταστάσεις, οπότε αν τις "φτιάξεις" γίνεται χαμός στο δωμάτιο. Μήπως το στυλ σου είναι ψυχρός εκτελεστής και δεν γίνεται δουλειά;
Κοίτα φίλε μπορεί να συμβαίνει το εξής να μην έχουν όλοι την ίδια χημεία με την εκάστοτε κοπέλα αλλά στο μπουρδέλο πάμε για μια τυπική εκτόνωση στα στενά πλαίσια δεν υπάρχουν περιθώρια για σπέσιαλ καταστάσεις άσε που συνήθως ψυχρές εκτελεστριες είναι οι κοπέλες που δεν ζητάμε να βγάλουν όλη τους την ενέργεια και διάθεση αλλά τουλάχιστον να ασχοληθούν λίγο με κάποια λίγα προκαταρκτικά μα δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες για να περάσουμε καλά.
Προσωπικά έχω περάσει κάποιες φορές απίστευτα καλά ειδικά σε στούντιο έχω απογειωθεί δηλαδή η κοπέλα στο δωμάτιο έκανε έρωτα όχι Σεξ ίσως προέκυψε λόγω χημείας εγώ όμως δεν μπορώ να βασιζομαι στην τύχη και αν προκύψει χημεία θέλω να βασιζομαι στον επαγγελματισμό της κοπέλας και να έχω πιθανότητες σοβαρές να περάσω καλά

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Κανείς-λογικός-δεν πάει στο μπουρδέλο για να βγάλει γκόμενα ή για παντρειά. Το θέμα είναι αυτό που λες να εκμεταλλευτείς αυτά τα 10-15 λεπτά όσο καλύτερα μπορείς. Έχω πάρει 3 φορές call girls, αλλά από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι έχω περάσει πολύ καλύτερα σε αυτά τα λίγα λεπτά, παρά σε μία ώρα(όπου τα σκας και χοντρά). Σίγουρα παίζει ρόλο και η χημεία. Μετά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες καλώς ή κακώς, βέβαια, όπως ηλικία, αν είσαι εμφανίσιμος, καθαρός, κοινώς να σε γουστάρουν. Δεν σε ξέρω, απλώς έχω δει τελευταία που γράφεις ότι όλες είναι άχρηστες, γι αυτό σου λέω μήπως μπαίνεις  προκατειλημμένος και ήδη ξενερωμένος και δεν περνάς καλά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.289
Πόντοι
41.129
Πέρασα και γω το πρωί και γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μουνάρα και γουστάρει το σεξ. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα.

Οντως, οταν την ειχα στησει στα τεσσερα και την σφυροκοπουσα παρατηρησα μερικες σταγονες ιδρωτα στη μεσουλα της..

Δεν εχασα ευκαιρια και της τον εγλειψα.  :heavymetalbig:

Γλυκοπικρος ο ιδρωτας της  :erection:

Οτι υγρο βγαζει μια κορασιδα δεν πρεπει να πηγαινει χαμενο πρεπει να το γευομαστε.  :headbaning1:

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576
Θα συμφωνήσω με τον φίλο... Πολλές φορές και εγώ στα 10 15 λεπτά πέρασα καλύτερα απ ότι μια ώρα με μουναρα cg... Απλά να μην έχουμε στο μυαλό μας πάμε στην ξεπέτα και πιστεύω ότι θα βρεις το στανταρακι σου...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ναι μπορεί ο καθένας να υποθέσει διαφορά για κάποιον που γράφει αρκετά αρνητικά για κοπέλες εντάξει επίσης όμως δεν γίνεται να ωραιοποίησω την σημερινή κατάσταση που επικρατεί οφείλω να ενημερώσω ειλικρινά και με ρεαλισμό και να είμαι χρήσιμος και ωφέλιμος για όσους διαβάζουν εδώ είτε σαν μέλη είτε σαν επισκέπτες που είναι και οι περισσότεροι.
Και να ξέρεις μια αρνητική κριτική έχει μεγαλη σημασία καθώς μπορεί να βοηθήσει κάποιον αποφύγει χάσιμο χρημάτων και χρόνου

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Jon, δεν ανακοινώνεται τελειωτικό στο στόμα όσες φορές έχω περάσει. Τώρα μέσα δεν ξέρω αν κάνει. Που και να έκανε δεν μου πάει η καρδιά  :embarrased:

spithas365

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Φιλιππίδου 11Α ξέρει κανείς να ενημερώσει αν 2η απογευματινή είναι η Λίζα?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ιασ/46Α- μεσημβρινη βαρδια. Κρυσταλια μια νεα ελληνιδα; σε στυλ μις πιγκυ, σε νορμαλ με ακαπελα.
Ιασ/46-οροφος- Ολγα, ενα ξανθο ουκρανικο μιλφ,με κανονικο σωματοτυπο αλλα ψιλο-αδιαφορο, σε νορμαλ με ακαπελα.
Μεγ.Αλεξ/22Α- η Σοφι- μια ευσωμη ψηλη μελαχρινη μιλφ απο την πρωην ussr. Μαζι της σαλοναριζε και η ξυπολητη Νικολ
απο τα ιδια μερη, ειναι μιλφ με κοντο μαυρο μαλλι και γνωριζει καλα ελληνικα. Αμφοτερες σε νορμαλ με ακαπελα.
Εχουν τιμηθει παλαιοτερα και οι δυο με μετριες εντυπωσεις..
Μεγ.Αλεξ/21 - Ολγα,το ευγενικο ξανθο μιλφο-παπακι απο ουκρανια; επαιζε παλιοτερα και στο μεγ.αλεξ/28,
επισης σε νορμαλ με ακαπελα. Εχει δοκιμασθει παλιοτερα με καλες εντυπωσεις.  
Μεγ.Αλεξ/28-υπογειο/new. Η αντριαννα,το γνωστο περιεργο πλαστικ-γκιλφ απο την διδυμ/18α, με νορμαλ και ακαπελα.
Στο παρελθον εχουν γινει μερικες συνεδριες με την κυρια με καλες εντυπωσεις..  :sunglasses:

Lonewolff(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
663
Πόντοι
20
Έχω περάσει και με Πατρίτσια, αλλά δεν με συγκίνησε. Aντιθέτως με Βερόνικα είναι σαν να είμαι με τη γκόμενά μου, μην σου πω και καλύτερα...Τοπ συνδυασμός εμφάνισης, υπηρεσιών ΚΑΙ συμπεριφοράς.  :headbaning2:
Συμφωνώ με τον Chosen. Έχω δοκιμάσει και τις δύο από 2 φορές. Η Βερονικα ήταν gfe κατάσταση ενώ η Πατρίτσια δεν μου έβγαλε τίποτα ιδιαίτερο. Ήταν απλά τυπική στα του επαγγέλματος... Χωρίς να με ενθουσιάζει αυτό καθόλου. Ίσως και να φταιει λίγο με την Πατριτσια και το γεγονός οτι η πρωινή "επί της υποδοχής" κυρία μου χτύπησε στο 10λεπτο την πορτα κ η Πατρίτσια έδειξε ότι πρέπει να φύγει... με αποτέλεσμα να ξενερώσω κ να φύγω "αχυστος"!! Το τραγικό ήταν ότι όταν μπήκα δεν περίμενε κανείς συναγωνιστής (μάλιστα μου είπε να διαλέξω δωμάτιο) και όταν βγήκα πάλι δεν περίμενε κανείς και οι πόρτες στα δύο αλλά δωμάτια ήταν άδεια!!! Προς τι ολη αυτή η βιασύνη εκ μέρους της δεν μπορώ να καταλάβω;;;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Η Βερόνικα από Αγ.Πέτρου ειναι και απογεύματα?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Εθεαθη και παλι η ξανθια Αλιονα απο (Ιασ/46 οροφος και Μεγ.Αλεξ/21 οροφος) να περνα μπροστα απο ενα καφε
κοντα στο Μετάξι, φορουσε μαυρα γυαλια και εφαρμοστο μπλου-τζιν σε στυλακι τουριστριας, μολις προσπερασε με βημα ταχυ
την πολυκοσμια επειτα απο λιγο εβγαλε τα γυαλια ηλιου και χαλαρωσε.. Ντιβοποιηθηκε και αυτη εδω στο Ελλαντα.  :sunglasses:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Εθεαθη και παλι η ξανθια Αλιονα απο (Ιασ/46 οροφος και Μεγ.Αλεξ/21 οροφος) να περνα μπροστα απο ενα καφε
κοντα στο Μετάξι, φορουσε μαυρα γυαλια και εφαρμοστο μπλου-τζιν σε στυλακι τουριστριας, μολις προσπερασε με βημα ταχυ
την πολυκοσμια επειτα απο λιγο εβγαλε τα γυαλια ηλιου και χαλαρωσε.. Ντιβοποιηθηκε και αυτη εδω στο Ελλαντα.  :sunglasses:
Το έχουμε ξαναπεί ότι πήγε σε στούντιο Θεσσαλίας 136 και αυτή από το10€οαν είναι δυνατόν θέλει 50€ο άκουσον άκουσον τι άλλο θα δούμε

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.497
Πόντοι
731
ΦΟΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ 188  :headbang: :headbang: :headbang:

Ειδα καλες κριτκες και ειπα να παω ...δεν ξερω τι εγινε παιδια στην δικια μου περιπτωση...μπαινω στο δωματιο με κοιταγε καλα καλα.. καποτα σε πεσμενο πεος... :headbang: κατεθυειαν παω να ακουμπησω λιγο την τρυπα της και τραβιετε  :headbang: προκαταρκιτκα μηδεν ....γυρναει στα 4 και ετσι οπως ειχε στηθει δεν μπορουσα καν να μπω ..... δεν μπορω να καταάβω τι πηγε λαθος γιατι απο κριτικες διαβαζα τα καλυτερα ..ουτε ασχημος ειμαι ωραιο σωμα εχω 25 χρονων ειμαι και παω παντα καθαρος ...

ΜΑΚΡΙΑ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τι έχουμε ξαναπεί ότι πήγε σε στούντιο Θεσσαλίας 136 και αυτή από το 10€οαν είναι δυνατόν
θέλει 50€ο άκουσον άκουσον τι άλλο θα δούμε
Λιγο ακομη εκτος τα μιλφ, για να δουμε και τα γκοτζίλα του Μεταξιου να σαλοναρουν σε στουντιο..  :S

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177

Ειδα καλες κριτκες και ειπα να παω ...δεν ξερω τι εγινε παιδια στην δικια μου περιπτωση...μπαινω στο δωματιο με κοιταγε καλα καλα.. καποτα σε πεσμενο πεος... :headbang: κατεθυειαν παω να ακουμπησω λιγο την τρυπα της και τραβιετε  :headbang: προκαταρκιτκα μηδεν ....γυρναει στα 4 και ετσι οπως ειχε στηθει δεν μπορουσα καν να μπω ..... δεν μπορω να καταάβω τι πηγε λαθος γιατι απο κριτικες διαβαζα τα καλυτερα ..ουτε ασχημος ειμαι ωραιο σωμα εχω 25 χρονων ειμαι και παω παντα καθαρος ...

ΜΑΚΡΙΑ
Καλησπέρα,πήγα και εγώ χτες στη συγκεκριμένη κοπέλα,δάχτυλα δε θέλει,φιλια δε θελει και ελεύθερο στοματικό δε κάνει,περιποιήθικε λίγο τα μπαλάκια.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Jon, δεν ανακοινώνεται τελειωτικό στο στόμα όσες φορές έχω περάσει. Τώρα μέσα δεν ξέρω αν κάνει. Που και να έκανε δεν μου πάει η καρδιά  :embarrased:
Πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλεία!!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

Ειδα καλες κριτκες και ειπα να παω ...δεν ξερω τι εγινε παιδια στην δικια μου περιπτωση.
ΜΑΚΡΙΑ
Πιπίνου 118 γράψε κριτική οπότε μπορείς και έχεις χρόνο φίλε

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.497
Πόντοι
731
Πιπίνου 118 γράψε κριτική οπότε μπορείς και έχεις χρόνο φίλε

ενημερωσα πρωτα εδω φιλαρακι με το που μπηκα σπιτι, απο τα νευρα μου, για να σωσω κανενα αλλο ανθρωπο, μην κλαιει τα λεφτα του που με τοσο κοπο και θυσιες τα βγαζει ...θα ακολουθησει κριτικη

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Συμφωνώ με τον Chosen. Έχω δοκιμάσει και τις δύο από 2 φορές. Η Βερονικα ήταν gfe κατάσταση ενώ η Πατρίτσια δεν μου έβγαλε τίποτα ιδιαίτερο. Ήταν απλά τυπική στα του επαγγέλματος... Χωρίς να με ενθουσιάζει αυτό καθόλου. Ίσως και να φταιει λίγο με την Πατριτσια και το γεγονός οτι η πρωινή "επί της υποδοχής" κυρία μου χτύπησε στο 10λεπτο την πορτα κ η Πατρίτσια έδειξε ότι πρέπει να φύγει... με αποτέλεσμα να ξενερώσω κ να φύγω "αχυστος"!! Το τραγικό ήταν ότι όταν μπήκα δεν περίμενε κανείς συναγωνιστής (μάλιστα μου είπε να διαλέξω δωμάτιο) και όταν βγήκα πάλι δεν περίμενε κανείς και οι πόρτες στα δύο αλλά δωμάτια ήταν άδεια!!! Προς τι ολη αυτή η βιασύνη εκ μέρους της δεν μπορώ να καταλάβω;;;
...τι δεν καταλαβαίνεις ρε μεγάλε?...πως αλλιώς να στο πούνε δηλαδή?...
...πληρώνεις 20 euro...πέρνεις 10 λεπτά...
...πληρώνεις 60 euro...πέρνεις 30 λεπτά...
...τι σημασία έχει αν το μπουρδελάκι είναι άδειο από πελάτες?...δηλαδή αν ο επόμενος πελάτης μπει μετά από μισή ώρα στο μπουρδέλο...εσύ θα σπρώχνεις την κοπέλα επί μισάωρο επειδή τα άλλα δωμάτια είναι άδεια???...

...συγνώμη για το ύφος μου συνάδελφε...αλλά πολλές φορές μας βγάζετε από τα ρούχα μας...

...δηλαδή εμείς που πληρώνουμε 60 euro...για να μην είμαστε με το ρολόϊ σφηνωμένο στην σκέψη μας...για να έχουμε άνεση χρόνου...να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ προκαταρκτικά...και να μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα μετά...στο χαλαρό...σαν άνθρωποι...είμαστε μαλάκες???...ή μήπως νομίζεις ότι δεν τα πονάμε???...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα,πήγα και εγώ χτες στη συγκεκριμένη κοπέλα,δάχτυλα δε θέλει,φιλια δε θελει και ελεύθερο στοματικό δε κάνει,περιποιήθικε λίγο τα μπαλάκια.
Για άλλη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο  να παρουσιάζονται εκ διαμέτρου αντίθετες μαρτυρίες προφανώς έχουμε το εξής φαινόμενο που συμβαίνει συχνά κάποιες κοπέλες να ξεκινάνε καλά και μετά από ελάχιστες μέρες να πέφτουν δραματικά σε απόδοση μάλλον και αυτή η Βικτώρια είναι μια φούσκα που ξεφουσκωσε και δεν το έχει κάνω αναφορά στην κοπέλα καθώς πριν λίγες μέρες την είδα και είχα μπει σε σκέψεις να δοκιμάσω αλλά δεν το βλέπω να το κανω.
Γράψτε κριτικές κύριοι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom