Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
126
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Πέρασα απο ρεμουνδου 21 στοχευμενα για τη Πατρίτσια δουλεύει μαζι με τη ρακελ απόγευμα είναι οι γνωστές απο λιοσιων 73 για όσους ενδιαφερονται
Περασα με τη Πατρίτσια που εχει επιστρέψει ανανεωμένη και χυμώδης έφτιαξε στήθος και γλουτούς τούμπανο
Με γνώρισε καθ ότι τακτικός πελάτης της παλια και ταδωσε όλα μονο κολαρακι δεν δίνει
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.108
Κριτικές
33
Like
7.342
Πόντοι
4.746
Κολωνου/15. Μεσημβρινη βαρδια, και επεσα σε ζονγκ' με Ντάρια. Συστηνεται ως ρωσιδα αλλα ειναι βλαχορουμανα. Σε απλο.
(Ακολουθει κριτικη.) - Κατεληξα στο Ιασωνος/2β. Με την Τζενη την Σέρβα απο το Φιέρι,για να ρεφαρω απο την ασφαιρη συνεδρια. Προγραμμα απλο με ακαπελα. Αποχωρησα με μετριες εντυπωσεις. Για μια φορα καλη ειναι.  :sunglasses:
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.556
Κριτικές
43
Like
8.717
Πόντοι
1.936

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.816
Like
255
Πόντοι
36
η χριστίνα απο φωκαιας 9 δουλευει ακομα? και τι ωρες αν ξερει καποιος 
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελικά η Σύλβια ειναι Trans η οχι; Τι λένε οι όσοι έχουν μεγαλη εμπειρία,πολλά γράφονται κατα καιρούς..δεν την εχω πετύχει ποτε,
θα παω πάλι μηπως την πετύχω,αν ειναι φαίνεται πειςτευω,τόσο καλο καμουφλάζ το αλλο το αλληθωρο τραβελι η ζωζω απο μετάξι κολοκυνθους 63 κ Μ.αλεξανδρου 25 κάνει μπαμ..

ηρθε κοντα μου

η μυρωδια,η ανασα,η δυναμη της ηταν αντρικη

πως να το κανουμε η αντρικη ανασα και μυρωδια ειναι καπως ποιο βαριες απο την γυναικεια

Τελος

ασε τι λενε η προμοτορες

 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η Συλβια ρε μαγκες δε λεει και πολλα αν λεμε μια μελαχροινη ρωσιδα οπωτε… ψιλοσαπακι φαινεται

τραβελοελληνιδα ,απταιστα ελληνικα


και το εχετε χαψει που σας λενε οτι ειναι ρωσιδα?


anyway
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλημέρα,
Η ενημέρωση αφορά την απογευματινή βάρδια της Παρασκευής.
Ξεκίνημα απο Έλλης 3 όπου και εργάζονταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες, η μιλφ Ελένη ψηλή, λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κακή οδοντοστοιχεία,η μιλφ Ελένη,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ελαφρώς ζουμερή από Αγκύρας 12 και Ρεμούνδου 21 όροφος και η μιλφ Βίκη,μιλφ,ψηλή,γεροδεμένη με πιασίματα και μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πρώτη συνεύρεση με την πρώτη Ελένη η οποία και παραμένει άριστη σε επιδόσεις.
Στο Διδυμου 27 εργάζονταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες,η πρώτη η ώριμη Αλιόνα,ψηλή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σώμα κανονικό, η μιλφ Όλγα,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,σώμα με πιασίματα και η μιλφ Μαρία,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,λευκό δέρμα,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα.Η Αλιόνα και η Μαρία σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,η Όλγα κάνει επίσης και κώλο.
Στο Διδύμου 20 εργάζονταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες, η Λύδια, μιλφ με μαλλιά μαύρα καρέ,λευκό δέρμα,σώμα με πιασίματα με πέρασμα από Φυλής 109Β,Ιάσωνος 46 όροφος και Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος, η Αναστασία μιλφ,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,γεμάτη και η Άλεξ,κοντή,με μαλλιά μαύρα μακριά,σώμα με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό και οι 3 κοπέλες.
Στο Φυλής 54 στον όροφο εργάζονταν η Χριστίνα,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω,όμορφο σώμα λεπτό.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο εργάζονταν η Νάνσυ, κοντή,με μαλλιά καστανά μακριά πλεγμένα σε κότσο,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό με ωραία πιασίματα και κωλάρα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ εργάζονταν η Πάολα, Αλβανέζα,ψηλή,με μαλλιά καστανά μακριά,λευκό δέρμα, όμορφες στρογγυλές βυζάρες τρία νούμερο,σώμα κανονικό με όμορφα πιασίματα.Σε απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 61 κλειστό.
Στο Φυλής 72 εργάζονταν η Αλίνα,λεπτή,κοντή,με λευκό δέρμα,μαλλιά καστανά μακριά πιασμένα σε αλογοουρά,γυαλιά οράσεως.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο δεξιά εργάζονταν κλασσικά η Ειρήνη,σώμα κανονικό,με μαλλιά μαύρα μακριά και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά εργάζονταν η Άννα,με μακριά ξανθά μαλλιά,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,τατού μεγάλο στην κοιλιακή χώρα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο ανοιχτό ήταν το μαγαζί δεξιά του διαδρόμου όπου και εργάζονταν δύο κοπέλες η Άννα,κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,σώμα κανονικό δεμένο, σε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα της και η πιο καινούρια Ειρήνη,Αλβανέζα,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,φουντωτά,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της και κώλο.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο κλασσικά η Μικαέλα,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό,με μεγάλα τατού στον μηρό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο επέστρεψε η Ιονέλλα.Δεν έμεινα να την δω γιατί ήταν κλεισμένη σε πρόγραμμα 1 ώρας.
Στο Φωκαίας 25 ήταν η Άνυ,απο το Φυλής 86 τον όροφο,μιλφ,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,τραχύ πρόσωπο,σώμα κανονικό γυμνασμένο.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο ήταν η Μάγκυ,σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Πρόκειται για κοπέλα απο Αλβανία,με μαλλιά ξανθά μακριά (τρέσες),σώμα κανονικό δεμένο.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Ναταλία,με μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα με μέτριες προς καλές εντυπώσεις.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο εργάζονταν δύο κοπέλες, η Άννα γνωστή ως Κου,λεπτή,με όμορφο σώμα,δέρμα μελαμψό,μαλλιά μαύρα μακριά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η Μπέλλα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,δέρμα λευκό,σώμα με πιασίματα.Έχει εργαστεί και στα Κολωνού 45 με το όνομα Κορίνα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο εργάζονταν δύο κοπέλες, η Εμμανουέλα,Αλβανέζα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά μακριά,λευκό δέρμα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό και η πιο καινούρια Ρωξάνη, κοπέλα στο στυλ ακριβώς της Άννας Κου,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,μελαμψό δέρμα,σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αχαρνών 85 εργάζονταν η Εβελίνα, Ρωσόφωνη μιλφ,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους,σώμα κανονικό με πιασίματα,σιλικονάτα στήθη.Σαν πρόγραμμα στο σαλόνι ανακοινώθηκε το κανονικό.
Στο Αγκύρας 12 δύο κοπέλες η Μάρτα,Ρωσόφωνη,ψηλή,με λευκό δέρμα,πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαλλιά ξανθά πάνω απο τους ώμους.Μαζί της μία καινούρια κοπέλα αδιάφορη, η Μαρία,με μαλλιά κοντά καστανά,γεμάτη.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο η Νικόλ, λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο κοπέλα κοντή,με μαλλία καστανόμαυρα πιασμένα σε μικρή αλογοουρά,σώμα κανονικό δεμένο.Σε κανονικό πρόγραμμα. Ο όροφος κλειστός.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Αναστασία,κοπέλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,δέρμα λευκό,με όμορφα πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Πρόκειται για την Μιρέλα που έχει εργαστει σε διάφορα καταστήματα στο Μεταξουργείο κυρίως.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο ήταν η Σάρα,κοπέλα,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πάνω,γεματούλα σχετικά με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες, η πρώτη η Ραίσα,όμορφη κοπέλα λεπτή,ψηλή,με μαύρα μαλλιά μακριά,γυαλιά οράσεως,δέρμα λευκό.Σε κανονικό πρόγραμμα, η δεύτερη ήταν η Αντωνέλα με πέρασμα απο Φυλής 61 υπόγειο,σώμα κανονικό,δέρμα λευκό,μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους, νομίζω με ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο κλασσικά η Σόνια με ελεύθερο στοματικό.Δεν περιγράφω όλοι νομίζω την ξέρετε.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Σιμόνα, κοπέλα με σώμα κανονικό,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,σε ελεύθερο στοματικό.Η Σιμόνα παλιότερα εργαζόταν στα Φωκαίας 27.
Στο Φιλιππίδου 11 στο ισόγειο εργαζόταν δύο κοπέλες, η Σόνια,μικροσκοπική,αδύνατη,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο νομίζω και η πιο καινούρια Άλεξ,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά στο ύψος των ώμων της, δέρμα μελαμψό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φιλιππίδου 11 στον όροφο εργαζόταν η Ντάρια,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 81 στο ισόγειο εργαζόταν δύο κοπέλες καινούριες η πρώτη ήταν η μιλφ Ναταλία,Ρωσόφωνη,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά μαύρα πιασμένα πάνω.Πρόκειται για την Άντζελα η οποία είχε εργαστεί προσφάτως στο Έλλης 3.Μαζί της η Άλεξ κοπέλα λεπτή,με μαλλιά ξανθά φουντωτά στο ύψος των ώμων της.Αμφότερες σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο εργάζονταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες,η Καρίνα,με μαλλιά καστανά μακριά,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό και η Νέλια, αδύνατη,κοντή,με λευκό δέρμα,μαλλιά μαύρα φουντωτά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Τάνια,λεπτή με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρα,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη συνεύρεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα την οποία και έχω ξαναπάρει,με καλές εντυπώσεις.
Καλό Σαββατοκύριακο!
 

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Μηνύματα
121
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Τσεκαρισμα προσφατων κριτικων συναδερφων πριν 1 ωρα στην αχιλλεως & μαραθωνος: 1:στο υπογειο γωνιακο η κλεοπατρα σε ελευθερο στοματικο με ψυχρο σαλοναρισμα κ συμπαθητικη απλως για τα γουστα μου.
2: διπλα στο οροφο 2 μουνες μια μελαχρινη (σε απλο),κ μια καστανη με τατου κ ελευθερο η ολγα
3: στο παραδιπλα ισογειο κοτετσι,παλι 2
ΜΟΥΝΕΣ,η αλεξαντρα καστανη κ η τσεσικα μελαχρινη ΠΟΛΥ καβλα αλλα αμφοτερες σε απλο!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Διδυμου 27:πεντε πουτανες ομως για τα
μπαζα(προσωπικη εκτιμηση):τζουλια,τανια, βικτωρια,μαρια,ολγα!!! Σαφως πολυ καλυτερη μια ξανθουλα τσατσα!!!
Ελλης 3: Τα τριμπαζα συνεχιζουν: ειρηνη,πωλινα,κ ελενη!!
Μετα απο την ικανοποιηση της περιεργειας
μου,πηρα τον πουλο κ το σωσμενο μου 20€
αναρωτιωντας.. την αβυσσο της επιλογης μουνιου στο μυαλο ενος αντρα.......
 

Mollers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2017
Μηνύματα
19
Κριτικές
4
Like
214
Πόντοι
280
Μ Ε Γ Α Λ Η       Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η   :helpplea: :helpplea:


Φωκαίας 27Β στον οροφο επανω βολτα νυχτερινη εχτες  μεταμεσονυχτια


ολη  η φυλης νεκρα

η πλειοψηφια φυσικα βαραει κανονικη στην τζενη απο φωκαιας 17 ,η οποια στην αρχη ηταν ακρως εντυπωσιακη,τωρα σαν να χασε κιλα περισσοτερο μου φενεται

ολη η περιοχη ομως ,νεκρα

ξανα ανεφερω λοιπον στο Φωκαίας 27Β οχι κατω,οροφο

πεταχτηκε στο σαλονι ενα εκφυλο μελαχρινο

μενω μαλακας για 2 δευτερα

πλησιαζει και ηταν τρανς  :jerking:

τωρα ηταν με κομμενα,δεν τα χε κοψει,δεν ξερω


μην ξεγελαστει κανεις γιαυτο το λεω

αν γουσταρετε γαμησι με εγχειρισμενες η μη,νο porblem


το κακο ηταν οτι η τσατσα σε πιεζε με το ζορι να περασεις,λες και ειμαστε ηλιθιοι εδω περα και δεν καταλαβαινουμε

η περιοχη ειναι αυστηρα για γυναικες εκ γεννετης

οχι για πρωην παλικαρια  :grin:

υπαρχει η πιατσα,υπαρχει και το φυλης 99  :2on1:

Ακριβώς τα ίδια και αργά το βράδυ που πέρασα κι εγώ από το μαγαζί  παρέα με φίλο .
Η υπηρεσία έλεγε το ποίημά της  :jerking: για θηλυκή και έκφυλη Ρωσίδα που σαν αυτή δεν υπάρχει άλλη στην περιοχή ώσπου βγαίνει η Σύλβια και μύριζε αντρίλα από χιλιόμετρα!!!
Η πλάκα ποια είναι;
Ο φίλος μου την αναγνώρισε από μαγαζί με τρανς που δούλευε παλιότερα,την φώναξε με το καλλιτεχνικό της όνομα και αυτή μόλις τον άκουσε κοκκάλωσε κι έκανε μεταβολή επιτόπου!!!  :P
Προβλέπω να γίνεται σκληρή μάχη  :ak: μεταξύ Φυλής 99 και Φωκαίας 27 για το ποιος θα έχει τα πιο έκφυλα τραβέλια! 
 

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Μηνύματα
238
Like
12
Πόντοι
1
τραβελοελληνιδα ,απταιστα ελληνικα


και το εχετε χαψει που σας λενε οτι ειναι ρωσιδα?


anyway

ρε τυπε δεν καθισα να ακουσω κουβέντες
ρωσσιδα ειπε η μανταμ ρωσσιδα λεω
αν επαιρνα θα εκανα άλλη τοποθετηση
αλλα αφου την ειδα σαπακι ουτε καν ασχοληθηκα
 

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Μηνύματα
87
Like
746
Πόντοι
80
τελικά η Σύλβια ειναι Trans η οχι; Τι λένε οι όσοι έχουν μεγαλη εμπειρία,πολλά γράφονται κατα καιρούς..δεν την εχω πετύχει ποτε,
θα παω πάλι μηπως την πετύχω,αν ειναι φαίνεται πειςτευω,τόσο καλο καμουφλάζ το αλλο το αλληθωρο τραβελι η ζωζω απο μετάξι κολοκυνθους 63 κ Μ.αλεξανδρου 25 κάνει μπαμ..
παιδιά μιλάμε για τράβελο και το κακό δεν είναι ότι ειναι τραβέλι αλλά ότι δεν το λένε και κυρίως κάνα παιδάκι μπορεί να την πατήσει και να την γαμήσει.

το ότι είναι τραβέλι φαίνεται από τα πάντα το δέρμα στο πρόσωπο που είναι τραχύ τις εκφράσεις του προσώπου το σώμα της τα βυζιά.

Ντροπή τους που δεν το λένε
 

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.090
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μ Ε Γ Α Λ Η       Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η   :helpplea: :helpplea:


Φωκαίας 27Β στον οροφο επανω βολτα νυχτερινη εχτες  μεταμεσονυχτια


ολη  η φυλης νεκρα

η πλειοψηφια φυσικα βαραει κανονικη στην τζενη απο φωκαιας 17 ,η οποια στην αρχη ηταν ακρως εντυπωσιακη,τωρα σαν να χασε κιλα περισσοτερο μου φενεται

ολη η περιοχη ομως ,νεκρα

ξανα ανεφερω λοιπον στο Φωκαίας 27Β οχι κατω,οροφο

πεταχτηκε στο σαλονι ενα εκφυλο μελαχρινο

μενω μαλακας για 2 δευτερα

πλησιαζει και ηταν τρανς  :jerking:

τωρα ηταν με κομμενα,δεν τα χε κοψει,δεν ξερω


μην ξεγελαστει κανεις γιαυτο το λεω

αν γουσταρετε γαμησι με εγχειρισμενες η μη,νο porblem


το κακο ηταν οτι η τσατσα σε πιεζε με το ζορι να περασεις,λες και ειμαστε ηλιθιοι εδω περα και δεν καταλαβαινουμε

η περιοχη ειναι αυστηρα για γυναικες εκ γεννετης

οχι για πρωην παλικαρια  :grin:

υπαρχει η πιατσα,υπαρχει και το φυλης 99  :2on1:

μμμ καυλωσα θα παω σημερα να το τρυπησω
ξερει κανεις αν ειναι μεταλλαγμενο ή εχει ακομα @@ ?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.025
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 54α Τατιάνα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Νανσί ξανθοκαστανη  κοπέλα με κανονικό σώμα 2.-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα,δοκιμασμένη τίμια, αφήνει και χυσιμο στα βυζια

Φυλής 56 Ναντια ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α κλειστό.


Φυλής 66δ Άντζελα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72 Αλινα μελαχρινή κοντουλα με γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Μαρία ξανθοκαστανη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Εβελινα μελαχρινή ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 59 πάνω κλειστό.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 65α Σονια καστανή κοπέλα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Χριστίνα κάστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Αντζελινα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Αρινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Σάρα ξανθιά παχουλη με 2αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 86β Συλβια μελαχρινή κοπέλα πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 69α Αννα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα κάποια πιασίματα στα μπούτια και στην περιφέρεια 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 69β Τζούλια ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό,δέχεται και ποδολαγνεια.


Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 71α    Νικόλ μελαχρινή λεπτή με μακρύ ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, με πρωκτικο.












 

Mollers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2017
Μηνύματα
19
Κριτικές
4
Like
214
Πόντοι
280
παιδιά μιλάμε για τράβελο και το κακό δεν είναι ότι ειναι τραβέλι αλλά ότι δεν το λένε και κυρίως κάνα παιδάκι μπορεί να την πατήσει και να την γαμήσει.

το ότι είναι τραβέλι φαίνεται από τα πάντα το δέρμα στο πρόσωπο που είναι τραχύ τις εκφράσεις του προσώπου το σώμα της τα βυζιά.

Ντροπή τους που δεν το λένε
Αυτό είναι το χειρότερο απ'όλα:ότι την παρουσιάζουν κανονικότατα σαν Ρωσίδα,γυναικάρα σαν να μη τρέχει τίποτα μόνο και μόνο για να κονομήσουν.
Αν την πατήσει κάποιος που μάλλον πιτσιρικάς και άβγαλτος θα την πατήσει δεν τρέχει τίποτα!
 

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Μηνύματα
238
Like
12
Πόντοι
1
Αυτό είναι το χειρότερο απ'όλα:ότι την παρουσιάζουν κανονικότατα σαν Ρωσίδα,γυναικάρα σαν να μη τρέχει τίποτα μόνο και μόνο για να κονιμήσουν.
Αν την πατήσει κάποιος που μάλλον πιτσιρικάς και άβγαλτος θα την πατήσει δεν τρέχει τίποτα!

ο πιτσιρικας τι να πατησει ρε τυπε ουτε που θα το καταλαβει
αυτη δουλευει τοσο καιρο εκει καθε βραδυ και τα λαγωνικα το εντοπισαν τωρα
οι μεγαλοι μπουρδελιαρηδες δεν το καταλαβανε θα το παρει πρεφα ο αβγαλτος ??

λιγη σοβαροτητα στα λεγομενα μας
 

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.090
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μεταλλαγμενο ειναι η εχει @@ ?
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.822
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546
ηρθε κοντα μου

η μυρωδια,η ανασα,η δυναμη της ηταν αντρικη

πως να το κανουμε η αντρικη ανασα και μυρωδια ειναι καπως ποιο βαριες απο την γυναικεια

Τελος

ασε τι λενε η προμοτορες

Σωστή παρατηρητικότητα φίλε μου!
Σημεία εμφανή που ΔΕΝ κρύβονται τα όσα ανέφερες όπως και το καρύδι στο λαιμό!  ;)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom