koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Ακόμα σκέφτομαι που να πάω για κατάθεση
Παίζει κανα καλό σκιννυ μετάξι ή φυλής;
Αρινα.Φυλής 72.Σκιννυ και τιμιο στο δωματιο.
Ακόμα σκέφτομαι που να πάω για κατάθεση
Παίζει κανα καλό σκιννυ μετάξι ή φυλής;
Άρα η ζηλεύει η ζητάει συμφουλες!!Πολυ υποπτος ο ρολος σου εκτος αν και δεν εισαι πελατης αλλα τσατσα
Δυο εκδοχες,η ειναι η ιδια η Βερα και εχει λογαριασμο εδω και κανει promotion στο μαγαζι της γιατι ολο για εκει γραφει,η εχει φαει καψουρα και δεν θελει να παραδεχτει οτι ψωνιζετεΆρα η ζηλεύει η ζητάει συμφουλες!!
Δεν ξέρω, αλλά έχω να πω ότι ο τύπος είναι απλά τραγικός.Άρα η ζηλεύει η ζητάει συμφουλες!!
Λοιπον εγω εδω μεσα μοιραζω πληροφοριες και ξερω οτι η γκομενα παιρνετε,ο τυπας απο τη στιγμη που το εγραψα μου κανει παραθεσεις θελοντας να με βγαλει ψευτη.Δεν ξέρω, αλλά έχω να πω ότι ο τύπος είναι απλά τραγικός.
Έχει γράψει κριτική με τίτλο"ΠΟΙΑAAA AMSTEL???" και το 95% αυτής είναι ο διάλογος του με την κωλοτσατσα
Αφιέρωσε μόνο 3 σειρές για τα χαρακτηριστικά της κοπέλας και αυτά στο τέλος και 0 ΣΕΙΡΈΣ για το τι και πως το κάνει μέσα!!!
Και αυτή η κριτική εγκρίθηκε από τους admin...
Καλά εδώ εγκρίνονται τα ακαποτα του καθενός, δεν θα εγκρινοταν η κριτική του τσατσο-πυρφορου ;
Ιάσωνος 27Α έπαιζε παλιότερα που την έπαιρνα....νομίζω παίζει και στο 37....Το ανορεκτικο η Νάταλι απο μετάξι σε ποιον οίκο βρίσκεται;;
...ναι ρε τύπε...αυτό λέω και εγώ...όλοι το ακούσατε...όλοι μιλάτε επειδή σας είπαν...όλοι γίνεστε κατίνες...αλλά κανείς δεν την έσπρωξε...Το γραφω εγω,το γραφει και ο αλλος και σε καθε ποστ πεταγεσε ΕΣΥ και λες τα δικα σου.
Πολυ υποπτος ο ρολος σου εκτος αν και δεν εισαι πελατης αλλα τσατσα
...τρίτη εκδοχή...είσαι τρόμπας...Δυο εκδοχες,η ειναι η ιδια η Βερα και εχει λογαριασμο εδω και κανει promotion στο μαγαζι της γιατι ολο για εκει γραφει,η εχει φαει καψουρα και δεν θελει να παραδεχτει οτι ψωνιζετε
Άχρηστη πιτσιρικά, η οποία πέρα από τα προκαταρκτικά δεν αντέχει το γαμηση, κλέβει στις στάσεις και νομίζει ότι είναι μουναρα ενώ είναι απλά συμπαθητική.
Άμα θες τίμιο μουνι πήγαινε στην Όλγα από Κολονου 30β όροφο το απόγευμα, Άννα από Ιωαννίνων 5, Σοφία από Κολωνού 27 όροφο, Μαρία από μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Από φυλής έχω διαβάσει ότι είναι τίμια η Αρίνα από το 72 το πρωί.
Αν θες δράση πήγαινε στην Αλιονα από δίδυμου 18α.
Αν θες να πεθάνεις πήγαινε εκεί που γαμαει ο formet.
Αν θες να γίνεις σκληροπυρηνικός μπουρδελιαρης πήγαινε εκεί που γαμαει ο Νάσος Αθανασιάδης.
Αν θες να γαμησεις τρελή πουτανα που δίνει χωρίς μα και μου κωλο, πήγαινε στην μπαρμπορα από Τροφωνίου 13 όροφο.
Αν θες να γαμησεις τραβελι πήγαινε στην Άννυ από φωκαιας 25 όροφο.
Αν θες βυζαρου πήγαινε στην μπιουτη την μαυρουλα.
Αν θες να γαμησεις τσατσά πήγαινε Κολονου 30β δεύτερο όροφο
Αν θες να γαμησεις σε στάση"αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα αγέλαστα" πήγαινε στην Σόνια από δίδυμου 18β.
Αν θες να γαμησεις το ανθρωπάκι της Michelin πήγαινε στην Όλγα από δίδυμου 16α.
Αν θες να κάνεις πορνοσταρικο γαμηση περίμενε την Αθήνα την Πειραιώτισσα
Αν θες να γαμησεις κομοδίνο πήγαινε στο 70% των πουτανων.
Αυτά
10 βολτες το πολύ ειναι η Φυλης μέχρι να βρεις 2-3 καλα στανταράκια. Η Αλεξάνδρα επισης πολύ καλή απογευμα στο χωματιανού με εναν μικρο συμβιβασμο στην εμφάνιση γιατι δεν ειναι επιπέδου Βικης αλλα ένα κλικ πιο κάτω. Ωστοσο πολύ φιλοτιμη μέσα.
Επισης εγω αντι για Βικη απο το συγκεκριμενο τσαρδι (αναφέρομαι στο Βέργας) θα επέλεγα την Νικολ την οποια εχω πάρει παλαιοτερα στο Πιπινου 118 με καλές εντυπώσεις απλα ειναι λιγο ψυχρή δεν θα σε φιλήσει.
Οποτε έχουμε και λέμε δώστε προσοχή ο Μασαζονομάχος προτεινει :
-Τζοάνα (φιλιπιδου 11α) στην μεταμεσονυχτια βάρδια
-Αλεξάνδρα (χωματιανού 11) στην απογευματινή
-Νάνσυ (μιλφ) Αλκαμενους 117 στην απογευματινή βάρδια
-Λιλιαν (μιλφ) Διδυμου 8 κάτω στην απογευματινή βάρδια
-Νικολ (Βέργας ή Πιπινου ή Αγκυρας 12) πρωινή ή απογευματινή βάρδια
-Ελένη (γκιλφ φάση) Βέργας 6 υπόγειο στην μεταμεσονυχτια βάρδια
στη φυλης δεν υπαρχει κίνδυνος μην φοβάσαι ακόμα κ αργά την νύχτα..τώρα στο μεταξύ αλλάζουν τα πράγματα ειδικά ψιλά στη λεονιδου,Κεραμεικού..αλλα κ στους δρόμους εκει κοντα στη πλατεία Βάθης,στην οδό φαβιερου,μαγερ περνά το μαχαίρι χαλαρά..Ειμαι πιτσιρικας ακομα φιλε. Δεν κυκλοφορω μετα τις 6 σε Φυλης και Μεταξι μετα απο ιστοριες που εχω διαβασει κατα καιρους εδω μεσα.
Πρωι λοιπον δουλευει η Βικυ;
...τύπε ο έξυπνος ξέρει πότε να το βουλώνει...ο μαλάκας δεν ξέρει...κατά τα έχεις απόλυτο δίκιο...δεν σε αποστόμωσα...Εσύ που ξέρεις γιατί την εκθεσες; Τι κατάφερες;
Νομίζεις ότι με αποστομοσες;
Δεν τα λέω αυτά επειδή μου πασαρε παλτό, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.
Επίσης δεν μιλάμε για μερικά πράγματα ακόμα και αν ξέρουμε... στοιχειώδη πράγματα...