Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.748
- Πόντοι
- 2.836
Καταδρομική πριν καμιά ώρα στο Μεταξουργείο, Κολωνού 47 όροφος με την Ελένη. Πέρασα σούπερ με το στανταράκι μου. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους μιλφολάτρες.
απο που εισαι τυπε;Σιμερα το προι πιγα να μου ρουφιξη τη ψολη η Στελα στο διδιμου 22.Μου την ρουφιξε αλλα ιταν βιαστικι.Κριμα.
Χιρομαλαξη νεβρικη ξενεροτικη.Εχισα στο στομα της.Θα γραψο κρητικη.
Διαβασα πολα για τον φορματ.Ο φορματ τιν εχισε στο στομα? Θα παθουμε τιποτα?
Δεν απαντο γιατι θα βγο οφφτοπικ,διαβασα σε κανονισμο του σαιτ.απο που εισαι τυπε;
Μπας και είσαι κλώνος του Φορμέτ;Δεν απαντο γιατι θα βγο οφφτοπικ,διαβασα σε κανονισμο του σαιτ.
τυπε δε θέλω να το πάρεις στραβά αλλάε την ορθογραφία μικρός είχες τσακωθεί μάλλον...δε γίνεται σε 2 προτάσεις να μην έχεις γράψει 1 σωστή λέξη....ή μας τρολλαρεις ή απλά πρέπει να μάθεις ορθογραφίαΔεν απαντο γιατι θα βγο οφφτοπικ,διαβασα σε κανονισμο του σαιτ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μακρια από φυλής 59...Χριστίνα Αλβανιδα που το παίζει Σλοβενα Super ΦΟΛΑΡΑ...Καθόλου προκαταρκτικά,άτσαλη πίπα,Ούτε να την φιλήσεις στο λαιμό δεν αφήνει...Δεν κάνουν οι Αλβανίδες για γαμησια το 95% είναι φολαρες ,καλυτερα να καθαρίζουν σκάλες..
Μάλλον πήγε και κόλλησες ανορθογραφια :S :S :S
φιλε την εχω δει ποια εννοεις. sorry... αλλα αυτη φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι φολα, δε χρειαζεται να ξερεις και πολλα. απο το υφος της και μονο καταλαβαινεις αρκετα.
Ναι αυτή είναι.Αφου δεν μπορούν ,ας μην κάνουν αυτές τις δουλειες.Φραγκο μην τους δίνετε εκεί,δεν αξίζει κοροϊδεύουν την κοινωνία.Αν είναι η ψιλή μελαχρινή,μου τη "βίδωσε" προχθές που πέρασα από εκεί να δω,σε συνδυασμό με την αγενέστατη τσατσά δεν ξαναμπαίνω εκεί μέσα.Βγήκε για σαλονάρισμα η ψιλή και μόλις έκανα να φύγω,χωρίς να δω τη δεύτερη γκόμενα,με έβρισε.Και η τσατσά τα ίδια.Βρε ουστ.Παλιά είχα πετύχει τρομερές κοπέλες εκεί.Αλλά παλιά.
Ωραία γούστα έχεις.!! Και δεν σε ..... είχα για .. τέτοιο.κανένα βατράχι η έστω πεζοναύτης για τη βραδυνή ενημέρωση ??
βιζόν γουναρικό για σιβηριανές θερμοκρασίες.ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μεγαλη φολα η ΝΙΚΟΛ απο φυλης 54α οροφος (καστανη ομορφουλα πιτσιρικα, με κανονικο υψος, κανονικα κιλα & με μεγαλα βυζια). δεν κανει απολυτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ χαχαχαχα (γελαω που τα γραφω). την ειχα δει παρα πολλες φορες duo με αλινα, αλλα παντα επαιρνα την αλινα επειδη μου κανει πιο πολυ σαν σωματοδομη. σημερα ηταν μονη της και την πηρα για δοκιμη. πεταμενο 20αρικο τελικα. δεν πειραζει ομως... αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις ))
Καλημέρα κρίμα φίλε που έδωσες τα φράγκα και δεν πέρασες καλά αν μπορείς και όποτε έχεις χρόνο ανέβασε κριτική καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε για την κάθε ανίκανη και ακατάλληλη κοπέλα όπως αυτή η Νικόλ, γενικότερα όλη η Φυλής είναι ακατάλληλη το βλέπετε και από τις αναφορές που γίνονται οι περισσότεροι που πάνε μετανιώνουν.Δεν είναι τυχαίο που η Φυλής είναι άδεια ενώ σε κάποια άλλα μαγαζιά γίνεται χαμός όπως Διδυμου22 εκεί μάλιστα η τσατσα όπως είδα διώχνει Αφγανούς και ΑραβεςΠΡΟΣΟΧΗ !!! μεγαλη φολα η ΝΙΚΟΛ απο φυλης 54α οροφος (καστανη ομορφουλα πιτσιρικα, με κανονικο υψος, κανονικα κιλα & με μεγαλα βυζια). δεν κανει απολυτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ χαχαχαχα (γελαω που τα γραφω). την ειχα δει παρα πολλες φορες duo με αλινα, αλλα παντα επαιρνα την αλινα επειδη μου κανει πιο πολυ σαν σωματοδομη. σημερα ηταν μονη της και την πηρα για δοκιμη. πεταμενο 20αρικο τελικα. δεν πειραζει ομως... αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις ))
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μεγαλη φολα η ΝΙΚΟΛ απο φυλης 54α οροφος (καστανη ομορφουλα πιτσιρικα, με κανονικο υψος, κανονικα κιλα & με μεγαλα βυζια). δεν κανει απολυτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ χαχαχαχα (γελαω που τα γραφω). την ειχα δει παρα πολλες φορες duo με αλινα, αλλα παντα επαιρνα την αλινα επειδη μου κανει πιο πολυ σαν σωματοδομη. σημερα ηταν μονη της και την πηρα για δοκιμη. πεταμενο 20αρικο τελικα. δεν πειραζει ομως... αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις ))
...υπάρχουν αυτοί που πάνε ενημερωμένοι και αυτοί που πάνε ξεβράκωτοι... ...υπαρχουν και καλες κοπελες και κακες κοπελες; απλως αρκετοι δεν διαβαζουν και την πατανε
Καλημέρα κρίμα φίλε που έδωσες τα φράγκα και δεν πέρασες καλά αν μπορείς και όποτε έχεις χρόνο ανέβασε κριτική καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε για την κάθε ανίκανη και ακατάλληλη κοπέλα όπως αυτή η Νικόλ, γενικότερα όλη η Φυλής είναι ακατάλληλη το βλέπετε και από τις αναφορές που γίνονται οι περισσότεροι που πάνε μετανιώνουν.Δεν είναι τυχαίο που η Φυλής είναι άδεια ενώ σε κάποια άλλα μαγαζιά γίνεται χαμός όπως Διδυμου22 εκεί μάλιστα η τσατσα όπως είδα διώχνει Αφγανούς και Αραβες