Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (15 μέλη και 187 επισκέπτες)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ότι κάνει τσιμπούκι με καπότα,δε φιλάει και δε γλύφει αρχίδια δεν είναι απαραίτητα να την καθιστούν "φόλα".Μάλλον έχετε χάσει την έννοια της λέξης
φίλε είπες το
Ποιο σωστό σε θέμα υγιεινης!!!!
Ευχε,ευχε, ευχε!!
:hi: :hi: :hi:  :kneel: :kneel: :kneel:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Αγαπητοί συναγωνιστές θέλω να ρωτήσω 1)στα 20ευρω πόσος είναι ο χρόνος? 2)Με το να φύγει η κοπέλα πιο νωρίς από τον προβλεπόμενο χρόνο κερδίζει κάποιος άλλος περισσότερο?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Στοχευμενη επισκεψη στην ξεπετομοντελοφολοαλυσιδα για Χριστινα.
Η φωτογραφια που ειχα δει μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον.
Μπαινω στο 54β.
Η αληθεια ειναι οτι η φωτογραφια την αδικει γιατι την δειχνει αρκετα πιο κοντη.
Κορμι μοντελε στεγνο,αδυνατη,μελαχρινη,και ωραιο προσωπο.Ωραια συμμετρικα και ασπρα  δοντια και ωραιο χαμογελο.
Μοιαζει λιγο με την ηθοποιο emmy rossum χωρις τα μεγαλα της ματια και στομα και με το μοντελο cairo dwek.
Τα καλα τελειωσαν εδω...
Ακουω που μπηκε στο διπλα δωματιο και μετα απο 3 λεπτα ηρθε σε εμενα.Ή ο αλλος τελειωσε γρηγορα ή αυτη βιαζοταν.Τελικα ηταν το δευτερο.

Μπαινει στο δωματιο με ταχυτητα fast forward επι 15.
Προκαταρκτικα της πλακας:Αυτη 2 φιλια στο στηθος,εγω 10 δευτερολεπτα στο δικο της γιατι σηκωθηκε βιαστικα για πιπα.
Η πιπα μεχρι ενος σημειου σε βαθος και με το χερι της 'εκλεβε' αρκετα.
Καποια στιγμη της βγαζω απαλα το χερι.Τί το' θελα?
Μου λεει εντονα και αυστηρα οτι οπως αυτη δεν ανακατευεται στις δουλειες μου ετσι να μην ανακατευομαι και εγω και να την αφησω να κανει αυτο που ξερει.
Ελεγε και αλλα πολλα που ουτε τα θυμαμαι.
Υφος δασκαλας που μαλωνει τον κακο μαθητη της ταξης.
Οση ωρα μου τα χωνε εγω καθομουν και περιμενα να τελειωσει μιας και ειχε φορτωσει αγρια.
Με ειδε αμιλητο οσο μιλουσε και μου λεει παλι αυστηρα:'Τί'? Της λεω :'Δεν μιλαω' μην εκνευριστει και αλλο..
Μου λεει: 'Το θεμα δεν ειναι να μην μιλας αλλα αυτο που πηγες και εκανες'.
Εκανα μεγαλο εγκλημα ..
Η στυση πλεον ειχε χαθει και αυτη ειχε νευρα γιατι θα κουραζοταν και αλλο.
Πλεον ειχα χασει καθε ορεξη και διαθεση για σεξ.
Ξεκινησε στα γρηγορα την πιπα για να τελειωσω αλλα και εγω πλεον ηθελα να ξεμπερδευω.
Στον β' γυρο πιπας ουτε την ακουμπουσα μηπως και ξαναεκνευριστει αλλα και διοτι ειχα σπαστει.
Τελειωσα με πιπα και ξεμπερδεψα με δαυτην.
Συμπερασμα: Για τσαμπα ματι ειναι μια χαρα για 20 ευρω ουτε καν!!

Μετα ανεβηκα πανω στο 54α.Η τσατσα εκανε λογο για μια νεα παρουσια ,ψηλη,ομορφη.
Ονομα Αντριαννα.
Μακρυμουρα πολυ  και αντροφερνει.
Αν με πληρωναν 20 ευρω ισως και να το σκεφτομουν..  

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 → ΒΕΡΟΝΙΚΑ

ΛΑΤΙΝΟΤΣΙΓΓΑΝΑ ΦΟΛΑΡΑ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!! :s&m_3:

Τσιμπούκι με καπότα*

Δεν φιλάει με τίποτα*

Δεν γλείφει αρχείδια*

#Μου έσπασε τα νεύρα η βρωμόκαριόλα!!! :headbang:

ΥΓ: Η κοντή χοντρή αγενέστατη σκατόγρια  τσατσά είναι για πολλές κλωτσές και αυτή!!! :ak: :ak: :ak:

ωχχχχ ....χαλασε και αυτη ? ευτυχωσ δεν προλαβα να μπω με αυτην ...τελικα ειναι εθιμο να κανουν τις καλες στην αρχη και μετα οταν μαθευονται τα νεα να κερνανε φολες ....νεα τακτικη αυτη ...προσοχη γιατι την πατησα και εγω με την βικτωρια απο πιπινου 118

punk_man

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Ρε παιδιά από λαμια είπα να κατέβω ,ξενέρωσα την ζωή μου,πώς την παλεύεται με όλες αυτές της ρουμανο/βουλγαρογυφτισες? Έφαγα και την ζέστη ,στο Αγίου Πέτρου 7 πήρα μια Βερόνικα ,και στην άγκυρας ,αγκυρου πως λέγεται σε κάτι στενά πίσω από φυλής ,μια Καίτη,άλλο χαλι μαύρο αυτή..40 ευρώ πεταμένα,εντύπωση μου έκανε η ξινιλα και η υπεροψία των τσατσαδων... Κυριακή βράδυ θα ανέβω πάλι Λαμία ,έχετε ρε εσείς κάνα μουνι 1.80 μοντέλο στη πιάτσα η τσάμπα κατέβηκα? Θα πάω στούντιο τέλοσπαντων..εγώ απλά σαν επισκέπτης διάβαζα ενημερωτες και κριτικές και έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, έρχομαι όμως βλέπω πολύ κακο υλικό εδώ κ τρεις μέρες...χαρά στο κουράγιο σας εδώ κάτω..Καλά κ εμείς εκεί πέρα η αγαμία μας έχει φάει, ευχαριστώ Νικος

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ρε παιδιά από λαμια είπα να κατέβω ,ξενέρωσα την ζωή μου,πώς την παλεύεται με όλες αυτές της ρουμανο/βουλγαρογυφτισες? Έφαγα και την ζέστη ,στο Αγίου Πέτρου 7 πήρα μια Βερόνικα ,και στην άγκυρας ,αγκυρου πως λέγεται σε κάτι στενά πίσω από φυλής ,μια Καίτη,άλλο χαλι μαύρο αυτή..40 ευρώ πεταμένα,εντύπωση μου έκανε η ξινιλα και η υπεροψία των τσατσαδων... Κυριακή βράδυ θα ανέβω πάλι Λαμία ,έχετε ρε εσείς κάνα μουνι 1.80 μοντέλο στη πιάτσα η τσάμπα κατέβηκα? Θα πάω στούντιο τέλοσπαντων..εγώ απλά σαν επισκέπτης διάβαζα ενημερωτες και κριτικές και έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, έρχομαι όμως βλέπω πολύ κακο υλικό εδώ κ τρεις μέρες...χαρά στο κουράγιο σας εδώ κάτω..Καλά κ εμείς εκεί πέρα η αγαμία μας έχει φάει, ευχαριστώ Νικος

Πηγαινε στη Μπιουτη τη μαυρουλα να ισιωσεις. Ασε τα μοντελα ησυχα. Ακομα μαθαινουν.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Στοχευμενη επισκεψη στην ξεπετοφολοαλυσιδα για Χριστινα.Στο 54β.Μπαινει στο δωματιο με ταχυτητα fast forward επι 15.
Προκαταρκτικα της πλακας: 2 φιλια στο στηθος. Η πιπα με το χερι της. Καποια στιγμη της βγαζω απαλα το χερι. Τί το' θελα?
Μου λεει εντονα και αυστηρα οτι οπως αυτη δεν ανακατευεται στις δουλειες μου ετσι να μην ανακατευομαι και εγω.
Ελεγε και αλλα πολλα που ουτε τα θυμαμαι. Υφος δασκαλας που μαλωνει τον κακο μαθητη της ταξης.
Οση ωρα μου τα χωνε εγω καθομουν και περιμενα να τελειωσει μιας και ειχε φορτωσει αγρια.
Με ειδε αμιλητο οσο μιλουσε και μου λεει παλι αυστηρα: 'Τί'?  Της λεω :'Δεν μιλαω' μην εκνευριστει και αλλο..
Μου λεει: 'Το θεμα δεν ειναι να μην μιλας αλλα αυτο που πηγες και εκανες'. Εκανα μεγαλο εγκλημα ..
Η στυση πλεον ειχε χαθει και αυτη ειχε νευρα γιατι θα κουραζοταν και αλλο. Πλεον ειχα χασει καθε ορεξη και διαθεση για σεξ.
Ξεκινησε στα γρηγορα την πιπα για να τελειωσω αλλα και εγω πλεον ηθελα να ξεμπερδευω.
Στον β' γυρο πιπας ουτε την ακουμπουσα μηπως και ξαναεκνευριστει αλλα και διοτι ειχα σπαστει.
Τελειωσα με πιπα και ξεμπερδεψα με δαυτην.   Συμπερασμα: Για τσαμπα ματι ειναι μια χαρα για 20 ευρω ουτε καν!!
H πλακα ειναι πως στους δικους τους (τους ανατολικους) δεν τις παιρνει να κανουν τετοια τσαλιμακια γιατι πεφτει
φαπα. Εδω σε με εμας τους Ελληνες βγαζουν το αχτι τους, κανουν νουμερακια και το παιζουν πριγκιπισσες της πουτσας.
Επρεπε να ειναι στην χωρα τους που τις εχουν για σφουγγαριστρες.  :S

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Στοχευμενη επισκεψη στην ξεπετομοντελοφολοαλυσιδα για Χριστινα.
Η φωτογραφια που ειχα δει μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον.
Μπαινω στο 54β.
Η αληθεια ειναι οτι η φωτογραφια την αδικει γιατι την δειχνει αρκετα πιο κοντη.
Κορμι μοντελε στεγνο,αδυνατη,μελαχρινη,και ωραιο προσωπο.Ωραια συμμετρικα και ασπρα  δοντια και ωραιο χαμογελο.
Μοιαζει λιγο με την ηθοποιο emmy rossum χωρις τα μεγαλα της ματια και στομα και με το μοντελο cairo dwek.
Τα καλα τελειωσαν εδω...
Ακουω που μπηκε στο διπλα δωματιο και μετα απο 3 λεπτα ηρθε σε εμενα.Ή ο αλλος τελειωσε γρηγορα ή αυτη βιαζοταν.Τελικα ηταν το δευτερο.

Μπαινει στο δωματιο με ταχυτητα fast forward επι 15.
Προκαταρκτικα της πλακας:Αυτη 2 φιλια στο στηθος,εγω 10 δευτερολεπτα στο δικο της γιατι σηκωθηκε βιαστικα για πιπα.
Η πιπα μεχρι ενος σημειου σε βαθος και με το χερι της 'εκλεβε' αρκετα.
Καποια στιγμη της βγαζω απαλα το χερι.Τί το' θελα?
Μου λεει εντονα και αυστηρα οτι οπως αυτη δεν ανακατευεται στις δουλειες μου ετσι να μην ανακατευομαι και εγω και να την αφησω να κανει αυτο που ξερει.
Ελεγε και αλλα πολλα που ουτε τα θυμαμαι.
Υφος δασκαλας που μαλωνει τον κακο μαθητη της ταξης.
Με ειδε αμιλητο οσο μιλουσε και μου λεει παλι αυστηρα:'Τί'? Της λεω :'Δεν μιλαω' μην εκνευριστει και αλλο..
Μου λεει: 'Το θεμα δεν ειναι να μην μιλας αλλα αυτο που πηγες και εκανες'.
Εκανα μεγαλο εγκλημα ..
Η στυση πλεον ειχε χαθει και αυτη ειχε νευρα γιατι θα κουραζοταν και αλλο.
Πλεον ειχα χασει καθε ορεξη και διαθεση για σεξ.
Τελειωσα με πιπα και ξεμπερδεψα με δαυτην.
Συμπερασμα: Για τσαμπα ματι ειναι μια χαρα για 20 ευρω ουτε καν!!

Μετα ανεβηκα πανω στο 54α.Η τσατσα εκανε λογο για μια νεα παρουσια ,ψηλη,ομορφη.
Ονομα Αντριαννα.
Μακρυμουρα πολυ  και αντροφερνει.
Αν με πληρωναν 20 ευρω ισως και να το σκεφτομουν..  
Λυπάμαι για την άσχημη συνεδρία σου, τα έχουμε πει μακριά από ξεπετοαλυσιδα,
απλή λογική γιατί να δωσο 20 ευρώ για απλό πρόγραμμα, πρόγραμμα που έκαναν την δεκαετία του 1980 αποστειρωμενο, οι εκδιδομενες τότε με το φούντοτο μαλλι κ το ύφος χάρη σου κάνω...
πάω λίγα βήματα πιο κάτω κ παίρνω κ extradakia.
Αν επιθυμείς αντέγραψε το κείμενο σαν κριτική για να υπάρχει στο αρχείο να το διαβάσει να γλιτώσει κάνας σύντροφος.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
...νευρική...βιαστική...μυγιάγγιχτη...προφυλακτικό σε μη ανορθωμένη πούτσα...ανύπαρκτα προκαταρκτικά...δεν εξάντλησα τον χρόνο...σηκώθηκα και έφυγα...είναι ανίατη περίπτωση...δεν χρήζει βελτίωσης αν ανεβάσεις τον διαθέσιμο χρόνο...πέστε της να πάει να γαμηθεί... :grin: :grin: :grin:...

...επίσκεψη σε στανταράκι στο καπάκι...φιλιά...γλωσσόφιλα...πίπα ακάποτη...να χτυπιέται αυτή και εγώ να είμαι αρντάν...κρεμπιές...όλα με χαμόγελο...60 euro για μισάωρο...και άντε γεια...

...όποιος πει...σχολιάσει...ρωτήσει...ή πετάξει μαλακία...να πάει να γαμηθεί...

...με τα λεφτά μου και το πουλί μου κάνω ότι θέλω...:grin: :grin: :grin:...
Ασφαλως τα φραγκα του ο καθενας τα κανει οτι θελει,δεν μας πεφτει λογος αλλα εχω μια απορια,αν κλεισεις καποια για μισαωρο με 60 και εχεις τελειωσει στο 10 λεπτο καθετε για δευτερο γυρο η στριφογυριζει στο κρεβατι κανοντας ανουσιες κουβεντες?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ :dunno:

Κατα τις 7 κατεβαινω να βρω το Φακελ αλλα στο Ρεμ21Κατω ηταν η Βαλεντινα μελαχρινη με ωραιο μεγαλο 2πω κ μακρια μαλλια.Ο κυριος τσατσος :effemine:με ενημερωσε οτι ειναι απο την Γιουγκοσλαβια κ γω στα 34 μου την λεξη Σερβια δεν την χρησιμοποιω :woldman:
Το Ρεμ21ανω ανοιχτο
Τα μεγαλο νουμερα της Διδ ανοιχτα κ αυτα.
Το σπιτι της Τζω ανοιχτο διπλα ηταν η Αλεξανρα η οποια μαλλον εχει παρει 2 3 κιλακια κ ειναι μια κουκλα :wanker:
Η 2τσα μου ειπε πως η Λιζα δεν δουλευε σημερα :headbang:
Ουτε η Βαλερια δουλευε,ενω η Μπιουτυ :afro:πιανει βαρδια σε λιγα λεπτα :smoking: οπως με ενημερωσε ο κυριος τσατσος στο Φ84α οπου βρισκοταν η Σονια :rose:

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΟΑΛΥΣΙΔΑ :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :S :S :S
ΑΣ ΚΑΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ :woldman: :happy: :bounce-glasses:

Στο Φωκ9Δεξια ηταν ενα ωραια ξανθο λευκοσαρκο μωρο :erection:ενω σημερα που ξαναειδα την νεαρη
στο Φωκ9Αριστερα μου φανηκε οτι εχει λιγο πλαδαρο σωμα :think:Η 1η πρεπει να λεγαται Αννα :think:
Το Φ66Δ.Αριστερα ειχε ανοιχτο φως κ κλειστη πορτα :kneel:ενω το ταριφομπουρδελοΦ61 ηταν κλειστο σαν ταφος :2funny:
Με ολες αυτες τις απουσιες κ κινδυνευοντας να τρεχω απο οικο σε οικο,σαν πλασιε φτηνων εσωρουχουν μπηκα στοΦ74 στο ανακαινιζμενο :kneel: :kneel:δεξια.
Ηταν η Αλβανη ΘΕΑ ΑΝΝΑ :kneel: :kneel: :kneel:ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΟΚΩΛΙ :wanker: :wanker: :wanker:
Οταν μπηκε στο δωματιο δεχθηκα μια λαγνα επιθεση κ ΝΑΙ θελει μονο να γαμιεται σαν την Σκυλλα των Μεγαρων,οπως εχω ξαναγραψει :woldman:Ειναι μια milfαρα με παθος,σφιχτοκορμη,ενω δεν βιαζεται κ σε αναγκαζει την απολαυσεις :worship: :respect: :rose:

Aυτα τα λιγα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα :undecided:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :smiley6600: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

:hi: :hi: :hi:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ :dunno:

Κατα τις 7 κατεβαινω να βρω το Φακελ αλλα στο Ρεμ21Κατω ηταν η Βαλεντινα μελαχρινη με ωραιο μεγαλο 2πω κ μακρια μαλλια.Ο κυριος τσατσος :effemine:με ενημερωσε οτι ειναι απο την Γιουγκοσλαβια κ γω στα 34 μου την λεξη Σερβια δεν την χρησιμοποιω :woldman:
Το Ρεμ21ανω ανοιχτο
Τα μεγαλο νουμερα της Διδ ανοιχτα κ αυτα.
Το σπιτι της Τζω ανοιχτο διπλα ηταν η Αλεξανρα η οποια μαλλον εχει παρει 2 3 κιλακια κ ειναι μια κουκλα :wanker:
Η 2τσα μου ειπε πως η Λιζα δεν δουλευε σημερα :headbang:
Ουτε η Βαλερια δουλευε,ενω η Μπιουτυ :afro:πιανει βαρδια σε λιγα λεπτα :smoking: οπως με ενημερωσε ο κυριος τσατσος στο Φ84α οπου βρισκοταν η Σονια :rose:

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΟΑΛΥΣΙΔΑ :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :S :S :S
ΑΣ ΚΑΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ :woldman: :happy: :bounce-glasses:

Στο Φωκ9Δεξια ηταν ενα ωραια ξανθο λευκοσαρκο μωρο :erection:ενω σημερα που ξαναειδα την νεαρη
στο Φωκ9Αριστερα μου φανηκε οτι εχει λιγο πλαδαρο σωμα :think:Η 1η πρεπει να λεγαται Αννα :think:
Το Φ66Δ.Αριστερα ειχε ανοιχτο φως κ κλειστη πορτα :kneel:ενω το ταριφομπουρδελοΦ61 ηταν κλειστο σαν ταφος :2funny:
Με ολες αυτες τις απουσιες κ κινδυνευοντας να τρεχω απο οικο σε οικο,σαν πλασιε φτηνων εσωρουχουν μπηκα στοΦ74 στο ανακαινιζμενο :kneel: :kneel:δεξια.
Ηταν η Αλβανη ΘΕΑ ΑΝΝΑ :kneel: :kneel: :kneel:ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΟΚΩΛΙ :wanker: :wanker: :wanker:
Οταν μπηκε στο δωματιο δεχθηκα μια λαγνα επιθεση κ ΝΑΙ θελει μονο να γαμιεται σαν την Σκυλλα των Μεγαρων,οπως εχω ξαναγραψει :woldman:Ειναι μια milfαρα με παθος,σφιχτοκορμη,ενω δεν βιαζεται κ σε αναγκαζει την απολαυσεις :worship: :respect: :rose:

Aυτα τα λιγα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα :undecided:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :smiley6600: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

:hi: :hi: :hi:

φιλε η αννα που αναφερεις στο φ74 καθεται και τριτη βαρδια γνωριζεις;

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΟΑΛΥΣΙΔΑ :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Βενζινοαλυσιδα καλο.

Μπορει να μου πει καποιος παλια στη Φυλης μου λενε υπηρχε ενα καφενειο μεσα στα μπουρδελακια με μεγαλη τζαμαρια. Σε ποια νουμερα περιπου ηταν αυτο??

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε, ψάχνεις μοντέλο να γαμήσεις με 20 ευρώ?

• Like
Αντιδράσεις: vril

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Βενζινοαλυσιδα καλο.

Μπορει να μου πει καποιος παλια στη Φυλης μου λενε υπηρχε ενα καφενειο μεσα στα μπουρδελακια με μεγαλη τζαμαρια. Σε ποια νουμερα περιπου ηταν αυτο??
Μπιλιαρδαδικο ηταν :woldman:
Πλεον στεγαζει τα Φ.72 κ Φωκ7,9,9αριστερα. :2on1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom