rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
φιλε νομιζεις οτι για ενα γαμησι, θα κατσω να διαβασω ολες τις κριτικες που γραφει ο καθενας ??? ειλικρινα στα παπαρια μου. οπως εχω ξαναγραψει... αν δεν παθεις δε θα μαθεις αλλωστε (ετσι αποκτας εμπειρια). η καθε κοπελα δε λειτουργει το ιδιο με ολους και ολες τις μερες, δεν ειναι robot. ευτυχως δεν εχω φαει πολλες φολες, γιατι τις περισσοτερες φορες τις καταλαβαινω απο το βλεμμα τους. για τη συγκεκριμενη οπως εγραψα, την ειχα δει πολλες φορες και ΗΘΕΛΑ να τη δοκιμασω επειδη ειναι ομορφουλα, παρολο που (ηξερα οτι θα ηταν) φαινοταν 50-50 φολα. ΗΘΕΛΑ ομως, αυτο ειναι το βασικο. τα linx που εδωσες by the way, ειναι για αλλα νουμερα. που θες να καταλαβω οτι ειναι η ιδια κοπελα στην τελικη ??? η μια εχει για ονομα ΝΙΚΟΛΕΤΑ και η αλλη ειναι για πρωινη βαρδια. τη συγκεκριμενη την εχω πετυχει παντα απογευμα και παντα στο 54α οροφο μαζι με την αλινα. ποτε μονη της.
Νικολέτα και Νικόλ είναι το ίδιο πρόσωπο.Απλώς οι τσατσάδες τις λένε όπως γουστάρουν.Και δουλεύει και μόνη της.Όσο για το αν θα πρέπει να διαβάσεις ή όχι τις κριτικές είναι δικό σου θέμα.Σίγουρα αλλιώς συμπεριφέρονται σε κάθε άτομο αλλά αν διαβάσεις από 3-4 ότι είχαν παράπονα με τη συμπεριφορά της κοπέλας κάτι δεν πάει καλά.Αν δε θέλεις να τις διαβάσεις και πας με το δικό σου ένστικτο καλά κάνεις.Μη γράφεις μετά στο φόρουμ ότι σου βγήκε μάπα το καρπούζι.Φαίνεται κάπως...