Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (15 μέλη και 195 επισκέπτες)

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Καλησπέρα, η Καίτη από Ιωαννινων 3 ισογειο ξέρουμε που έχει εξαφανιστεί;;

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Καλησπερα περα απο νεο μελος του site ειμαι και νεος στην Αθηνα εχω ερθει μια εβδομαδα μονιμα πλεον και θα ηθελα να ρωτησω αν στην περιοχη του Μεταξουργιου ειναι ασφαλη η μετακινηση και γενικα τι παιζει εκει.

φιλαρακι εγω οσες φορες εχω παει και μαλιστα περασμενες ωρες δεν ειχα καποιο θεμα ...αν και η κατασταση ειναι περιεργη στην περιοχη δεν υπαρχουν ελληνες και ανθει το παρεμποριο και το εμποριο νακρωτικων κτλπ...γενικα εχω παρα πολυ καιρο να ακουσω για ληστεια η παρομοια κατασταση στην περιοχη που ειναι οι οικοι ανοχης ισως γιατι δεν συμφαιρει καποιους να γινουν ''παρατραγουδα'' αφου μετα αν ο πελατης δεν νιωσει ασφαλεια δεν θα παει στην περιοχη ...το μονο που εχω ακουσει κατα καιρους ειναι που σπανε αυτοκινητα οποτε αν σκοπευεις να πας με αμαξι και ειδικα αν πας βραδυ φροντισε να το βαλεις σε σημειο με επαρκη φωτισμο 

Dranel

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Περασα σημερα κατα τις 16:00 απο Χωματιανου 11β αλλα ηταν κλειστα, ξερει κανεις τι παιζει?
Η Αντριαννα με τις καλες κριτικές δεν κανει εκει την πρωινη βάρδια αυτες τις μερες? Περασε κανεις απο εκει πρωινα προσφάτως? Ευχαριστω

mr. robot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
172
Πόντοι
290
Καλησπερα περα απο νεο μελος του site ειμαι και νεος στην Αθηνα εχω ερθει μια εβδομαδα μονιμα πλεον και θα ηθελα να ρωτησω αν στην περιοχη του Μεταξουργιου ειναι ασφαλη η μετακινηση και γενικα τι παιζει εκει.
2 φορές βράδυ, 2 φορές πρωί την τελευταία βδομάδα, μόνος πήγα, χωρίς κανένα θέμα. Για πρώτη φορά καλύτερα δοκίμασε πρωί, πιστεύω θα πετύχεις και καλύτερο σερβις.

mr. robot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
172
Πόντοι
290
Θέλω την γνώμη των παλιών. Κοπέλα του χώρου, μου είπε να ανταλλάξουμε face, αφού πρώτα είχα ρωτήσει πότε μπορώ να τη βρίσκω, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε παρτούζα με φίλη της και φίλο μου. Να φτιάξω έναν undercover λογαριασμό; Να την κάνω από τον κανονικό; Να μην κάνω τίποτα;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Καλώς ήρθες στην πρωτεύουσα φίλε μου.
Καλή διαμονή εύχομαι.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26

πηγαινε δες και πες μας τις εντυπωσεις σου !

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Απογευματινη επιλεκτικα σε καποια

Διδυμου 8Α η Λίζα μια πιτσιρικα ξανθια με μακρια μαλλια ισια σαν περιφανο πονυ με μακρια λεπτα ποδια που νομιζεις οτι φτάνουν τα μετρα απο μονα τους. Δεν ξερω αν ειναι καλη παντως οι πιτσιρικες μαλλον απειρες μου φαινονται.

Διδυμου 20 η Μαρία, μαλλον αλβανικης καταγωγης μου δηλωσε ενθουσιασμενη οτι κανει φουλ με κωλαρακι. Γυρισε μια και ειδα τα κολωφαρδουλα της. Αντεχουν πολυ απο οτι εκοψα.

Διδυμου 18Α η Αλιονα μαλλον εχει παρει κατι κιλακια στην κοιλιτσα και στα μπουτια. Ακρως ευγενικη.

Φυλης 71 η Στελλα η αλβανιδα, τσιτσιδη στο σαλονι δηλωσε περιφανα οτι κανει και κωλο.

Αγκυρας 12 δυο χοντρουλες δε κρατησα ονοματα. Δεν μου εκαναν καποια εντυπωση. Η υπηρεσια δηλωσε με σιγουρια οτι η Τζενη παντρευτηκε και εφυγε...

Αγιου Πετρου 7, Τζεσικα νταρντανομωρο στα κυβικα που θελω και Βερονικα λιγο σκουροδερμη με ωραιο σωματακι

Το Διδύμου 20 δεν έχει κλείσει;

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Εχει ανοιξει παλι με διαπλατη την πορτα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
καλητερα πήγαινε ημέρα είναι πιο ασφαλή έχει κόσμο ανοιχτα μαγαζιά.. Τώρα μετά τις 24:00 θέλει λίγο  προσοχή.
Εχουν γίνει πολλά,πρέπει να έχεις ματια κ στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου..
Κάποιοι γνωστοί μου μετά από club αργά την νύχτα 3:00+πηγαν στη Σωκράτους κ τα γύρω στενά να δουν τη παίζει μετά από πολλές γυρες με το αμάξι κ περνοντας πολλές φορές από τα ίδια σημεια τους σταμάτησαν τους είπαν μην ξανάπατησετε εδω κ επιασαν το αυτοκίνητο καμία δεκαριά άτομα κ το γυρισαν στο πλαι.
Κάποιες φορές σκέφτομαι οι τσατσάδες κ οι κοπελιές των οίκων δεν φοβούνται περπατούν κ καλά σαν να μην τρέχει τίποτα, καθόλου κίνδυνος, ακόμα κ τα μεσάνυχτα στην αλλαγή της βάρδιας.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Καλησπέρα..γνωρίζουμε που μπορούμε να βρούμε Βερόνικα και Άννυ απο φώκαιας (Φώκαιας 25 αν δεν κάνω λάθος)..

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Θέλω την γνώμη των παλιών. Κοπέλα του χώρου, μου είπε να ανταλλάξουμε face, αφού πρώτα είχα ρωτήσει πότε μπορώ να τη βρίσκω, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε παρτούζα με φίλη της και φίλο μου. Να φτιάξω έναν undercover λογαριασμό; Να την κάνω από τον κανονικό; Να μην κάνω τίποτα;
Εγω που τις εχω ολες για να μαθαινω τα νεα ις εχω σε fake account

punk_man

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Νίκος, έρχομαι από Λαμία,καμία 25-30 για ακαποτο στοματικό τελειωτικό?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Μεγάλου-Αλεξάνδρου 22Β,  Βικτώρια  πρώτη πρωινή
Ω ρε πού τον στέλνεις τον δύστυχο ??  :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: Θα πάθει τόσο μεγάλο σοκ, που δε θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αττική  :rockon: :2funny: :headbang: :dancing: :s&m_1: :s&m_2:

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Καλησπέρα..γνωρίζουμε που μπορούμε να βρούμε Βερόνικα και Άννυ απο φώκαιας (Φώκαιας 25 αν δεν κάνω λάθος)..
Πριν λίγες μέρες που πέρασα η Βερόνικα ήταν βραδινή βάρδια στο Φωκ 25 πάνω.

• Like
Αντιδράσεις: johnko

Monicaaa

Call-Girl
Εγγρ.
8 Οκτ 2018
Like
5.887
Καυλες μου :rose:

Συνημμένα

• 20190527_140250.jpg
    20190527_140250.jpg
    7,5 MB · Εμφανίσεις: 108
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom