Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τωρα διαβασα την κριτικη σου δημητρη

;) ;)

καλα, της περνω πρεφα ,δεν χρειαζεται να περασω ,φενεται οτι ειναι φολα


το θεμα ειναι,εφοσον θελει να αποφυγει το γαμησι,μηπως φιλοτιμηθει να κανει τιποτα ανωμαλο για εμας που ειμαστε και μερακληδες.. :s&m_1:

και η λολα αρνητικη ηταν στην αρχη,στην πορεια την επεισα να κανει ανωμαλα πραγματα με μενα παντα

τωρα εαν υσχιει οπως ελεγε οτι τα κανε με μενα δεν ξερω..  :S
 

bourdelofilos

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Μηνύματα
28
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
0
σε ευχαριστω πολυ δημητρη


βαρδια η συγκεκριμενη?

λεει τιποτα, κανει κανα  εξτρα η μονο απλο


γιατι η περιοχη δεν λεει τιποτα σε εμφανιση ιεροδουλων

και μολις σκαει μια εμφανισημη, ζηταει 15-20 ευρω

και οι 2 είναι αλβανίδες με αλβανούς προστάτες. εκτός του ότι δεν είναι καλές μέσα στο δωμάτιο (εκτός και αν είσαι αλβανός γιατί αν είσαι έλληνας σε κοροϊδεύουν μπροστά στην μάπα σου στην γλώσσα τους και δεν είναι ωραία η φάση) τα μισά φράγκα σας πάνε κατευθείαν στο πάτος και στο φιέρι της αλβανίας και τα άλλα μισά στα πορτοφόλια των μπράβων που αράζουν στα καφενεία στη μ.αλεξάνδρου.
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ενας μπουρδελιαρης για να θεωρειται σωστος πρεπει να ξερει αλβανικα, ρουμανικα και ρωσικα.
Μονο ετσι τον σεβονται ολοι.

Επισης δε θα πεινασει ποτε αν γνωριζει τα παραπανω.
 

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
904
Κριτικές
35
Like
7.217
Πόντοι
3.436
Καλημέρα,
Η ενημέρωση αφορά την απογευματινή βάρδια της Παρασκευής.
Ξεκίνημα απο Έλλης 3 όπου και εργάζονταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες, η μιλφ Ελένη ψηλή, λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κακή οδοντοστοιχεία,η μιλφ Ελένη,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ελαφρώς ζουμερή από Αγκύρας 12 και Ρεμούνδου 21 όροφος και η μιλφ Βίκη,μιλφ,ψηλή,γεροδεμένη με πιασίματα και μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πρώτη συνεύρεση με την πρώτη Ελένη η οποία και παραμένει άριστη σε επιδόσεις.
Στο Διδυμου 27 εργάζονταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες,η πρώτη η ώριμη Αλιόνα,ψηλή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σώμα κανονικό, η μιλφ Όλγα,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,σώμα με πιασίματα και η μιλφ Μαρία,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,λευκό δέρμα,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα.Η Αλιόνα και η Μαρία σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,η Όλγα κάνει επίσης και κώλο.
Στο Διδύμου 20 εργάζονταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες, η Λύδια, μιλφ με μαλλιά μαύρα καρέ,λευκό δέρμα,σώμα με πιασίματα με πέρασμα από Φυλής 109Β,Ιάσωνος 46 όροφος και Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος, η Αναστασία μιλφ,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,γεμάτη και η Άλεξ,κοντή,με μαλλιά μαύρα μακριά,σώμα με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό και οι 3 κοπέλες.
Στο Φυλής 54 στον όροφο εργάζονταν η Χριστίνα,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω,όμορφο σώμα λεπτό.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο εργάζονταν η Νάνσυ, κοντή,με μαλλιά καστανά μακριά πλεγμένα σε κότσο,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό με ωραία πιασίματα και κωλάρα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ εργάζονταν η Πάολα, Αλβανέζα,ψηλή,με μαλλιά καστανά μακριά,λευκό δέρμα, όμορφες στρογγυλές βυζάρες τρία νούμερο,σώμα κανονικό με όμορφα πιασίματα.Σε απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 61 κλειστό.
Στο Φυλής 72 εργάζονταν η Αλίνα,λεπτή,κοντή,με λευκό δέρμα,μαλλιά καστανά μακριά πιασμένα σε αλογοουρά,γυαλιά οράσεως.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο δεξιά εργάζονταν κλασσικά η Ειρήνη,σώμα κανονικό,με μαλλιά μαύρα μακριά και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά εργάζονταν η Άννα,με μακριά ξανθά μαλλιά,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,τατού μεγάλο στην κοιλιακή χώρα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο ανοιχτό ήταν το μαγαζί δεξιά του διαδρόμου όπου και εργάζονταν δύο κοπέλες η Άννα,κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,σώμα κανονικό δεμένο, σε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα της και η πιο καινούρια Ειρήνη,Αλβανέζα,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,φουντωτά,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της και κώλο.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο κλασσικά η Μικαέλα,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό,με μεγάλα τατού στον μηρό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο επέστρεψε η Ιονέλλα.Δεν έμεινα να την δω γιατί ήταν κλεισμένη σε πρόγραμμα 1 ώρας.
Στο Φωκαίας 25 ήταν η Άνυ,απο το Φυλής 86 τον όροφο,μιλφ,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,τραχύ πρόσωπο,σώμα κανονικό γυμνασμένο.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο ήταν η Μάγκυ,σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Πρόκειται για κοπέλα απο Αλβανία,με μαλλιά ξανθά μακριά (τρέσες),σώμα κανονικό δεμένο.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Ναταλία,με μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα με μέτριες προς καλές εντυπώσεις.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο εργάζονταν δύο κοπέλες, η Άννα γνωστή ως Κου,λεπτή,με όμορφο σώμα,δέρμα μελαμψό,μαλλιά μαύρα μακριά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η Μπέλλα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,δέρμα λευκό,σώμα με πιασίματα.Έχει εργαστεί και στα Κολωνού 45 με το όνομα Κορίνα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο εργάζονταν δύο κοπέλες, η Εμμανουέλα,Αλβανέζα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά μακριά,λευκό δέρμα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό και η πιο καινούρια Ρωξάνη, κοπέλα στο στυλ ακριβώς της Άννας Κου,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,μελαμψό δέρμα,σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αχαρνών 85 εργάζονταν η Εβελίνα, Ρωσόφωνη μιλφ,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους,σώμα κανονικό με πιασίματα,σιλικονάτα στήθη.Σαν πρόγραμμα στο σαλόνι ανακοινώθηκε το κανονικό.
Στο Αγκύρας 12 δύο κοπέλες η Μάρτα,Ρωσόφωνη,ψηλή,με λευκό δέρμα,πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαλλιά ξανθά πάνω απο τους ώμους.Μαζί της μία καινούρια κοπέλα αδιάφορη, η Μαρία,με μαλλιά κοντά καστανά,γεμάτη.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο η Νικόλ, λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο κοπέλα κοντή,με μαλλία καστανόμαυρα πιασμένα σε μικρή αλογοουρά,σώμα κανονικό δεμένο.Σε κανονικό πρόγραμμα. Ο όροφος κλειστός.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Αναστασία,κοπέλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,δέρμα λευκό,με όμορφα πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Πρόκειται για την Μιρέλα που έχει εργαστει σε διάφορα καταστήματα στο Μεταξουργείο κυρίως.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο ήταν η Σάρα,κοπέλα,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πάνω,γεματούλα σχετικά με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες, η πρώτη η Ραίσα,όμορφη κοπέλα λεπτή,ψηλή,με μαύρα μαλλιά μακριά,γυαλιά οράσεως,δέρμα λευκό.Σε κανονικό πρόγραμμα, η δεύτερη ήταν η Αντωνέλα με πέρασμα απο Φυλής 61 υπόγειο,σώμα κανονικό,δέρμα λευκό,μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους, νομίζω με ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο κλασσικά η Σόνια με ελεύθερο στοματικό.Δεν περιγράφω όλοι νομίζω την ξέρετε.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Σιμόνα, κοπέλα με σώμα κανονικό,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,σε ελεύθερο στοματικό.Η Σιμόνα παλιότερα εργαζόταν στα Φωκαίας 27.
Στο Φιλιππίδου 11 στο ισόγειο εργαζόταν δύο κοπέλες, η Σόνια,μικροσκοπική,αδύνατη,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο νομίζω και η πιο καινούρια Άλεξ,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά στο ύψος των ώμων της, δέρμα μελαμψό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φιλιππίδου 11 στον όροφο εργαζόταν η Ντάρια,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 81 στο ισόγειο εργαζόταν δύο κοπέλες καινούριες η πρώτη ήταν η μιλφ Ναταλία,Ρωσόφωνη,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά μαύρα πιασμένα πάνω.Πρόκειται για την Άντζελα η οποία είχε εργαστεί προσφάτως στο Έλλης 3.Μαζί της η Άλεξ κοπέλα λεπτή,με μαλλιά ξανθά φουντωτά στο ύψος των ώμων της.Αμφότερες σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο εργάζονταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες,η Καρίνα,με μαλλιά καστανά μακριά,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό και η Νέλια, αδύνατη,κοντή,με λευκό δέρμα,μαλλιά μαύρα φουντωτά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Τάνια,λεπτή με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρα,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη συνεύρεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα την οποία και έχω ξαναπάρει,με καλές εντυπώσεις.
Καλό Σαββατοκύριακο!
συγχαρητήριά πολύ καλή ενημέρωση!! Είσαι θεος, προσκυνώ.
Μου αρέσει που αναφέρεις ότι αυτή η κοπέλα που υπηρετεί σε αυτόν τον οίκο έχει δουλέψει με το ίδιο ή χρησιμοποιώντας άλλο όνομα στο παρελθόν κ σε αλους αλλά κ αναλυτικά σε ποιους οίκους..
Δεν ξέρω αν ασχολείσαι κ με κάτι άλλο αλλά στο πόστο της ενημέρωσης γνωρίζεις τα ψηλά γράμματα..
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και οι 2 είναι αλβανίδες με αλβανούς προστάτες. εκτός του ότι δεν είναι καλές μέσα στο δωμάτιο (εκτός και αν είσαι αλβανός γιατί αν είσαι έλληνας σε κοροϊδεύουν μπροστά στην μάπα σου στην γλώσσα τους και δεν είναι ωραία η φάση) τα μισά φράγκα σας πάνε κατευθείαν στο πάτος και στο φιέρι της αλβανίας και τα άλλα μισά στα πορτοφόλια των μπράβων που αράζουν στα καφενεία στη μ.αλεξάνδρου.
ααααααχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα δεν παιζει να ειναι απο πατος,απο αυλωνα ειναι,και φιερι πλειοψηφια οπως ειπες,γιατι φιερι ειναι η πλειοψηφια μαφιοζοι

ρε φιλε, μεγαλη αληθεια ειπες

πραγματικα αποριας αξιο

πως ειναι δυνατον αυτοι εκει στην μεγαλου αλεξανδρου στο καφενειο

κατι γυφτοαλβανοι

κατι τετραγωνισμενες φατσες,κατι λερες να τα κονομανε


και ο μαλακας ο μπουρδελιαρης που βγαζει μαξιμουμ 500 ευρω το μηνα ,της πηδαει 5 λεπτα και νομιζει οτι κατι ειναι

αυτοι τα κονομανε να ξερεις

αποριας αξιο πως αυτη η φολοΛΟΛΑ εχει τοση πελατεια και ειναι καραφολαρα

φυσικα την συντηρουν αλβανοι πελατες


και για μενα εχει πει διαφορα στο σαλονι στα αλβανικα

οτι του αρεσει να του κανω ετσι, και τετοια ,γιατι γυρισαν μια φορα κατι αλβανακια και με κοιταζαν περιεργα

στα παπαρια μου εμενα

θα της αρεσε ομως να την εβλεπα τυχαια στο δρομο ,με εναν φιλο, συγγενη μου να γυρησω να ,αυτη εδω που περασε
ανοιγει τα ποδια της στο μεταξουργειο στο  καθε πακιστανο για 10 ευρω?

πες μου θα της αρεσε?

οχι

η συγκεκριμενες 2 εχουν περαση ,επειδη η περιοχη δεν εχει εμφανισημες

και επειδη εχουν αλβανους πελατες

γιατι η φολοΛΟΛΑ δεν αντεξε φυλης ουτε λιγες μερες?

γιατι απλα στην φυλης εχει καλυτερες και σε υπηρεσιες,και σε εμφανιση

χαζοχαρουμενα,αλβανοκοριτσα ειναι,επειδη εχουν σκληρους αλβανους νταβαδες με βεβαρυμενο ποινικο μητρωο νομιζουν οτι ειναι η αρχοντισες της περιοχης

ολοι αυτοι εκει στην μεγαλου αλεξανδρου βαζω το χερι στην φωτια οτι ειναι με περιοριστικους ορους εξω ολοι τους


ταβλι ολη μερα, χωρο,ποτα αυτα ειναι

κατσε εσυ να κωλοχτυπιεσαι για 500 το μηνα

εγω το χω ξαναπει,ενα καλο εισοδημα να χα, δεν υπηρχε περιπτωση να πηγαινα μεταξουργειο ποτε ξανα

αλλα δεν γινεται

να ξερεις αυτοι η ανθρωποι εκει,πριν χρονια δεν ειχαν να φανε ,ουτε κουβερτα να σκεπαστουν,οπως και η τσατσαδες

μετα λεφτα που απεκτησαν,τους βγηκαν πολλα κομπλεξ στην επιφανεια

 

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Μηνύματα
1.301
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Καλημέρα συναγωνιστές . Η Μπαρμπορα συνεχίζει κανονικά στο Βέργας ?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.015
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.015
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Νικόλ ξανθοκαστανη κοντουλα με λίγα πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με λεπτό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσίων 76 κλειστό.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Κλεοπάτρα  νταρντανα με 2αρι βυζι,   Οριανα  ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι και Σεμπαστιανα στο δωμάτιο όλες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Ηλέκτρα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 ανοιχτό το φως αλλά κλειδωμένη η πόρτα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα κατσαρομαλλα με 2.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 79 όροφος κλειστό.

Λιοσιων 79 ισόγειο κλειστό.

Βεργας 3 δεξιά Στέλλα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 3 αριστερά Μαίρη καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι στητο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 όροφος Βίκυ ξανθιά όμορφη με ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στομα και Νικόλ ξανθοκαστανη πιο κοντή κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα ξανθιά  μιλφ με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μαριανα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β Μπαρμπορα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 7 Άννα μελαχρινή κοπέλα σώμα με πιασιματακια αρκετά τατουάζ και  Σάρα  ξανθιά κοπέλα ψιλοκανονικο σώμα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Παιωνιου 47 κλειστό.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα η βραζιλιανα  ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος Λανα ξανθιά γκιλφ χοντρή με 3αρι βυζι και Άννα καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 13 όροφος Μπετυ ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κνιδου 18 Μαίρη καστανή μιλφ κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
 

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Μηνύματα
276
Κριτικές
8
Like
1.232
Πόντοι
481
Ρε μάγκες η Ντιανα από λιωσιον 73α την έχετε δει καθόλου η έχει φύγει
 

bourdelofilos

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Μηνύματα
28
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
0
ααααααχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα δεν παιζει να ειναι απο πατος,απο αυλωνα ειναι,και φιερι πλειοψηφια οπως ειπες,γιατι φιερι ειναι η πλειοψηφια μαφιοζοι

ρε φιλε, μεγαλη αληθεια ειπες

πραγματικα αποριας αξιο

πως ειναι δυνατον αυτοι εκει στην μεγαλου αλεξανδρου στο καφενειο

κατι γυφτοαλβανοι

κατι τετραγωνισμενες φατσες,κατι λερες να τα κονομανε


και ο μαλακας ο μπουρδελιαρης που βγαζει μαξιμουμ 500 ευρω το μηνα ,της πηδαει 5 λεπτα και νομιζει οτι κατι ειναι

αυτοι τα κονομανε να ξερεις

αποριας αξιο πως αυτη η φολοΛΟΛΑ εχει τοση πελατεια και ειναι καραφολαρα

φυσικα την συντηρουν αλβανοι πελατες


και για μενα εχει πει διαφορα στο σαλονι στα αλβανικα

οτι του αρεσει να του κανω ετσι, και τετοια ,γιατι γυρισαν μια φορα κατι αλβανακια και με κοιταζαν περιεργα

στα παπαρια μου εμενα

θα της αρεσε ομως να την εβλεπα τυχαια στο δρομο ,με εναν φιλο, συγγενη μου να γυρησω να ,αυτη εδω που περασε
ανοιγει τα ποδια της στο μεταξουργειο στο  καθε πακιστανο για 10 ευρω?

πες μου θα της αρεσε?

οχι

η συγκεκριμενες 2 εχουν περαση ,επειδη η περιοχη δεν εχει εμφανισημες

και επειδη εχουν αλβανους πελατες

γιατι η φολοΛΟΛΑ δεν αντεξε φυλης ουτε λιγες μερες?

γιατι απλα στην φυλης εχει καλυτερες και σε υπηρεσιες,και σε εμφανιση

χαζοχαρουμενα,αλβανοκοριτσα ειναι,επειδη εχουν σκληρους αλβανους νταβαδες με βεβαρυμενο ποινικο μητρωο νομιζουν οτι ειναι η αρχοντισες της περιοχης

ολοι αυτοι εκει στην μεγαλου αλεξανδρου βαζω το χερι στην φωτια οτι ειναι με περιοριστικους ορους εξω ολοι τους


ταβλι ολη μερα, χωρο,ποτα αυτα ειναι

κατσε εσυ να κωλοχτυπιεσαι για 500 το μηνα

εγω το χω ξαναπει,ενα καλο εισοδημα να χα, δεν υπηρχε περιπτωση να πηγαινα μεταξουργειο ποτε ξανα

αλλα δεν γινεται

να ξερεις αυτοι η ανθρωποι εκει,πριν χρονια δεν ειχαν να φανε ,ουτε κουβερτα να σκεπαστουν,οπως και η τσατσαδες

μετα λεφτα που απεκτησαν,τους βγηκαν πολλα κομπλεξ στην επιφανεια

μην ψάχνεις να βρεις λογική, εδώ δεν βγάζουμε άκρη με τους λογικούς πόσο μάλλον με τους τρελούς και τους πεινασμένους. γενικώς πουτάνες,ξεκολιάρες (όχι μόνο αυτές που δουλεύουν σε μπουρδ. αλλά και οπουδήποτε αλλού), νταβάδες και μπράβοι  πράττουν με πρωτογενή ένστικτα αυτά της επιβίωσης. επιπλέον και 1200 που βγάζω το μηνα δεν μπλέκω σε σχέση καθόλου ρίχνω κανά γερό 15λεπτο σφυροκόπημα στα 4, 1 ή 2 φορές ανά 1 ή 2 μήνες και είμαι χαρούμενος, σε όσες σχέσεις έκανα στη ζωη μου 3χρονια 1χρόνο κτλπ κτλπ με μουνάρες και με μέτριες στο τέλος κατέληγα σαν κλαμένο μουνί και έχοντας ξοδέψει αρκετά χιλιάρικα... η γυναίκα πάντα ξέρει από την αρχή την θέλει από έναν άντρα, <<το ανάποδο σπάνα ισχύει>>
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Ποικιλία μεγάλων βυζιών.

Χέλεν, Λιοσίων 73 ισόγειο.
4,5ρια
Με μια λέξη, αγαθομούνα.
Η ρόγα της είναι το 25% του βυζιού.
Της τον πέρασα την Παρασκευή το πρωί, με την κρεατόβεργα στο Ζενίθ.

Την επόμενη, Σάββατο μεταμεσονύκτια, τον πέρασα στη Βικτώρια, Αριστοτέλους 6.
Η Βικτώρια εκτιμώ ότι έχει τα ωραιότερα 6ρια της πιάτσας.
Νέα κι αυτή, όπως η Χέλεν, πολύ καθαρή, πάλλευκη επιδερμίδα με έντονο κοντράστ το μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί.
Συμπαθητική καπέλα, ωστόσο την ώρα που της τον είχα μέσα όλον, με κοίταξε λοξά και μου είπε ευγενικά να χύσω, γιατί πέρασε το 10λεπτο  :S
Επιχειρηματολόγησα ότι το 50ρικο είναι για 20 λεπτά.
Εκείνη απάντησε ότι τα 70 € είναι για 20 λεπτά και όχι τα 50 €.
Αυτή η οικονομοτεχνικού περιεχομένου συζήτηση με αποπροσανατόλισε, έχασα το κέφι μου και απέβαλα τη Βικτώρια από το δωμάτιο.
Πήγα σπίτι με τ' αρχίδια πρησμένα, τράβηξα μια μαλακία και κοιμήθηκα.
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.377
Κριτικές
49
Like
22.792
Πόντοι
24.596
:alivedick: :alivedick: :alivedick:

Mεταξι απογευματινη βαρδυα :headbaning1:
Ιασωνος 1Α--Αλεξανδρα-βοοειδες γυναιο :zombie:-ουτε καν σηκωθηκε απο την καρεκλα στο σαλονι :thubsdown:

Ιασωνος 10-ισογειο  Νικολ-αδυνατη μελαχροινη ομορφουλα Αλβανη σε απλο :'(

Ιασωνος 10-οροφος  Σαμπρινα-το γνωστο γυφτακι-εχει φτιαξει σωματακι απο τα πολλα γαμησια :takethis:
Δεν ανακοινωθηκε κωλος :new_shocked: :headbang: :headbang: :S

Ιασωνος 20 δεξια  -Τζιωρτζαννα-ομορφη ψηλη γυναικα με πιασιματα-εχασε λιγα κιλα που την χαλουσαν-ειχε μουτρα σημερα :-(

Ιασωνος 20-οροφος -Ναταλυ-πρωην αδυνατη-νυν με κιλα που της πανε ομορφουλα Ρουμανα-και αυτη ακεφη :huh:

Ιασωνος 44-δεξια--Μαιρη-γνωστη και απο Περδικα-ψιλονταρντανα καστανη με ατσουμπαλο πατο-τον οποιο και προσφερει :alivedick:

Μπειτε μεσα και γαμηστε της απαξιωτικα τον κωλο-μονο αυτο αξιζει το κλεφτρονι :takethis:

Κολωνου 11 υπογειο--Λιλυ-μελαχροινη συμπαθητικη μιλφ Μολδαβοκατι με ισπανικη μαλακια στο μενου

Κολωνου 23-ανακτορο-το γνωστο ατσουμπαλο Ρωσοφωνο σαπακι Γιαννα-κοκκινομαλλα με γαλαζια ματια που δουλευε στο υπογειο-καποτε μπορει να ηταν και ωραια- τωρα λιγος καιρος απομενει πριν να  γινει εντελως μπογος  :thubsdown:

Κολωνου 27 ισογειο- Καρινα ψηλη γυφτΑλβανη με ωραιο μοντελε σωμα-συμπαθητικη-βαμμενο μαλλι σχετικα κοκκινο-κλασσικη γυρολογος στην περιοχη.
Ανακουφισε επιτυχως σημερα και την δικη μου πουτσα :takethis:
Φουλ δουλεμενο κωλοτρυπιδι-το οποιο δεν δινει :S :headbang: :S :headbang: :S

θα ακολουθησει κριτικη :headbaning1:

Κριτικη για την Ναομι απο Καμερουν απο Ιασωνος 19Α που γαμησα τις προαλλες δεν γραφω.
Οποιος θελει να ρωτησει κατι ας ρωτησει εδω :-(

Α,τυποι,ευκαιρια για Airbnb στο Μεταξι πανω στην Ιασωνος τωρα που γινεται της πουτανας απο τουριστες :rockon:

Με την αγορα του ακινητου μπονους τα γατια :headbaning2:

 

Συνημμένα

  • WP_20181112_20_50_04_Pro[1].jpg
    WP_20181112_20_50_04_Pro[1].jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 62

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.642
Like
7.590
Πόντοι
1.056
Κατι μου λεει οτι το ακινητο θα το χτυπησει ο Δημητρακης...
Λες να αναγκαστω να γραψω εγω κριτικη για την Ναομι;
Παντως η Βικυ ειναι καλυτερη με πιο σφιχτο μπουτοκωλι κ αιδιο!
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.377
Κριτικές
49
Like
22.792
Πόντοι
24.596
Κατι μου λεει οτι το ακινητο θα το χτυπησει ο Δημητρακης...
Λες να αναγκαστω να γραψω εγω κριτικη για την Ναομι;
Παντως η Βικυ ειναι καλυτερη με πιο σφιχτο μπουτοκωλι κ αιδιο!
ναι τυπε-γραψε εσυ κριτικη :headbaning1:

οπως τα λες για την Βικυ-πιο σφιχτο μουνοτρυπιδι και γενικα πιο καλη στο να σε καυλωσει :takethis: :S :S :S
 

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Μηνύματα
276
Κριτικές
8
Like
1.232
Πόντοι
481
Καμία ενημέρωση μάγκες απ τα μεγάλα νούμερα της φυλής κάποιος πλζζ
 

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Μηνύματα
174
Like
282
Πόντοι
21
Κατάθεση σημερα 2η σερρυ σε τζενη απο άγκυρας καβλα!2η κατάθεση σε καμελια ιασωνος 1β πολυ δυνατό..με βυζαρες!κ καθόταν οταν τελείωσα δε μαφηνε να φυγω! 3η καταθεση ανεπιτυχης αλλά πέρασα κ γαμω..ναταλι ιασωνος.αυτό το μοντελακι απορω πως γαμιεται μόνο για 10ρικο.κ πολύ φιλότιμη επίσης..περασα καλά.4η κατάθεση σε Άντζελα μιλφ απο ιασωνος 37 ισογειο πιασιματα κολαρα κ βυζαρες..νεα αφιξη λένε παλιά καραβανα την εκοψα.
 

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Μηνύματα
174
Like
282
Πόντοι
21
οι παλιοι ας δώσουν τα φωτα τους για την Άντζελα απο ιασωνος 37..2η βαρδια.μου μοιάζει με τη μαρινα που ηταν φυλης 74 πριν 3 4 χρονια..κ την έψαχνα κ ολας.είναι ιδιες σχεδον.οποιος τσεκαρει κ θυμάται ποια μαρινα λεω ας μου στείλει μνμ
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom