dimitriskardos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάτι καλό από φυλής για ποδολαγνεία έχει κανείς να προτείνει??
εξεθεσες φιλε (με το συμπαθειο παντα)Εσύ που ξέρεις γιατί την εκθεσες; Τι κατάφερες;
Νομίζεις ότι με αποστομοσες;
Δεν τα λέω αυτά επειδή μου πασαρε παλτό, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.
Επίσης δεν μιλάμε για μερικά πράγματα ακόμα και αν ξέρουμε... στοιχειώδη πράγματα...
...οι πράξεις και οι παραλήψεις μας είναι αυτές που μας εκθέτουν νέοπα...όχι τα σχόλια αυτών που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου...(με το μπαρδόν ε?)...εξεθεσες φιλε (με το συμπαθειο παντα)
για φιλιπιδου 11α στην μεταμεσονυχτια βάρδια που γραφεις, συνηθως ειναι μια ΣΑΡΑ εκει. την ΤΖΟΑΝΝΑ την εχω πετυχει σε απογευματινη βαρδια.
Πριν 2-3 μερες πηρα τη ΤΖΟΑΝΝΑ στο φιλιππιδου 11Α μεταμεσονυχτια βαρδια (παρα πολυ καλη) η ΣΑΡΑ που λες ειναι συνηθως την ιδια ωρα διπλα
στο φιλιππιδου 11Β στον οροφο.
Εσύ μάλλον είσαι ο έξυπνος που μίλησες δημοσίως για το τι έγινε με τον γιο της και εγώ ο μαλακας......τύπε ο έξυπνος ξέρει πότε να το βουλώνει...ο μαλάκας δεν ξέρει...κατά τα έχεις απόλυτο δίκιο...δεν σε αποστόμωσα...
...ο μαλάκας απλά επιμένει...Εσύ μάλλον είσαι ο έξυπνος που μίλησες δημοσίως για το τι έγινε με τον γιο της και εγώ ο μαλακας...
Ειναι πολυ καλή φιλε ! Σπάνια βρισκεις τέτοιο συνδυασμο καλή στο δωμάτιο και ωραια μουνάρα στην εμφάνιση.
αυτο που λες που κολλαει στη διορθωση που εκανα στη συγκεκριμενη λεξη ?...οι πράξεις και οι παραλήψεις μας είναι αυτές που μας εκθέτουν νέοπα...όχι τα σχόλια αυτών που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου...(με το μπαρδόν ε?)...
α ναι φιλε sorry.... μπερδεψα το α με το β. την ΤΖΟΑΝΝΑ την ειχα πετυχει στο β απογευματινη. στο α μετα την ΛΙΖΑ ειχα πετυχει μια ΟΛΓΑ. αν ειναι η ιδια κοπελα, λογικα παιζουν καποιες μεταγραφες μεταξυ α & β.Πριν 2-3 μερες πηρα τη ΤΖΟΑΝΝΑ στο φιλιππιδου 11Α μεταμεσονυχτια βαρδια (παρα πολυ καλη) η ΣΑΡΑ που λες ειναι συνηθως την ιδια ωρα διπλα
στο φιλιππιδου 11Β στον οροφο.
Ότι πολλοί μπουρδελιάρηδες θα γουστάραμε τρελά να περνούσαμε μ'αυτήν στο δωμάτιο παρά με τις κοπέλες της δουλειάς, ισχύει με μεγάλο βαθμό σιγουριάς,αυτό όμως απέχει παρασάγγας από το να γράφεται ως αληθές... Όσον αφορά το προφίλ της,περίπου σαρανταπεντάρα με καλοδιατηρημένο κορμί,άνετο τυπάκι γενικά.Η κυρία Βέρα τί το παραπάνω έχει από τις άλλες τσατσές και την κάνει τόσο περιζήτητη σε κάποιους πελάτες των μπουρδέλων;
Από ηλικία και εμφάνιση πώς είναι;
..."άνετο τυπάκι γενικά"...Ότι πολλοί μπουρδελιάρηδες θα γουστάραμε τρελά να περνούσαμε μ'αυτήν στο δωμάτιο παρά με τις κοπέλες της δουλειάς, ισχύει με μεγάλο βαθμό σιγουριάς,αυτό όμως απέχει παρασάγγας από το να γράφεται ως αληθές... Όσον αφορά το προφίλ της,περίπου σαρανταπεντάρα με καλοδιατηρημένο κορμί,άνετο τυπάκι γενικά.